Άγριο γαμήσι με Αλβανό

Δημοσιεύθηκε από toniablond
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (9 Votes)
Πριν λίγους μήνες, έπαιρνα καφέ κάθε πρωί από ένα συγκεκριμένο μαγαζί όπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι μανάρια "σύγχρονοι" Αλβανοί. Με το που έμπαινα μέσα, ένιωθα το δυνατό βλέμμα τους επάνω μου χωρίς να τους κοιτάζω καν. Εκεί λοιπόν είχα δει έναν, ακριβώς όπως τον θέλω, καστανόξανθο, καλό στυλ, με βλέμμα που σκοτώνει. Τον έβαλα στόχο και όταν βάζω κάτι ή κάποιον στόχο δεν υπάρχει περίπτωση να μη το πάρω.

Μια μέρα, αποφάσισα να κάτσω να πιω τον καφέ μου εκεί, μια που είχα λίγη ώρα πριν τη δουλειά. Αυτός με κοίταγε και μιλούσε στη γλώσσα του στους άλλους δύο. Εγώ έκανα την αδιάφορη κι αυτό τον τρέλανε. Μια δυο κοφτές ματιές του έριξα για να τον ανάψω και μόνο, με τα μάτια, τίποτα άλλο. Τον γούσταρα, με καύλωνε. Τελείωσα τον καφέ μου και σηκώθηκα να πληρώσω.

-    Κερασμένο…

μου λέει η κοπέλα και μου δείχνει από ποιόν. Κάνω νόημα ευχαριστώ, γυρνάω άλλη μια να τον κοιτάξω και φεύγω. Πήρε το μήνυμα μου και ήρθε να μου μιλήσει. Χρήστος το όνομα, μάτια πράσινα, περίπου στο ύψος μου 1.74, με χείλη για ρούφηγμα. Μου ζητά το τηλέφωνο μου, δεν το δίνω και ζητώ το δικό του επί τόπου. Κολλάει κοιτάζοντας με, με πονηρό βλέμμα και χαμογελάει. Το παίρνω και φεύγω με ένα απλό γεια. Τον παίρνω τηλέφωνο την επόμενη το πρωί και μου λέει να πάω σπίτι του. Τσεκάρω το μέρος και την κίνηση και πάω.

Όλα έγιναν γρήγορα και απρόοπτα. Μπήκα σπίτι, με άρπαξε κι έβαλε το χέρι του στο μουνί μου πάνω απ' το κολάν. Με φιλούσε με τόση καύλα που τρελάθηκα, αλλά δεν το έδειχνα με τίποτα. Πιάνω την πούτσα του κι εγώ πάνω απ' τη φόρμα του και νιώθω πόσο χοντρή είναι και μεγάλη. Με πετάει στο κρεβάτι, με ξεντύνει, κάνει στην άκρη το μαύρο μου στρινγκάκι και αργά, περνά τη γλώσσα του στο μουνάκι μου από κάτω προς τα πάνω, ακριβώς όπως μ' αρέσει. Καύλωσα τρελά! Δεν άφηνε την κλειτορίδα μου, με είχε κάνει κομμάτια. Ανέβηκε στα χείλη μου και μου έβαλε την πούτσα του στο στόμα βαθιά. Την έφτυνα και την ξανά έβαζα στο στόμα. Αυτός βογκούσε από την καύλα και μου μίλαγε στα ελληνικά, αλλά του είπα να μου μιλάει αλβανικά, γιατί με καυλώνει η άγρια προφορά τους, ειδικά στο κρεβάτι, και η αλήθεια είναι ότι πια μπορώ άνετα να καταλαβαίνω.

Σηκώθηκα, ήρθε από πίσω μου και τον έβαλε αργά. Το μέσα έξω με τη χοντρή και φλεβώδη πούτσα του με έκανε να γεμίσω υγρά. Με τράβηξε στο κρεβάτι, πέρασε τη γλώσσα του στο καυτό μου μουνάκι και μου έχωσε την πούτσα του παίζοντας με το πουτσοκέφαλο του αργά. Σιγά-σιγά μπαινόβγαινε και αύξανε τη ταχύτητα. Με κράταγε απ' το λαιμό απαλά και άγρια με κοιτούσε. Με έβριζε στη γλώσσα του και με όλη τη φάση έχυνα επανωτά. Πούτσα με φλέβες, πεντακάθαρη, ξυρισμένη παντού, να γλιστράει στα μουνόχειλα μου και να μπαίνει βαθιά. Απερίγραπτο!

Πουτανάκι και καύλα μόνο με έλεγε στα ελληνικά. Έσκυψα στα 4, έσπασα τη μέση μου καλά κι έκανε παιχνίδι με το πουτσοκέφαλο του το κατακόκκινο. Με ξέσκισε! Με έχυνε και με ξαναγαμούσε. Μετά σηκώθηκα, πήγα στο μπάνιο να πλυθώ, κάτσαμε κι ανάψαμε τσιγάρο. Μου έλεγε διάφορα και πάνω στην κουβέντα, ξαπλωμένη, γύρισα να με γαμήσει με την 22ποντη πούτσα του. Σε 15', με γρήγορους ρυθμούς και τα αρχίδια του να χτυπάνε στο μουνί μου, έχυσε στα κωλομάγουλα μου. Καύλα σκέτη!

Και λίγα σας είπα!Copyright protected OW ref: 96265