Ημέρα ντροπής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.47 (15 Votes)
Καλησπέρα σας. Λέγομαι Χ και είμαι 26 χρονών. Ζω στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό. Επισκέπτομαι το site χρόνια. Διαβάζοντας εκατοντάδες ιστορίες που άλλες μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και κάποιες άλλες υπερβολικές, μα με δυνατά συναισθήματα.

Αποφάσισα να μοιραστώ μια δικιά μου ιστορία. Από πού πήρα θάρρος δε ξέρω. Είναι δεν είναι εμπειρίας, χαράς και απόλαυσης, αλλά κάτι για το όποιο ντρέπομαι.

Ας το πάρουμε από την αρχή λοιπόν. Είμαι 26 χρονών, ψηλή κοπέλα (1.71),  με μακριά πόδια, κανονικά οπίσθια και μικρό στήθος. Οι φίλοι μου θεωρούν ότι αυτό που μαγνητίζει κάποιον πάνω μου είναι το πρόσωπο και τα πόδια μου, αλλά αυτό δεν έχει αξία στην ιστορία μου.

Τα είχα με ένα παιδί ένα διάστημα. Τα πηγαίναμε πολύ καλά. Ήμουν χαρούμενη. Ήμουν ερωτευμένη. Ένιωθα ότι η ζωή μου χαμογελούσε. Ώσπου μια μέρα ο ουρανός μου σκοτείνιασε. Μου ανακοίνωσε ότι με χωρίζει αν και με αγαπάει, γιατί θέλει να ζήσει μονός του, αφού έχει κάνει μεγάλες σχέσεις χωρίς διαλείμματα ενδιάμεσα και αυτό τον κούρασε. Φυσικά, όπως μπορείτε να το φανταστείτε, το πήρα άσχημα. Χάλασε ο κόσμος μου. Τα πόδια μου δεν με κρατούσαν για μέρες. Έμεινα σπίτι, έκλαιγα και αναρωτιόμουν τι λάθος έκανα. Ψυχολογικά ήμουν ένα φάντασμα και αυτός δεν έδινε σημάδια ζωής ή μετάνοιας.

Την τέταρτη μέρα χωρισμού, αποφάσισα το πρωί να πάω στο supermarket να ψωνίσω γιατί έπρεπε να αρχίσω να τρώω ξανά. Το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο σπιτονοικοκύρης ότι θα περάσει το απογευματάκι για να του δώσω το νοίκι του μήνα μιας και έφτανε το τέλος αυτού του άθλιου για μένα μηνά. Και έτσι έγινε. Κατά τις 5μιση το απόγευμα το κουδούνι χτύπησε και ξεπρόβαλε ο 55χρονος κυριούλης, με την κοιλίτσα του και τα 1.75 εκατοστά ύψος.

Δεν είχα διάθεση για κουβέντα. Τον χαιρέτησα τυπικά και του είπα να περάσει μέχρι εγώ να βρω τα λεφτά. Καθώς εγώ έψαχνα το πορτοφόλι μου, αυτός έριχνε εξεταστική ματιά πάνω μου. Δεν ήμουν προκλητικά ντυμένη. Φορούσα φόρμα πάνω κάτω και ήμουν ξυπόλυτη. Με κοιτούσε έντονα που ένιωθα να με σουβλίζει με τα μικρά μαύρα του μάτια. Το βρήκα ενοχλητικό και αποκρουστικό μιας και δεν έχω δώσει δικαιώματα ποτέ. Και επίσης αυτός είναι παντρεμένος με 2 παιδάκια. Βεβαία αυτό δεν τον πτόησε και συνέχιζε να κοιτάζει σαν παιδάκι που κοιτάζει ένα γλυκό.

Δεν ήμουν ούτε βαμμένη ούτε περιποιημένη. Ένιωθα αηδιασμένη από τον κύριο αλλά και από τη ζωή μου τις τελευταίες μέρες. Και τότε μου ήρθε στο μυαλό. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου καρφώθηκε στο μυαλό αυτόματα. Ήθελα να ταπεινωθώ. Δεν ξέρω από πού προήλθε. Ήθελα εξιλέωση από όλα. Έτσι βρίσκοντας τα λεφτά κινήθηκα προς το μέρος του και του τα έδωσα στο χέρι. Τον κοίταξα στα μάτια (σχεδόν είμαστε στο ίδιο ύψος) και ανταπέδωσε το βλέμμα. Με το άλλο μου χέρι έκανα κίνηση και τον ακούμπησα ανάμεσα στα πόδια. Αυτός σάστισε. Τον είδα να χάνει το χρώμα του αλλά αμέσως βρήκε τη θέση του. Δεν μου πηρέ το χέρι. Αντιθέτως τον ένιωθα να μεγαλώνει καθώς τον έτριβα. Συνέχισα να τον κοιτώ στα μάτια, με βλέμμα μίσους, λύπης και απάθειας.

Χωρίς να το περιμένω, μου τράβηξε το χέρι και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Δεν μίλησα. Ούτε αυτός. Μόλις το κατέβασε με κοίταξε προστακτικά στα μάτια. Κατάλαβα τι ήθελε. Καθώς κατέβασα το σλιπάκι του εμφανίστηκε ο μούτσος του μέσα σε έναν θάμνο. Ήταν φανερό ότι ο σπιτονοικοκύρης μου δεν περιποιούταν τον πούτσο και τα αρχίδια του. Πρώτη φορά έβλεπα τόσες πολλές τρίχες και ποτέ μου δεν έκανα στοματικό σε κάποιον  έτσι. Αλλά ήμουν αποφασισμένη. Γονάτισα. Από κει είχα καλύτερη θεά και διαπίστωσα ότι η πούτσα του ήταν μεγαλούτσικη, μεγαλύτερη από του φίλου μου (πρώην φίλου μου δηλαδή). Δεν το σκέφτηκα πολύ. Τον έπιασα με το δεξί μου χέρι και άρχισα να τον μαλακίζω. Στη συνέχεια, έβαλα το κεφαλάκι του στο στόμα μου. Η γεύση ήταν περίεργη αλλά δεν έδωσα σημασία. Τον μαλάκιζα και τον ρουφούσα. Αυτός βαριανάσαινε και με κάθε του αναπνοή, έμπαινε η πούτσα του πιο βαθιά στο στόμα μου.

Όταν ξεθάρρεψε περισσότερο, με έπιασε από τα μαλλιά. Άρχισε να μου πατάει το κεφάλι πια για να μπει ο πούτσος του πιο βαθιά στο στόμα μου. Το στοματάκι μου γέμιζε. Οι τρίχες του ακουμπούσαν πάνω μου και κάποιες άλλες ήταν ήδη στο στόμα μου. Δάκρυζα από την πίεση και ένιωθα το πνίξιμο να έρχεται. Συνέχιζα όμως το ρούφηγμα κ έπαιρνα κοφτές ανάσες από το στόμα όταν έβρισκα ευκαιρία. Όταν ένιωσε ότι αυτό που έκανε ήταν αρκετό τότε έβγαλε την πούτσα του από το στόμα μου που ήταν γεμάτη σάλια και άρχισε να την κτυπά στα χείλια και στα μαγούλα μου. Ήταν δυνατή. Ένιωσα το μαστίγωμα των χειλιών μου.

Χωρίς να μιλήσει πάλι, με τράβηξε από τα μαλλιά και με σήκωσε όρθια. Μου κατέβασε βίαια τη φόρμα και το στρινγκάκι μου μαζί. Με οδήγησε στην πολυθρόνα και με έσπρωξε πάνω της. Με γονάτισε πάνω σε αυτήν με πλάτη προς αυτόν. Ήξερα τι θα επακολουθούσε. Θα με πηδούσε κάποιος πολύ μεγαλύτερος μου, σαν τον πατέρα μου, που δεν ανήκει καν στη σφαίρα του γούστου μου. Ένιωθα ξευτιλισμένη και λίγο ερεθισμένη.

Μόλις με έστησε, ήρθε πίσω μου και αμέσως προσπάθησε να μπει στο γυμνό, απροστάτευτο και περιποιημένο μουνάκι μου. Φυσικά δεν έβαλε προφυλακτικό και δεν έκανα την κίνηση να του πω να βάλει. Μπήκε μέσα μου. Μπήκε μέσα μου άγαρμπα χωρίς να νοιάζεται αν πονάω ή όχι. Δεν τον ενδιέφερα. Πόνεσα και δαγκώθηκα. Δεν ήμουν τόσο υγρή εκεί κάτω και έτσι η τριβή με βασάνιζε. Αυτός βεβαία στην απόλαυση του. Κουνιόταν πίσω μου άτσαλα και δυναμικά. Τον ένιωθα. Όπως ένιωθα τα τριχωτά του αρχίδια να με κτυπάν πίσω. Μούγκριζε. Βογκούσε. Πονούσα αλλά αυτό με ερέθιζε. Έκανα αυτόματα τη σκέψη ότι η πούτσα του είναι πιο χοντρή από του πρώην μου.

Με γαμούσε με μανία. Ο ιδρώτας του έπεφτε στην πλάτη μου. Έκανα σεξ με έναν 55χρονο. Ένιωθα τόσο ταπεινωμένη και ξευτιλισμένη, αλλά μέσα μου αναδυόταν μια κάθαρση. Με έπιανε με δυνατές λαβές από τη μέση και με έσπρωχνε πάνω του. Ξαφνικά σήκωσα το κεφάλι και κοίταξα μπροστά. Είδα από το καθρέφτη του hall την εικόνα μου να με πηδάει. Την κοιλία του ιδρωμένη και αυτόν να με σφυροκοπεί και να κοιτάζει τον κώλο μου. Το θέαμα ήταν αντιαισθητικό στα μάτια, αλλά δε με ένοιαζε. Ήμουν έρμαιο του.

Μετά από κάποια λεπτά έσπασα τη σιωπή και τον παρακάλεσα να μην τελειώσει μέσα μου. Αυτός συμφώνησε και μου είπε «θέλω στο πρόσωπο σου». Αυτό ακούστηκε σαν καμπάνα στο κεφάλι μου, γιατί ποτέ και κανέναν δεν άφηνα να τελειώσει εκεί. Αυτή τη φορά όμως δεν το σκέφτηκα πολύ. Το μυαλό μου δεν έδωσε την οδηγία. Απλά τα χείλια μου άνοιξαν και ψέλλισαν το «ναι». Αμέσως, κάθισα στα γόνατα μπροστά του και περίμενα καρτερικά να ολοκληρωθεί το βασανιστήριο μου. Δεν ήξερα τι να περιμένω. Τον έπαιζε μπροστά μου. Μου έβαλε τα αρχίδια του στο στόμα μου και μαλακιζόταν. Ξαφνικά τραβήχτηκε κι από τις συσπάσεις του κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα. Έκλεισα ερμητικά τα μάτια και το στόμα μου. Και τότε το ένιωσα ζεστό και πηχτό να κτυπάει τα μάγουλα, τη μύτη και το στόμα μου. Ακόμα και το μέτωπο μου. Ένιωθα να γεμίζει το πρόσωπο μου. Και αυτός συνέχιζε. Θυμάμαι όλα τα δευτερόλεπτα εκείνα. Ήταν η στιγμή του μεγαλύτερου εξευτελισμού μου. Δεν έχω πέσει πιο χαμηλά.

Όταν άνοιξα τα μάτια μου με δυσκολία ένιωσα όλο το πρόσωπο μου χάλια. Να καίει. Αυτός καθισμένος στον καναπέ ανακουφισμένος. Γύρισα στο καθρέφτη και είδα το πρόσωπο μου γεμάτο χύσια να τρέχουν από το μέτωπο μέχρι κάτω. Δεν είχα φανταστεί ποτέ έτσι το πρόσωπο μου.

Του ζήτησα να φύγει. Το δέχτηκε και φεύγοντας μου είπε ότι είμαι γλυκό μωράκι και πως ήμουν γι αυτόν μια ευχάριστη έκπληξη. Τον ευχαρίστησα και έκλεισα την πόρτα πίσω μου.

Ήμουν στο σπίτι πια γυμνή, γαμημένη και χυμένη. Χώρισα πριν 4 μέρες και τώρα ξευτιλίστηκα από κάποιον άλλον. Μπήκα στο μπάνιο. Το νερό με βοήθησε να ηρεμήσω και καθάρισε κάθε στοιχειό της προηγούμενης πράξης. Έκλαιγα. Έκλαιγα πολύ, αλλά πια ήξερα ότι πιο κάτω δεν πάει. Ξεκινάει η ανηφόρα της επανόδου. Όχι άλλα δάκρυα για κανέναν. Η ημέρα ντροπής πέρασε.Copyright protected OW ref: 95722