Διακοπές στο Λονδίνο

Δημοσιεύθηκε από Irisida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.79 (7 Votes)
Είχαμε να βρεθούμε ενάμιση μήνα, με καθημερινή επικοινωνία στο internet και όμως κάτι έλλειπε. Η επαφή! Σε 15 λεπτά προσγειωνόμουν και σε μισή ώρα το πολύ θα τον έβλεπα. Έφτασα και με περίμενε στην πύλη, με αγκάλιασε σφιχτά και μου έδωσε ένα φιλί όλο πάθος. Πήραμε το τρένο για να γυρίσουμε στις εστίες όπου έμενε. Τα χέρια μέσα στο τρένο δεν μπορούσαν να κάτσουν ήσυχα, πήγαιναν μέσα σε σημεία τα οποία δεν θα έπρεπε για μέρος όπου έχει κόσμο τριγύρω. Το μουνάκι μου έκαιγε, το ένιωθα να πλημμυρίζει υγρά καθώς με ακουμπούσε ακόμα και στα πιο αθώα σημεία. Έσυρα κατά μήκος το χέρι μου στο εσωτερικό των μηρών του κι ακούμπησα απαλά το πουτσοκέφαλο. Ήταν σκληρός... πολύ σκληρός! Φτάσαμε, ανέβασε τη βαλίτσα μου και την ακούμπησε στο πάτωμα του δωματίου, έσκυψα να τη σηκώσω και κόλλησε πίσω μου.

-    Μου έλειψες πολύ μωρό μου!

-    Κι εμένα βρε ψυχή μου, αλλά άσε με να βγάλω το μπουφάν μου (Αγγλία βλέπεις, άπειρο κρύο) και να πάω να βάλω κάτι πιο ανάλογο για την περίσταση.

-    Δε μπορώ να περιμένω!

-    Περίμενες τόσο καιρό, στα 5 λεπτάκια κολλάς;

-    Οκ… οκ, αλλά μόνο 5 λεπτάκια!

Έβγαλα το μπουφάν και πήγα στο μπάνιο μαζί με την τσάντα μου στα γρήγορα, άλλαξα στρινγκάκι γιατί αυτό που φορούσα ήταν μούσκεμα και γύρισα στο δωμάτιο. Εκείνος είχε βγάλει το τζιν του κι είχε βάλει μια άνετη φόρμα, διαγραφόταν πολύ καλά το πόσο απίστευτα καυλωμένος ήταν.

-    Δεν άλλαξες;

-    Βασικά έπρεπε να αλλάξω το από μέσα, με είχες κάνει μούσκεμα!

-    Ναι ε; Χαίρομαι!

Με άρπαξε κι άρχισε να με φιλάει με πάθος. Οι γλώσσες μας ενώθηκαν και φιλιόμασταν χωρίς ανάσα, σα να μην έχει σημασία το οξυγόνο. Με κόλλησε στον τοίχο δίπλα στο κρεβάτι, μου έβγαλε με μια κίνηση τη μπλούζα και με άλλη μια ξεκούμπωσε το σουτιέν μου. Οι ρώγες μου ήταν σκληρές από ώρα και δεν έχασε χρόνο, άρχισε να πιπιλάει και να ρουφάει πότε τη μία και πότε την άλλη. Με ξαναφίλησε κι άρχισε να με κατεβάζει προς τα κάτω. Έπεσα στα γόνατα, του έβγαλα τη φόρμα μαζί με το μποξεράκι και τότε από το πουθενά με φυλάκισε με το σώμα του στον τοίχο και κάρφωσε τον πούτσο του στο στόμα μου. Άρχισε να μου γαμάει δυνατά το στόμα, είχα ξεκινήσει να στάζω και πάλι με το όλο σκηνικό, το ήξερε, γούσταρα, γούσταρα πολύ. Πήγαινε πιο αργά τώρα. Άρχισα να ρουφάω και να γλείφω όπως ξέρω πως του αρέσει. Έβαλα και τα χέρια μου στο παιχνίδι. Τον έπαιζα και του πίεζα απαλά τις μπάλες. Στηρίχτηκε με τα χέρια στον τοίχο και με κάρφωσε μέχρι το λαρύγγι. Ένιωσα τα χύσια του να με πνίγουν και να στάζουν πάνω στο στήθος μου.

-    Κατάπιε καργιόλα!

Κατάπια τα πάντα, με απελευθέρωσε και με σήκωσε όρθια. Μου έδωσε ένα ακόμα φιλί και με έσπρωξε στο κρεβάτι. Γδύθηκε τελείως και ξάπλωσε δίπλα μου, βάζοντας με στην αγκαλιά του. Τα χέρια του άρχισαν πάλι να εξερευνούν όλο μου το κορμί. Μου ξεκούμπωσε ένα-ένα τα κουμπιά από το παντελόνι πιέζοντας και καλά τυχαία το μουνάκι μου. Έβγαζα μικρά βογγητά καύλας. Μου το έβγαλε τελείως και με γύρισε ανάποδα. Άρχισε να μου τρίβει και να μου φιλάει την πλάτη. Ένιωθα τον πούτσο του στον κώλο μου και πάλι σκληρό, αλλά πήγαινε αργά, πολύ αργά. Με έστησε στα 4 και μου έβγαλε το στρινγκάκι και με ξαναγύρισε ανάσκελα. Άνοιξε τα πόδια μου, έπεσε πάνω μου κι άρχισε να δαγκώνει τις ρώγες μου σε σημείο που ο πόνος άρχιζε να ξεπερνάει την καύλα. Βόγκηξα και δεν έδωσε σημασία, τα υγρά μου πλέον έσταζαν ποτάμια στο σεντόνι. Σταμάτησε για λίγο και σηκώθηκε στα γόνατα χαζεύοντας το υγρό μουνάκι μου.

-    Πάλι μούσκεμα είσαι καγριολίτσα μου;

-    Αφού με βασανίζεις τόση ώρα, τι να κάνω κι εγώ; Άνθρωπος είμαι!

-    Και που είσαι ακόμα!

Χαμογέλασε πονηρά και έχωσε το πρόσωπό του στο μουνάκι μου. Μόλις ακούμπησε η γλώσσα του πάνω στην κλειτορίδα μου, έβγαλα έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Ξεκίνησε να με γλείφει πολύ έντονα, αλλά δε με άφηνε να χύσω. Σταματούσε κάθε φορά που με ένιωθε να ξεκινάω να έχω σπασμούς.

-    Ζήτα το!

-    Τι θες να ζητήσω μωρό μου; (του είπα δήθεν πονηρά)

-    Ζήτα το μωρή ρουφιάνα!

-    Και γιατί να το κάνω αυτό, αφού δε θα μπορείς να κρατηθείς και για πολύ ώρα, όπου να 'ναι δεν θα αντέξεις και θα μπεις!

-    Ζήτα το μωρή! (και μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι)

-    Όχι!...

του είπα με προκλητικό υφάκι και ήξερα πως ήταν το κλικ του. Έπεσε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει πιάνοντας με από τον λαιμό. Με έσυρε πιο κάτω στο στρώμα και καρφώθηκε με την μία όλος μέσα μου, πράγμα που με πόνεσε γιατί ήμουν κλειστή κι εκείνος αρκετά μεγάλος (γύρω στους 20 πόντους). Έβγαλα ένα βογκητό και μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα. Με σφυροκοπούσε  ένα 5αλεπτο έτσι και με άφησε να αναπνεύσω κι έπεσε πάνω μου κι άρχισε να φιλάει τον λαιμό μου. Τύλιξα τα πόδια μου γύρω του κι άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου στο ρυθμό του. Του σήκωσα το πρόσωπο και του έδωσα ένα φιλί.

-    Μου έλειψες!

-    Κι εμένα μωρό μου!

Είχα χαθεί τελείως στην ηδονή, είχα χάσει το μέτρημα από το πόσες συνεχόμενες φορές με είχε κάνει να χύσω. Το ένιωθα τόσο έντονο από την πρώτη στιγμή που μπήκε. Ήταν κοντά, ήμασταν ακάποτα, οπότε επικράτησε η λογική μου και τον έσπρωξα μαλακά. Όπως ήμασταν, τον τράβηξα, τον έβαλα δίπλα μου και σύρθηκα μέχρι τον πούτσο του που παλλόταν. Τον πήρα στο στόμα αργά, υγρά και βαθιά. Ένιωθα τη γεύση από τα δικά μου χύσια και τις φλέβες του, επιτάχυνα και σε λίγα λεπτά έχυνε και πάλι στο στόμα μου. Κατάπια, ανέβηκα και χώθηκα στην αγκαλιά του. Χαλαρώσαμε λίγο και σηκωθήκαμε γυμνοί για ένα τσιγάρο.

-    Αχ… ηρέμησα τώρα.

-    Τι, δηλαδή σου έφτασε αυτό εσένα τώρα;

-    Όχι βέβαια, αλλά είναι μια αρχή.

-    Είπα κι εγώ, δεν πέταξα τζάμπα ως εδώ!

-    Εννοείται πως όχι, έλα εδώ μικρή μου…

με πήρε αγκαλιά και με πήγε ξανά στο κρεβάτι. Φιλιόμασταν κι είχα τυλίξει τα πόδια μου γύρω του μέχρι που ένιωσα τον πούτσο του να ακουμπάει καυλωμένος το μουνάκι μου. Γύρισα νωχελικά μπρούμυτα.

-    Παιχνιδάκια θέλει το κορίτσι μου;

-    Μ… όχι, αλλά μου έχει λείψει να με παίρνεις στα 4.

Ανασήκωσα λίγο τον κώλο μου και τον κούνησα προκλητικά. Ήρθε πίσω μου κι άρχισε να μου γλείφει μέχρι μέσα το μουνάκι μου. Ανατρίχιασα από την καύλα, έβγαλα ένα μικρό βογκητό κι άρχισε να μπαίνει ξανά σιγά-σιγά αυτή τη φορά μέσα μου. Ένιωσα ξαφνικά να στάζουν υγρά στη σούφρα μου κι αμέσως μετά τον αντίχειρα του να κάνει εισβολή με το έτσι θέλω στην κωλοτρυπίδα μου, απότομα, έντονα και καύλωσα απίστευτα. Τον έβγαλε κι άρχισε να μου βάζει ένα-ένα δάχτυλα μέσα. Πλέον είχε φτάσει στα 3 και μου γαμούσε με τον ίδιο ρυθμό και το μουνάκι μου και τον κώλο. Σε μια στιγμή βγήκε, κέντραρε καλά τον πούτσο του πάνω στη σούφρα μου κι άρχισε να τον χώνει βαθιά μέσα. Ένιωθα να σκίζομαι στα 2, η καύλα μου είχε φτάσει στο ζενίθ, ήθελα κι άλλο κι άρχισα να κουνάω τη μέση μου πάνω στον πούτσο του με πιο γρήγορο ρυθμό. Τότε έχασε τα όρια του! Άρχισε να με καρφώνει χωρίς κανένα έλεος, τόσο δυνατά, που ένιωθα πως έχει ξεφύγει. Πονούσα, βογκούσα για έλεος, αλλά πλέον ήταν αργά. Γρήγορα ήρθε το πρώτο σκαμπίλι στα κωλομάγουλα και δεν άργησε να το διαδεχτεί το δεύτερο, το τρίτο, τόσα που ήταν βέβαιο πως είχα κοκκινίσει.

Ένιωθα το δέρμα μου να καίει, δάκρυα έτρεχαν ανεξέλεγκτα από τα μάτια μου αλλά η καύλα μου ήταν απερίγραπτη. Είχα χάσει τον εαυτό μου! Έχυνα ασταμάτητα, ώσπου άρχισε να κάνει εναλλαγές μια να μου γαμάει το μουνί και μια τον κώλο. Ο οργασμός έχασε κάθε αξία γιατί ήταν συνεχόμενος. Δε μπορούσα να σταματήσω να έχω σπασμούς, τον ένιωσα να σκληραίνει περισσότερο μέσα στο βάθος της κωλοτρυπίδας μου και δευτερόλεπτα αργότερα τον ένιωσα να με πλημμυρίζει με χύσια πάνω στον πιο δυνατό μέχρι εκείνη τη στιγμή οργασμό μου. Βγήκε σιγά-σιγά και τον ένιωσα για λίγο να στέκεται και να καμαρώνει την ανοιχτή μου τρύπα. Μου έδωσε ένα ακόμα μικρό χαστούκι, έσκυψε, ξάπλωσε δίπλα μου και με φίλησε απαλά στα χείλη. Μείναμε λίγο έτσι και σηκώθηκε. Πήρε 2 πετσέτες ενώ εγώ είχα μείνει κόκαλο στο κρεβάτι από τον πόνο και την ηδονή. Με σήκωσε σιγά-σιγά και πήγαμε στο μπάνιο. Άνοιξε το ντους να τρέχει με κρύο νερό πάνω μας και ηρέμησα κάπως.

-    Τώρα αυτό ήταν γαμήσι;

-    Ναι, μπορώ να πω πως με αυτό το υπερευχαριστήθηκα!

-    Ε… αφού ήρθες ως εδώ, να μην σε ανταμείψω;

Πλυθήκαμε και επιστρέψαμε στο δωμάτιο όπου κάναμε ένα τσιγάρο και βάλαμε ταινία. Είχε πάει 5 το πρωί.(Copyright protected OW ref: 94748)