Με την παντρεμένη Γεωργία

Δημοσιεύθηκε από TheBuilderMan13
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.39 (9 Votes)
Με τη Γεωργία γνωριζόμασταν από παλιά μιας και είχαμε κοινή παρέα. Ένα βράδυ με την ευκαιρία της εορτής ενός κοινού φίλου, βρεθήκαμε σε ένα σπίτι όπου αρχίσαμε να τρώμε και να πίνουμε και καθόμασταν δίπλα-δίπλα. Η Γεωργία, παντρεμένη με 2 παιδία, με λίγα παραπάνω κιλά, πανέμορφο πρόσωπο, χειλάρες τέλειες, κάτι βυζάρες άλλο πράγμα κι εγώ ελεύθερος. Τα πειράγματα μας έπαιρναν και έδιναν και κάτι μέσα μας μαρτυρούσε αυτό που θα συμβεί. Σε μια φάση κατά τις 12 το βράδυ, σηκώθηκα από το τραπέζι και ενώ το κρασί μας είχε φτιάξει όλους στην παρέα, να πάω τουαλέτα. Καθώς τον είχα βγάλει έξω και κατούραγα μόλις είχα τελειώσει τον τίναζα ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Γεωργία για τον ίδιο λόγο.

Με το που την ανοίγει μένει ακούνητη κοιτώντας με να την τινάζω κι εγώ ατάραχος, ενώ την είδα, συνέχιζα να την τινάζω παίζοντας τη και λίγο. αφού βλέπω ότι δεν αντέδρασε να κλείσει την πόρτα και να φύγει, την τραβάω από το χέρι και τη φέρνω δίπλα μου λέγοντας της:

-    Απλά μη μιλάς...

και αρχίζω να τη φιλάω με εκείνη να ανταποκρίνεται αμέσως πιάνοντας μου και τον πούτσο. Κάθεται στην λεκάνη κατεβάζει την φούστα της να κάνει την ανάγκη της και την βάζω να μου πάρει μια πίπα. Υπέροχη πίπα από υπέροχες χειλάρες. Καθώς συνέχιζε την πίπα της, χτυπάει η πόρτα του μπάνιου και ακούγεται μια φωνή από την οικοδέσποινα ρωτώντας αν είναι κανείς μέσα. Η Γεωργία είμαι. Θα βγω σε λίγο. Εκείνη την ώρα σταματάει έχοντας με σε πλήρη στύση και μου λέει:

-    Η συνέχεια μετά καύλα μου...

Βγαίνει και μετά από λίγο χωρίς να μας καταλάβει κανείς, βγαίνω και εγώ από το μπάνιο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς κοιταζόμασταν και χουφτώναμε ο ένας τον άλλον προσεχτικά πάντα. Γύρω στη 1 το βραδύ σηκώνομαι ευγενικά να φύγω καθώς είχα βαρεθεί και το μόνο που ήθελα ήταν να γαμήσω την Γεωργία. Σηκώνεται κι αυτή και με ρωτά αν θα μπορέσω να την πάω μέχρι το σπίτι της που είναι λίγα μέτρα μετά από το δικό μου.

-    Ευχαρί-στυση μου…

της λέω και με την οικοδέσποινα να μου λέει:

-    Μπράβο ρε Κωστή, με βγάζεις και από τον κόπο…

χωρίς να ξέρει τι ευχαρί-στυση είχα για να την «πάω» σπίτι της. Με το που μπαίνουμε στο αμάξι, της σκάζω ένα γλωσσόφιλο και αυτή αμέσως έπιασε τον πούτσο μου καθώς όπως μου είπε…

-    τέτοιο πράγμα μια φορά συναντά καμία.

Τον βγάζει έξω και αρχίζει την πίπα καθώς οδηγάω μέχρι να πάμε σπίτι μου. Με το που φτάνουμε στο γκαράζ και παρκάρω κατεβαίνουμε και συνεχίζει την πίπα της. Τη σταματάω, τη βάζω πάνω στο καπό του τζιπ και αρχίζω να της γλείφω τη μουνάρα της καθώς χούφτωνα και τις βυζάρες της. Σταματώ με το πρώτο χύσιμο της, φοράω την καπότα και αρχίζω να της γαμώ τη μουνάρα της με αυτή να σκούζει από ηδονή και καύλα. Μετά από λίγο τη στήνω από πίσω και αρχίζω να την σφυροκοπώ ανελέητα ρίχνοντας και σκαμπίλια στα κωλομάγουλα της. Σίγουρα μας άκουγε κάποιος με τόση φωνή που βγάζαμε. Μην αντέχοντας και πολύ τη βάζω στα γόνατα και αρχίζω να τη χύνω στο στόμα και αυτή να τα πίνει όλα και να μου καθαρίζει τον πούτσο. Μαζευτήκαμε, την πήγα σπίτι της και από τότε έχει αρχίσει μια σειρά με τρελά γαμήσια και αποκορύφωμα το πάρσιμο από τον κώλο της μπροστά στο μεθυσμένο άντρα της στο πάρτι γενεθλίων της, το οποίο θα έρθει σε επόμενη ιστορία.(Copyright protected OW ref: 93633)