Ο καλύτερος γάμος ever

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.79 (7 Votes)
Με λένε Μανώλη, είμαι 23 χρονών και έχω ύψος 1.85, με καλοσχηματισμένο κορμί και γενικά τα προσόντα φτάνουν τα 19 εκατοστά.

Η  δική μου λοιπόν ιστορία ξεκινάει όταν πρωτοπήγα σαν φοιτητής στα Χανιά και εκεί είχα γνωρίσει ένα παρεάκι από παλαιότερους φοιτητές. Μια μέρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται ένα από τα ζευγάρια της παρέας το καλοκαιράκι να παντρευτεί και μάλιστα με είχαν καλέσει στη Ρόδο, όπου και θα τελούταν το μυστήριο. Φτάνει λοιπόν το καλοκαίρι, γυρνώ από τις διακοπές που είχα πάει με την τότε κοπελιά μου στη Σαντορίνη και ετοιμάζω βαλίτσες και πάλι, γιατί θα συναντιόμασταν η παρέα που ήταν από Αθήνα στον Πειραιά για να πάρουμε το καράβι για τη Ρόδο.

Για να μην πολυλογώ, φτάνουμε στη Ρόδο, βρίσκουμε το ξενοδοχείο, μπαίνω στο δωμάτιο μου και ετοιμάζομαι, διότι το απόγευμα κιόλας θα έπρεπε να πάμε στο γάμο.

Πάμε το απογευματάκι στην εκκλησία, βρίσκομαι με τα παιδιά και εκεί γνωρίζω μια μουνάρα που μόνο όταν την βλέπεις αρχίζει το καυλί και σηκώνεται. Γύρω στο 1.65, αδύνατο, ωραίο κορμί, αλλά όχι στέκα, καστανόξανθα μαλλιά και μια επική κωλάρα που το μόνο που ζήταγε όταν τον έβλεπες, ήταν ο πούτσος.

Ανταλλάσσουμε τα ονόματα μας και συνεχίζουμε να μιλάμε καθ’ όλη την διάρκεια του μυστήριου, αλλά και μετά, στο γλέντι, καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι που καθόταν και το υπόλοιπο παρεάκι.

Αφού τρώμε και τα σχετικά, έρχεται η στιγμή που ο τραγουδιστής πιάνει τα τσιφτετέλια και όλες οι γυναίκες σηκώθηκαν στα τραπέζια. Έρχεται και η Χριστίνα, με πιάνει και μου ζητά να χορέψουμε παρέα. Εγώ εκείνη τη στιγμή έφτασα στο Θεό.

Σηκώνομαι και χορεύουμε σα να μην υπάρχει αύριο. Τα κορμιά μας ενωθήκαν, επικίνδυνα θα έλεγα και έρχεται η στιγμή που τη βλέπω να έχει κοκκινίσει από την καύλα που τη διαπερνά. Εκεί πάνω στην καύλα της, μου δίνει ένα παθιασμένο φιλί και μου ζητά να βγούμε λίγο έξω για να πάρει αέρα (τι αέρα δηλαδή, αφού όταν βγήκαμε τα έδωσε όλα).

Βγαίνουμε λοιπόν λίγο απ' έξω, αρχίζουμε να φιλιόμαστε παθιασμένα και ξαφνικά νοιώθω το χέρι της να μου έχει πιάσει το καυλί που ήταν έτοιμο να τρυπήσει και το παντελόνι μου και μου λέει με πονηρό ύφος:

-    Αυτή την πουτσάρα πρέπει να την καταπιώ ολόκληρη.
-    Πάμε να μαζέψουμε τα πράγματα μας και να πάμε στο ξενοδοχείο μου που είναι λίγο παραπέρα, για να ξεσκιστούμε ελεύθερα.

Έτσι και έγινε. Μπήκαμε μέσα, χαιρετίσαμε την παρέα, ευχηθήκαμε στα παιδιά και φύγαμε για το ξενοδοχείο.

Σε όλη τη διαδρομή μέχρι το ξενοδοχείο, έχει πιάσει την πούτσα μου και δεν την αφήνει. Φτάνοντας, παρατώ όπως-όπως το αμάξι, ανεβαίνουμε πάνω και αρχίζει με λύσσα να μου ξεκουμπώνει τα ρούχα. Όταν φτάνει προς τα κάτω και αντικρίζει το θηρίο, έβγαλε μια δυνατή κραυγή και φώναζε πως θα περάσει πολύ καλά σήμερα.

Αρχίζει και μου παίρνει ένα τσιμπούκι όλο τρέλα και επειδή με έφτασε σε σημείο να εκραγεί η πούτσα μου στο στόμα της, την ξάπλωσα και της το ανταπέδωσα με τρελό γλειφομούνι και πειράζοντας με μανία την κλειτορίδα της. Έχει αρχίσει να χύνει και τότε μου ζητά υποταγμένη να τις χώσω την ψωλή μου στη μουνάρα. Αρχίζω κι εγώ και τη σφυροκοπώ με μανία, ενώ της πειράζω την τρύπα στο κωλαράκι της και τότε άρχισε να ουρλιάζει από καύλα, έχυνε, έτρεμε και μου ζητά να αφήσω όλα μου τα χύσια στη μουνάρα τη. Συνέχισα βέβαια και μπήκα σιγά-σιγά στην παρθένα κωλάρα της, πότε σιγά και πότε και πιο δυνατά και συνέχισα να τη σφυροκοπώ.

Τότε αισθάνομαι άλλη μια φορά τα χύσια της να πλημμυρίζουν τα αρχίδια μου και το καυλί μου. Αυτή όμως, παρ' όλη την κούραση, με καβαλάει και μου λέει πως πρέπει να με εκδικηθεί. Ανεβαίνει με μανία πάνω στην πούτσα μου και αρχίζει να δίνει ρεσιτάλ. Τα ζουμιά της που έτρεχαν ασταμάτητα τα έφερνε στη μάπα μου για να τα γλείφω και συνέχισε να ανεβοκατεβαίνει στην πούτσα μου, ώσπου κάποια στιγμή, αφού της λέω ότι χύνω, εκείνη δεν ξεκαβάλησε ποτέ και τα χύσια μου πλημμύρισαν την μουνάρα της. Τέλος αφού καθάρισε από την πούτσα μου κάθε ίχνος σπέρματος, πέσαμε ξεροί και οι δυο και το πρωί ξύπνησα με μια μουνάρα να μου παίρνει το πιο τέλειο τσιμπούκι και στο τηλέφωνο να μιλώ με την κοπέλα μου για το πως πέρασα χθες το βράδυ στο γάμο.Copyright protected OW ref: 95991