Καυλιάρα με πιασίματα τσιμπουκλού με ωραίο μουνί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν αρχές καλοκαιριού πριν χρόνια, όταν βγήκα για ποτάκι με μια σχετικά γνωστή μου, κυρίως να βγω από την υποχρέωση γιατί με είχε ψιλοζαλίσει το τελευταίο διάστημα για να βγούμε μαζί. Φαινόταν ότι ψιλογούσταρε (έως πολύ) αλλά εγώ δεν ήθελα μπλεξίματα.

Ήξερα και τη μάνα της η οποία με συμπαθούσε ιδιαίτερα, οπότε το παραμύθι θα ήταν γνωστό. Μάνα και κόρη «μπούρου μπούρου», «καλό παιδί ο Γιώργος», «Να, σιγά σιγά, δεν περνάτε και μια βόλτα μέσα από την εκκλησία;». Επειδή προφανώς κάπου στα 26 μου δεν επιθυμούσα μπλεξίματα σε τέτοιο επίπεδο και επειδή η Άννα δεν ήταν καμιά γκομενάρα, άλλο που δεν ήθελα, απέφευγα το ποτάκι, ώσπου κάποια στιγμή αναγκάστηκα να πω το ναι (μόνο για ένα, μέχρι εκείνη τη στιγμή).

Η Άννα: σχεδόν συνομήλικη, 1.70, με πολλά (πάρα πολλά) πιασίματα, μάλλον χοντρός κώλος, φάτσα συμπαθητική, βυζάρες πολύ ωραίες με μεγάλη σκουρόχρωμη ρώγα. Ήταν μεταξύ μετριότητας και μπάζου. Τέλος πάντων, πηγαίνουμε για ποτάκι σε μια καφετέρια της Χαλκιδικής (Μουδανιά) και λέμε τα γνωστά.. Τίποτα το ιδιαίτερο, χαζοσυζήτηση..

Παρόλο που ήταν ψιλομπάζο και επειδή ήμουν τσατισμένος με μια γκόμενα -ελεύθερη σχέση είχαμε, αλλά δε μου καθόταν το τελευταίο διάστημαείχα καύλες μου ήρθε στο μυαλό να γαμήσω την Άννα (το ψιλομπάζο.). Λέω εύκολη λεία, γνωστό το κόλπο χωρίς να εκτεθώ:

-    «Μ’ αρέσει το νυχτερινό μπάνιο. Εσένα;

-    «Κι εμένα μ’ αρέσει».

-    «Τι θα έλεγες να πηγαίναμε αύριο;»

-    «Γιατί όχι σήμερα;»

-    «Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Θα κάνω με το εσώρουχο και μετά θα το βγάλω. Εσύ όμως;»

-    «Εγώ φοράω λεπτά ρούχα. Θα μπω έτσι πως είμαι…»

Για να μην τα πολυλογούμε, σε τρία λεπτά ήμασταν μέσα στη θάλασσα, γυμνοί, φιλιόμασταν παθιασμένα. Η Άννα δικαίωσε τη φήμη από τις χοντρές. Βγήκαμε στην άμμο και μου έτριψε αισθησιακά την πλάτη, με φίλησε σε όλο μου το σώμα πολύ γλυκά και απαλά.. Έφτασε στην περιοχή του πούτσου μου και εκεί άρχισαν τα όργανα. Τον πήρε με μαεστρία στο χέρι της, τον έφτυσε καλά - καλά, τον έχωσε στο στόμα της και με κυκλικές κινήσεις με τη γλώσσα της μου τον έκανε κάγκελο.

Η καύλα μου ήταν μεγάλη, έτρεμα. Η γκόμενα ήταν πολύ καλή τσιμπουκλού. Κρατιόμουνα για να μη την χύσω. Εκείνο όμως που με τελείωσε ήταν που πήρε το χέρι μου, το έβαλε στο κεφάλι της και μου έκανε κίνηση να της γαμήσω το στόμα με τον πούτσο μου πατώντας της το κεφάλι.. Το έκανα με μεγάλη χαρά και δύναμη. Παραλίγο να την πνίξω. Αυτή απτόητη συνέχιζε. Έφτασε ο πούτσος μου στο λαρύγγι της, όμως σαν καλή πουτάνα συνέχιζε, ώσπου λίγο μετά την έπνιξα με χύσια δεκαππεντε ημερών. Εννοείται ότι τα κατάπιε πριν προλάβω να σκεφτώ τίποτα.

Συνέχισε όμως το τσιμπούκι και σε δυο λεπτά ο πούτσος μου ήταν ντούρος, ενώ φυσιολογικά ήθελα τότε ένα δεκάλεπτο. Χωρίς να ρωτήσει τίποτα, πήρε τον πούτσο μου και τον έχωσε με τη μια στο αξύριστο μουνί της. Τόσο απαλό (εσωτερικά) μουνί δεν έχω ξαναγαμήσει. Της ξέσκισα το μουνί κανένα δεκάλεπτο, όπως ήθελα, κάνοντάς την ότι ήθελα. Τη γυρνούσα ανάποδα, μπρος, πίσω, πάνω - κάτω. Τέτοια πρόθυμη πουτάνα, δεν είχα ξαναγαμήσει.

Έχυσα μέσα στο μουνί της και το καταευχαριστήθηκα (μαλακία γιατί δεν φορούσα καπότα ενώ πάντα το έκανα και το κάνω, πρώτον για τις αρρώστιες, δεύτερον για τυχόν εγκυμοσύνη - ευτυχώς τίποτα από τα δύο). Πήγα να το βάλω μετά στο κωλαράκι της. Μου το έστησε πολύ πρόθυμα, αλλά δεν ήταν ντούρος ο πούτσος μου λόγω των προηγούμενων χυσιμάτων.

Τον κώλο της μου τον έδωσε άλλη μέρα και πολύ πρόθυμα και πάλι. Στενό κωλαράκι, κατά το: «μεγάλος κώλος, στενή σούφρα, μικρό κωλαράκι, μεγάλη σούφρα». Συμπέρασμα: οι χοντρές στο γαμήσι δεν παίζονται. Πρέπει κανείς να το δοκιμάσει για να καταλάβει. Οι χοντρές ξέρουν ότι δεν έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα και κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")