Εγώ με τη γυναίκα μου πρώτη φορά σε ταξίδι στο εξωτερικό

Δημοσιεύθηκε από DNN
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.82 (11 Votes)
Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του xstream. Να συστηθώ ( τα ονόματα είναι αλλαγμένα για ευνόητους λόγους ) το όνομα μου είναι Γιώργος και της γυναίκας μου Μαρία. Εγώ είμαι μέτριου αναστήματος και η γυναίκα μου λίγο πιο κοντή από εμένα. Είναι μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα με μικρό στήθος αλλά πολύ ωραίο κώλο. Είχαμε πάει για πρώτη φορά μαζί ταξίδι στο εξωτερικό, στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ. Ήμασταν και οι 2 πολύ χαρούμενοι που θα περνούσαμε λίγο χρόνο μαζί στο εξωτερικό να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες. Έτσι κι έγινε.

Φτάσαμε στο Άμστερνταμ και ήταν όλα υπέροχα και κυλούσαν όλα ομαλά. Το ξενοδοχείο υπέροχο, το φαΐ πολύ ωραίο και οι άνθρωποι επίσης. Μία μέρα λοιπόν είχαμε πάει σε ένα coffe shop για ευνόητους λόγους. Εγώ είχα ξαναδοκιμάσει αλλά της Μαρίας ήταν η πρώτη φορά. Καθώς λοιπόν κάναμε την Μαρία την είχε πιάσει πολύ και εμένα λίγο. Όπως συζητούσαμε αποφασίσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Όποιος έμπαινε στο μαγαζί θα τον βαθμολογούσαμε ανάλογα την ομορφιά του ( σε αυτό το σημείο να σας πω ότι η Μαρία είναι ζηλιάρα ). Καθώς έμπαιναν διάφορα άτομα μέσα άντρες και γυναίκες που οι περισσότεροι δεν έπαιρναν πάνω από 7 μια στιγμή μπαίνει μια γυναικάρα. Όπως είχαμε ζαλιστεί και οι 2 ακούω την Μαρία να λέει:

-    Τι μουνάρα είναι αυτή;

Και απαντάω εγώ χωρίς να το σκεφτώ:

-    Κοίτα κάτι βυζάρες και μία κολάρα που έχει ( Πραγματικά η κοπέλα ήταν Θεά)

Ε, αυτό ήταν. Μόλις το είπα η Μαρία ζήλεψε και μου έκανε λίγο σκηνή αλλά στα μάτια της έβλεπα ότι το απολάμβανε. Με τα πολλά την έπεισα και συζητούσαμε για την κοπέλα αυτή η οποία έκατσε 2 τραπέζια ποιο μακριά από εμάς. Μια στιγμή ακούω την Μαρία να μου λέει:

-    Θα την πηδούσες;

-    Ναι…

απαντάω περιμένοντας τι θα μου πει.

-    Κι εγώ άμα ήμουν άντρας μου λέει το ίδιο θα έκανα. Κοίτα κώλο, κοίτα βυζιά. Θα της έχυνα στα βυζιά μωρό μου.

Εγώ δεν πίστευα σε αυτά που μου έλεγε και απαντάω:

-    Μωρό μου είμαστε εδώ οι 2 μας, θα ήθελα να απελευθερωθούμε στις πρώτες μας διακοπές. Ότι θες να μου το ζητήσεις.

Με τα πολλά καθόμαστε κι άλλο στο coffe shop και κάνουμε κι άλλο από αυτό που καταλαβαίνετε. Εγώ πλέον ήμουν τέρμα καυλωμένος με την γυναικάρα από απέναντι η οποία είχε και μία φίλη της μαζί και έλεγα στην κοπέλα μου πόσο θα ήθελα να την πηδήξω και μου λέει η Μαρία:

-    Γιατί δεν πας να της την πέσεις;

-    Αλήθεια;

-    Ναι, μου λέει, έχω καυλώσει κι εγώ με την ιδέα να την πηδήξεις, αλλά μπροστά μου.

Μόλις μου το λέει αυτό πάω και της μιλάω αλλά δυστυχώς η άλλη κοπέλα που ήταν μαζί της ήταν η φίλη της. Ήτανε λεσβία. Επέστρεψα στο τραπέζι μας και λέω της Μαρίας τι έγινε.

-    Αλήθεια;

-    Ναι, της απαντάω.

-    Ατύχησες!

Ενώ καθόμασταν στο τραπέζι και είπαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας μπαίνει μέσα ένας μαύρος (της Μαρίας δεν της αρέσουν οι μαύροι, από τι ξέρω και μου έχει πει).   

-    Μωρό μου κοίτα ένα μαύρο!

-    Ναι.

-    Μωρό μου είναι απίστευτος!

-    Αφού εσένα δε σ’ αρέσουν οι μαύροι, της λέω.

-    Ναι αλλά αυτός είναι πολύ ωραίος. Άνετα του βάζω 10 με τόνο.

-    Σου αρέσει δηλαδή ε;

-    Μωρό μου είναι καύλα.

Εκείνη την στιγμή βάζω το χέρι μου κάτω από την φούστα που φορούσε και τις χαϊδεύω το μουνάκι της που ήταν μούσκεμα.

-    Πήγαινε τότε να του μιλήσεις άμα θες, της λέω.

-    Α όχι, άμα θέλει να έρθει αυτός.

Ο μαύρος κάθισε τυχαία στο απέναντι τραπέζι από εμάς και τον είχαμε ακριβώς στη φάτσα μας. Εκείνη την στιγμή της σηκώνω την φούστα και συνεχίζω να τις χαϊδεύω το μουνάκι επίτηδες για να μας δει ο μαύρος. (Το ωραίο τις υπόθεσης είναι ότι και εγώ ζηλιάρης είμαι και δε με πείραζε καθόλου που η γυναίκα μου είχε καυλώσει με έναν άλλο άντρα και το ευχαριστιόμουν).

-    Μη θα μας δει, μου λέει.

-    Και τι έγινε; Δε μας ξέρει και απ’ ότι έχω καταλάβει από το μουνάκι σου γουστάρεις!

-    Πολύ μωρό μου!

-    Θες να σε γαμήσει ο μαύρος;

-    Αν το θες κι εσύ ναι. Είχες κι εσύ την ευκαιρία σου πριν να γαμήσεις τη μουνάρα, αλλά σου βγήκε λεσβία.

-    Ας ελπίσουμε τότε να μη μας βγει gay ο μαύρος.

Όταν τhς το είπα αυτό σάστισε λίγο, αλλά της άρεσε.

-    Τρίψε μου κι άλλο το μουνάκι μου να δεις πόσο θα τον καυλώσω και θα έρθει να μας μιλήσει.

Πέρασε λίγη ώρα, έτριβα το μουνάκι της Μαρίας και της σήκωνα τη φούστα επιδεικτικά για να τη δει. Αυτό ήταν, ο μαύρος είχε καρφώσει τα μάτια του επάνω μας. Σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται και κάθετε στο τραπέζι μας δίπλα από την Μαρία. Μας συστήθηκε ως John. Πιάσαμε την κουβέντα και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν μεταξύ μας. Καθώς μιλούσαμε κάναμε άλλο ένα από αυτό που καταλαβαίνετε και ήμασταν όλη σε μία φάση περίεργη. Εκεί που μιλούσαμε λέω στην Μαρία και στον John:

-    Πάμε στο ξενοδοχείο να συνεχίσουμε;

Η απάντηση και από τους 2 ήταν βέβαια θετική. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο είχαμε τη Μαρία στη μέση αγκαλιά, εγώ από δεξιά και ο John από αριστερά. Η γυναίκα μου σε κάποια φάση μου λέει:

-    Μωρό μου να σου πω κάτι;

-    Ναι, της λέω, μήπως έγινε κάτι; Μήπως δε θες να τον πάρουμε μαζί στο ξενοδοχείο;

-    Όχι μου απαντάει. Απλώς πριν που πειραζόμασταν, του έπιασα το μπούτι και νομίζω ότι ακούμπησα τον πούτσο. Πρέπει να είναι τεράστιος.

Άρχισα να γελάω εγώ και της απαντάω ότι θα καλοπεράσει σήμερα. Θα τη σκίσουμε από όλες τις τρύπες.

-Καυλιάρη μου εσύ… μου απαντάει.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και πλέον δεν υπήρχε δρόμος γυρισμού. Βάζουμε ποτά που πήραμε από το δρόμο και όπως ήμασταν ζαλισμένοι πίνουμε τα ποτά μας στον καναπέ. Η Μαρία κοιτούσε όλο το μαύρο και σε μια στιγμή των ρωτάει:

-    Ισχύει αυτό που λένε για τους μαύρους;

-    Τι δηλαδή;… τη ρωτάει.

-    Ότι την έχετε μεγάλη.

-    Θες να σου δείξω;

Με κοιτάει λίγο η Μαρία και απαντάει ναι διστακτικά. Τότε κατεβάζει το παντελόνι του ο μαύρος και μένουμε και οι 2 με το στόμα ανοιχτό και κοιταζόμαστε. Ο  John είχε μία πούτσα πραγματικά τεράστια. Τότε η Μαρία που καθόταν δίπλα του, του την έπιασε και γελούσε με ένα πονηρό βλέμμα. Άρχισε και του την έπαιζε ενώ το χεράκι της φαινόταν μικροσκοπικό μπροστά στην πούτσα του.

-    Μωρό μου, μου λέει, μπορώ να του την γλείψω;

-    Φυσικά της λέω

Τότε του έκανε ένα τσιμπούκι απίστευτο. Σαν μία πόρνη άρχισε να του γλείφει πότε την πούτσα πότε τα αρχίδια με μανία, λες και δεν υπήρχε αύριο. Μη χάνοντας ευκαιρία, βγάζω κι εγώ την πούτσα μου και της βγάζω τα ρούχα. Πλέον η Μαρία είχε τα αρχίδια του μαύρου και την ψωλή του στο στόμα της και τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Μετά από το τσιμπούκι που του έκανε ο μαύρος ήταν έτοιμος να χύσει. Καταλαβαίνοντας αυτό η Μαρία σταματάει και μου λέει…

-    μωρό μου θέλω να με γαμήσει ο πουτσαράς και να γλείφω την πούτσα σου. Θέλω να με κάνετε την πουτάνα σας. Θέλω να με ξεφτιλίσετε.

-    Ότι θες θα σε κάνουμε ξεκωλιάρα! Τώρα έχει  2 καυλιά που θα σε ξεπατώσουν.

Ο μαύρος δεν καταλάβαινε τι λέγαμε και δεν πολύ μιλούσε αλλά έκανε. Τη  γύρισε στα τέσσερα και έβαλε την ψωλάρα του σιγά-σιγά στο μουνάκι της, ενώ εκείνη μου έπαιρνε πίπα. Η Μαρία άρχισε και πόναγε αλλά το απολάμβανε.

-    Τι πούτσα είναι αυτή που τρώω η πουτάνα μωρό μου. Με έχει ξεσκίσει ο καριόλης. Θέλω και άλλο… φώναζε συνέχεια. Ναι ξέσκισε με την καριόλα!

Είχα καυλώσει απίστευτα. Τις παίζω ένα χαστούκι και της λέω:

-    Τώρα θα δεις καργιολάκι πως είναι να σε γαμάνε μουνί και κώλο μαζί.

Πάω από πίσω της, βάζω την πούτσα μου στον κώλο της και αρχίζουμε και οι 2 να τη γαμάμε γρήγορα. Δεν αντέξαμε πολύ και οι 2, βγήκαμε και παίζαμε τα καυλιά μας, ενώ την είχαμε βάλει στα γόνατα και τη χύσαμε σε όλο το πρόσωπο.

-    Χύστε με πουτσαράδες μου, τα θέλω όλα!

Έτσι κι έγινε. Μας καθάρισε τις πούτσες μας μία-μία. Ο John ντύθηκε μετά από λίγο και έφυγε. Καθίσαμε στο κρεβάτι μετά και είπαμε ότι ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχαμε περάσει έως τώρα μαζί. Ελπίζω να μη σας κούρασα. Σε άλλη μου ιστορία θα σας πω πως τελικά γάμησα μαζί με τη γυναίκα μου την μουνάρα στο coffe shop που όταν τη συναντήσαμε σε ένα μπαρ μόνη της, μας βγήκε τελικά bi.(Copyright protected OW ref: 94594)