Μία γνωριμία πολλά υποσχόμενη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (3 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Τελευταίο βράδυ,τελευταίο γαμήσι

Ο Αλί στάθηκε τυχερός, αφού το επόμενο λεωφορείο δεν είχε απλά κενές θέσεις, αλλά θα αναχωρούσε σε 15 λεπτά. Τον χαιρέτησα λοιπόν και γύρισα γρήγορα στο σπίτι πριν ξυπνήσει ο μικρός. Η Μαίρη ήταν ήδη ξύπνια και πλενόταν στη βρύση της τουαλέτας. Πήγα να βγάλω ρούχα γρήγορα, για να πάω και εγώ να πλυθώ λίγο.

-    Καλημέρα. Τι έγινε; Έφυγε;

-    Ε, τώρα... όπου να ‘ναι. Βρήκε γρήγορα εισιτήριο και λεωφορείο.

Πλύθηκα λίγο στο πρόσωπο και εκείνη τη στιγμή κάθισε για να κατουρήσει.

-    Το χθεσινό με τρέλανε. Πως σου φάνηκε;…

ρώτησα και την πλησίασα για να τη χαϊδέψω στο σβέρκο. Εκείνη κράτησε ανοιχτά τα μπούτια της για να έρθω κοντά της.

-    Ήταν φοβερό. Με καύλωσες πολύ όταν του έκανες πίπα και πίστεψέ με... από την πολλή κάβλα που είχα όταν έχυνα, αν προσπαθούσες να με πάρεις από πίσω εκείνη τη στιγμή, δε θα με πείραζε όσο και αν πονούσα. Το χύσιμο του όμως, κυριολεκτικά το ευχαριστήθηκα. Πάντως τελικά... νομίζω πως θα κανονίζουμε όσο μπορούμε συχνότερα με τους Πακιστανούς. Τι λες; Θα γούσταρα να δοκιμάσω κι ένα ομαδικό.

-    Ναι, εντάξει αλλά... εάν κάνεις ομαδικό, κάποιος θα σου τα ρίξει και στο στόμα. Κάποια φορά ήσουν σχεδόν έτοιμη να καταπιείς τα χύσια του Μαχμούτ. Πως και δεν το έχεις επιχειρήσει ακόμη; Και θέλεις να σου πω και ένα μυστικό μου; Του Μαχμούτ τα έχω δοκιμάσει.

-    Αει στο διάολο, πλάκα κάνεις...

Είπε και με κοίταξε με έκπληκτο ύφος.

-    Όχι, καθόλου. Και δεν ήταν άσχημα. Ανεπαίσθητα αλμυρά. Δηλαδή, τα νιώθεις και δεν τα νιώθεις.

-    Ε, τα δικά σου μία φορά που μου πετάχτηκαν στο στόμα και κόντεψα να ξεράσω. Δεν είμαι συνηθισμένη και τόσο. Άσχετα αν γεύτηκα λίγο του Μαχμούτ.

-    Θέλεις να ξανακάνεις μία δοκιμή τώρα;

Της πιάνω απαλά το σβέρκο και την τραβάω να ακουμπήσει τον πούτσο μου έξω από το μποξεράκι.

-    Άντε να ξαναπροσπαθήσω. Αλλά μην αργήσεις να χύσεις. Όπου να ‘ναι θα ξυπνήσει το παιδί. Να προλάβω να πλυθώ.

Βγάζω το μποξεράκι, στηρίζει την πλάτη της στο καπάκι της λεκάνης, περνάω πάνω από τα πόδια της και της τον χώνω στο στόμα. Τα σαρκώδη χείλια της και η γλώσσα της είναι εργαλεία που ξέρει να τα δουλεύει όπως μία επαγγελματίας πουτάνα. Αλλά πρέπει να μάθει να καταπίνει τα χύσια, για να γίνει σχεδόν και η δική μου επαγγελματίας πουτάνα. Όπως κι εγώ με τη σειρά μου, θα γίνω αδερφάρα για πάρτη της με τους Πακιστανούς και μόνο για τα δικά της μάτια. Δεν πρέπει όμως να καθυστερούμε και πολύ. Έχω αρχίσει να κουνιέμαι σχετικά γρήγορα, αλλά πάντα με τη σκέψη στο μυαλό μου ότι θα προσπαθήσει να τα καταπιεί.

-    Αν δεν θέλεις να τα ρίξω στο λαρύγγι, την ώρα που θα χύνω, χτύπα με ελαφρά στον κώλο για να τα ρίξω στο στόμα.

Μου γνέφει με ελαφρύ μουγκρητό. Η πίπα συνεχίζεται για λίγο ακόμη, όταν αρχίζω να νιώθω αυτό το "γαργάλημα" στα αρχίδια που λένε, λίγο πριν χύσει ο πούτσος. Η γλώσσα της δουλεύει τέλεια στο κάτω μέρος του πούτσου μου και δε θα αργήσω να χύσω.

-    Μανάρα μου θα σε χύσω...

Δε μπορεί να μιλήσει γιατί είναι μπουκωμένη. Απλά μουγκρίζει καταφατικά και δουλεύει το στόμα και τη γλώσσα της ασταμάτητα. Νιώθω τα χύσια μου να έρχονται.

-    Πουτάνα μου... θα στα ρίξω,  θα σε χύσω στο στόμα...

και ενώ μέσα στην κάβλα μου έχω και λίγο το νου μου για κανένα ελαφρύ χαστουκάκι, τελικά δεν κάνει τίποτα και με αφήνει να της χώσω όλο το καβλί μου στο στόμα της και να τα τινάξω όλα στο λαρύγγι. Όχι μόνο τα κατάπιε όλα, αλλά τη στιγμή που τα κατάπινε με χάιδεψε στον κώλο και στα μπούτια. Σαν να μου έλεγε "χύσε με αγόρι μου, τα αντέχω". Μόλις τελειώσαμε, πλυθήκαμε ταχύτατα γιατί ακούστηκε η φωνούλα του μικρού. Αργότερα το πρωί, μας τηλεφώνησε η Ζωή για να μας πει ότι έφτασε καλά, ο πυρετός του μικρού δεν ήταν ανησυχητικός και να μάθει για τον Αλί. Η Μαίρη απάντησε στο τηλέφωνο και μιλήσανε για όλα. Στο τέλος, η Μαίρη τη ρώτησε αν θα μπορούσε κάποιες φορές να είναι ο Αλί διαθέσιμος. Και η Ζωή απλά είπε πως ίσως να μπορούσε κάποιες φορές να τον αφήσει να έρχεται. Και εδώ που τα λέμε... καλύτερα που η Ζωή έφυγε. Οι τύψεις τελικά δε μου έφυγαν τελείως και ό,τι έγινε μεταξύ μας την Παρασκευή το βράδυ, θα ήθελα να μην επαναληφθεί. Ασχέτως με το τι μου είπε μετά.(Copyright protected OW ref: 94746)