Δώρο

Δημοσιεύθηκε από mariaX
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.38 (21 Votes)
Ήμουν πάντα ιδιαίτερα δραστήρια σεξουαλικά. Αν και είχα σχεδόν πάντα μόνιμες σχέσεις μακροχρόνιες, είχα παράλληλα με αυτές πολλές περιπέτειες. Κάθε είδους. Πάντως μια σχέση που με έχει σημαδέψει είναι ο Κώστας. Γνωρίστηκα μαζί του όταν ήμουν 19 κι αυτός 40. Η αχαλίνωτη όρεξη μου για ερωτικές εμπειρίες εκείνη την εποχή με έσπρωξε σε μια τηλεφωνική γραμμή γνωριμιών. Εκεί με «ψάρεψε». Συναντήθηκα μαζί του και απογοητεύτηκα. Ήταν χοντρούλης, όχι όμορφος, ούτε άσχημος αλλά σίγουρα όχι απ’ αυτούς που θα έδινα σημασία. Ήταν στο 1,80 καστανός με συμπαθητικό, έξυπνο άλλα όχι όμορφο πρόσωπο. Εγώ είμαι 1,65, 53 κιλά ξανθιά, πράσινα μάτια και το σώμα μου, εκείνη την εποχή ειδικά, ήταν τέλειο. Θεωρούσα και νομίζω δικαιολογημένα πως ήμουν μουνάρα. Οπότε ξεπέταξα σχεδόν αμέσως τον χοντρούλη κύριο Κώστα. Ούτε για καφέ δεν τον άφησα να με πάει. Σε λίγες μέρες επανήλθε, όμως, με ένα απίστευτο μήνυμα. Μου πρότεινε να περάσουμε μαζί ένα βράδυ και να με πληρώσει σαν πόρνη. 3000 ευρώ (σε δραχμές τότε).  Δέχτηκα! Η ιδέα ότι θα κάνω βίζιτα με τρέλανε. Μετά από κάποιες συνεννοήσεις τηλεφωνικές (ιδιαίτερα ερεθιστικές πρέπει να πω), το έκανα ένα βράδυ σε ένα σούπερ ξενοδοχείο στα νότια προάστια στην Αθήνα.

Εγώ έμενα τότε κέντρο και αυτός ΒΠ. Πλούσιος, επιχειρηματίας και παντρεμένος εννοείται, χωρίς παιδιά τότε. Η βραδιά ήταν απογοήτευση. Εγώ ήμουν νευρική και λίγο σπαστική ομολογώ κι αυτός δεν ήταν καλός. Μου άρεσε που ήταν απαιτητικός σαν να ήμουν πόρνη αλλά στο σεξ τότε ήταν μέτριος. Τέλειωνε γρήγορα και δε με ενέπνεε. Τέλος πάντων η βραδιά τέλειωσε και φύγαμε με τη συμφωνία ότι… τέλος. Δεν θα ξαναβρισκόμασταν. Το τηλέφωνο του δεν το έσβησα όμως. Ούτε κι αυτός το δικό μου όπως αποδείχτηκε. Πέρασαν περίπου δύο χρόνια χωρίς καμιά επαφή. Ώσπου ξαναεμφανίστηκε. Με κάλεσε για καφέ. Είχε, μου είπε, μια πρόταση. Πήγα βέβαια. Κι άκουσα το απίστευτο. Μου πρότεινε να με «προσλάβει» για πουτάνα! Να μου δίνει ένα ποσό το μήνα για 3 συναντήσεις. Κάθε μήνα! Μίλαγε σοβαρά! Το ποσόν ήταν βέβαια μικρότερο (καμία σχέση) με το ποσό της πρώτης συνάντησης τότε, αλλά διόλου ευκαταφρόνητο. Μου συμπλήρωνε το μισθό μου από την τράπεζα όπου δούλευα και δουλεύω, πολύ καλά. Πρέπει να σας πω ότι το ύφος του, ο τρόπος του σε εκείνη τη συνάντηση ήταν που με έριξαν.

Ήταν ευγενικός και συμπαθητικός και μου μιλούσε σαν να μίλαγε για δουλειά αν και τα μάτια του έλαμπαν. Και δέχτηκα. Από τότε μέχρι και πριν λίγους μήνες βρεθήκαμε πάρα πολλές φορές. Πάντα με το ίδιο concept, το ίδιο παιχνίδι. Πάντα μου δίνει χρήματα. Το αρχικό με τον μισθό, μετά από 2 περίπου χρόνια άλλαξε πάλι και με πλήρωνε με τη φορά. Βρισκόμασταν 10 με 15 φορές το χρόνο τα τελευταία χρόνια. Και το χρηματικό ποσό άλλαξε έγινε μικρότερο αλλά ποτέ ασήμαντο. Και άλλαζε και σε σχέση με αυτό που μου ζητούσε να κάνουμε. Άλλαξε και το σεξ. Καμία σχέση με το αρχικό. Συντονιστήκαμε και τελικά μαζί του θυμάμαι μερικές από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου. Και κάναμε πολλά. Πήγαμε με άλλα ζευγάρια, με άλλες κοπέλες, χρησιμοποιήσαμε  πολλά αξεσουάρ, δονητές και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Τα τελευταία χρόνια ήθελε να με κάνει «σκλάβα». Δεν έχω τέτοια ψυχολογία και νομίζω πως κι αυτός δεν είναι «master». Όμως δέχτηκα να παίξω το ρόλο. Περισσότερο σαν ρόλο όμως. Όταν παίζαμε έκανα τη σκλάβα.  Υπό όρους. Και σε άλλους μπροστά (με ένα ζευγάρι θυμάμαι) παρουσιαζόμουν σαν σκλάβα του.

Ανακάλυψα για τον εαυτό μου πως μου αρέσει πολύ να με βλέπουν. Και μου αρέσουν τα αξεσουάρ, τα φετίχ. Κι έτσι πήγαμε μαζί σε διάφορα sex shop και αγοράσαμε πολλά αξεσουάρ και φορέματα, ζαρτιέρες, εσώρουχα κλπ. Κυρίως όμως άλλαξε η σχέση μου με τον Κώστα. Έγινε φίλος μου. Σήμερα είναι από τους πιο δικούς μου ανθρώπους. Κρυφός από το περιβάλλον μου αλλά η μεγαλύτερη διαχρονική μου σχέση. Πάντα ευγενικός, κύριος, καθαρός, καλλιεργημένος και απίθανος εραστής. Έχω πολλές φορές αναρωτηθεί αν παίρνει κάτι γιατί παρόλο που την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν 54, οι αντοχές του ήταν απίστευτες. Πάντα οι ζωές μας ήταν ανεξάρτητες από τη σχέση μας. Αυτός χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε και τώρα έχει παιδάκι. Κι εγώ μετά από 2-3 σχέσεις παντρεύτηκα τελικά. Αλλά η σχέση μας ήταν πάντα εκεί και πάντα ερεθιστική όπως και στην αρχή ή μάλλον καλύτερη!

Τον τελευταίο καιρό μου ζητούσε να το κάνουμε με ένα φίλο του. Σημειώνω πως έχουμε βρεθεί με ζευγάρια, αλλά με ανταλλαγές συντρόφων, όχι συνολικό μπέρδεμα. Μου ζητούσε λοιπόν, αλλά είχα επιφυλάξεις. Τελικά με έπεισε. Δεν ήθελα και πολύ. Πιστός στο concept Αφέντη – σκλάβας που παίζαμε τα τελευταία χρόνια μου είπε πως θέλει να με κάνει δώρο σε ένα φίλο του. Το ραντεβού κλείστηκε μια Τετάρτη του Μαρτίου. Θα με πήγαινε στο σπίτι του φίλου του στις 21.00 και θα φεύγαμε μερικές ώρες μετά. Ο φίλος λεγόταν Κώστας κι αυτός και για να τους ξεχωρίζουμε θα τον αναφέρω Κ. Είχε εκείνη την Τετάρτη γενέθλια και γινόταν 40. Εγώ τότε ήμουν 32 και ο Κώστας 53. Το σώμα μου ήταν ακόμα πολύ καλό (και παραμένει παρόλο πού έχω γεννήσει) αν και στα δικά μου μάτια ο «ποπός» μου έχει λίγη κυτταρίτιδα αν και λυσσάω στο γυμναστήριο. Ξέρω όμως καλά ότι είμαι ωραία. Και τρελαίνομαι γι αυτό. Το μαλλί ξανθό ακόμα και το στήθος μου σχετικά μικρό και πολύ στητό. Εφηβικό τολμώ να πω.

Ο Κώστας έχει βελτιώσει το σώμα του, έχει λεπτύνει. Όχι φέτες αλλά αξιοπρεπής. Και το πρόσωπό του είναι πιο καλό γιατί έχει αφήσει μουσάκι και μ αρέσει παρόλο που επάνω έχει αραιώσει επικίνδυνα. Για τον Κ. μου είπε πως είναι 1.85 και χοντρούλης κι αυτός. Μου είπε πως είναι πολύ φίλος του σε βαθμό που τον θεωρεί σαν μικρό του αδελφό. Πλούσιος κι αυτός, μένει ΒΠ, πολύ Β, και είναι διευθυντικό στέλεχος σε μια μεγάλη εταιρία. Μου είπε και επίθετο και μου έδειξε φωτογραφία για να είμαστε σίγουροι πως δεν τον ξέρω. Δεν ήταν άσχημος ο Κ. Ωραίο δεν τον έλεγες αλλά είχε ωραία μάτια και ωραία καστανά, σγουρά μαλλιά. Ο Κώστας μου είπε πως του είχε πει για το «δώρο»  και ότι ο άλλος είχε δεχτεί μεν αλλά δεν είχε πειστεί πιστεύοντας πως ο δικός μου του έκανε πλάκα. Ανύπαντρος ο Κ.! Και σε ένα σπίτι μόνος. Εκεί θα με πήγαινε για δώρο.

Το ραντεβού κανονίστηκε πολύ καιρό πριν. Μπορεί και 15 μέρες. Και μέσα σε αυτό το διάστημα οι λεπτομέρειες ( πως θα ντυθώ, τι θα γίνει εκεί, πόσες ώρες κλπ) συζητήθηκαν με email. Πολύ ερεθιστική διαδικασία. Πάρα πολύ! Τα μηνύματα ήταν φωτιά. Κανόνισε τι θα πει στη γυναίκα του. Ευτυχώς η δουλεία του απαιτεί αρκετά ταξίδια οπότε ήταν εύκολο. Κανόνισα κι εγώ. Ήμουν ήδη με τον σύζυγό μου τώρα, αλλά δε συζούσαμε ακόμα. Οπότε κοιμόμουν στους γονείς μου κι έτσι ήταν επίσης εύκολο. Η συγκεκριμένη Τετάρτη είχε Champion League και ο σύζυγος θα μάζευε σπίτι φίλους κι έτσι, ούτε τηλέφωνο δεν περίμενα. Η μέρα έφτασε. Θα συναντούσα τον Κώστα στη γκαρσονιέρα που νοίκιαζε για να βλεπόμαστε, για την οποία είχα και έχω κλειδιά. Θα πήγαινα στις 8. Στον φίλο του είχαμε πει 9.30. Όλο το πρωί σιωπή στα email. Μετά από καταιγισμό τις προηγούμενες ημέρες, η σιωπή με άγχωσε αρκετά. Ο Κώστας ήταν σε συναντήσεις όλη την ημέρα. Στις 7 με πήρε τηλέφωνο.

-    Όλα καλά?

Του είπα ότι είχα λίγο άγχος αλλά ότι θα ήμουν στην ώρα μου. Πράγματι. Όταν έφτασα στη γκαρσονιέρα είχε ήδη βγει από το μπάνιο και φορούσε τη γραβάτα του. Κάνοντας ντους σκεφτόμουν το τι είχα συμφωνήσει να γίνει με έναν κόμπο στο λαιμό είναι η αλήθεια. Χωρίς να ξέρω το γιατί. Δεν ήμουν άπειρη και είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στον Κώστα. Ίσως το άγνωστο. Ντύθηκα όπως συμφωνήσαμε. Στην ουσία όπως μου ζήτησε. Φόρεσα ένα απλό μαύρο φόρεμα σχετικά σεμνό, μέχρι λίγο πάνω απ το γόνατο. Το μόνο ας πούμε προκλητικό το σχετικά βαθύ ντεκολτέ του. Βέβαια δε φόρεσα σουτιέν,  μόνο ένα μαύρο δαντελωτό κιλοτάκι, μαύρες ζαρτιέρες και ανάλογε ς κάλτσες. Γόβες κλασσικές και όχι πολύ ψηλές όπως μου ζήτησε. Και το μαλλί πιασμένο απλά πίσω. Το άρωμα που του αρέσει και το οποίο σε άλλες συναντήσεις δε μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για να μη μυρίζει μετά στη γυναίκα του τώρα το λούστηκα. Μετά θα κοιμόταν στη γκαρσονιέρα. Βάφτηκα προσεκτικά αν και η συμφωνία ήταν ότι εκεί θα φοράω μάσκα. Δεν θα δω τίποτα, ούτε το σπίτι του ούτε τον ίδιο. Για να είμαι ειλικρινής την απαίτηση αυτή του Κώστα μάλλον με χαρά τη δέχτηκα. Και με ερεθίζει και μου το κάνει πιο εύκολο. Έτσι μου φαίνεται.

-    Παναγία μου! Θα πέσει ξερός που θα σε δει. Ελπίζω να μην κομπλάρει και να του σηκωθεί.

Ο Κώστας φαινόταν πραγματικά εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση μου και μου άρεσε. Πέρασα μερικά λεπτά μπροστά στον καθρέφτη ακούγοντας παράπονα γιατί ήδη είχαμε αργήσει και είχαμε δρόμο μπροστά μας. Φόρεσα ένα μαύρο παλτό και βγήκαμε. Ο Κώστας φορούσε ένα γκρι κουστούμι με λευκό πουκάμισο και μπεζ θαλασσί γραβάτα. Πρέπει να σας πω πως λεπτομέρειες ντυσίματος δεν ξεχνώ. Πολλές λεπτομέρειες στο σεξ που ακολούθησε πιθανώς τις ξεχνώ αν και θα προσπαθήσω να είμαι ακριβής. Πάντως νομίζω ότι καλύτερα θα αποδώσω εδώ τι ένοιωσα εκείνο το βράδυ γιατί την αίσθηση τη θυμάμαι και τώρα που γράφω, πολύ έντονα. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και κατευθυνθήκαμε βόρεια. Πολύ βόρεια σε πλούσιο ΒΠ με αραιά σπίτια πάνω στο βουνό. Τα διπλανά σπίτια είχαν κάμερες και σκοπιές. Στη διαδρομή την περισσότερη ώρα άσχετη κουβέντα. Φτάσαμε. Άγχος ξαφνικά.

-    Μήπως να μην πάμε;

-    Μαρία αν δε θέλεις φεύγουμε και τώρα.

Πάντα ευγενικός ο δικός μου, αλλά η ερώτηση μου ήταν ρητορική. Θα το έκανα το είχα αποφασίσει εδώ και μέρες.

-    Έτοιμη. Πάμε.

Άνοιξε ένα μικρό βαλιτσάκι που κρατούσε. Είδα μέσα τους δονητές, προφυλακτικά και διάφορα άλλα. Έβγαλε δύο  βραχιολάκια με μαύρα στρας για τα χέρια μου. Τα πέρασε στους καρπούς μου. Έβγαλε και το ασορτί κολάρο για το λαιμό μου. Έχουν κλιπ για να με δένει όπως θέλει. Έβγαλε τη μεταλλική σφήνα. Εδώ πρέπει να σας πω ότι το τελευταίο καιρό στις συναντήσεις μας μου βάζει από πίσω μια μεταλλική σφήνα. Έχει το μέγεθος μπάλας του γκολφ και μια δερμάτινη ουρίτσα με κρόσσια από πίσω. Τέλος, έβγαλε  και τη μάσκα που θα μου κρατά τα μάτια κλειστά. Βγήκε πρώτος και ήρθε στη δική μου πόρτα και μου άνοιξε. Βγήκα αλλά με έσπρωξε μαλακά ώστε να στηριχτώ με τις παλάμες μου στο κάθισμα του συνοδηγού. Το χέρι του έφτασε στη κιλότα μου και με μια κίνηση την έσκισε βίαια. Άνοιξε με τα δάχτυλα του τα κωλομέρια μου και έσπρωξε τη σφήνα στο κώλο μου. Ένοιωσα την τρύπα μου να ανοίγει μαλακά και την κρύα, γνώριμη για μένα, αίσθηση του μέταλλου στο δέρμα μου. Συνειδητοποίησα πως ήμουν ήδη πολύ ερεθισμένη. Ο κώλος μου είναι καλά εκπαιδευμένος. Δε χρησιμοποιώ λιπαντικό συνήθως.

Με ανασήκωσε, κλείσαμε το αυτοκίνητο και δείχνοντας μου το υπόλειμμα από το εσώρουχό μου είπε χαμογελαστός

-    Δε θα σου χρειαστεί σήμερα το βράδυ διαχρονική μου φαντασίωση.

Δεν απάντησα και προχώρησα νοιώθοντας τη σφήνα σε κάθε βήμα μου, έχοντας μπει ήδη στο ρόλο μου. Για το καλό μου εσώρουχο στεναχωρήθηκα, αλλά χαλάλι  του. Άλλωστε σκίζει ένα παίρνει δυο. Αυτός είναι ο κανόνας!

Στην εξώπορτα κτύπησε το κουδούνι. Η πόρτα άνοιξε. Τα πόδια μου έτρεμαν. Κατεβήκαμε μερικές σκάλες και φτάσαμε μπροστά στη πόρτα. Έβαλε στη τσάντα μου έναν φάκελο που έβγαλε απ τη τσέπη του. Τα χρήματα. Μου έβαλε τη μάσκα. Σκοτάδι πλήρες. Άκουσα να κτυπάει το κουδούνι

-    Καλησπέρα!

-    Καλησπέρα (ωραία φωνή νεανική με ύφος ελαφρώς αμήχανο).

Ο Κώστας με συγκράτησε από το μπράτσο και προχωρήσαμε. Δυο βήματα. Μου έβγαλε το παλτό και μου πήρε τη τσάντα. Το πρώτο που μύρισα ήταν το τζάκι. Άκουσα μουσική. Προχωρήσαμε αρκετά βήματα, στρίψαμε κάπως και φτάσαμε κάπου. Ο Κώστας ακούμπησε το μάγουλο μου και μου είπε απλά.

-    Περίμενε εδώ.

Έμεινα όρθια. Άκουγα τη μουσική αλλά οι σκέψεις ήταν τόσο έντονες που κάλυπταν κάθε ήχο. Όρθια, με τα μάτια κλειστά από την μάσκα που μου είχε φορέσει, και με τη σφήνα στο κώλο μου να μου θυμίζει το ρόλο μου περίμενα τόσο που μου φάνηκε υπερβολικό. Τους άκουγα στο βάθος καταλαβαίνοντας ότι δεν ήταν στο χώρο που στεκόμουν άλλα σε ένα άλλο δωμάτιο. Άκουγα, αλλά όχι τόσο καθαρά ώστε να καταλάβω τι λένε. Σε κάποια στιγμή βρέθηκαν κοντά μου. Άκουγα ήχους από ποτήρια και παγάκια κοντά μου. Ο Κώστας ξεκίνησε:

-    Πως σου φαίνεται λοιπόν;

-    Είναι τόσο όμορφη που δε μπορώ να το πιστέψω.

-    Στο είχα πει. Αλλά σε δικαιολογώ. Με τη Μαρία, Κωστή, έχουμε μια απίστευτη σχέση πολλά χρόνια. Είμαι τυχερός ομολογώ. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και έχουμε πειραματιστεί πολλές φορές στο σεξ.

Τον άκουγα να λέει το γνωστό ποίημα που είχα ξανακούσει στις συναντήσεις μας με τα 2 ζευγάρια αλλά και με 2 φίλες του που στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε «παίξει». Αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού. Σκεφτόμουν ότι ο Κ. με κοιτάει. Σκεφτόμουν που κοιτάει επάνω μου. Προσπαθούσα να μαντέψω τι σκέφτεται. «Μύριζα» τον απίστευτο ερωτισμό της ατμόσφαιρας. Σκεφτόμουν πως θα ξεκινήσει όλο αυτό, που θα με αγγίξουν πρώτα. Στον λαιμό μου ένας «κόμπος» αλλά ήμουν τόσο μούσκεμα που ένοιωθα πως θα στάξω. Ο Κώστας συνέχιζε:

-    Πρέπει βέβαια να σου πω ότι η Μαρία είναι και λίγο πουτάνα. Και της αρέσει να της φέρονται έτσι. Της αρέσει να της φέρομαι κυριαρχικά.

Σκεφτόμουν αν τα πιστεύει ο Κ. Τον ένοιωθα αμήχανο χωρίς να τον βλέπω καν. Η επίκληση της «πουτανιάς» μου με καύλωσε ακόμα πιο πολύ. Αν ακουμπούσα το μουνί μου θα έχυνα αμέσως. Άκουσα ξαφνικά τη φωνή του Κώστα πολύ κοντά μου και συγκεντρώθηκα σ αυτήν:

-    Αυτό είναι λοιπόν το δώρο σου.

Ένοιωσα το χέρι του Κώστα στο πρόσωπό μου να μου χαϊδεύει το μάγουλο και καθώς έφτασε στα χείλη μου του έγλειψα το δάχτυλο με πάθος. Σκεφτόμουν συνέχεια τον Κ. να με βλέπει. Η σκέψη με τρέλανε! Το χέρι του Κώστα άνοιξε το φερμουάρ στη πλάτη μου. Το φόρεμα γλίστρησε από τους ώμους μου και ξαφνικά έμεινα γυμνή. Με βοήθησε να περάσω τις γόβες μου πάνω από το φόρεμα. Έμεινα  πάλι  όρθια, εκτεθειμένη, απίστευτα καυλωμένη. Ήξερα ποια είμαι. Ήξερα τι είμαι. Ήμουν το δώρο! Φανταζόμουν τι έβλεπε. Μια όμορφη γυναίκα με ζαρτιέρες, κάλτσες και γόβες, με κλειστά τα μάτια και με μια λεπτή ,  μαύρη στρας αλυσιδίτσα στη μέση μου,  πάνω από τις ζαρτιέρες. Μεσολάβησαν μερικά δευτερόλεπτα που μου φάνηκαν αιώνας. Δεν υπήρχαν πια κουβέντες, μόνο ανάσες.

Κάποιος με άγγιξε στο πλευρό μου. Τον αισθάνθηκα μπροστά μου όρθιο. Το χέρι ήταν κρύο και… δεν ήταν του Κώστα! Μύρισα το άρωμα του. Με χάιδεψε απαλά και άτσαλα. Χάιδεψε το στήθος μου. Το χέρι του έφτασε στο πρόσωπο μου. Έγλειψα τα δάχτυλά του. Πρέπει να έβαλε 3 δάχτυλα στο στόμα μου. Βαθειά. Σχεδόν βίαια. Έγλειψα πειθήνια. Υπάκουα.  Μου φίλησε τις ρώγες και το χέρι του κατέβηκε στο μουνί μου. Άνοιξα λίγο τα πόδια μου για να τον διευκολύνω. Μου έβαλε χέρι ήρεμα, τρυφερά και έχυσα αμέσως φωνάζοντας λίγο. Τη φωνή μου συνόδευσε μια δική του μικρή φωνούλα, ένα μικρό «ω» έκπληξης. Κατάλαβα ότι μετακινήθηκε κάπως. Αμέσως άκουσα τη φωνή του Κώστα:

-    Κώστας: Σου αρέσει αυτό;

-    Κ.: Τι είναι αυτό;

-    Κώστας: Όταν είμαστε μαζί είναι πάντα γεμάτη η κωλοτρυπίδα της. Αν τη θέλεις, βγάζεις τη σφήνα για να τη πηδήξεις και όταν τελειώσεις τη ξαναβάζεις. Μαρία σκύψε να δει ο Κωστής.

Η φωνή του Κώστα ερχόταν από λίγο πιο μακριά. Δυο μέτρα περίπου. Προφανώς ήταν κάπου και απλώς έβλεπε. Ήξερα τι μου ζήτησε, το έχω ξανακάνει άλλωστε. Έκανα μια επίκυψη και άνοιξα τα κωλομέρια μου με τα χέρια μου. Τον φανταζόμουν να βλέπει το κώλο μου με τις ζαρτιέρες και την σφήνα με την ουρίτσα να κρέμεται. Και τον Κώστα κάπου καθισμένο να πίνει και να μας βλέπει. Καύλα! Καύλα! Μου αρέσει να με βλέπουν. Και του Κώστα του αρέσει να με δείχνει! Καύλα! Σκέφτομαι τον Κ. με γουρλωμένα τα μάτια να κοιτάει τη σφήνα και να μην πιστεύει τι ζει. Καύλα! Με ανασήκωσε. Μου ξανάβαλε χέρι. Αυτή τη φορά ήταν αλλιώς. Άγριος. 2 ή 3 δάχτυλα με έψαχναν βίαια. Έχυσα ξανά. Ακούμπησε επάνω μου και ένοιωσα επιτέλους τον πούτσο του. Έκαιγε καθώς με ακούμπησε στη μέση και ήταν υγρός. Με το χέρι του έσπρωξε τον ώμο μου προς τα κάτω. Γονάτισα και αμέσως ο πούτσος του ακούμπησε στα χείλια μου. Τον έγλειψα στο κεφάλι καθαρίζοντας  τη σταγονίτσα που είχε. Βόγκηξε. Τον έπιασα με το χέρι και έτρεξα με τη γλώσσα σε όλο το μήκος του. Δεν ήταν μεγάλος. Φυσιολογικός θα έλεγα. Αρκετά χοντρός και πρησμένος. Πολύ σκληρός. Μύριζε τέλεια! Κουνούσα με το χέρι μου και τον άκουσα να βογκάει  ξανά. Ξαφνικά άκουσα το Κώστα:

-    Όχι χέρια Μαρία!

Βασικός κανόνας. Αλλά… ξεχάστηκα. Τράβηξα το χέρι μου αμέσως και τον πήρα όλο στόμα μου. Με τράβηξε απότομα απ τα μαλλιά. Κατάλαβα ότι θα έχυνε. Ξανάρχισα αλλά με τράβαγε συχνά. Ήταν στο όριο. Έβγαζε συνεχώς υγρά. Τραβήχτηκε και έμεινα γονατιστή. Άκουσα το προφυλακτικό να ξετυλίγεται.  Σε δευτερόλεπτα ακούμπησε ξανά στα χείλια μου αλλά με προφυλακτικό αυτή τη φορά. Το έγλειψα υπάκουα. Κουνήθηκε μερικές φορές έντονα σα να γαμούσε το στόμα μου και βγήκε απότομα. Με σήκωσε και με έσπρωξε λίγο μπροστά. Ακούμπησα έναν καναπέ. Κατάλαβα. Γονάτισα στον καναπέ και ακούμπησα τα χέρια μου στη πλάτη του (καναπέ). Κάποιος κουνήθηκε δίπλα μου και άκουσα παγάκια σε ποτήρι. Ο Κώστας προφανώς. Το χέρι του Κ. βρέθηκε στο μουνί μου ξανά. Από πίσω. Άγρια! Ένοιωσα να κουνιέται η σφήνα. Την τράβηξε αλλά δεν την έβγαλε. Ξανά. Απειρία. Δίσταζε!  Τελικά την τράβηξε επίμονα και βγήκε. Ακούμπησε αμέσως στην τρύπα μου, έσπρωξε και με πήρε με τη μία. Δεν πόνεσα ιδιαίτερα αλλά φώναξα απ τη κάβλα. Με κράταγε απ τους γοφούς και τις ζαρτιέρες και με πήδαγε με ρυθμό για λίγο. Σταμάτησε. Κρατιόταν σκέφτηκα. Ξανά.

Ήταν αμίλητος. Μόνο βογκούσε. Μετά από 2-3 σταμάτα – ξεκίνα. Βγήκε βιαστικά απ το κώλο μου και με τράβηξε απ το μαλλί. Κάθισα στο καναπέ και αμέσως ένοιωσα σπέρμα στα χείλια μου, σπέρμα να πέφτει πάνω στη μάσκα, σπέρμα στο κούτελο μου, πολύ σπέρμα. Μπήκε λίγο στο στόμα μου και το κατάπια. Με κράταγε απ τα μαλλιά και μούγκριζε ψιθυρίζοντας που και που ότι χύνει. Κάθισε βαρύς στον καναπέ απ την άλλη μεριά. Έμεινα μερικά δευτερόλεπτα ώσπου ένοιωσα το ζεστό χέρι του Κώστα να με σηκώνει απ το μπράτσο. Μετά με έσπρωξε μπρούμυτα στον καναπέ πάλι. Δύο ξερές ξυλιές στο κώλο και μού έβαλε άγρια τη σφήνα. Με σήκωσε όρθια και περπατήσαμε. Ένοιωσα τα χύσια να στάζουν από το πρόσωπο μου. Πρέπει να ήμουν γεμάτη.  Άνοιξε μια πόρτα και μπήκαμε κάπου. Μου έβγαλε τη μάσκα και τον είδα να χαμογελάει.

-    Ξεκωλιάρα.

Δε μίλησα. Τα χύσια έτρεχαν πλέον στα βυζιά μου και κάτω. Ήμασταν σε ένα υπνοδωμάτιο που φωτιζόταν μόνο με κεριά. Είχε και μπάνιο. Με έβαλε γονατιστή στο κρεβάτι και έβγαλε τη σφήνα δίνοντάς τη μου στο χέρι.

-    Πλύνε τη κι αυτή. Θα έρθω σε λίγο…

μου είπε κι έφυγε κλείνοντας την πόρτα. Δεν είχαμε τελειώσει, το ήξερα, το είχαμε σχεδιάσει άλλωστε με τα καυλωτικά email των ημερών που είχαν προηγηθεί. Το δωμάτιο πρέπει να ήταν ξενώνας γιατί η ντουλάπα ήταν άδεια. Τα φώτα δεν άναβαν, προφανώς κάποιος είχε κατεβάσει την ασφάλεια. Μόνο τα κεριά φώτιζαν. Ήταν αρκετά πάντως και είχε αρκετό φώς. Έπλυνα πρώτα τη σφήνα και τη μάσκα που είχε ακόμα σπέρμα και μετά καθάρισα το πρόσωπό μου. Τελικά μπήκα στο ντους. Σκέφτηκα την στιγμή που είχα ζήσει λίγο πριν, όρθια, με τη σφήνα στο κώλο και καλυμμένα τα μάτια μου. Τη στιγμή που έσκυψα για να δει τη σφήνα. Χαϊδεύτηκα και έχυσα έντονα. Βάφτηκα ξανά, όσο έβλεπα βέβαια. Ο Κώστας είχε φέρει στο δωμάτιο και την τσάντα μου. Έβαλα ένα καινούργιο σετ ζαρτιέρες μπεζ, με κάλτσες ελαφρώς μπεζ διάφανες. Ξαναέβαλα τα βραχιολάκια, το κολιέ και την αλυσιδίτσα με τα μαύρα στρας στη μέση μου. Σκούπισα τη μάσκα που δεν είχε στεγνώσει ακόμα. Σκεφτόμουν ότι άργησα αφού έμεινα αρκετή ώρα στο ντους. Περίμενα.  Πρόσεξα πως στο τραπεζάκι μπροστά στη πόρτα του δωματίου υπήρχε μια στενόμακρη μαύρη βάση με τρία σφηνάκια και μπροστά στο κάθε σφηνάκι ένα σοκολατάκι!  Χαμογέλασα και μύρισα το σφηνάκι. Μαστίχα μάλλον. Το ήπια αμέσως.

Ξαναήρθε στο μυαλό μου η σκηνή… «Μαρία σκύψε να δει ο Κωστής».  Ήμουν ξανά μούσκεμα. Πήρα στα χέρια μου τη σφήνα και την περιεργάστηκα με προσοχή προσπαθώντας να φανταστώ τι είδε ο Κ. όταν έσκυψα. Γυάλιζε στο φως των κεριών και ήταν ζεστή στα χέρια μου αφού την είχα πλύνει με καυτό νερό. Σκέφτηκα πως σε λίγο θα είναι στο κώλο μου ξανά.  Πήρα το δεύτερο σφηνάκι. Διαφορετικό! Πρέπει να ήταν τεκίλα. Το ήπια. Θέλησα και σοκολατάκι αλλά σκέφτηκα ότι θα λερωθούν τα δόντια μου. Η πόρτα χτύπησε και με ξάφνιασε. Ο Κώστας με το γνωστό πονηρό χαμόγελο στο άνοιγμα της. Ήταν εντελώς γυμνός και ο πούτσος του πεσμένος αλλά όχι ξεκαύλωτος. Μπήκε και με «επιθεώρησε» με το ίδιο πονηρό χαμόγελο. Το χέρι του πήγε στο μουνί μου βάζοντας πολλά δάχτυλα μέσα μου βίαια.

-    Έτοιμη βλέπω..

Ξεκούμπωσε το κοκαλάκι στα μαλλιά μου και τα άφησε ελεύθερα στους ώμους μου.

-    Που είναι η ουρίτσα σου?

Του έδωσα τη σφήνα χωρίς να μιλήσω. Με έσπρωξε ελαφρά ώστε να σκύψω προς την πόρτα. Έσκυψα και κρατήθηκα στο πόμολο. Η ζεστή σφήνα μου μπήκε αμέσως. Μου έβαλε τη μάσκα, αφήνοντας τα μαλλιά μου πάνω από το λαστιχάκι της, και με βοήθησε να προχωρήσουμε.
Μύρισα το τζάκι, άκουσα ξανά τη μουσική που αυτή τη φορά ήταν κάτι σαν vanessa mae και κατάλαβα ότι ο Κ. με κοιτούσε ξανά. Φτάσαμε κάπου και ο Κώστας πίεσε τον ώμο μου και ψιθύρισε:

-    Κάθισε.

Λύγισα τα γόνατα μου αλλά το «κάθισμα» ήταν χαμηλότερο από μια καρέκλα ,ας πούμε. Έξαφνα ένοιωσα να ακουμπάει στο μουνί μου κάτι δροσερό, πλαστικό.

-    Θέλω να καρφωθείς επάνω του.

Άπλωσα τα χέρια μου πίσω και ακούμπησα  κάτι που πρέπει μα ήταν χαμηλό μαρμάρινο τραπεζάκι. Αυτό που «απειλούσε» το μουνί μου πρέπει να ήταν ένας τεράστιος πλαστικός πούτσος που είχαμε αγοράσει προ μηνών με τον Κώστα αλλά όσες φορές προσπαθήσαμε (οι δύο μας) να τον χρησιμοποιήσουμε δεν κατάφερα ποτέ να τον πάρω όλο. Ήταν από latex, καφετί, με βεντούζα κάτω για να στερεώνεται και αρχίδια στο κάτω μέρος του. Σιγά-σιγά βυθιζόμουν προς τα κάτω και άρχισα να τον παίρνω. Ήμουν μούσκεμα ευτυχώς. Σηκώθηκα λίγο και ξανακάθισα πιο βαθιά. Με γέμιζε και προσπαθούσα να μη με πονέσει. Στο μάγουλό μου ακούμπησε σκληρή και ζεστή μια πούτσα. Του Κώστα υπέθεσα. Την χτύπησε στον ώμο μου και στο μάγουλο μου. Άνοιξα το στόμα μου και ένοιωσα το πούτσο να προσπαθεί να μπει στο στόμα μου καθώς κουνιόμουν πάνω κάτω καρφωμένη στο «τέρας» από κάτω μου. Τα κατάφερε. Έφτασε στον ουρανίσκο μου αμέσως πνίγοντας με σχεδόν. Ο Κώστας με το γνωστό ήρεμο αλλά απόλυτο ύφος του ακούστηκε:

-    Μαρία θέλω να καρφωθείς εντελώς. Τεμπελιάζεις μου φαίνεται.

Αμέσως μια δεύτερη πούτσα με ακούμπησε στο άλλο μάγουλο. Κάποιος με έπιασε απ τα μαλλιά για να με οδηγήσει στο δεύτερο πούτσο. Φώναξα βογκώντας καθώς το μουνί μου με πόναγε πλέον. Πήρα τον δεύτερο στο στόμα μου. Το χέρι στα μαλλιά μου με πίεζε να το πάρω βαθύτερα. Πνίγηκα. Σήκωσα τα χέρια μου από το τραπεζάκι βάζοντας συγχρόνως δύναμη στους μηρούς μου για να μη με σκίσει το πράγμα από κάτω μου, και έπιασα τις δύο ψωλές που με τσιμπούκωναν. Ξαφνικά κάποιος με σήκωσε τραβώντας μου άγρια το μαλλί και άκουσα ξανά τον Κώστα άγρια αυτή τη φορά.

-    Σού έχω πει όχι χέρια. Και σου είπα να καρφωθείς και με κοροϊδεύεις. Αλλά ξέρω τι θέλεις.

Με σήκωσε όρθια και το τέρας βγήκε από μέσα μου.  Με ανάγκασε να κάνω δύο τρία βήματα, πάντα κρατώντας με απ το μαλλί μέχρι που με άφησε όρθια.

-    Περίμενε και θα σε φτιάξω..

Ήξερα τι θα ακολουθούσε. Κι αυτό ήταν μέσα στις «ηλεκτρονικές», καυλωτικές συζητήσεις μας των προηγούμενων ημερών. (Δεν είχα φανταστεί βέβαια την ένταση αυτού που θα γινόταν). Ο Κ. δεν ήξερε. Και τον φανταζόμουν τώρα εμβρόντητο να παρακολουθεί. Άκουσα έναν ήχο σαν να τραβιέται μια κουρτίνα. Αναμονή. Με έπιασαν πάλι απ το μαλλί. Δύο βήματα και μου σήκωσε το ένα μου χέρι ψηλά και έδεσε το βραχιολάκι  μου κάπου χρησιμοποιώντας το κλιπ. Ακούμπησα την κρύα επιφάνεια του γυαλιού. Το άλλο χέρι. Και βρέθηκα δεμένη από τους καρπούς προφανώς πάνω σε κάποια τζαμαρία. Την εικόνα την ξέρω. Με έχει αρκετές φορές δέσει έτσι στα μεταξύ μας παιχνίδια. Χρησιμοποιεί ένα σετ βεντούζες που βάζει στη τζαμαρία, με κλιπ, που δένονται στα κλιπ των βραχιολιών μου. Ήμουν τεντωμένη ακόμα πιο πολύ καθώς προσπαθούσα να μην ακουμπάει το στήθος μου στη τζαμαρία που ήταν κρύα.

-    Τώρα θα μάθεις να γαμιέσαι σωστά…

Αναμονή και.. άκουσα των ήχο του μαστιγίου στον αέρα. Εδώ χρειάζεται επεξήγηση: Με έχει μαστιγώσει πολλές φορές στα δικά μας παιχνίδια. Χρησιμοποιεί ένα μαστίγιο – φετίχ περισσότερο – που είναι από το ίδιο υλικό που φτιάχνονται οι σφουγγαρίστρες.  Σαν αφρολέξ. Και δυνατά να χτυπήσεις με αυτό αισθάνεσαι  κάτι σαν χάδι ή σαν, το πολύ, ελαφρό τσούξιμο. Το σκηνικό της «τιμωρίας» μου το σκέφτηκε γιατί του αρέσει να το κάνει μπροστά στον ανήξερο, φίλο του.  Αλλά κι εμένα η εικόνα της ταπείνωσης, του εξευτελισμού και της υποταγής που δώσαμε στον Κ. με τρελαίνει. Το σκηνικό λοιπόν ήταν στημένο, η καύλα όμως ήταν απίστευτη! Φαντάστηκα πάλι τι βλέπει ο Κ. Βλέπει τον Κώστα να με τραβάει βίαια θυμωμένος να με δένει στη τζαμαρία, γυμνή με τις ζαρτιέρες και τις γόβες, με την πλάτη μου γυρισμένη και τον κώλο μου (απ’ όπου κρέμεται η ουρίτσα της σφήνας που μου έχουν καρφώσει) ελαφρώς τουρλωμένο, καθώς προσπαθούσα να αποφύγω τη τζαμαρία. Είδε και άκουσε το μαστίγιο. Πρέπει να έχει «πάθει»! Η ιδέα με καύλωσε τόσο πολύ που μόλις έφαγα την πρώτη στο κώλο μου έχυσα έντονα αφήνοντας μια δυνατή κραυγή. (δεν χύνω κανονικά αν δεν ακουμπήσω εκεί αλλά…)Η φωνή ήταν απ τη καύλα αλλά αν είσαι ο Κ. καταλαβαίνεις ότι είναι απ’ τον πόνο.

Η μια ξυλιά ακολουθούσε την άλλη στην πλάτη μου και στο κώλο μου που τον ένοιωθα να κοκκινίζει. Ο Κώστας ποτέ δεν είχε βάλει τόση δύναμη, (αυτό δεν το περίμενα), τόσο που πόναγα πάνω από το σύνηθες και έβγαζα πνιχτές κραυγές. Μετά από καμιά δεκαπενταριά ξυλιές σταμάτησε. Ένοιωσα να με ξεκρεμάει αλλά αμέσως  τα χέρια μου άλλαξαν θέσεις και βρέθηκα πάλι κρεμασμένη αλλά αυτή τη φορά με την πλάτη προς τη τζαμαρία και, αυτή τη φορά ακούμπησα με χαρά τη πλάτη μου και τον κώλο μου στο κρύο τζάμι. Ήρθε μπροστά μου και μου έχωσε στο μουνί τη λαβή απ το μαστίγιο που έχει σχήμα λεπτού πούτσου. Έχυσα ξανά φωνάζοντας. Μου έβαλε στις ρώγες δυο  μεταλλικά δακτυλίδια με μαγνητική πόρπη. Πάλι επεξήγηση: Σου μαγκώνει τη θηλή πάνω στο δαχτυλίδι με μια μαγνητική πόρπη. Δεν σε τρυπάει, δεν έχει καμιά σχέση με μανταλάκια και τέτοια. Πονάει πολύ λίγο, προκαλεί (κι άλλη) καύλα και δίνει κι άλλη απίθανη εικόνα στον άλλο. Έβγαλε το μαστίγιο απ’ το μουνί μου. Θόρυβος απ το μαστίγιο στον αέρα και πάλι.

-    Δεν τελείωσες πουτάνα.

-    Σε παρακαλώ όχι πολύ δυνατά.  (Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που ο Κ. με άκουσε να μιλάω).

Ήταν «στημένο» αλλά τελικά δε το έλεγα και πολύ ψέματα, είχα φάει αρκετές δυνατές. Άρχισα πάλι να τις τρώω. Στα βυζιά μου, στην κοιλιά, στα μπούτια μου.

-    Άνοιξε τα πόδια σου Μαρία!

-    Σε παρακαλώ, θα κάνω ότι θέλεις.

-    Άνοιξε τα πόδια σου!

Τα άνοιξα λίγο, όσο μπορούσα έτσι όπως ήμουν «κρεμασμένη». Έφαγα δύο τρείς φωνάζοντας δυνατά. Δεν πόνεσα, αλλά… Με έλυσε, με έπιασε απ το μαλλί και με ξαναπήγε στο «τέρας». Με βοήθησε να καθίσω  και να καρφωθώ. Μου μπήκε βαθιά. Πόνεσα! Ανασηκώθηκα βογκώντας.  Ξανακάθισα και μου μπήκε πιο πολύ. Ένοιωσα να ξεσκίζομαι αλλά ήθελα να το πάρω. Απίστευτο αλλά το στημένο μαστίγωμα με είχε βάλει στο ρόλο. Ανασηκώθηκα σχεδόν φωνάζοντας. Με έπιασαν απ τα μαλλιά και μια ψωλή μπήκε στο στόμα μου. Δεν ξέρω ποιος ήταν. Ξανακάθισα και μου μπήκε όλο. 22 πόντους είναι το «τέρας». Και χοντρό! Η δεύτερη πούτσα χτύπαγε στο μάγουλό μου. Καθόμουν και ακουμπούσα πλέον με τον κώλο μου το μάρμαρο στο τραπέζι. Ένοιωθα τα αρχίδια του «τέρατος» να ακουμπάνε στη κλειτορίδα μου σε κάθε κάθισμα.  Ξέπνοη σταμάτησα να κουνιέμαι μένοντας με το πράγμα μέσα μου, ξεσκισμένη εντελώς και έγλειφα με πάθος τις πούτσες. Ο ένας ήταν μέσα στο στόμα μου και ο άλλος μου τον έτριβε στο μάγουλο, στο πρόσωπο, στο αυτί και στα μαλλιά μου!

-    Τεμπελιάζεις πάλι;

Κουνήθηκα βιαστικά. Το μουνί μου πονούσε πλέον πολύ. Με έπιασαν από το μαλλί. Με σήκωσαν. Ένοιωσα ότι κάτι είχα πάθει κάτω. Καθώς με ανάγκαζαν να προχωρήσω ένοιωθα το μουνί μου ανοιχτό, τα πόδια μου δεν έκλειναν ενώ έκαιγα σαν να έχω πάρει φωτιά. Τα πόδια μου ακούμπησαν μπροστά σε κάτι μαλακό δερμάτινο στο ύψος των μηρών μου.  Με κράταγε ακόμα απ τα μαλλιά, τραβώντας το κεφάλι μου προς τα πίσω.

-    Κωστή δέσε της τα χέρια πίσω.

-    Που;… (αμήχανη  και σχεδόν φοβισμένη φωνή).

-    Εδώ (με ακούμπησε στην πλάτη στην αλυσιδίτσα μου με τα μαύρα στρας)

Αισθάνθηκα τα κρύα (ακόμα) χέρια του Κ. να οδηγούν τα δικά μου χέρια στην πλάτη μου, στα νεφρά μου σχεδόν. Με νευρικότητα προσπαθούσε να βρει πως περνάμε τα κλιπ. Του πήρε μερικά δευτερόλεπτα και τα κατάφερε.

-    Βαλε της αυτό στο μουνί

Δευτερόλεπτα αναμονής και αισθάνθηκα στο ξεσκισμένο μου μουνί να μπαίνει μια κρύα μεταλλική μπίλια σα μικρό μανταρίνι. Ήξερα. Είναι ένα γκατζετάκι που είχαμε αγοράσει μαζί με τον Κώστα. Μια γυαλιστερή, μεταλλική μπίλια που πάλλεται σε πολύ ψήλη συχνότητα και έχει ένα κορδονάκι με μια λαβή που μένει έξω. Το ενεργοποιείς και ρυθμίζεις τη συχνότητα με τηλεχειρισμό. Μπροστά στο «τέρας» η κρύα μπίλια μάλλον με ανακούφισε.

-    Κώστας: Σκύψε Μαρία!

Με βοήθησε και έσκυψα . Ήμουν πίσω από την πλάτη του καναπέ, ακουμπούσα το μπροστινό μέρος των μηρών και την κοιλιά μου στην κούρμπα της πλάτης και με έσπρωξαν να ακουμπήσει το στήθος μου στο κάθισμα του καναπέ. Εκεί δηλαδή που ακουμπάει ο ποπός σου όταν κάθεσαι φυσιολογικά. Τα χέρια μου ήταν δεμένα στην πλάτη μου. Κάποιος (ο Κώστας προφανώς), έπιασε το κολιέ στο λαιμό μου. Έδεσε το κλιπ με κάτι. Πλέον δε μπορούσα να ανασηκώσω το κεφάλι μου. Η θέση ήταν άβολη και αισθανόμουν πολύ εκτεθειμένη. Άκουσα τον ήχο των προφυλακτικών. Κάποιος μου άνοιξε τα κωλομέρια με τα χέρια του. Η σφήνα τραβήχτηκε βίαια και βγήκε. Βόγκηξα. Άκουσα ψίθυρο. «Πουτάνα» . Μια πούτσα ακούμπησε στην πίσω τρύπα μου και την επόμενη στιγμή καρφώθηκε μέσα μου. Φώναξα. Πλέον φώναζα δυνατά. Με πήδαγε με γρήγορο ρυθμό για λίγο. Βγήκε. Ξαναμπήκε μάλλον άλλος αν κρίνω απ τον ρυθμό. Βγήκε. Ξαναμπήκε. Μάλλον με έπαιζαν εναλλάξ.

Ξαφνικά ενεργοποιήθηκε ο δονητής στο μουνί μου.  Βόγκαγα πλέον συνεχόμενα. Ένοιωθα ότι η τρύπα μου στις αλλαγές έμενε ανοιχτή. Έχυσα ουρλιάζοντας πια. Συνέχισαν όμως. Άλλος. Άλλος. Κατάλαβα ότι είχα ιδρώσει. Η αναπνοή μου ήταν πολύ γρήγορη. Άλλος.  Έχυνα συνεχώς, έχασα το λογαριασμό και την πραγματικότητα. Έκλαιγα. Κατάλαβα ότι έκλαιγα, τα δάκρυα μου κολλούσαν στη μάσκα που μου έκλεινε τα μάτια. Δεν ξέρω γιατί έκλαιγα. Μάλλον από καύλα. Δεν είχα ποτέ ξανακλάψει στο σεξ ούτε ποτέ μου ξανασυνέβη. Άλλος…

-    Φτάνει, φτάνει ψέλλισα.

Βγήκε απ το κώλο μου. Σταμάτησε τη δόνηση και σταμάτησαν οι οργασμοί.  Μου έλυσαν το λαιμό. Με βοήθησαν να σταθώ όρθια. Έτρεμα. Το μακιγιάζ των ματιών μου πρέπει να είχε διαλυθεί ( το κατάλαβα μετά) και πρέπει να είχε τρέξει κάτω από τη μάσκα μου μαζί με τα δάκρυα μου. Μου έβγαλαν το δονητή απ το μουνί μου. Κάποιος με έπιασε απ το μαλλί και κάπου με πήγε. Δύσκολο. Δε μπορούσα να περπατήσω καλά αλλά, ήθελα κι άλλο. Απίστευτο!

-    Θέλω να με χύσετε, ψιθύρισα.

-    Σε λίγο πουτάνα θα γίνει κι αυτό. (απάντησε ο Κώστας)

Με οδήγησε, πάντα απ το μαλλί, να κάτσω  μπρούμυτα πάνω στον Κ. που ήταν ανάσκελα ξαπλωμένος στο πάτωμα. Γλίστρησε εύκολα τον πούτσο του στο μουνί μου. Ο Κώστας ήρθε από πίσω μου και χωρίς να το περιμένω (αυτό δεν το είχαμε συζητήσει) σφήνωσε και τον δικό του πούτσο στο μουνί μου. Πρώτη μου φορά! (και τελευταία μέχρι τώρα). Μπήκε πιο άνετα απ όσο μπορούσα να φανταστώ. Το «τέρας» με είχε ανοίξει πολύ. Φώναζα, αλλά είχα ξαναβρεί το μυαλό μου και την αναπνοή μου. Είχα τη συνείδησή μου ξανά επιστρέφοντας από την έκσταση των προηγούμενων λεπτών. Ο Κ. ήταν ακίνητος. Ο Κώστας κουνιόταν σχετικά (με πριν) σιγά. Η αίσθηση των δύο ψωλών που με ξέσκιζαν ξανά και που τριβόντουσαν μεταξύ τους μέσα μου ήταν ασύλληπτη. Θυμάμαι πολύ έντονα ότι ο Κ. (για μοναδική φορά στη βραδιά) με φίλησε στο στόμα καθώς βόγκαγα και φώναζα) και καθώς μου χάιδευε τα βυζιά. Έχυσα ξανά.

Κάποια στιγμή, με σήκωσε ο Κώστας και με έβαλε να σταθώ γονατιστή. Έφαγα δυο (ελαφρά) χαστούκια.  Τους άκουσα να βγάζουν τα προφυλακτικά. Κατάλαβα.  Άνοιξα το στόμα μου και αμέσως έφαγα μια ψωλή (του Κώστα όπως είχαμε συμφωνήσει από πριν). Τα χέρια μου ήταν ακόμα  δεμένα πίσω. Ξαφνικά κάποιος με τράβηξε απ τα μαλλιά μου και το πρόσωπο μου γέμισε σπέρμα, καθώς ο Κ. φώναζε πως χύνει. Δεν άργησε να γεμίσει και το στόμα μου χύσι καθώς ο Κώστας έβγαλε απίστευτη ποσότητα πηχτού υγρού.  Κατάπια αρκετό και άφησα λίγο να τρέξει απ τα χείλια μου, όπως μου έχει μάθει να κάνω. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα αναμονής ο Κώστας που έλυσε τα χέρια από την πλάτη μου και έβγαλε τη μάσκα μου. Ήμασταν μόνοι μας. Ο Κ. είχε εξαφανιστεί. Το σκηνικό ήταν σουρεαλιστικό. Ήμουν γονατιστή, γεμάτη σπέρμα. Τα χύσια είχαν στάξει και γύρω μου όπου υπήρχαν και πολλά μεταχειρισμένα προφυλακτικά. Η μια ζαρτιέρα είχε σκιστεί και στις θηλές μου υπήρχε μόνο το ένα δαχτυλίδι. Στο μαρμάρινο τραπεζάκι δίπλα μου το «τέρας» έστεκε περήφανο στη βεντούζα του, με διάφορα υγρά γύρω του. Οι κουρτίνες τραβηγμένες, οι βεντούζες στη τζαμαρία και τα τζάμια με εμφανή τα σημάδια της επαφής. Το τζάκι είχε σχεδόν σβήσει.

Ο Κώστας με βοήθησε να σταθώ όρθια και να περπατήσω μέχρι το μπάνιο. Διόρθωσα ότι μπορούσα χωρίς να κάνω ντους και φόρεσα το φόρεμα μου. Σε λίγο βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο. Ο Κώστας οδηγούσε.

-    Είσαι καλά Μαρία;

-    Καλά.

Σιωπή ξανά. Φτάνοντας στην Κηφισίας είπα σιγανά.

-    Ήταν απίστευτο! Απίστευτο!

-    Σου άρεσε μωρό μου; Βρε Μαρία ξέφυγα λίγο και ελπίζω να μη σε πόνεσα. Ξέφυγα. Αλλά ήσουν τόσο sexy , τόσο προκλητική και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο παθιασμένη που ξεφύγαμε.

-    Μου άρεσε πολύ.

Του έδωσα ένα φιλί στο χέρι του και με κοίταξε χαμογελαστός. Φτάνοντας στο σπίτι των γονιών μου, η ώρα είχε πάει 1:30. Πάρκαρε και έσβησε. Με κοίταξε.

-    Είσαι υπέροχη. Μετά από τόσο...

Σταμάτησε απότομα.

-    Μετά από τόσο γαμήσι ήθελες να πεις;  Σου φαίνομαι ακόμα sexy;

Αντί απάντησης έπιασε το χέρι μου και το ακούμπησε στον πούτσο του. Ήταν πάλι όρθιος!

-    Δεν σε πιστεύω

Δεν μίλησε. Του άνοιξα το φερμουάρ ενώ με κοίταξε έκπληκτος. Ήταν πρησμένος και πασαλειμμένος. Δεν είχε πλυθεί. Έσκυψα και το πήρα στο στόμα μου. Σε δέκα λεπτά περίπου με έχυσε και τα κατάπια όλα αφήνοντας λίγο να τρέξει απ το στόμα μου. Ο γνωστός κανόνας! Έφυγα προσπαθώντας να περπατήσω φυσιολογικά πράγμα όχι εύκολο. Για 2 μέρες δυσκολευόμουν να περπατήσω και να καθίσω φυσιολογικά. Έκανα αρκετές ημέρες να κάνω σεξ αν και χαϊδεύτηκα πολλές φορές αναπολώντας τι είχα ζήσει. Οι πιο σημαντικές επιπτώσεις στη ζωή μου όμως από αυτό το βράδυ, ήταν στον τρόπο σκέψης μου αλλά και στο πως αντιμετωπίζω πλέον το σεξ. Ποτέ δεν είχα τόσους οργασμούς μέσα σε 3 ώρες. Ποτέ δεν κόντεψα να λιποθυμήσω από το σεξ. Ποτέ πριν δεν είχα ξαναπεί «φτάνει». Η αλήθεια είναι πως αυτή η βραδιά με στοίχειωσε. Τη θυμάμαι πολλές (μη πω όλες) τις φορές που έκανα από τότε σεξ. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι που κατάλαβα τι ήταν αυτό που την έκανε τόσο ιδιαίτερη. Συνειδητοποίησα πως ήμουν άλλη πριν το μαστίγωμα κι άλλη μετά. Κατάλαβα ότι μετά προσπάθησα με πάθος να γαμηθώ καλύτερα, να κάνω ότι μου ζητούσε, να ξεπεράσω τα όρια μου, να δώσω τον εαυτό μου. Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που με είχε μαστιγώσει. Τις προηγούμενες φορές (μόνοι μας) το είχα αποδεχθεί για να του κάνω το χατίρι, αλλά μου φαινόταν μια λίγο ξενέρωτη έως και αστεία διαδικασία. Μου άρεσε που του άρεσε, μου άρεσε η εικόνα αλλά μέχρι εκεί. Τι άλλαξε λοιπόν; Ο Κ.! Ο θεατής! Όλα τα άλλαξε το ότι μας έβλεπε.

Διαβάζω ( και στις ερωτικές ιστορίες εδώ) για παίδαρους, για τεράστια καβλιά, για σώματα γυμνασμένα. Δε λέω. Αλλά εγώ δεν είμαι άπειρη, δεν είμαι 20 και παρότι ήμουν με κλειστά τα μάτια, παρότι που ήξερα ότι ήμουν με δύο τύπους ο ένας 40, ό άλλος 53 και παρότι που ήξερα πως δεν είναι ιδιαίτερα ωραίοι, είχα την καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Κατάλαβα ότι την διαφορά την έκανε το μυαλό μου. Τώρα είμαι παντρεμένη και με ένα μικρό παιδί. Δεν έχω σκοπό να κάνω αταξίες. Αλλά έχοντας ζήσει αυτή την απίστευτη, για τους περισσότερους, βραδιά δεν μπορώ να περιορίσω το μυαλό μου. Αποφάσισα λοιπόν να σας τα γράψω. Θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες από τη βραδιά του δώρου και σας τις έγραψα. Όλα τα βασικά σημεία της ιστορίας που σας γράφω είναι αληθινά. Ξέρω ότι πολλοί δε θα με πιστέψουν αλλά ο σκοπός μου ήταν να σας τα πω. Η ιδέα ότι μπορεί να σας αναστατώσω με διεγείρει. Μη ξεχνάτε ότι μου αρέσει να με βλέπουν. Θα χαρώ να απαντήσω σε ερωτήσεις σχετικές με την ιστορία αρκεί να με πείσουν ότι ο ερωτών είναι έξυπνος. Αλλά δεν έχω σκοπό να συναντηθώ με κανέναν… (άντρα).(Copyright protected OW ref: 94442)