Εγώ και οι γυμναστές

Δημοσιεύθηκε από dinaki
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.78 (16 Votes)
Είμαι η Κωνσταντίνα και μου αρέσει να προσέχω την εμφάνιση μου, έτσι, κάθε μέρα πηγαίνω γυμναστήριο για  να είμαι σε φόρμα και να νιώθω καλά με το σώμα μου. Γενικά έχω φυσιολογικό σώμα, είμαι 1.78, 60 κιλά, καστανή, με ωραία μάτια! Όταν είμαι καυλωμένη μου αρέσει να προκαλώ τους άντρες και καυλώνω συνέχεια. Όταν πάω γυμναστήριο είναι η καλύτερη μου, αφού φοράω τα ωραία κολάν μου και κολάζω όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Εκεί, μια μέρα είχα φορέσει ένα κολάν κολλητό, χωρίς στρινγκ και από πάνω ένα μπουστάκι που αναδείκνυε τις βυζάρες μου. Άρχισα να κάνω όργανα, όμως επειδή δεν ήξερα καλά το γυμναστήριο, ζήτησα τη βοήθεια του πιο ωραίου γυμναστή.

Αρχικά με βοήθησε, μου έφτιαξε ένα πρόγραμμα γυμναστικής κλπ για να μην τραυματίσω τους μύες μου. Γνωριστήκαμε και μου φάνηκε πολύ καυλιάρης, αφού κάθε φορά ντυνόμουν προκλητικά και κάθε φορά με έγδυνε με τα μάτια του. Μια μέρα είχα τρομερές καύλες, αν και είχα γαμηθεί πριν λίγο, ήθελα πάλι και αποφάσισα να πάω γυμναστήριο. Σκέφτηκα ότι δεν πάει άλλο και πρέπει αυτόν το πούτσο να τον γευτώ. Και έτσι έγινε.

Κάνοντας βαράκια ήρθε και μου μίλησε και του είπα ότι απ' την πολύ γυμναστική έχω ένα πόνο στη μέση και αν μπορεί να μου κάνει λίγο μασάζ γιατί δεν μπορώ μόνη μου. Μόλις του το πρότεινα γυάλισε το μάτι του και η πούτσα του έφτασε στα ουράνια. Συμφώνησε και μου είπε να πάω μόλις θα έκλεινε το γυμναστήριο. Οπότε έφυγα, πήγα σπίτι, ξύρισα το μουνάκι καλά, ντύθηκα προκλητικά πάλι με κολάν και πήγα. Αυτός ήταν στο μπάνιο ετοίμαζε τα αιθέρια έλαια και μου είπε να ξεντυθώ, να βάλω μια πετσέτα στην περιφέρεια και να περιμένω. Είχε ανάψει κεριά και εμένα όλη αυτή η κατάσταση με έκανε να έσταζα από ατελείωτη καύλα. Ήρθε και άρχισε να τρίβει τη μέση και το κορμί μου με απίστευτο τρόπο. Είχα χαλαρώσει απίστευτα. Μετά από λίγο, μου είπε ότι δεν φτάνει και θα έρθει από πάνω μου για να μου ξεμουδιάσει τη μέση. Καθώς με έτριβε ένιωθα την πούτσα πάνω από την πετσέτα σκληρή και χοντρή. Εγώ έσταζα κυριολεκτικά. Έπειτα κατεβαίνει και αρχίζει τα τρίβει τα μπούτια μου και τα χέρια του κατευθύνονταν προς το καυλωμένο μουνί μου.

Έβγαλα ένα αχ και κατάλαβε ότι μου άρεσε. Τώρα άρχισε να πιάνει κανονικά το μουνί μου και έβαλε δάκτυλο. Ανατρίχιασα και πέταξα την πετσέτα. Γύρισα και είδε τις βυζάρες μου που οι ρώγες είχαν γίνει σκληρές. Ανοίγω τα πόδια και του είπα αν μπορεί να με τρίψει και στο μουνί γιατί νιώθω ένα πόνο μάλλον απ την γυμναστική. Άρχισε να μου βάζει δυο δάκτυλα και έτρεμα από καύλα. Έτσι όπως ήμουν έτοιμη να χύσω, σηκώνομαι, του βγάζω την πρησμένη πούτσα του, τη βάζω στο στόμα μου και σιγά-σιγά μπήκε όλη μέσα. Έγλειφα το κεφαλάκι του και τα αρχίδια του, τα ρουφούσα και μου είπε ότι δεν έχει ξανά νιώσει τέτοια καύλα. Έχυσε πάνω στη γλωσσίτσα μου, όμως δεν ξεκαύλωσε. Έπειτα ξάπλωσα ξανά, με γαμούσε με τη γλώσσα του και ταυτόχρονα έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Μέσα σε πέντε λεπτά έχυσα πάνω στην γλώσσα του. Η καύλα μου ήταν τέτοια, που το μουνί μου έκαιγε και ήθελα οπωσδήποτε να με γαμήσει.

Έτσι με καβάλησε, έβαλε σιγά-σιγά την πούτσα του μέσα μου και έπειτα όλο και πιο γρήγορα. Η καύλα ήταν ατελείωτη και ήθελα να χύσω αλλά κρατιόμουν γιατί ήθελα και το κωλαράκι να μου γαμήσει. Έτσι βγήκε και έκατσα στα τέσσερα έχοντας τουρλώσει την κωλάρα μου και τα υγρά μου έσταζαν κάτω. Άρχισε να μπαίνει μέσα μου με όλη του την δύναμη να μετά από 10 λεπτά έχυσα κι αυτός έχυσε μέσα στην κωλάρα μου. Ήταν απ τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει και δεν έχω κάνει και λίγα! Μετά κάτσαμε αγκαλιά και κανονίσαμε την επόμενη "προπόνηση" μου στο γυμναστήριο.

Καθώς ντύθηκα όμως έπαθα την έκπληξη. Πίσω από τα όργανα ήταν άλλοι πέντε γυμναστές ψωλαράδες που ήταν γυμνοί κι έβγαζαν βίντεο και φωτογραφίες από το γαμήσι. Εκεί κατάλαβα ότι είχα μπλέξει καθώς μετά με απειλούσαν ότι αν δε με γαμήσουν όλοι μαζί, θα βγάλουν το υλικό στο διαδίκτυο. Έτσι κι εγώ, αναγκαστικά, αν κ τρελάθηκα στην ιδέα συμφώνησα.

Εάν θέλετε τη συνέχεια, γράψτε μου τα σχόλια σας.

Και μόνο που θυμήθηκα την όλη φάση, το μουνάκι μου είναι έτοιμο να χύσει.Copyright protected OW ref: 95362