Το στραπόν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες και επειδή είμαι εμφανίσιμος πάντα είχα επιτυχίες. Με την Τζένη τα είχαμε καιρό. Συνήθως γαμιόμασταν στον καναπέ και επειδή στο δίπλα δωμάτιο κοιμόταν ο συγκάτοικος μου, κλείναμε την πόρτα και το κάναμε στριμωχτά στον καναπέ να μην ακουγόμαστε.

Κάποια φορά μου ζήτησε να γυρίσω και να τριφτεί πίσω μου σκεπασμένη κάτω από τις κουβέρτες. Άρχισε να μου τον παίζει από μπροστά και να με χαϊδεύει από πίσω ώσπου σχεδόν έβαλε όλο της το δάχτυλο πίσω μου. Η ένταση μεγάλη και η καύλα επίσης. Έχυσα αμέσως και μετά το γυρίζαμε στην πλάκα. Αυτό συνεχιζόταν για καιρό ώσπου, όταν μου το έκανε, με ρωτούσε ψιθυριστά αν μου αρέσει και τι ήθελα ακόμη. Ώσπου δεν άντεξα και της έλεγα. Εκείνη μόνο που το άκουγε, σπαρταρούσε κι έχυνε αμέσως.

Πέρασε καιρός και είχα κολλήσει. Πήγα σε ένα sex shop και αγόρασα διάφορα. Του Αγίου Βαλεντίνου ήταν. Πήρα ένα ζωνάτο μαύρο πούτσο λεπτό γύρω στους 12 πόντους. Μόνο που τον έβλεπα καύλωνα. Μου είχε μπει η ιδέα. Ντρεπόμουν όμως, δεν ξέρω, αισθανόμουν κάπως. Το βράδυ ήρθε και φορούσε μια μίνι δερμάτινη φούστα με μπότες ως το γόνατο. Άσπρη κολλητή μπλούζα και χαρακτηριστικά κόκκινα γυαλιά μυωπίας. Ήταν πολύ σέξι!

Αφού είδαμε μια τσόντα που η γυναίκα στο τέλος έπαιρνε με πλαστικό πούτσο τον άντρα γύρισε και μου είπε ότι της άρεσε. Τράβηξα το πρώτο συρτάρι και έβγαλα τον ζωνάτο μαύρο πούτσο. Μόλις τον έβγαλα εκείνη έλαμψε.

-    «Μωρό μου σήμερα θα σε γαμήσω εγώ…», είπε και αμέσως άρχισε να με φιλάει με πάθος.

Ενώ μου έπαιρνε τσιμπούκι μου έβαλε το δάχτυλο της πίσω μου. Εγώ σήκωσα το ένα μου πόδι πάνω στον καναπέ και ο κώλος μου άνοιξε περισσότερο. Είχα καυλώσει πολύ! Σήκωσε τη φούστα της μέχρι τη μέση, πέταξε τα βυζιά της έξω από το πουκάμισο και φόρεσε αμέσως τη ζώνη.

-    «Στα τέσσερα!», μου είπε.

Και πριν προλάβω να καταλάβω είχε χώσει τη γλώσσα της πίσω μου!

-    «Καυλώνεις;», με ρωτούσε.

Εγώ απλά μούγγριζα από την καύλα. Μετά έχωσε τα δάχτυλα της πίσω μου και μου έβαζε κρέμα. Γύρισα πίσω και την είδα να στέκεται βάζοντας κρέμα στον πούτσο της. Μου ψιθύρισε κι ένιωσα τον πούτσο να με ακουμπάει πίσω. Τον έβαλε απαλά και μετά έσπρωξε. Πόνεσα και πήγα να τραβηχτώ. Αλλά εκείνη μου τον έχωσε πιο βαθειά ώσπου μπήκε όλος.

Άρχισε με δύναμη να με γαμάει και ένιωθα το στρινγκάκι της να τρίβεται στον κώλο μου. Σχεδόν χόρευε πίσω μου και με δύναμη μου τον έχωνε βαθιά. Πονούσα αλλά καύλωνα κιόλας! Ώσπου άρχισε να μου δίνει σφαλιάρες στα κωλομάγουλα. Δεν άντεξα. Ο πούτσος μου είχε τεντωθεί και απότομα πλημμύρισα. Εκείνη με γαμούσε ακόμα ώσπου έχυσε κι αυτή με σπασμούς κι έπεσε πάνω μου φωνάζοντας.

Αμέσως γύρισα, την έβαλα κι εγώ στα τέσσερα, έχωσα τη γλώσσα μου στην κωλάρα της, κι ενώ φορούσε το στραπόν παραμέρισα το λουρί και το στρινγκάκι της και τη γάμησα απ’ τον κώλο. Έχυσα γρήγορα και γέμισε η κωλάρα της με χύσια. Από τότε το κάναμε πολλές φορές έτσι. Και με άλλες κοπέλες. Και δεν σας κρύβω ότι μου αρέσει πολύ. Πιστέψτε με, είναι όλα αληθινά.

Γεια σας, να περνάτε καλά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")