Ο φαρμακοποιός και το κλύσμα στον κώλο της Μαρίας

Δημοσιεύθηκε από albatros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (6 Votes)
Ο Κώστας και η Μαρία είναι ένα ζευγάρι με έντονες ανησυχίες στο  σεξ και με διάθεση για πειραματισμούς. Βασικό χαρακτηριστικό τους η τάση να επιδεικνύουν το σώμα τους, κοινώς να δίνουν ''μάτι''.  Από εκεί ξεκίνησαν  και τα υπόλοιπα. Απ' το να κάνουν γυμνισμό σε ερημικές ή οργανωμένες παραλίες γυμνιστών, μέχρι το ντύσιμο που θα αφήνει τη φαντασία να οργιάζει στους επίδοξους ματάκηδες. Αναπόφευκτα γνώρισαν και άτομα ανάλογων γούστων και κάτι παραπάνω, όπως δηλαδή να συχνάζουν σε swinger bar ή να ανταλλάσσουν συντρόφους. Αυτό δεν το έχουν κάνει ακόμη, τελευταία όμως ερεθίζει κάτι τέτοιο τις αισθήσεις τους.

Ο Κώστας είναι εμφανίσιμος, καθώς και η Μαρία η οποία έχει ένα πολύ δυνατό ατού που προσφέρεται για μάτι και την κάνει να ξεχωρίζει:  Ο στητός, σηκωμένος, σφιχτός και ολοστρόγγυλος κώλος της. Δηλαδή μιλάμε για  κωλάρα!

Τον τελευταίο καιρό, η Μαρία περιέγραφε στον Κώστα πόσο τη γλυκοκοίταζε ο κύριος Μάνος, ο φαρμακοποιός της γειτονιάς και πόσο ερεθίζεται η ίδια όταν τον βλέπει να κοκκινίζει και να αποσυντονίζεται όταν προσφέρει επίτηδες τα κάλλη της στα έκπληκτα μάτια του.  Και ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία για κομπλιμέντα ή να βρίσκει προφάσεις να την αγγίζει. Ήταν λοιπόν η τέλεια ευκαιρία να κάνουν το επόμενο βήμα στους σεξουαλικούς πειραματισμούς τους:  Να πηδηχτεί η Μαρία με ξένο ενώ θα την παίρνει μάτι ο άντρας της.

Βρήκαν και το δόλωμα. Λόγω του ότι η Μαρία έχει συχνές στομαχικές διαταραχές. Θα πήγαινε στο φαρμακείο να αγοράσει κλύσμα. Έτσι κι έγινε. Ο Μάνος  με το που την είδε τσακίστηκε να την εξυπηρετήσει. Δεν πίστευε στα αφτιά του και την τύχη του όταν αφού του ζήτησε το κλύσμα τον ρώτησε με το πιο σέξι και ντροπαλό ύφος αν ξέρει κάποιον εμπιστοσύνης για να της το κάνει χρήση, επειδή ο άντρας της αποφεύγει να ασχολείται με τέτοια. Με τρεμάμενη φωνή ο φαρμακοποιός αυτοπροσφέρθηκε και με το πιο φωτεινό χαμόγελο η Μαρία του πρότεινε να έρθει ένα απόγευμα στο σπίτι τους που θα έλειπε και ο Κώστας, επειδή τάχα θα τον ντρεπόταν με την παρουσία του. Φυσικά ο Κώστας θα ήταν κρυμμένος κάπου εκεί για να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα.

Απόγευμα λοιπόν, η Μαρία φορώντας ένα κοντό σορτσάκι κι ένα μπλουζάκι με ντεκολτέ, υποδέχθηκε τον περιχαρή φαρμακοποιό.  Κάθισαν στον καναπέ, τον κέρασε χυμό και κατόπιν περάσανε στη κρεβατοκάμαρα για να της βάλει το κλύσμα. Έβγαλε κιλοτάκι-σορτσάκι και ξάπλωσε μπρούμυτα  μπρός στα γουρλωμένα μάτια του Μάνου που ξεκίνησε τη διαδικασία.

Με την ώρα και την τσαχπίνικη και χαλαρή στάση της Μαρίας,  ο Μάνος πήρε θάρρος.  Αφού τελείωσε άρχισε να της χαϊδεύει το υπέροχο αυτό κωλαράκι. Η ανταπόκριση στα χάδια του ήταν το πράσινο φώς για να της λέει πόσο υπέροχο σώμα έχει και ότι μακαρίζει την τύχη του που χαϊδεύει ένα τέτοιο θεσπέσιο κώλο. Και φυσικά πόσο τυχερός είναι ο άντρας της που πηδάει αυτό τον κώλο. Εκεί η Μαρία με τσαχπινιά και σεμνότητα απάντησε  ότι δεν το έχει κάνει ακόμη γιατί φοβάται. Θα ήθελε πολύ όμως έναν έμπειρο να μπορούσε να τη μυήσει στο πρωκτικό σεξ.  Ξεροκατάπιε ο Μάνος πήρε θάρρος και χαϊδεύοντας πιο τολμηρά τον κώλο της, απάντησε ότι ο ίδιος ξέρει πως να της το ''κάνει'' προσεκτικά, χωρίς να την πονέσει. Την ίδια στιγμή, τα δάχτυλά του άρχισαν να παραβιάζουν την άκρη της κωλοτρυπίδας της. Η Μαρία τούρλωσε περισσότερο τον πισινό της, αφήνοντας ένα αναστεναγμό, δίνοντας στην ουσία το δεύτερο πράσινο φώς για να συνεχίσει.

Ο Μάνος ξεντύθηκε κι άρχισε να προετοιμάζει την τρυπούλα της, ενώ παράλληλα του σηκωνόταν κι ένας πούτσος περίπου 17 εκατοστών. Όλη αυτή τη φάση παρακολουθούσε ο Κώστας πίσω απ' τις γρίλιες της ντουλάπας που ήταν κρυμμένος και έπαιζε την ψωλή του, καθώς έβλεπε τον φαρμακοποιό σίγουρο πλέον για τον εαυτό του και τον πούτσο του, να λαδώνει με αλοιφή τον κώλο της Μαρίας να σπρώχνει σιγά-σιγά το πουτσοκέφαλο του και να ανοίγει για πρώτη φορά τον σφιγκτήρα του κώλου της.  Τα πνιχτά βογκητά παρά τον πόνο της τον καύλωσαν περισσότερο που πλέον είχε σφηνώσει σχεδόν όλη τη πούτσα του μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Έμεινε για λίγο ακίνητος και μετά με σταθερές παλινδρομικές κινήσεις γαμούσε τον κώλο του πόθου του.

Μετά από 10 λεπτά ξεκωλιάσματος, ο Μάνος κραυγάζοντας, άρχισε να χύνει μέσα στο κωλάντερο της καυτή ποσότητα σπέρματος, το οποίο ξεχείλιζε απ' έξω καθώς τραβιόταν σιγά-σιγά απελευθερώνοντας το ανοιγμένο και κοκκινισμένο πλέον κωλαράκι. Αυτό ήταν :  Η Μαρία γαμήθηκε για πρώτη φορά απ' τον κώλο από έναν ξένο ενώ την παρακολουθούσε ο άντρας της. Απερίγραπτα και αναρίθμητα συναισθήματα τη διακατείχαν, τα οποία συζητούσε μαζί με τον Κώστα, αφού έφυγε ο ευτυχισμένος φαρμακοποιός.  Είχαν όλο το βράδυ μπροστά τους που σφραγίστηκε με ένα παρατεταμένο γαμήσι αυτή τη φορά απ' το νόμιμο σύζυγό της.

Ο γράφων πάλι, είχα την τύχη να είμαι φίλος με τον Κώστα που μου εξιστόρησε αυτή την πρωτόγνωρη γι' αυτούς εμπειρία και που μοιράστηκα με την σειρά μου μαζί σας.Copyright protected OW ref: 96128