Με τον "αλήτη"

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.63 (4 Votes)
Αφού κάναμε μερικούς γύρους, στο τέλος βρήκαμε ένα απόμερο σημείο. Πάρκαρες λίγο πιο μακριά και ήρθες. Σε περίμενα στο πίσω κάθισμα έτοιμη. Μιλήσαμε λίγο και καθώς έσκυψα λίγο μπροστά να χαμηλώσω τη μουσική, ένιωσα τα παγωμένα σου δάχτυλα κατευθείαν μέσα στο μουνάκι μου. Τα κρύα σου δάχτυλα σε συνδυασμό με το ζεστό μου μουνί. Τρέλα!

-    Σ' αρέσειq… με ρωτάς.

Δε χρειάζονται τέτοιες ερωτήσεις.

-    Ναι! Συνέχισε να με γαμάς έτσι.

Ξεκουμπώνω το παντελόνι σου και τον παίρνω στο στόμα μου, έτοιμο και ζεστό, όπως μου αρέσει. Συνεχίζω πιο χαμηλά και αρχίζω να ρουφάω τα αρχίδια σου. Δίπλα στην πόρτα, έχεις αφήσει μια μπύρα. Πίνω μια γουλιά και χωρίς να την καταπιώ όλη και παίρνω πάλι τον πούτσο σου στο στόμα μου. Κρύα η μπύρα, ζεστός ο πούτσος σου. Σκέτη καύλα.

-    Γύρνα τώρα…

μου λες και μου τον καρφώνεις κατευθείαν στον κώλο. Δεν αντέχω άλλο την καύλα και αρχίζω να φωνάζω, όπως δεν μπορούσα τις άλλες φορές.

-    Έτσι ρε αλήτη! Γάμα με δυνατά! Όλο μέσα μου! Μην σταματήσεις…

κι εσύ συνεχίζεις. Κι όσο συνεχίζεις να μου γαμάς τον κώλο, τα χέρια σου αρχίζουν χαϊδεύουν το μουνί μου.

-    Γάμησε μου και το μουνάκι μου. Μη σταματάς.

Νιώθω την πούτσα σου στον κώλο μου και τα δάχτυλά σου στο μουνί μου. Κι επιτέλους μπορώ να εκφραστώ και να φωνάζω!

-    Χύνω ρε αλήτη!

-    Έτσι καύλα μου, χύσε με.

-    Χύνω...

Αρχίζω να σπαρταράω φωνάζοντας. Βγαίνεις από μέσα μου και παίρνω τον πούτσο σου στο στόμα μου. Δεν τον χορταίνω. Η γλώσσα μου αρχίζει να κατεβαίνει πιο χαμηλά. Περνάω από τα αρχίδια σου και καταλήγω στο κωλαράκι σου. Γλείφω την τρύπα σου και σου αρέσει. Συνεχίζω να σε γλείφω και να σου χαϊδεύω την τρυπούλα σου με το ένα χέρι και με το άλλο παίζω τον πούτσο σου.

-    Θα χύσω ρε καύλα…

φωνάζεις και τον παίρνω ξανά στο στόμα. Θέλω να τα γευτώ όλα.  Σε ρουφάω και τελειώνεις… και τελειώνεις... και τα καταπίνω όλα. Από τις καλύτερες φορές μας με τον αλήτη. Ένα τσιγαράκι να ηρεμήσουμε και ο καθένας σπίτι του.(Copyright protected OW ref: 94810)