Mε μια φίλη της γυναίκας μου, μετά έγινε κουμπάρα μας (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Rudy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.86 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Mε μια φίλη της γυναίκας μου, η οποία μετά έγινε κουμπάρα μας

Μετά την απίθανη τροπή που είχε η χθεσινή βραδιά και το υπέροχο γαμήσι με την Άσπα, το πρωί στην δουλειά ήμουν ράκος. Κάποια στιγμή έρχεται ο προϊστάμενος και μου βάζει χέρι για την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν. Δεν τα έχασα και του λέω ότι διάβαζα όλο το βράδυ επειδή το Σεπτέμβρη είχα πρόοδο για το μεταπτυχιακό. Ηρέμησε και μου λέει:

-    Εντάξει… αλλά πρόσεχε γιατί εδώ υπάρχουν πολλοί καλοθελητές. Φύγε, θα πω ότι σε έστειλα σε δουλειά και ξεκουράσου. Τα λέμε αύριο.

Έφυγα πήγα σπίτι και έλιωσα στον ύπνο. Προς το βραδάκι ετοιμάστηκα και πήγα για καφέ στο γνωστό μέρος. Η Κατερίνα ήταν εκεί με την Άσπα και χαζολογούσαν. Η Άσπα ήταν μέσα τα κέφια μετά από πολύ καιρό, είχε ευχαριστηθεί γαμήσι εχτές το βράδυ. Έπιασα κουβέντα με σκοπό να δω τι παίζει.

-    Εγώ: Τι έγινε κορίτσια;… πολλά κέφια βλέπω. Άσπα γελάνε και τα μάτια σου σήμερα, πως έτσι;

-    Άσπα: Την Κυριακή φεύγω για Αθήνα…

και πριν προλάβει να πει κάτι άλλο πετάγεται η Κατερίνα και συμπληρώνει:

-    Κατερίνα: Θα δει επιτέλους την αγάπη της…

λέει γελώντας με υπονοούμενα.

-    Άσπα: Αμέ! Βαρέθηκα μόνη μου, απαντά με νάζι.

-    Εγώ: Γιατί βρε Άσπα, εμείς δεν είμαστε καλή παρέα;…

τι ρωτάω. Η Άσπα κοκκίνισε και λέει:

-    Άσπα: Δεν εννοούσα αυτό αλλά...

Η Κατερίνα, που δεν είχε ιδέα, άρχισε να γελάει και μαζί με αυτή κι εμείς. Εκεί κατάλαβα ότι  το χθεσινό δε θα είχε συνέχεια. Κάτσαμε λίγο ακόμα και μετά φύγαμε. Εγώ με την Κατερίνα πήγαμε σπίτι μου, γιατί το μωρό μου είχε μείνει αγάμητο δύο μέρες και βγάλαμε τα μάτια μας.

Την επόμενη μέρα στην δουλειά, μια ώρα πριν σχολάσουμε, έρχεται μια γραμματέας, η Λέτα σκυλί κανονικό, και μου λέει έντονα:

-    Λέτα: Πέρασε από εδώ, εχτές που έλειπες, η φίλη της γυναίκας σου και σε έψαχνε. Είπε ότι άμα δε σε δει το βράδυ, θα ξαναπεράσει σήμερα.

Με την σκέψη μου στο κορμί της Άσπας, καύλωσα αμέσως. Την πουτάνα σκέφτηκα, τι θέατρο έπαιξε εχτές. Γυρνάω στην Λέτα και της λέω πονηρά:

-    Εγώ: Πότε παντρεύτηκα ρε Λετάκι και δεν το έμαθα;

Η Λέτα είπαμε, σκυλί στα τριάντα-φεύγα, δυνατό κορμί και την είχα για ρεζέρβα από την αρχή, σε περίπτωση που δεν έβρισκα τίποτα . Είχαμε ένα αόρατο φλερτ πάντα στην κουβέντα μας και δεν ήθελα να το χαλάσω.

-    Λέτα: Τέλος πάντων. Τι ήθελε αυτή και σε έψαχνε;…

μου λέει μαλακωμένη.

-    Εγώ: Θέλει άκρη για κάποιο φίλο της να κάνει μεταπτυχιακό και ψάχνει θα δει πως γίνεται. Ξέρεις συστατικές επιστολές και τέτοια. Κατά φωνή…

λέω, καθώς είχε έρθει η Άσπα και με έψαχνε.

-    Εγώ: Καλώς τη. Σχολάω σε μισή ώρα περίπου της λέω. Θέλεις να σού πω για αυτά που ζήτησες τώρα, ή να περιμένεις να σχολάσω;

-    Άσπα: Δεν ξέρω, μήπως ενοχλώ εδώ;… ρωτάει μαζεμένα.

Η Λέτα σκύβει στο αυτί μου με σοβαρό ύφος και μου ψιθυρίζει:

-    Ο μεγάλος έχει φύγει εδώ και μια ώρα.

Γυρνάω στην Άσπα και της λέω να περιμένει ένα τέταρτο και θα φύγουμε μαζί. Εντάξει μου λέει και κάθεται σε μια πολυθρόνα. Εγώ συνέχιζα τις δουλειές μου και έριχνα κλεφτές ματιές. Ήταν ντυμένη νορμάλ, φουστίτσα μπλούζα, διάβαζε ένα περιοδικό με τα μαλλιά της να κρύβουν το πρόσωπο της, όπως κοιτούσα εγώ και είχε καθίσει σταυροπόδι με αποτέλεσμα να φαίνονται μπούτια της τόσο, όσο έπρεπε. Κάθε λίγο μάζευε τα μαλλιά της, ανταλλάσαμε ματιές και τα μαλλιά σιγά-σιγά σκέπαζαν πάλι το πρόσωπο της. Η καύλα ήταν ατελείωτη.

Σε λιγότερο από δέκα λεπτά σηκώνομαι και την παίρνω να φύγουμε. Με ακολουθεί χωρίς να πει κουβέντα. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και πάμε στο σπίτι μου. Δεν έχουμε πει κουβέντα, ούτε έχει ακουμπήσει ο ένας τον άλλο. Μόλις μπαίνουμε στο σπίτι, κλείνω την πόρτα την αγκαλιάζω απότομα και αρχίζω να την φιλάω. Αντιστάθηκε και άρχισε να μου λέει «περίμενε πρέπει να μιλήσουμε». Την αφήνω και τη ρωτάω:

-    Εγώ: Τι έγινε μετάνιωσες, δε σου αρέσει;

-    Άσπα: Χθες ντράπηκα πολύ με την Κατερίνα και την κουβέντα που πήγες να ανοίξεις.

-    Εγώ: Αλλά δε μετάνιωσες, αλλιώς δε θα ερχόσουν από χτες το μεσημέρι να με ψάχνεις.

Τα μάτια της Άσπας κοκκίνισαν και άρχισε να δακρύζει. Στεναχωρήθηκα που την είδα έτσι την αγκάλιασα απαλά και της είπα:

-    Εγώ: Μη στεναχωριέσαι και δεν πρόκειται ποτέ να το μάθει κανένας.

Την έβαλα στον ώμο μου και της χάιδευα τα μαλλιά. Μόλις συνήλθε με κοίταξε στο πρόσωπο και με ρώτησε:

-    Άσπα: Λες Αλήθεια;

-    Ναι…

της απαντώ και ασυναίσθητα σκύβω και την φιλάω στο στόμα. Δεν αντιστάθηκε καθόλου, αλλά άρχισε και αυτή να με φιλάει με πάθος. Δεν κατάλαβα πότε βγάλαμε τα ρούχα μας, πότε βρεθήκαμε στο κρεβάτι. Ήμουν απάνω της, τη γαμούσα και τη φιλούσα. Δεν πρέπει να τη γαμούσα πολύ ώρα και ήμουν έτοιμος να χύσω. Βγαίνω από μέσα της ακουμπάω στην κοιλιά της και την γεμίζω με χύσια μέχρι τα βυζιά της. Δεν είχα προλάβει να βάλω προφυλακτικό. Τη σκούπισα απαλά με την φανέλα μου και ξάπλωσα δίπλα της.

-    Άσπα: Να ξέρεις δε μετάνιωσα, αλλά στην ιδέα ότι θα μαθευτεί μου κόβονται τα πόδια.

-    Εγώ: Από εμένα δεν πρόκειται να γίνει αυτό.

Γύρισε και με φίλησε. Άρχιζα να θηλάζω τις ρώγες της και μαλάζω τις βυζάρες της. Το κορμί της ανέδυε αυτό το άρωμα που με έστελνε στα ουράνια. Σήκωσα το κεφάλι μου και αντίκρισα όλο το κορμί της, στο φως της ημέρας αυτή την φορά. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, το ένα πόδι λίγο ανασηκωμένο γυρτά πάνω στο άλλο. Πανδαισία, ομορφιά, καύλα. Άρχισα να τη χαϊδεύω από τα πόδια μέχρι το στήθος της και να απολαμβάνω την μεταξένια υφή της. Της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να της κάνω ένα τρελό γλειφομούνι. Άρχισε να χύνει από την καύλα. Άπλωσα τα χέρια μου προς τα στήθη της και εκείνη άνοιξε τα πόδια της να με διευκολύνει. Της έγλειφα τη μουνάρα και τις τσιμπούσα τις ρώγες.

Κάποια στιγμή γύρισα και την ανέβασα πάνω προσπαθώντας να ρουφάω το μουνί της. Μόλις βολεύτηκε άρχισε να μου παίρνει πίπα. Τον έβαζε λίγο-λίγο στο στόμα και οι κινήσεις ήταν αργές και με τρέλαιναν. Η καύλα απίστευτη. Σταμάτησα να της γλείφω τη μουνάρα και απολάμβανα την πίπα και το θέαμα. Κοίταζα τη μουνάρα της και την κωλάρα της. Άρχιζα να της βάζω δάχτυλα στο μουνί. Τις περισσότερες φορές δύο και μερικές φορές τρία. Ήταν μούσκεμα. Άρχισα να χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα της και να προσπαθώ να βάλω το δάχτυλο μου μέσα. Στη στάση που βρισκόμασταν δεν είχε περιθώρια, αντίθετα η κωλάρα της ήταν ανοιγμένη διάπλατα. Κάθε φορά που καταλάβαινα ότι ζοριζόταν έβγαζα το δάχτυλο από την κωλάρα της και φιλούσα την μουνάρα της. Σε λίγο είχα δύο δάχτυλα στην κωλάρα της.

Σηκώθηκα κι έβαλα προφυλακτικό. Η Άσπα είχε γυρίσει και είχε ανοίξει τα πόδια για να τη γαμήσω πάλι από το μουνί. Δεν είπα τίποτα έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και τον έβαλα στο μουνί της. Τη γαμούσα και έβλεπα της βυζάρες της να κουνιούνται πάνω κάτω. Είχε κλείσει τα μάτια και δαγκωνόταν από την καύλα. Γέμισα με σάλιο το χέρι μου και σε μια στιγμή που έβγαλα την ψωλή μου από το μουνί της, έβαλα το σάλιο στην ψωλή μου και ακούμπησα την κωλοτρυπίδα της. Δεν αντέδρασε και προσπάθησα να βάλω το κεφαλάκι στην κωλάρα της. Σφιγγότανε και άρχισε να πονάει. Δεν το έβαλα κάτω και προσπαθούσα σιγά.

-    Άσπα: Μη, σε παρακαλώ όχι…

έλεγε, αλλά άνοιγε την κολάρα της όσο μπορούσε. Σε κάποια στιγμή μπήκε το κεφαλάκι και της έφυγε μια κραυγή. Κουνιόμουν χωρίς να της τον βάζω πιο μέσα, μέχρι που την άκουσα να λέει «ναι, έτσι, έτσι». Τον σάλιωσα πάλι όσο ήταν απέξω και της τον έβαλα πιο μέσα. Τώρα φώναζε «ωχ, ναι, σταμάτα, ναι…». Έβαλε το χέρι της στο στήθος μου και με σταμάτησε.

-    Εγώ: Γιατί γλυκιά μου, της λέω.

-    Άσπα: Να προσπαθήσουμε αλλιώς, μου απαντά.

Με βάζει ξαπλώσω και ανεβαίνει επάνω μου. Με την μουνάρα της κολλημένη επάνω μου προσπαθεί να τον βάλει στην κωλάρα της. Μπήκε πιο εύκολα τώρα. Την έβλεπα με μια απερίγραπτη καύλα στο πρόσωπο της, να προσπαθεί να τον βάζει μέσα της όλο και περισσότερο. Το θέαμα απίστευτο. Οι βυζάρες της να κρέμονται στο πρόσωπο μου, εγώ να γλείφω τις ρώγες της και η ψωλή μου στην κωλάρα της. Άρχισα κι εγώ να σπρώχνω την ψωλή μου πιο βαθιά μέσα της. Την περισσότερη, την είχε βάλει μόνη της. Έχυσα αμέσως. Άφησε το κορμί της και έπεσε επάνω μου. Η ψωλή μου ήταν ακόμα μέσα στην κωλάρα της.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Ήταν ένα φοβερό γαμήσι. Σηκώθηκε και πήγε για μπάνιο. Εγώ έμεινα στο κρεβάτι, παραδομένος από την καύλα. Πήγα και εγώ στο μπάνιο έπλυνα την ψωλή μου και γύρισα στο κρεβάτι. Μόλις τελείωσε βγήκε, ήρθε μέσα με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω από το κορμί της και κάθισε στο πλάι του κρεβατιού. Φιληθήκαμε και σηκώθηκε να ντυθεί. Καθώς έβαζε το κιλοτάκι της άρχισε να μου σηκώνεται.

-    Άσπα: Δεν πας καλά, μου λέει, πάλι;

-    Εγώ: Τι να κάνω της λέω, αφού με καυλώνεις.

Άρχισε μόνη της να μου παίρνει πίπα. Τώρα την έβλεπα να μου παίρνει πίπα, έβαλα το χέρι μου μέσα στο κιλοτάκι της και άρχισα να της παίζω το μουνί. Η όλη φάση με είχε καυλώσει ξανά απίστευτα. Άργησα να χύσω και το σπέρμα ήταν λίγο αυτή τη φορά, αλλά η Άσπα δεν είχε δυσανασχετήσει ούτε μια φορά. Σηκώθηκε, ντύθηκε, με φίλησε και λέει «φεύγω θα τα πούμε το βράδυ».

Σηκώθηκα, τη χαιρέτησα και κάθισα στον καναπέ. Η μυρωδιά της ήταν παντού. Αναπολούσα τι είχε γίνει πριν από λίγο και χάιδευα την ψωλή μου. Έπρεπε να βρω μια πολύ καλή δικαιολογία για να αποφύγω να γαμήσω την Κατερίνα το βράδυ.

Η Κυριακή ήρθε, η Κατερίνα έφυγε για Θεσσαλονίκη, η Άσπα για Αθήνα. Η Άσπα μου έδωσε την διεύθυνση της αν βρεθώ καμιά φορά Αθήνα να τα πούμε. Βρεθήκαμε μια φορά, άλλα ήταν με τον δικό της. Θα έφευγε φαντάρος τέλος Οκτώβρη. Η Άσπα στεναχωρημένη, αλλά εμένα μου αναπτερώθηκαν οι ελπίδες.Copyright protected OW ref: 96313