Η μικρή κουνιάδα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.55 (28 Votes)
Την κουνιάδα μου, αν και ωραία γυναίκα, δεν την είχα δει ποτέ ερωτικά. Ήταν πάντοτε η μικρή, έχουμε δέκα χρόνια διαφορά 32 με 42. Όταν όμως άρχισε να γυρνά τους γιατρούς για να μείνει έγκυος, τότε μου για πρώτη φορά μου πέρασε από το μυαλό. Είχε πρόβλημα ο άντρας της τελικά. Τότε λοιπόν παρατήρησα ότι είχε γίνει γυναίκα. Πιο ψηλή από τα υπόλοιπα αδέρφια με  πόδια  ατελείωτα, αδύνατη, στήθος όχι πολύ μεγάλο και πρόσωπο αρκετά συμπαθητικό. Το ντύσιμο της προς το συντηρητικό θα έλεγα εκτός από μερικές περιπτώσεις που φορούσε κοντές φούστες είσαι να φαίνονται τα υπέροχα πόδια της. Αυτό το είχα παρατηρήσει όταν την έβλεπα στο μπαλκόνι, τα σπίτια μας είναι απέναντι και τα χωρίζει ένα μικρό στενό.

Κάποιο καλοκαίρι είχα πάρει άδεια νωρίς και είχα  πάει στο χωριό αρκετά πιο νωρίς με τα παιδιά μου, ενώ η γυναίκα μου θα ερχόταν μόλις έφευγα εγώ γιατί τότε ξεκινούσε η δική της. Είχαμε αρπαχτεί με το θέμα των αδειών και δεν είχα πολλά κέφια. Τη δεύτερη μέρα αρχίσαμε τα μπάνια και μαζί ερχόταν και η αδερφή της γυναίκας μου. Στην παραλία αραχτός στην άμμο συνειδητοποιώ τi μουνάρα έχει γίνει. Χωρίς να φορά κάνα μαγιό τύπου τάνγκα ή κάτι τέτοιο, ήταν δυναμίτης. Όπως κάθε χρόνο σχολιάζαμε τα διάφορα που βλέπαμε γελώντας, αλλά εκεί που τα είδα όλα ήταν όταν σηκώθηκε όρθια για να κοιτάξει τα παιδιά. Σηκώθηκε πήγε λίγο πιο μπροστά και στηρίχτηκε στο ένα πόδι για να βλέπει καλύτερα. Εγώ από πίσω βλέπω τα υπέροχα πόδια της και την κωλάρα της να σφίγγεται καθώς προσπαθεί να στηριχτεί. Αυτό ήταν ο πούτσος μου σηκώθηκε με αποτέλεσμα να τη βγάλω καθισμένος στην παραλία. Γυρνώντας στο χωριό, καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού και φορούσε μια καλοκαιρινή αμάνικη μπλούζα – φούστα. Είχε αλλάξει μαγιό αλλά δεν είχε βάλει το πάνω.

Οδηγώντας παρατήρησα ότι οι ρώγες της, κόντευαν να τρυπήσουν τη μπλούζα της. Άρχισα να κοιτάω με τρόπο στο άνοιγμα της μασχάλης κάθε φορά που έσκυβε να πιάσει  κάτι από την τσάντα που ήταν στα πόδια της. Έβλεπα το στήθος της , στητό να έχει γίνει πέτρα  με τις ρώγες καυλωμένες.  Τα γόνατα της ακουμπούσαν σχεδόν τον λεβιέ των ταχυτήτων καθώς είχε βάλει τα πόδια της έτσι ώστε να χωρέσουν και να μείνει κενός χώρος για την τσάντα της. Όσο ζητούσαν κάτι τα μικρά, τόσο έσκυβε και έβλεπα τα στήθη της. Μερικές φορές, δήθεν τυχαία, ακουμπούσα το πόδι της καθώς άλλαζα ταχύτητα. Όλο το καλοκαίρι γινόταν το ίδιο είχα τρελαθεί στην καύλα, είχα τραβήξει αμέτρητες μαλακίες για πάρτη της, αλλά μέχρι εκεί. Ο άντρας της σπάνια ερχόταν για μπάνιο και γενικά δεν θέλει να τον βλέπουν με τη γυναίκα και να λένε ότι τον σέρνει στο χωριό.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πήγα στο χωριό για να φτιάξω κάτι πράγματα στο σπίτι.  Τυπικά πράγματα, έκανα τις δουλειές μου, πήγαινα δίπλα στην κουνιάδα μου έτρωγα και γυρνούσα στο σπίτι μου. Τα κρύα είχαν αρχίσει και είχα απλώσει δύο φλοκάτες που βρήκα αντί για το χαλί. Την Τρίτη μέρα είχα κουραστεί και δεν πήγα για φαγητό και έπεσα για ύπνο. Ξύπνησα αργά το απόγευμα από το τηλέφωνο ήταν η κουνιάδα μου. Της είπα ότι δεν πεινούσα και καύλωσα αμέσως μόλις την έφερα στο μυαλό μου. Όλες τις μέρες, φορούσε ένα φόρεμα που ήταν και δεν ήταν εφαρμοστό και το καλοριφέρ στο φουλ. Βέβαια ότι και να φορά, με το κορμί που έχει είναι ωραίο. Κλείνω το τηλέφωνο, ζέστα στο φουλ, κάνω μπάνιο και αράζω στον καναπέ. Μόνος είμαι, βάζω μια τσοντούλα και φτιάχνομαι. Ξαφνικά ακούω βήματα στη σκάλα και μόλις που προλαβαίνω να αλλάξω κανάλι. Βλέπεις χωριό, τα κλειδιά στην πόρτα, ούτε που το θυμήθηκα να τα βγάλω από την πόρτα.

Μπαίνει μέσα η κουνιάδα μου γρήγορα, με ένα πιάτο φαγητό. Το αφήνει στην κουζίνα και γυρνώντας προς τα εμένα με ρωτάει αν κρύωσα για ήμουν λίγο κόκκινος. Έρχεται προς τα εμένα αλλά της λέω ότι είμαι εντάξει. Φορούσα φόρμα είχα βγάλει την ψωλή μου από σλιπάκι και την χάιδευα βλέποντας την τσόντα. Δεν ήθελα να με δει με τη φόρμα αντίσκηνο. Πλησιάζοντας μου λέει εντάξει και γυρνάει για πάει στην άλλη πλευρά του καναπέ. Έλα όμως που γλιστρά στην άκρη της φλοκάτης χάνει την ισορροπία της και στην προσπάθεια της να σκάσει με τα μούτρα μπροστά πέφτει με φόρα πίσω στον καναπέ. Στον καναπέ όμως ήμουν εγώ προσγειώνεται επάνω  μου. Τρελάθηκα. Ένιωθα την ψωλή μου στην σχισμή της κωλάρας της και η καύλα μου ήταν ατελείωτη. «Μάκη…» μου λέει έντονα και πριν προλάβει να πει κάτι άλλο της λέω «είσαι εντάξει;». Αλλάζει ο τόνος της φωνής της και μου λέει ναι.

Κάθομαι ακίνητος γιατί με όποια κίνηση και να έκανα δεν ξέρω τι θα γινόταν. Η Μαρία προσπαθεί να πατήσει με το αριστερό της πόδι για να σηκωθεί. Στο διάστημα αυτό η κωλάρα της έσφιγγε την ψωλή μου που είχε πλέον γίνει τούμπανο.  Μόλις πατά και σηκώνεται λίγο, τραβά μαζί και την ψωλή μου που έχει σφηνώσει στα κωλομέρια της, βρίσκει ισορροπία και πάει να σηκωθεί απότομα. Έλα που η φλοκάτη γλιστρά πάλι με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να πέσει πάλι με δύναμη πάνω μου. Και όχι μόνο αυτό  αλλά στραμπούλιξε και την ψωλή μου στην κολάρα της αυτή την φορά που είχε σηκωθεί . Έχοντας ξαπλωμένη την κουνιάδα μου πάνω μου με την ψωλή μου να είναι καρφωμένη στην κωλάρα της  μου ξεφεύγει ένα ωχ από πόνο και καύλα μαζί. Η κουνιάδα μου με ρωτάει σε πόνεσα και διακρίνω ένα πνιχτό γελάκι. Της απαντάω να ξέρες βρε Μαράκι τι μου έκανες. «Ξέρω» μου λέει και νιώθω ένα μικρό σφίξιμο από το κωλαράκι της.

-    Και τώρα;… με ρωτάει.

-    Τώρα…

και χωρίς να πω τίποτα άλλο, με το ένα χέρι της χουφτώνω το βυζί και νιώθω ότι η ρώγα της είχε πέτρα. Αμέσως βάζω το άλλο χέρι στο μπούτι της κάτω από το φουστανάκι, το ανεβάζω στο σλιπάκι της και χαϊδεύω το μουνί της. Η Μαρία βογκούσε χωρίς να μιλάει κι εγώ συνέχισα βάζοντας τα δάχτυλα μου στο μουνί της. Με το άλλο χέρι ανέβασα το φουστάνι της προς τα πάνω για να της το βγάλω. Σήκωσε απαλά το κωλαράκι της για να ανέβει το φόρεμα και αυτή τη φορά οδήγησε την ψωλή μου με το κωλαράκι της στο σημείο που ήθελε και κάθισε πάνω μου. Τη σήκωσα έβγαλα τα ρούχα μου και το σλιπάκι της, την ακούμπησα στον καναπέ και την φιλούσα και την χάιδευα παντού. Πιπιλούσα τις ρώγες της και  έγλειφα τα βυζιά της, καθώς η ψωλή μου χάιδευε το μουνί της. Μέσα σε αυτόν παροξυσμό καύλας,  θυμήθηκα ότι δεν έχω προφυλακτικά. Έμεινα άγαλμα και λέω…

-    Δεν έχω προφυλακτικά.

Κοκάλωσε κι εκείνη, αλλά αμέσως μου λέει:

-    Μα δε μπορώ να κάνω  πια παιδιά (επιπλοκές μετά την γέννα ).

Μόλις το συνειδητοποιώ  ανοίγω τα πόδια της και αρχίζω να τη γαμάω. Έχυσα μέσα στη μουνάρα της. Δεν ξέρω αν εκείνη έχυσε αλλά σηκώθηκε, φίλησε την ψωλή μου ντύθηκε και  έφυγε. Δεν πρόλαβα να πω τίποτα. Κοίταξα το ρολόι μου και κατάλαβα ότι όλη η ιστορία, με το ζόρι από την ώρα που ήρθε, να κράτησε ένα τέταρτο είκοσι λεπτά. Όταν ήρθε μόλις είχαν αρχίσει οι ειδήσεις. Μπαίνω κάνω πάλι μπάνιο. Κάθομαι άλλα έχω πάθει τρέλα. Είμαι συνέχεια καυλωμένος και στο μυαλό μου βλέπω να την γαμάω συνέχεια. Ξαφνικά σκέφτομαι τι έγινε και τις συνέπειες. Γάμησα την κουνιάδα μου, τι γίνεται από δω και πέρα; Με μιας η ψωλή μου μαράθηκε. Τι θα κάνει η Μαρία, θα το πει στην γυναίκα μου, θα σταματήσουμε να μιλάμε, τι θα γίνει; Ακούω το αυτοκίνητο του άντρα της να φεύγει και σε λίγο έρχεται πάλι. Μπαίνει μέσα και με κοιτάει. Μένω άφωνος έχοντας στο μυαλό μου τις συνέπειες. Πριν προλάβω να πω κάτι μου λέει:

-    Ο Γιάννης πήγε να πάρει το παιδί από το πάρτι στην πόλη. Αν δεν κάτσει  θα είναι εδώ σε μια ώρα το λιγότερο…

και πήγε στην κρεβατοκάμαρα μου. Τι συνέπειες και μαλακίες, η ψωλή μου σηκώθηκε αμέσως και έτρεξα πίσω της. Κυλιστήκαμε στο κρεβάτι, τη φιλούσα παντού κι εκείνη το ίδιο. Της έγλειφα τα μουνόχειλα και μετά εκείνη μπουκωνόταν με την ψωλή μου. Αυτή τη φορά κάθισε επάνω μου και έβλεπα της βυζάρες της παίζουν πάνω κάτω. Γαμηθήκαμε σε όλες τι στάσεις και έχυσα πάλι μέσα της. Αυτή την φορά είχε χύσει κι εκείνη. Την κρατούσα αγκαλιά και της χάιδευα τα βυζιά της. Έσκυψα και της φίλησα το μουνί. Ανατρίχιασε και μου είπε ότι ήμουν ο δεύτερος άντρας που έκανε έρωτα και πρώτος που φιλούσα το μουνί της.

-    Δεν μπορεί!

-    Αλήθεια. μου λέει. Και πίπα μετά τον πρώτο χρόνο δεν του έχω ξανακάνει.

-    Μάλλον θα ξενογαμάει!

-    Ίσως, μου λέει, αλλά έτσι ακοινώνητος που είναι δε νομίζω, άσε που δε φεύγει από το χωριό.

Είχε δίκιο τόσα χρόνια που τον ξέρω μαλακοπίτουρας είναι.

-    Μη σε νοιάζει, μαζί θα τα κάνουμε όλα…

τη φίλησα στο στόμα με το χέρι μου στο μουνί της. Μόνο εκεί δεν είχαμε φιληθεί. Δίστασε αλλά όσο έπαιζα με το μουνί της τόσο χαλάρωνε και καύλωνε. Ξαφνικά με σταματάει και μου λέει:

-    Με την αδερφή μου τι θα γίνει;

-    Αυτό εξαρτάται από εσένα τις λέω. Εγώ δεν πρόκειται να πω ποτέ τίποτα. Εσύ τι θα κάνεις που είστε και κολλητές και μιλάτε στο τηλέφωνο τρεις φορές τη μέρα, δεν πρέπει να σταματήσεις γιατί θα καταλάβει ότι κάτι τρέχει γενικά.

Και να που χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν η γυναίκα μου. Αφού λέμε τα συνηθισμένα της λέω είναι η αδερφή σου εδώ μου έφερε φαγητό και της δίνω το τηλέφωνο. Κόκαλο η Μαρία, αλλά άρχισαν να μιλάνε. Σουρεάλ φάση. Η αδερφή της γυναίκας μου γυμνή δίπλα μου να μιλάει στο τηλέφωνο με τη γυναίκα μου. Άρχισα να την χαϊδεύω, εκείνη αντέδρασε με νοήματα, αλλά εγώ συνέχισα. Μόλις έφτασα στο μουνί της  έσφιξε τα μπούτια της και έκλεισε το μουνί της. Συνέχισα με τα βυζιά της. Έβαζε το χέρι της για να μη μπορώ να τα φιλήσω. Στο τέλος γύρισε μπρούμυτα για μην μπορώ να την πειράζω. Το θέαμα όμως τέλειο, με την κωλάρα της τουρλωμένη. Φίλησα τα κωλομάγουλα της και χάιδευα την κωλοτρυπίδα της. Έσφιγγε την κωλάρα της αλλά με τα χέρια μου συνέχιζα. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο γύρισε και είπε:

-    Είσαι τρελός;

-    Όχι. Αυτό ήταν τεστ για εσένα και πέρασες.

Αμέσως μαλάκωσε και τώρα είχε χαλαρό το κωλαράκι της. Σαλιώνω ένα δάχτυλο και της το βάζω στην κωλοτρυπίδα.

-    Μη, όχι.

-    Γιατί;…

της λέω και συνεχίζω απαλά.

-    Δεν το έχω κάνει ποτέ.

-    Θα σου αρέσει…

της λέω και συνεχίζω. Ξαπλώνω δίπλα της φιλιόμαστε και τώρα έχω δύο δάχτυλα στην κωλάρα της. Σε μια στιγμή σηκώνομαι και προσπαθώ να της βάλω της ψωλή μου. Σφιχτή κωλάρα, χοντρή ψωλή, νορμάλ σε μήκος πόναγε και δε συνέχισα. Της σήκωσα τον κώλο και της τον έβαλα στο μουνί, προσπαθώντας να έχω ένα δάχτυλο στην κωλάρα της. Το τέλειο γαμήσι. Είμαι καυλωμένος πάλι, έχω χύσει δύο φορές και τώρα απολαμβάνω να τη γαμάω με αργές κινήσεις. Τη γαμάω κάνα δεκάλεπτο, αλλά η ψωλή έχει αρχίσει να μαλακώνει. Αυτή έχει ξαναχύσει. Σηκώνεται, κάθετε πάνω στην ψωλή μου. Αυτή φορά κάθε φορά που βγαίνει πέφτει αλλά εκείνη την ξαναβάζει στο μουνί της. Έχει χαλαρώσει και κάνει παιχνίδι μόνη της. Το απολαμβάνω και εγώ και σε κάποια φορά που βγήκε η ψωλή από το μουνί της κοντοστέκεται. Την πιάνει πάλι, αλλά αυτή την φορά την ακουμπά στην κωλοτρυπίδα της. Προσπαθεί αλλά δεν μπαίνει.

-    Έλεγα τώρα ότι θα έμπαινε.

-    Μη στενοχωριέσαι, της λέω, θα στην ανοίξω σιγά-σιγά και θα στη βάλω όταν πρέπει, όπως έκανα και στην αδερφή σου.

-    Σε ποιά από τις δύο;...

με ρωτάει. Ξάφνιασμα, αλλά της λέω…

-    τη Γιώτα δεν τη γάμησα όταν έπρεπε, αλλά ποτά δεν είναι αργά.

-    Άστα αυτά, μου λέει, δε σου φτάνουν οι δύο;

Κατέβηκε από την ψωλή μου και άρχισε να μου παίρνει μια φοβερή πίπα. Όχι γρήγορη, αργή, έβαζε όλη την ψωλή μου στο στόμα της και έπαιζε με την γλώσσα. Έχυσα για τρίτη φορά. Λίγο βέβαια, αλλά δεν άφησε τίποτα.

-    Πρώτη φορά τα πίνω…

μου λέει και έβαλε το κεφάλι της στο στήθος μου. Σε λίγο έφυγε και έκανα απολογισμό. Έκανα ένα φανταστικό γαμήσι με την κουνιάδα μου. Ήμουν ο πρώτος που της έγλειψε τη μουνάρα, ο πρώτος που κατάπιε τα χύσια, ο πρώτος που θα γαμήσει την κωλάρα της και δεύτερος που γάμησε το μουνί της. Τέλεια! Την επόμενη μέρα ακούω από το μπαλκόνι τον μπατζανάκη να με φωνάζει για να φτιάξω κάτι. Πάω δίπλα, λέμε τις καλημέρες μας σα μην τρέχει τίποτα και ρωτάω τι χάλασε και μου λέει ο μπατζανάκης ότι κόπηκε το καλώδιο του τηλεφώνου στο κομοδίνο στην  κρεβατοκάμαρα.

-    Ok, πάω δίπλα να πάρω ένα άλλο καλώδιο κι έρχομαι.

Γυρνώντας με το καλώδιο στο χέρι τον βλέπω να φεύγει και μου λέει…

-    πάω για καφέ. Άμα τελειώσεις και θέλεις έλα.

Ανεβαίνω, φωνάζω Μαρία και μου λέει «έλα μέσα είμαι». Μπαίνω και τη βλέπω πάνω στο κρεβάτι πεσμένη στα τέσσερα προς την πλευρά του κομοδίνου με το φουστάνι ανεβασμένο πάνω από την κωλάρα της  χωρίς εσώρουχο με μια μοναδική θέα της μουνάρας της και της κωλάρας της και μου λέει:

-    Εδώ είναι η πρίζα, μπορείς να μου τη βάλεις;

-    Μισό λεπτό της λέω.

Τρέχω στο μπάνιο, αλείφω την ψωλή μου με κρεμοσάπουνο, βάζω λίγο στο χέρι, πάω μέσα, είναι ακόμα στην ίδια στάση, βγάζω την φόρμα, ανεβαίνω στο κρεβάτι και της βάζω αμέσως δύο δάχτυλα στην κωλάρα.

-    Όχι εκεί τώρα!

-    Μη μιλάς.

Βάζω και το μικρό δαχτυλάκι και μόλις τη νιώθω χαλαρή, της βάζω την ψωλή μου στην κωλάρα. Ζορίστηκε λίγο να μπει το κεφαλάκι, αλλά το κρεμοσάπουνο έκανε τη διαφορά. Σε κάποια στιγμή σταμάτησα γιατί νόμιζα ότι ξεράθηκε από την τριβή, αλλά η κουνιαδίτσα στηριζόμενη στο κομοδίνο συνέχιζε να το παίρνει στην κωλάρα της σιγά-σιγά μέχρι που τον έβαλε όλο.

Τρία χρόνια τώρα έχουμε κάνει τα πάντα και όλα τα γαμήσια είναι φανταστικά. Ίσως να είναι η έξαψη του παράνομου, αλλά έχουμε ευχαριστηθεί.(Copyright protected OW ref: 94110)