Γνωριμία με παντρεμένη από το ίντερνετ

Δημοσιεύθηκε από jokerp
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.19 (8 Votes)
Η ιστορία διαδραματίστηκε πρόσφατα. Καθόμουν στο ίντερνετ μια μέρα και χάζευα, μέχρι τη στιγμή που δέχθηκα αίτημα φιλίας από γυναικείο προφίλ. Ήταν μια Μαρία με λίγες φωτό, την καλησπέρισα, όμως μου ζήτησε συγνώμη και αφού είπαμε 2-3 τυπικές κουβέντες μου είπε ότι πρέπει να με διαγράψει καθώς έψαχνε κάποιον άλλον και έκανε λάθος. Αφού με διέγραψε, 5 λεπτά μετά, δέχομαι αίτημα φιλίας από τη Στέλλα, την οποία είχα δει πριν σε φωτογραφίες στο προφίλ της Μαρίας, καθώς ήταν φίλες. Μου ζήτησε συγνώμη για το λάθος της φίλης της και συνεχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Οι κουβέντες μας συνεχίστηκαν αρκετό καιρό. Η Στέλλα είναι παντρεμένη, 37 ετών, με δύο παιδιά. Με τον καιρό μου εκμυστηρεύτηκε ότι όταν με είδε από την φίλη της ήταν μαζί και όταν μου είχε στείλει μήνυμα η άλλη, της άρεσα.

Παντρεμένη από τα 18 της, δεν είχε πάει ποτέ με άλλον άντρα και μου έλεγε πως ήρθε η ώρα να γνωρίσει και κάποιον άλλον. Ο καιρός πέρασε μιλώντας αρκετά συχνά και κάνοντας συχνά και cyber sex, αν και ήταν αρκετά ντροπαλή. Ήξερα όμως ότι μέσα της έκρυβε μεγάλη καύλα. Πριν μία εβδομάδα αποφασίσαμε να συναντηθούμε. Έμενε σε ένα χωριό κοντά στο εξοχικό, οπότε θα συναντιόμασταν εκεί. Μέσω τηλεφώνου συνεννοούμαστε, οπότε ήρθε η στιγμή να τη συναντήσω.

-    Έλα, μου λέει, που είσαι;…

καθώς την έψαχνα εγώ με το αυτοκίνητο.

-    Κοντά στο γήπεδο, μου απαντάει.

-    Κι εγώ εδώ από πίσω είμαι…

και καθώς στρίβω την βλέπω να είναι με το τηλέφωνο στο αυτί. Γυρνάει, με βλέπει και μπαίνει γρήγορα στο αυτοκίνητο μη μας δει κανένα μάτι. Φεύγουμε για το εξοχικό που ήταν πολύ κοντά. Μπήκαμε μέσα και πήγαμε στην κουζίνα να κάνω καφεδάκια. Οι κουβέντες μας γενικές και αόριστές, καθώς υπήρχε η αμηχανία της πρώτης συνάντησης. Κάποια στιγμή μου λέει…

-    μιλάμε τόσο καιρό που πλέον σε βλέπω φιλικά.

Γυρνάω την αρπάζω και της δίνω ένα γλωσσόφιλο.

-    Και τώρα;… της λέω.

-    Τώρα όχι…

μου απάντησε. Ήμασταν ακόμα στην κουζίνα, καθώς φιλιόμασταν και καθιστή καθώς ήταν είχα υπέροχη θέα από το τεράστιο στήθος της που διαγραφόταν από το ντεκολτέ της. Κάποια στιγμή έβαλα το χέρι μου μέσα από τη μπλούζα της και χάιδεψα τα πραγματικά μεγάλα βυζιά της. Αυτή καθιστή κι εγώ όρθιος μπροστά της, την έβλεπα που συχνά κοιτούσε στο ύψος του πούτσου μου, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση. Θα φύγουν οι ντροπές της σκεφτόμουν, εξάλλου είχαμε κανονίσει να βρεθούμε για σεξ. Πήγαμε στο καθιστικό με τους καφέδες μας, και καθίσαμε δίπλα. Άρχισα να την φιλάω, στα χείλη, στο λαιμό, στο αυτί και έβλεπα ότι καύλωνε πολύ. Γονατίζω στα ανάμεσα στα πόδια της, και της κατεβάζω το κολάν. Φορούσε ένα γαλάζιο στρινγκ με κορδελάκι πίσω. Κάνω στην άκρη το στρινγκάκι και είδα ένα πανέμορφο μουνάκι. Έβαλα τη γλώσσα μου και η Στέλλα άρχισε να αναστενάζει.

Την έγλειφα και έβαλα ένα δάχτυλο στο υγρό μουνάκι της. Ήταν πολύ στενό, ίσως το πιο στενό που έχω συναντήσει εδώ και πολλά χρόνια. Με το ζόρι μπορούσα να βάλω δυο δάχτυλα. Και όταν είχα δυο μέσα της βογκούσε δυνατά. Τη γύρισα ανάσκελα και συνέχισα να ασχολούμαι με το μουνάκι της. Πότε με τη γλώσσα, πότε με τα χέρια, έως ότου ήρθε σε δυνατό και έντονο οργασμό. Εξάλλου ήξερα ότι ο άντρας της δεν ασχολιόταν με το μουνάκι της και της είχα πει ότι θα την κάνω να χύσει πριν μπω μέσα της. Καθίσαμε και έγειρε στο στήθος μου. Ο πούτσος μου ήταν κάγκελο. Το είδε φυσικά και άρχισε να με χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι.

-    Τον έχεις δει σε φωτογραφία, της λέω, ήρθε η ώρα να τον δεις και ζωντανά…

και χαμογελώντας άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. 'Άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και τα αρχίδια, κοιτώντας πότε εμένα και πότε τον πούτσο μου. Της λέω για να δω τι μπορείς να κάνεις με τη γλώσσα σου. Κατέβηκε παίζοντας με τη γλώσσα της το πουτσοκέφαλο, πότε τον κορμό και πότε τον έβαζε στο στόμα της. Οι κινήσεις της γινόταν όλο και πιο γρήγορες ώσπου δεν άντεξα, και μετά από λίγα λεπτά έχυσα και εγώ αρκετά έντονα. Πήγα πλύθηκα και γύρισα αρκετά σύντομα. Την έστησα αμέσως στα 4. Έσκυψα και έγλειψα λίγο το μουνάκι της. Σηκωνόμουν και χάζευα την θέα, της έβαζα δάχτυλο, τη μπάτσιζα στα κωλομέρια, και ξανά από την αρχή. Πηγαίνω στο στόμα της κοντά και της λέω:

-    Σάλιωσε τον μωρό μου να σε γαμήσω.

Αφού μου τον έγλειψε για λίγο, γύρισα πίσω στο μουνάκι της και της τον έχωσα αργά και βαθιά. Οι κινήσεις μου γίνονταν όλο και πιο γρήγορες. Η Στέλλα αναστέναζε από καύλα. Το μουνάκι της ήταν απίστευτα στενό, και προσπαθούσα να κρατηθώ όσο μπορούσα, ήθελα να γαμήσω όσο περισσότερο γινόταν αυτό το υπέροχο μουνάκι. Αφού άρχισα να τη γαμάω δυνατά από πίσω, δίνοντας που και που μπατσάκια στα κωλομέρια της, τη γύρισα ανάσκελα. Πήγα από πάνω της, σήκωσα τα πόδια της και μπήκα ξανά μέσα της. Κατά διαστήματα έδειχνε να πονάει αλλά μου έλεγε να συνεχίσω. Όταν ανέβασα ρυθμό, άρχισε να αναστενάζει πιο έντονα και έπειτα από λίγα λεπτά έχυσε και πάλι. Με το που έχυσε από την καύλα που είχα δεν άντεξα και έχυσα και εγώ στην κοιλιά και στις βυζάρες της. Αμέσως μόλις τελειώσαμε και σκουπιστήκαμε, με ρώτησε τη ώρα είναι.

-    Πρέπει να φύγω μου λέει…

οπότε ντυθήκαμε και τη γύρισα πάλι στο σημείο που την πήρα. Χαιρετηθήκαμε ικανοποιημένοι από την συνάντηση μας. Την επόμενη μου έστειλε μήνυμα ότι ίσως δεν πρέπει να ξανασυναντηθούμε μη γίνει καμία στραβή. Συμφώνησα, αλλά το αφήσαμε αόριστα. Ποιος ξέρει, ίσως ξαναβρεθούμε.
(Copyright protected OW ref: 93750)