Νέα γειτόνισσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Μπάμπης και είμαι είκοσι ετών, σχετικά ωραίος, γυμνασμένος, καλά όχι και εντελώς, αλλά είμαι γενικά ωραίο παιδί. Πρόσφατα μετακόμισε στην γειτονιά μας, η Στέλλα η οποία είναι αλλοδαπή, δεν λέω από που γιατί έτσι θα έδειχνα ρατσισμό.

Είναι Ξανθιά περίπου 39 χρονών με ωραία χείλη, μεγάλα βυζιά και έναν κώλο σαν να βγήκε από τσόντα. Η Στέλλα, για αλλοδαπή, είχε σχετικά μεγάλη οικονομική άνεση, καθώς μέσα σε μια εβδομάδα είχε έρθει ένα φορτηγό και αράδιαζε νέα έπιπλα και όχι έπιπλα της πλάκας. Φαίνονταν όλα ακριβά, ένα κι ένα.

Εγώ συνήθιζα να κάνω βόλτες στην γειτονιά (ιδιαίτερα μετά την μετακόμιση της). Έβγαινα και έκανα βόλτες δήθεν παίζοντας με το κινητό και πράγματι έβλεπα ένα ενδιαφέρον από αυτήν όταν με κοιτούσε από το παράθυρο. Έτσι έκανα πιο συχνά βόλτες. Μια μέρα βγήκε στο μπαλκόνι της και μου είπε:

-    «Έλα να σε κεράσω μια λεμονάδα».

Εγώ καυλωμένος, πήγα. Βασικά με ήθελε να της φτιάξω κάτι μερεμέτια (δούλευα ως βοηθός σε οικοδομή και με λίγα χρήματα έκανα τα μερεμέτια στην γειτονιά). Η Στέλλα μου έδωσε την λεμονάδα και κάθισε μαζί μου. Με ρώτησε αν μπορούσα να της κάνω την δουλειά που ήθελε. Εγώ απάντησα ναι και αφού τελείωσα την λεμονάδα, πήγα να δω τι ήθελε να φτιάξω.

Με ακολούθησε και μου έδειξε κάποιες ρωγμές. Εγώ μόνο τις ρωγμές δεν κοιτούσα να πω την αλήθεια. Είχε σταθεί δίπλα μου, φορούσε ένα κόκκινο μεταξωτό στιλ φόρεμα και τα βυζιά της ήταν ορατά από το πλάι. Δυο βυζάρες ήταν έτοιμες να δεχτούν την πούτσα μου ανάμεσα και να χύσω. Τελικά είπα ότι μπορούσα να αρχίσω αύριο και έτσι την άλλη μέρα με έναν κουβά πράγματα (στόκος και άλλα) και με ρούχα της δουλειάς, μια φόρμα και μια κοντομάνικη μπλούζα, πήγα.

Μου άνοιξε φορώντας ένα άλλο φόρεμα στο ίδιο στιλ, καύλα δηλαδή, αλλά είχα δουλειά και έτσι άρχισα να φτιάχνω τις ρωγμές με εκείνη φρουρό πίσω μου. Τι ήθελε και στεκόταν εκεί; Ο πούτσος μου είχε σηκωθεί σαν ματζαφλάρι και δεν έλεγε να πέσει. Την κοίταξα και εκείνη φαινόταν να έχει ανάψει μαζί μου. Αυτό ήταν. Σηκώθηκα, χωρίς να κρύψω την πούτσα μου που προεξείχε από το τζιν, πάνω από το τζιν πάντα. Πλησίασα και της είπα ότι οι ρωγμές έχουν μεγαλύτερη ζημιά και ότι θα κόστιζε. Με ρώτησε αν μπορούσα να το φτιάξω εγώ.

-    «Μπορώ, αλλά θα κοστίσει».

Βέβαια δεν θα κόστιζε η δουλειά μου αλλά τα υλικά που ήθελα. Της το εξήγησα και μου ζήτησε να τα πάρω εγώ και θα με πλήρωνε μετά αυτή. Εγώ δεν είχα πρόβλημα. Αγόρασα λοιπόν τα πράγματα και πήγα την άλλη μέρα σπίτι της. Μην σας κάνω να βαριέστε όμως. Αφού τα έφτιαξα και με ρώτησε τι χρωστάει, εγώ της είπα το ποσό. Εκείνη γέλασε και είπε:

-     «Ξέρεις τι δουλειά κάνω;»

-    «Όχι…», είπα εγώ.

-    «Κοιμάμαι με άνδρες και με πληρώνουν».

Μάλλον προτίμησε την ελαφριά λέξη αντί του «πουτάνα» γιατί μιλούσε καλά ελληνικά για να μην ξέρει αυτή τη λέξη. Εγώ μπήκα στο νόημα και της είπα:

-    «Και τι έχει να κάνει αυτό με μένα;»

Άφησα ένα πονηρό χαμόγελο να πέσει και είπε:

-    «Μμμ… Θα ήθελες να σε πληρώσω με την δουλειά μου;»

-    «Ναι. Με τέτοια γκόμενα, αν ήταν να την πηδάω κάθε φορά που της έκανα δουλειά, τότε θα της έκανα όλα τα μερεμέτια», απάντησα εγώ.

Ο μόνος όρος της ήταν να κάνω ένα μπάνιο. Μπήκα στο ντους και αφού ξέπλυνα μπογιές κλπ., βγήκα με την πετσέτα τυλιγμένη στην μέση μου. Την βρήκα με ένα μαύρο νυχτικό, από αυτά τα πουτανέ στιλ, να με περιμένει στο κρεβάτι. Δεν περίμενα, έβγαλα την πετσέτα, κι ο πούτσος μου είχε μείνει όρθιος από την στιγμή που μου είπε να την γαμήσω. Πλησίασα το κρεβάτι και ξάπλωσα.

Εκείνη με χάιδεψε στο στήθος, κατέβηκε και μου τον έπιασε και άρχισε να παίζει μαζί του. Με πονούσε από την καύλα. Έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της ενώ με κοιτούσε με χαμόγελο. Αχ! Τι ήταν αυτά που μου έκανε; Χαλάλι το χρήμα που έδωσα για τα υλικά και θα την πλήρωνα και πάλι αν το ζητούσε. Ρουφούσε με δύναμη το καυλί μου και γελούσε. Η γλώσσα της χάιδεψε και τα αρχίδια μου τα οποία είχαν φουσκώσει από την καύλα και έχυσα απότομα. Ούτε εγώ δεν το περίμενα.

Σκούπισε το πρόσωπο της και έφερε ένα λάδι, από αυτά που χρησιμοποιούν στο γαμήσι. Έβγαλα το κιλοτάκι της και κατέβηκα στο ξυρισμένο μουνάκι της. Όπως την έγλειφα την άναβε όπως είπε το μουσάκι που είχα αφήσει. Καθώς έγλειφα τα μουνόχειλα της, ο πούτσος μου ήταν κάγκελο. Έβγαλε το σουτιέν της και έγινα τουρμπάτος. Τι βυζάρες ήταν αυτές;

Κάθισα ακριβώς στο στήθος της και τον έβαλα ανάμεσα στα βυζιά της. Εκείνη τα έκλεισε με τα χέρια της, παγιδεύοντας τον πούτσο μου στην δίνη τους και άρχισε να μου τον παίζει με τα βυζιά της. Αχ! Τόσο καύλα. Ισπανικό δεν μου είχαν κάνει ποτέ. Ο πούτσος μου πνιγόταν μέσα στις βυζάρες της. Έπαιζε μαζί του και έγλειφε το πουτσοκέφαλο. Όταν ακούμπαγε στο σαγόνι της, μου έλεγε διάφορα:

-    «Έλα δώστο μου…»

Πουτάνα ήταν, δεν θα ήξερε να καυλώσει κάποιον; Όταν τελείωσα το ισπανικό, δεν ήθελα να χύσω δεύτερη φορά, ήθελα να κρατήσω το χύσι για το μουνί της. Μου έβαλε την καπότα και άλειψα με λάδι τα υπέροχα κωλομέρια της. Γυάλιζαν σαν να είχαν ζελατίνη πάνω τους. Με καύλωνε πολύ. Έχωσα τον πούτσο μου στο μουνί της, τόσο που βόγκηξε. Αυτό ήθελα. Άρχισα να γαμάω λες και είχα να γαμήσω χρόνια. Γρήγορα και δυνατά. Αχ! Τι καύλα. Το μουνάκι της τον αγκάλιαζε, βογκούσε. Ενώ της έλεγα:

-    «Σκάσε τσούλα!»

Η πούτσα μου είχε πρηστεί πολύ κι αυτή για πουτάνα είχε στενό μουνάκι. Ο πούτσος μου έμοιαζε μεγάλος για να μπει μέσα. Γαμούσα και έπιανα τα βυζιά της. Αχ! Τι καύλα. Το θυμάμαι και καυλώνω πάλι. Τη γύρισα και της άνοιξα τα πόδια και μπήκα με δύναμη πάλι. Εκείνη βογκούσε και έτριβε το μουνάκι της από πάνω όσο ο πούτσος μου έμπαινε. Θα έχυνα και τον έβγαλα. Πέταξα την καπότα και τελείωσα στο στόμα της μέσα. Εκείνη τα κατάπιε. Έκανα άλλο ένα μπάνιο.

Την πηδάω συχνά. Βέβαια δεν είναι τζάμπα αλλά, δεν πληρώνω και όλο το ποσό.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")