Όταν σε κοντράρει ο άλλος... (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Όταν σε κοντράρει ο άλλος... παραμονεύει ένας έρωτας μεγάλος

Έστριψε και με κοίταξε. Οι ματιές μας συναντήθηκαν και επικράτησαν λίγα λεπτά αμηχανίας.  Τότε επανήλθαν στο μυαλό μου όλα εκείνα που μου έλεγε όταν ήμασταν πιο μικροί και σκέφτηκα να τον ρωτήσω για πιο λόγο με κόντραρε έτσι, αλλά τελικά παρέμεινα σιωπηλή. Κοίταζα το πάτωμα σαν να μετάνιωσα αυτό που έγινε, ένιωθα πως είχα κάνει κάτι κακό.

-    Τι σκέφτεσαι; Με ρώτησε και μου χάιδεψε το μάγουλο.

-    Τίποτα, την ανάσα μου προσπαθώ να βρω…

-    Α οκ, πάμε για δεύτερο γύρο;

-    Να τελειώσω το τσιγάρο μου.

Εδώ συνεχίσαμε να μιλάμε λίγο ακόμη , αλλά μη σας πρήζω με λεπτομέρειες.

Σηκωθήκαμε λοιπόν, τον πήρα από το χέρι και κατευθυνθήκαμε προς τη ντουζιέρα. Ήταν αρκετά ευρύχωρη και χωράγαμε και οι δύο. Άνοιξα τη βρύση, βούτηξα ένα σφουγγάρι και άρχισα να σαπουνίζομαι αισθησιακά μπροστά του, ενώ εκείνος χάιδευε τον πούτσο του που ήταν και πάλι σκληρός σαν ατσάλι. Μόλις τελείωσα με το σαπούνισμα κάθισα στη λεκάνη , πήρα ένα ξυραφάκι, άπλωσα λίγο αφρό στο μουνάκι μου και τον διέταξα να με ξυρίσει. Ξεκίνησε και παράλληλα έχωνε και δυο δάχτυλα. Η καύλα ήταν απερίγραπτη.

-    Σ' αρέσει;

-    Πολύ, μη σταματάς, μη σταματάς!

Αφού τελείωσε με το ξύρισμα, παράτησε το ξυραφάκι και μου έχωσε το λαχταριστό του καυλί ενώ με κράταγε από το λαιμό. Με πήδαγε στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα, κάνοντας με να βογκάω σαν πουτάνα από καύλα και πόνο.

Με γάμησε έτσι για λίγη ώρα και μετά, με έβαλε να γονατίσω για να με χύσει στο στόμα. Τον κοίταγα στα μάτια και μόλις μου άδειασε και την τελευταία σταγόνα, τα κατάπια και μετά άνοιξα το στόμα μου για να δει ότι δεν υπήρχαν πλέον. Δεν άφησα τίποτα. Επειδή δεν αντέχω πολλές φορές απανωτές, του ζήτησα να σταματήσουμε, ξέπλυνα το στόμα μου με στοματικό διάλυμα και πήγα στο σαλόνι να ντυθώ. Ντύθηκα και έφυγα και πήγα σπίτι μου. Φόρεσα το πιο σέξι νυχτικό μου και παρήγγειλα κάτι να φάω. Το ίδιο βράδυ μπήκα στο ίντερνετ και βρήκα ένα μήνυμα από έναν κολλητό του. Την επόμενη μέρα βρέθηκα και μαζί του, και καταλήξαμε στην αυτοκινητάρα του να του ρουφάω το πουλί , το οποίο  όμως είχε τρίχες, μύριζε και ήταν μικρό. Δεν το ευχαριστήθηκα. Αφού τελείωσα με την πίπα, πήγα σπίτι, και σκέφτηκα να φωνάξω τον Αλέξη να κοιμηθούμε και πάλι μαζί. Πήρα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό του.Copyright protected OW ref: 95757