Το παρθενικό μπανιστήρι μου στις ντουζιέρες

Δημοσιεύθηκε από albatros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.57 (7 Votes)
Έπαιζα μπάσκετ και μόλις είχα πάρει μεταγραφή στα τμήματα υποδομής μιας μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης. Γεμάτος από ενθουσιασμό και λόγω του ότι χρειαζόταν να παίρνω λεωφορείο για να φτάσω στο γήπεδο, ξεκινούσα πολύ νωρίς ειδικά στην αρχή. Ένα τέτοιο μεσημέρι, έφτασα αρκετά νωρίτερα και δεν υπήρχε ψυχή στις εγκαταστάσεις. Άφησα τη τσάντα μου στα αποδυτήρια, αλλά ένας θόρυβος απ τις ντουζιέρες μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν ήμουν μόνος τελικά. Μου έδωσε και κατάλαβα όμως για τα καλά η εικόνα που αντίκρισα απ την μισάνοιχτη πόρτα βλέποντας κάποιον να είναι μέσα.

Ήταν σκυμμένος με το κεφάλι προς τα κάτω και δεν κατάλαβα στην αρχή αν ήταν άντρας ή γυναίκα. Σε δευτερόλεπτα έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν σηκώθηκε μια γυναικεία σιλουέτα ακριβώς φάτσα φόρα μπροστά μου προσφέροντας στα έκπληκτα μάτια μου τα βυζάκια της και το τρίχωμα απ το μουνάκι της, τέλη δεκαετίας '80 τότε ακόμη δεν το ξυρίζανε όπως τώρα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν απ το τμήμα μπάσκετ ή βόλεϊ, αλλά και ποιος χέστηκε απ’ την άλλη; Μέχρι να συνέλθω απ το σοκ, παιδάκι βλέπετε, ήρθε και η δεύτερη σφαλιάρα, γιατί εμφανίστηκε και ένας άλλος άντρας ολόγυμνος, που την πλησίασε και την άρχισε στο χούφτωμα. ΑΜΑΝ! τι κελεπούρι είναι αυτό;… σκέφτηκα. Κοίταξα μην ερχόταν κανείς άλλος και πήρα καλύτερη θέση για να μη με αντιληφθούν και οι "πρωταγωνιστές" στις ντουζιέρες. Η κοπέλα καθώς ο άλλος την φιλούσε και της χούφτωνε το ένα βυζί, γράπωσε την ψωλή του και του την έπαιζε. Σε λίγο πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να του παίρνει τσιμπούκι για κανένα 5λεπτο έτσι κάτω απ το δυνατό νερό που έπεφτε επάνω τους.

Πετάριζε τη γλώσσα της στο πουτσοκέφαλο του και μετά το βύθιζε βαθιά όσο μπορούσε στο στόμα της. Ο άλλος είχε υψώσει το κεφάλι του ψηλά και προσπαθούσε να βγάζει όσο πιο σιγανά βογκητά μπορούσε. Έπειτα τη σηκώνει, τη γυρίζει προς τον τοίχο, στηρίζεται αυτή με τις παλάμες στα πλακάκια και αρχίζει να τον δέχεται μέσα της. Ήταν πολύ καυλωτικό θέαμα αυτό. Μη μπορώντας να κρατηθώ άρχισα να τον παίζω παρακολουθώντας τη συνέχεια. Κάποια στιγμή αλλάξανε στάση, τη γύρισε μπροστά του, σήκωσε το ένα της πόδι στον ώμο του (αθλητές βλέπεις) και της τον κάρφωσε ξανά στα όρθια. Φανταζόμουν να ήμουν στη θέση του τύπου και πόσο καυλωτικό θα ήταν να πηδάω έτσι μια αθλήτρια κάτω απ’ τη δυνατή πίεση του νερού. Όσο την πηδούσε έτσι είχε βουτήξει με τα μούτρα στα βυζιά της και αυτή κρατιόταν απ το κεφάλι του μπλέκοντας τα δάχτυλά της στα μαλλιά του.

Για το τέλος την γονατίζει μπροστά στον κοκκινισμένο πούτσο του, αυτή με το κεφάλι ψηλά και το στόμα ανοιχτό να περιμένει τη στιγμή που άρχισε να ξεχύνεται απ’ το πουτσοκέφαλο καυτό σπέρμα πάνω στα μούτρα της και με την γλωσσίτσα της να προσπαθεί να μαζέψει όσο περισσότερο μπορούσε πριν το παρασύρει το νερό από πάνω της. Ήταν καιρός να εξαφανιστώ πριν με πάρουν χαμπάρι. Μαλάκα μου... σκέφτηκα. Τέτοια γίνονται εδώ; Αυτά θα έχω κι εγώ αν μεγαλώσω λίγο ακόμη; Το ζευγάρι πρέπει να μου έριχνε τουλάχιστον 3-4 χρόνια. Παίξε καλό μπάσκετ για να παραμείνεις στην ομάδα σκεφτόμουν. Έφυγα καρφί στις τουαλέτες για να χύσω κι εγώ, τούρμπο είχα γίνει. Περιττό να αναφέρω ότι σε εκείνη την προπόνηση, αλλού πατούσα και αλλού βρισκόμουν και στο γυρισμό, πήρα αρκετή "δουλειά" για το σπίτι.(Copyright protected OW ref: 94281)