Mε μια φίλη της γυναίκας μου, μετά έγινε κουμπάρα μας

Δημοσιεύθηκε από Rudy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.31 (8 Votes)
Τότε ήμουν στα 23 και ζούσα στην Αθήνα. Για επαγγελματικούς λόγους, έπρεπε να κάνω περίπου ένα χρόνο σε επαρχιακή πόλη. Το κριτήριο ήταν να υπάρχει υποκατάστημα στην πόλη αυτή. Μόλις είχα πάρει το πτυχίο και ήμουν έτοιμος για μεταπτυχιακό. Από τη δουλεία δεν υπήρχε πρόβλημα, αφού ήταν στα άμεσα σχετιζόμενο με αυτή. Όποτε χρειαζόταν, θα έπαιρνα άδεια για παρακολούθηση των μαθημάτων.

Για καλή μου τύχη ζήτησα και πήγα σε μια πόλη 18 χιλιόμετρα από το χωριό μου. Αρχή του καλοκαιριού λοιπόν, γνώρισα τη γυναίκα μου Κατερίνα και την παρέα της. Αυτή ήταν  στο δεύτερο έτος στην Θεσσαλονίκη και η κολλητή της, Άσπα, στο ίδιο έτος στην Αθήνα. Η Κατερίνα μελαχρινή, η Άσπα ξανθιά, μουνάρες και δύο. Όταν μπήκα στην παρέα τους, μου άρεσαν και οι δύο αλλά η Άσπα ήταν αλλού και λίγο απόμακρη, έτσι την έπεσα στην Κατερίνα. Το καλοκαίρι εξελισσόταν τέλεια και με κάθε ευκαιρία πηδιόμασταν σαν τα σκυλιά με την Κατερίνα η οποία είχε μεταπτυχιακό στις πίπες.

Προς το τέλος του καλοκαιριού η Κατερίνα είχε υποχρεώσεις με τους δικούς της και έφευγε  νωρίς από την παρέα. Με την Άσπα είχαμε γίνει πλέον σχεδόν κολλητοί.  Ένα βράδυ λοιπόν κανονίζουμε να βγούμε έξω για χορό και δίνουμε ραντεβού κατά τις 10 σε μια καφετέρια. Είχα πάει λοιπόν λίγο πιο νωρίς και είχα αράξει και ξαφνικά βλέπω ένα φοβερό μούναρο να έρχεται προς το μαγαζί. Ξανθά μαλλιά μέχρι την πλάτη, μαύρο εφαρμοστό μίνι φόρεμα χωρίς ώμους, οι βυζάρες και η κολάρα της να θέλουν να πεταχτούν από το φόρεμα. Καθώς τη χάζευα που έψαχνε την παρέα της, γυρνάει προς την μεριά μου με βλέπει και με χαιρετά.

Έμεινα μαλάκας! Αυτός ο μουνάρα ήταν η Άσπα, ήξερα ότι ήταν μουνάρα, αλλά με αυτό το ντύσιμο έχυνες που την έβλεπες. Έρχεται με χαιρετά και φιλιόμαστε στον αέρα φιλικά. Εγώ τρελάθηκα, η μυρωδιά της ήταν τέλεια, τα μαλλιά της χάιδευαν το πρόσωπο μου και η ψωλή μου έγινε τούμπανο. Ευτυχώς που ήταν βράδυ και δε φαινόταν. Κάθισε και περιμέναμε την Κατερίνα. Άρχισα να την πειράζω ότι έτσι κούκλες που είναι δεν μπορώ να τις βγάλω έξω, γιατί θα τους την πέφτουν και εγώ θα αναγκάζομαι να τσακώνομαι με τον καθένα. Το μυαλό μου οργίαζε, φανταζόμουν να χορεύω και με τις δύο, να τους χουφτώνω τα κωλαράκια και μετά να τις γαμούσα και τις δύο μαζί. Σε λίγο έρχεται και Κατερίνα, ντυμένη όμως απλά και μας λέει ότι θα φύγει για πρέπει να πάει κάπου με τους γονείς της.

Ξενέρωσα και παραγγέλνω τρεις μπύρες. Μόλις τις ήπιαμε ζητάω άλλες τρεις μπύρες και η Κατερίνα λέει ότι δε θα πιει άλλη μπύρα γιατί πρέπει να φύγει . Φιλιόμαστε και μας χαιρετά. Δε θα γαμήσουμε απόψε, σκέφτηκα. Γυρνάω στην Άσπα της πιάνω την κουβέντα και καταλαβαίνω ότι έχει αρχίσει να την πιάνει το ποτό.

-    Και τώρα τις λέω τι κάνουμε;

-    Ξέρω και εγώ μου λέει, ας το διαλύσουμε.

-    Από τώρα;

-    Στο μαγαζί δύο μας αποκλείεται. Αύριο θα είμαστε στις εφημερίδες.

-    Οκ λέω έχεις δίκιο.

Η πουτάνα όμως μύριζε τόσο ωραία και έπαιρνε κάτι πόζες που λίγο ήθελε να φανεί το κιλοτάκι της  και καύλωσα πάλι.

-    Τι ώρα έχεις πει ότι θα γυρίσεις τη ρωτάω.

-    Μία με δύο απαντά.

-    Δεν πάμε στο Δαυλί που δεν έχει φασαρία να πάρω και καμιά μπυρούλα να τα πούμε;

-    Εκεί είναι ερημιά ρε Μάκη.

Το Δαυλί είναι ερημικό μέρος αμφιθεατρικό και εκεί είχα πηδήξει πολλές φορές την Κατερίνα. Ναι αλλά έχει ησυχία, δε θα μας βγάλουν οι εφημερίδες και άλλωστε το καλοκαίρι τελειώνει και θα τα πούμε πάλι τα Χριστούγεννα. Το σκέφτεται λίγο και λέει:

-    Δε θα κάτσουμε όμως πολύ.

-    Όσο θες εσύ της απαντάω.

Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μου, σταματάω σε ένα περίπτερο παίρνω μπύρες και προφυλακτικά, σκεφτόμενος ότι αυτό το ξανθό πουτανάκι θα το γαμήσω απόψε. Φτάνουμε στο Δαυλί βάζω το αυτοκίνητο πιο πέρα και πάμε στο σημείο που της είχα πει. Φοβερή θέα μου λέει και συμφωνώ.

-    Κάθισε…

της λέω και με ρωτάει που.

-    Δεν έχει τίποτα εδώ. Με την Κατερίνα που κάθεστε;

-    Κάτω της λέω έχω μια κουβερτούλα στο αυτοκίνητο να τη φέρω;

-    Εμ… θα λερώσω το φόρεμα.

Φέρνω την κουβέρτα και αρχίζουμε κουβεντούλα. Προσπαθώ συνέχεια να φέρνω το θέμα στο σεξουαλικό, όχι πρόστυχα, αλλά με τρόπο. Με τα πολλά μου λέει ότι έχει να δει το φίλο της όλο το καλοκαίρι και χωρίς σεξ έχει σαλτάρει.

-    Μην στεναχωριέσαι, της λέω και την αγκαλιάζω γέρνοντας τη προς ώμο μου.

-    Μήπως και εγώ τώρα που θα φύγετε τι θα κάνω; Θα τα πλένω στο χέρι.

Την έπιασαν τα γέλια και μου απαντά.

-    Τουλάχιστον εσείς όλο το καλοκαίρι πηδιόσασταν.

Όπα λέω δεν την είχα ξανακούσει να μιλάει έτσι, χτύπησα νεύρο.

-    Γιατί της λέω εσείς δεν πηδιέστε με την πρώτη ευκαιρία;

-    Μπα πρέπει να το σχεδιάσουμε πρώτα.

-    Όπα ρε κοπελιά, έχει τέτοιο μούναρο μπροστά του και αντί να γαμιέστε συνέχεια το σχεδιάζετε;

Το χόντρυνα με τις εκφράσεις για δω πως θα το πάρει.

-    Δυστυχώς, μου λέει… και όσο βλέπω εσένα και την Κατερίνα να εξαφανίζεστε και μετά από λίγο γυρνάτε ξαναμμένοι από το γαμήσι τρελαίνομαι.

-    Αυτό διορθώνεται, της λέω.

-    Πως;…

με ρωτάει. Γέρνω το μπράτσο μου σκύβω και την φιλάω δειλά στην αρχή και αφού το δέχεται, αρχίζω τα γλωσσόφιλα. Με το άλλο μου χέρι χαϊδεύω τα μπούτια της και προχωρώντας να της ανεβάσω το φόρεμα ανοίγει τα πόδια της. Την ακουμπάω στην κουβέρτα και συνεχίζοντας τα φιλιά της χαϊδεύω της βυζάρες της. Κατεβάζω το φόρεμα για πεταχτούν έξω οι βυζάρες της, βγάζω το σουτιέν της και αρχίζω να πιπιλάω τις ρώγες της. Μούγκριζε από ηδονή. Βάζω το χέρι μου μέσα από το κιλοτάκι και αρχίζω να τις χαϊδεύω το μουνί. Μόλις βάζω μέσα το δάχτυλο μου τρελάθηκε και έσφιξε τόσο πολύ τα μπούτια της που δεν μπορούσα και κουνήσω το χέρι μου. Γύρισα προς τα κάτω και άρχισα να της φιλάω το μουνί. Όπως της φιλούσα την μουνάρα, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και η ψωλή μου πετάχτηκε έξω. Άρχισε να την φιλάει χωρίς να την βάζει στο στόμα. Χαλάρωσε τα μπούτια της και τα άνοιξε για γλείφω καλύτερα τη μουνάρα της.

Σε λίγο άρχισε να τον βάζει στο στόμα της σιγά-σιγά. Η καύλα μου είχε φτάσει στο κατακόρυφο. Ξαφνικά αρχίζει να μου τον ρουφάει τρελά. Δεν άντεξα και έχυσα αμέσως μέσα στο στόμα της. Η πουτάνα τα ρούφηξε όλα και δε σταματούσε. Εγώ συνέχισα το γλειφομούνι και της έχωνα δάχτυλα στο μουνί. Αρχίζω να της χαϊδεύω το κωλαράκι και μου λέει:

-    Μην το βάλεις μέσα γιατί θα λερωθεί και το θέλω στο μουνί μου.

-    Εντάξει αλλά μόλις τελειώσω με το μουνί σου θα γαμήσω και την κωλάρα σου…

της λέω συνεχίζοντας να γλείφω τη μουνάρα της. Μόλις το ακούει τρελάθηκε από καύλα και έχυσε. Ρούφηξα τα χύσια της και γυρίζω να την φιλήσω. Την φιλάω και καθώς σηκώνομαι να βγάλω το παντελόνι αντίκρισα ένα υπέροχο θέαμα. Η Άσπα ξαπλωμένη με το φόρεμα της να έχει μαζευτεί μεταξύ  του αφαλού και των βυζιών της. Γέλασα και με ρώτησε γιατί.

-    Αυτό το φόρεμα είναι για γαμήσι…

της λέω και της φιλάω της βυζάρες. Η ψωλή έχει γίνει πάλι τούμπανο, βάζω προφυλακτικό, της σηκώνω τα πόδια και αρχίζω να τη γαμάω. Προσπαθούσε να συγκρατηθεί και να μην φωνάζει και το μόνο που ακουγόταν ήταν ένα πνιχτό "γάμα με, μη σταματάς, γάμα με!". Καθώς τη γαμούσα πέρασα τα πόδια στους ώμους μου και χάιδευα της γάμπες της. Μεταξένια αίσθηση οι γάμπες της. Γαμούσα και έγλειφα τα πόδια της. Κουράστηκα και αλλάξαμε θέσεις. Η πουτάνα ήταν ακούραστη, κάθισε πάνω στην ψωλή μου με όλους τους τρόπους. Στο τέλος γύρισε με πρόσωπο προς τα μένα με της βυζάρες να ανεβοκατεβαίνουν σαν τρελές.

Κάποια στιγμή άφησε το κορμί της πάνω στο δικό μου. Με το που με ακούμπησαν οι ρώγες της έχυσα αμέσως. Εκείνη είχε χύσει πριν λίγο. Μείναμε αγκαλιασμένοι στην ίδια στάση με την ψωλή μου μέσα στην μουνάρα της νιώθοντας τα ρίγη του κορμιού της που μου έσφιγγαν την ψωλή. Τι γαμήσι ήταν αυτό! Τη γύρισα στο πλάι και άρχισα να την φιλώ σε όλο της το κορμί. Έγλειψα παντού τη μεταξένια επιδερμίδα της, η μυρωδιά του κορμιού της με τρέλαινε και  για ένα τέταρτο έκανα μόνο αυτό.

Έκανα αυτό που πάντα ήθελα. Να έχω ένα μούναρο μπροστά μου και να αφήνεται να του κάνω ότι θέλω. Σε λίγο άρχισε πάλι να μου σηκώνετε. Της έπιασα απαλά το κεφάλι και την έβαλα να μου παίρνει πίπα.

-    Έχεις ακόμα κουράγιο;… με ρωτάει.

-    Πρέπει να κάνω ότι σου υποσχέθηκα και άρχισα να παίζω με την κωλοτρυπίδα της.

-    Όχι τώρα, όχι απόψε…

μου λέει και συνέχισε να μου παίρνει πίπα. προσπαθούσα να τελειώσω, αλλά δεν τα κατάφερνα. Στο τέλος τη σταματάω και αρχίζω παίζω μια δυνατή μαλακία. Μόλις το βλέπει αρχίζει να γλείφει το πουτσοκέφαλο περιμένοντας πότε θα χύσω. Μόλις κατάλαβε ότι χύνω τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της. Για αρκετή ώρα ήμασταν αγκαλιασμένοι και με ρωτάει:

-    Έτσι γαμάς και την Κατερίνα;

-    Όταν έχουμε χρόνο, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε.

Γέλασε και κούρνιασε στην αγκαλιά μου. Η ώρα είχε πάει δύο. Ντυθήκαμε και φύγαμε. Ήταν ένα από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει. Η εβδομάδα μέχρι φύγει ήταν η καλύτερη. Θα τα πούμε στη συνέχεια.Copyright protected OW ref: 95728