Η Χαρά και η φαντασίωση της

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (15 Votes)
Μιλούσαμε στο internet μερικούς μήνες με τη Χαρά. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι η κρυφή της φαντασίωση ήταν να κάνει κάποια στιγμή ένα τρίο, δυο άντρες κι αυτή. Χρόνια το σκεφτόταν και την παίδευε.

Ήθελε να ξενογαμηθεί βρόμικα, αλλά οι κοινωνικές συμβάσεις δεν το επέτρεπαν. Δεν ήθελε να χαλάσει το σπίτι της, αλλά οι ορμόνες της ξεχείλιζαν. Φανταζόταν τον εαυτό της πουτάνα που θα είχε καυλώσει και θα την γαμάνε και θα την βρίζουν. Δεν ήθελε να προδώσει τον άντρα της, αλλά η καύλα της ήταν στα ουράνια. Ζούσε την αντίφασή της όπως όλοι μας άλλωστε.

Μετά από πολλές συζητήσεις και λίγη παραπάνω πίεση αρχίσαμε να συναντιόμαστε. Στην αρχή σχετικά αθώα. Γλωσσόφιλα, φασώματα, γλειψίματα, καμιά πίπα ή λίγο τριψιματάκι στην κλειτορίδα για να φύγει η ένταση. Μετά από λίγο τολμήσαμε να πάμε σε ξενοδοχείο. Άρχισε να ξεθαρρεύει και να ανοίγεται. Κάναμε σεξ, όχι έρωτα. Ξέραμε και οι δυο ότι η σχέση μας είναι μόνο για γαμήσι. Δε θέλαμε συναισθηματική εμπλοκή. Ήταν, ας πούμε, το συμβόλαιό μας .

Το είπα και πριν ότι φαντασιωνόταν να κάνει κάποτε ένα τρίο. Της λέω μια μέρα ότι έχω ένα φιλαράκι που θα ήταν διατεθειμένος να συμμετάσχει σε τρίο μαζί μας. Με κοίταξε διερευνητικά και συμφώνησε χωρίς μεγάλη χαρά. Κλείστηκε στον εαυτό της και δε μίλαγε. Της είπα να το αναβάλουμε αλλά μου είπε να προχωρήσουμε. Την αγκάλιασα από τους ώμους για να της δώσω την αίσθηση της προστασίας. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και μας περίμενε ο Νίκος στο φουαγιέ. Μόλις μας είδε σηκώθηκε μας χαιρέτησε και έσκυψε στη Χαρά και της είπε «σήμερα θα γίνεις το πουτανάκι μας, το ξέρεις, έτσι δεν είναι;». Την ένιωσα να αντιδρά αλλά με είδε με μάτια που έδειχναν άνθρωπο αποφασισμένο.  

Εγώ ο Νίκος και η Χαρά ανεβαίνουμε στο δωμάτιο. Ο Νίκος αμέσως πετάει όλα τα ρούχα του και μένει με το σπλιπάκι. Η Χαρά δεν τολμάει να κινηθεί, ούτε να δει δεν ήθελε. Την προτρέπω να ξεντυθεί. Μου ζητάει να κάνω κι εγώ το ίδιο.  Αρχίζω να την ξεντύνω. Δεν μου φέρνει αντίρρηση. Παράλληλα αρχίζω να βγάζω και εγώ ένα-ένα τα ρούχα μου.

Ο Νίκος δε χάνει χρόνο, έρχεται μπροστά της και αρχίζει να της χαϊδεύει το κορμί. Μένει σχεδόν γυμνή μόνο με ένα πανέμορφο μπραζίλιαν.

-    Έχεις καυλώσει μικρή μου…

της λέει ο Νίκος ξεδιάντροπα και η Χαρά τον βλέπει στα μάτια και με μια κίνηση του κεφαλιού της του γνέφει ναι.

Την αγκαλιάζω και της λέω να μας πάρει στο στόμα της. Λες και ήταν ένας διακόπτης που άναψε ένα φως. Πήγε στον Νίκο και του κατέβασε το σλιπάκι. Η πούτσα του στο πρόσωπό της. Του τη χουφτώνει και τον οδηγεί κοντά μου. Έπεσε στα γόνατα και άρχισε να μας πιπώνει. Είχε και τις δύο πούτσες στα χέρια της και μας έπαιζε και έγλειφε πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Την έβλεπα ότι το διασκέδαζε. Γυάλιζαν τα μάτια της σαν να είχε πυρετό και μας ρούφαγε λες και διψούσε και έπινε νερό από την πηγή.

Εμείς ακόμα δεν είχαμε αρχίσει τα βρομόλογα και τις αγριάδες. Πρώτος ο Νίκος άνοιξε το χορό.

-    Καυλώνεις να ρουφάς δυο πούτσες, Χαρούλα;

-    Σου αρέσει μωρή ψώλα, να σε γαμάνε δυο μαζί, έτσι δεν είναι;

-    Πες μας μωρή γαμιόλα, έχεις ξαναγαμηθεί με τέτοιο τρόπο;

-    Καίγεται η μουνότρυπα σου και θες να σβήσεις τη φωτιά με δυο ψωλές που θα σου ρίξουν πολύ ψωλόχυμα;

Μας έβγαλε από το στόμα της και πήγαμε στο κρεβάτι. Ξάπλωσε, άνοιξε τα μπούτια της και περίμενε να την ρουφήξουμε και να τη γαμήσουμε. Ο Νίκος της είπε ότι αυτή σαν καλή πουτάνα θα κάνει όλη τη δουλειά. Σηκώθηκε, σαν υπάκουω κορίτσι και συνέχισε να μας πιπώνει όντας στημένη στα 4 πάνω στο κρεβάτι. Ο Νίκος είπε ότι θέλει να της γαμήσει το μουνί. Γύρισε τον κώλο της προς τον Νίκο και του στήθηκε. Ο Νίκος χωρίς πολλά-πολλά χώθηκε μέσα της με μια μεγάλη και δυνατή πουτσιά.  Η Χαρά έκανε ένα «αχ… σιγά με πόνεσες». Ακούστηκε ένα χαστούκι στο κωλομάγουλο της. Και δεύτερο αχ! Χωρίς κανένα σχόλιο. Πήγα από μπροστά της και έφερα το πουτσοκέφαλο μου στο στόμα της. Ήμουν πολύ τούμπανο, το καυλί μου ήταν να σκάσει. Με πήρε και με πίπωνε όπως το έκανε πάντα με μαεστρία. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι από την πρώτη φορά που πήρε πούτσα στο στόμα, της άρεσε τρελά.   

Έβλεπα το Νίκο να τη γαμάει και καύλωνα τρελά κι εγώ. Πίστευα ότι τις έχωνε και δάχτυλο στην κωλότρυπα της. Δεν το έβλεπα όμως και τον ρώτησα.

-    Τη δαχτυλώνεις την πουτάνα που γαμάς, ρε συ;

-    Ναι την πουτανίτσα και της αρέσει το νιώθω από τις συσπάσεις που κάνει ο κώλος της όσο την γαμάω.

-    Και εμένα με ρουφάει και σε λίγο θα με αδειάσει η ψώλα!

Ήταν πολλή καυλωμένη και μούγκριζε. Σταμάταγε την πίπα και έλεγε «σκίστε μου τις τρύπες, σκίστε με πιο δυνατά καυλιάρηδες, όλα μέσα μου ρίξτε τα αλάνια…».

Εμείς την γαμούσαμε με μεγάλη δύναμη και ήμασταν έτοιμοι να χύσουμε όταν την ένιωσα να μου δαγκώνει το καυλί πιο δυνατά από τις άλλες φορές. Γύρισα να δω τι κάνει και την είδα να της έχουν γυρίσει τα μάτια και να ανασαίνει βαριά. Συνέχισα να τη γαμάω και ο Νίκος το ίδιο μέχρι που αφήσαμε τους χυμούς μας στο κορμί της. Ευτυχώς εγώ δεν την έχυσα στο στόμα της γιατί, να πω την αλήθεια, φοβήθηκα μήπως πνιγεί στην κατάσταση που την είδα.

Σταματήσαμε να πάρουμε τις ανάσες μας και η Χαρά να ξαναβρεί το κορμί της, το μυαλό της και τις ανάσες της.

-    Κάποια στιγμή χάθηκε ο κόσμος, τι ήταν αυτό που μου κάνατε.

-    Με τρελάνατε.

Τα χύσια μας έτρεχαν στο στήθος της και ξεχείλιζαν από το μουνί της. Σηκώθηκε λέγοντας:

-    Δε με σηκώνουν τα πόδια μου. Τι μου κάνατε, τι μου κάνατε;

Πλυθήκαμε και φύγαμε. Η σχέση με τη Χαρά σταμάτησε εκείνη τη μέρα. Κάπου-κάπου μιλάμε ακόμα και σήμερα αλλά έχει ηρεμήσει. Ποτέ δεν μου είπε αν της άρεσε ή αν το έχει μετανιώσει. Χαρά να είσαι καλά όπου και να είσαι.Copyright protected OW ref: 96310