Η Χαρούλα στην τουαλέτα της ταβέρνας

Δημοσιεύθηκε από ffotis1983
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η παντρεμένη Χαρούλα

Τα γαμήσια με τη Χαρούλα συνεχιζόταν όπως είχα πει, είτε με μένα, είτε με το Γιάννη. Ήταν και περίοδος που ο άνδρας της είχε δουλειά στα χωράφια και κανόνιζε να έρχεται όσο πιο συχνά γινόταν για ξέσκισμα. Σάββατο βράδυ, είμαστε με το Γιάννη σε ένα ταβερνάκι και πίνουμε τα τσιπουράκια μας, ενώ είμαστε χαλαρο. Σε κάποια φάση ανοίγει η πόρτα και βλέπουμε τη Χαρούλα με ένα ακόμη ζευγάρι να μπαίνουν μέσα στην ταβέρνα. Κατά διαβολική σύμπτωση αδειάζει το απέναντι τραπέζι και κάθονται εκεί. Η Χαρούλα περιποιημένη, βαμμένη, χτενισμένο μαλλί, με μια μπλούζα μου αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της και μια φούστα μέχρι το γόνατο. Εγώ με το Γιάννη συνεχίζουμε την κουβέντα σαν να μην τρέχει τίποτα. Μετά από ώρα ο Γιάννης πάει τουαλέτα. Με την άκρη του ματιού μου, πιάνω τη Χαρούλα να σηκώνεται από το τραπέζι της και να πηγαίνει κι εκείνη. Περνάνε περίπου δέκα λεπτά και βλέπω το Γιάννη να επιστρέφει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

-    Τι έπαθες ρε μαλακισμένο σε έπιασε το τσίπουρο;

-    Όχι ρε φίλε, η πουτάνα μας ήρθε μέσα και μου έκανε πίπα.

-    Τι λες ρε Γιάννη, την είδα που σηκώθηκε η καριόλα αλλά δεν περίμενα να κάνει κάτι τέτοιο.

-    Κάτσε να δεις, μου είπε ότι τώρα που θα έρθει, θα πάει να φιλήσει τον άνδρα της ενώ θα έχει τα χύσια μου στο στόμα της.

Περνάει μετά από δύο λεπτά η Χαρούλα και πάει και φιλάει τον άνδρα της στο στόμα. Μετά γλείφει τα χείλη της και να μας κοιτάει.

-    Για πες ρε, τι ακριβώς έγινε στην τουαλέτα;

-    Με το που μπαίνω μέσα, κάνω την ανάγκη μου και με το που ανοίγω την πόρτα τη βλέπω μπροστά μου, μου πιάνει αμέσως τον πούτσο και με σπρώχνει να μπω πάλι προς τα μέσα.

-    Έλα μικρέ μου να σου κάνει μια πίπα στα γρήγορα η πουτάνα σου. Σας είδα και τους δύο και έχει πάρει φωτιά η μουνάρα μου, έχετε να με σκίσετε πάνω από τρεις μέρες τις τρύπες μου και δεν αντέχω η γαμιόλα.

-    Μωρή πουτάνα θα σε χύσω και θα πας χυμένη πίσω στον κερατά σου.

-    Ναι γαμιόλη μου, χύσε με στο στόμα και θα πάω μετά να τον φιλήσω να γευτεί τα χύσια σου με τα σάλια μου.

-    Χύνω ρε πουτάνα, χύνω!

Όσο μου τα έλεγε ο Γιάννης, το καυλί μου είχε γίνει πέτρα. Είχα καυλώσει τρελά και ήθελα κι εγώ να της κάνω κάτι αντίστοιχο. Κάθομαι και συνεχίζουμε με το Γιάννη την βραδιά μας. Στα κλεφτά κοιτάω τη Χαρούλα μην γίνει και καμιά παρεξήγηση. Σε κάποια στιγμή την πιάνω που με καρφώνει, την κοιτάω της κλείνω το μάτι και σηκώνομαι να πάω κι εγώ τουαλέτα. Σε δύο λεπτά, έρχεται και η Χαρούλα. Με το που μπαίνει μέσα, φιλιόμαστε με πάθος, με σέρνει σε μια τουαλέτα και κλείνει την πόρτα.

-    Ήξερα ότι είσαι πουτάνα αλλά τόσο μεγάλη δεν το περίμενα να είσαι.

-    Ακόμη μεγαλύτερη με έχεις κάνει γαμιά μου, για σένα έχω γίνει έτσι. Σε παρακαλώ κάνε αυτό που ξέρεις μόνο εσύ τόσο καλά, γλείψε μου τις τρυπούλες ξέρεις ότι με τρελαίνει.

Σηκώνει τη φούστα της, βλέπω ένα ζευγάρι ζαρτιέρες και τρελαίνομαι στην καύλα. Ακουμπάει τα χέρια στα πλακάκια και τουρλώνει την κωλάρα της.

-    Έλα ρε καργιόλη,  γλείψε σε παρακαλώ, το έχω τόσο ανάγκη η πουτάνα. Πριν πήρα πίπα το μικρό, δε μπόρεσα να χύσω και βράζει η μουνάρα μου. Λύτρωσε την ξεσκισμένη σου τσούλα μωρό μου.

-    Αφού το έχεις ανάγκη ξεκωλιάρα ξεφτιλισμένη γαμιόλα που έχεις τον κερατά να τρώει έξω και εσύ κρύβεσαι στις τουαλέτες για πούτσο, αυτό θα έχεις.

Χουφτώνω καλά τα ζουμερά της κωλομέρια, δαγκώνω το στρινγκάκι της, το κάνω στην άκρη και ακουμπάω τη γλώσσα μου στην καυτή της σούφρα.

-    Ναι ρε γαμιόλη, ναι, έτσι, αυτό θέλει η πουτάνα, συνέχισε καύλα μου. Τι γλώσσα έχεις ρε πούστη; Αυτή η γλώσσα είναι που με έχει τρελάνει! Μόνο εσύ με φτάνεις σε σημείο να τρέμω με τη γλώσσα σου ρε μαλάκα.

-    Σκάσε μωρή πουτάνα, θα έρθει κανένας να μας ακούσει και θα γίνουμε ξεφτίλα.

-    Ο κερατάς θέλω να έρθει, να ακούσει την πουτάνα του πώς την κάνεις να βογκάει από καύλα.

Έχω τη γλώσσα μου στη σούφρα της και χαϊδεύω απαλά τα μουνόχειλα της που έχουν πρηστεί από καύλα. Βάζω ένα δάχτυλο στο μουνάκι της που είναι μούσκεμα και αρχίζω να το παίζω, βάζω και δεύτερο και τρίτο. Η Χαρούλα έχει καυλώσει πολύ και μουγκρίζει από καύλα.

-    Ναι, ναι, ναι, έτσι, εκεί, σκίσε με με τα δαχτυλάκια σου, άνοιξε μου τη μουνότρυπα μου καύλα μου!

Σέρνω την γλώσσα μου από την σούφρα της στο μουνί της, βάζω τη γλώσσα μου και ρουφάω ατελείωτα τα ζουμιά της, που αναβλύζουν ασταμάτητα. Νοιώθω τα πόδια της να τρέμουν και την χουφτώνω δυνατά τακωλομέρια.-πάρτααααααααα ρε γαμημένε πάρτα μωρόμουυυυυυυυ έτσι όλα στην γλώσσα σου ρε μαλάκα να σου κάνω άσπρα τα μουσάκια σουπου μου τσιμπάνε την μουνάρα μου.Σηκώνεται βιαστικά κατεβάζει την φούστα τηςκαι φεύγει.

-    Έχει περάσει σχεδόν τέταρτο! Φεύγω να μην με καταλάβει ο κερατάς.

-    Ρε πουτάνα ξεσκισμένη, κοίτα πως με έχεις κάνει πως θα βγω έτσι έξω;

-    Καλύτερα να βγεις με το πουλί σηκωμένο παρά να σε πάρουν σηκωμένο με φορείο μωρό μου. Σε λίγο θα πάρω τη φίλη μου να πάμε στις γυναικείες τουαλέτες θα σου κλείσω το μάτι να πας εσύ και να με περιμένεις στην πρώτη. Με το που μπω θα φωνάξω έσκασα για κατούρημα βρε φιλενάδα να καταλάβεις ότι είμαι εγώ.

Δεν μπορούσα να κάνω και πολλά, φεύγει και μετά από ένα λεπτό βγαίνω και επιστρέφω στο τραπέζι.

-    Που σκατά είσαι ρε μαλάκα Φώτη; Τόση ώρα λέω έφυγε ο μαλάκας. Όχι τίποτα, δεν έχω και λεφτά να πληρώσω όλο το τραπέζι.

-    Σταμάτα ρε Γιάννη, μόνο εσύ θα πηγαίνεις τουαλέτα με τη Χαρούλα.

-    Το κατάλαβα ρε παπάρα, αφού η καριόλα έφυγε σχεδόν μαζί με σένα. Δεν είδα όμως να φιλάει τον κερατά της, δε σου πήρε πίπα;

-    Όχι η γαμιόλα και έχω σκάσει από την καύλα. Γλείψιμο ήθελε!

-    Ρε Φώτη, τι ακριβώς παίζει η φίλη της Χαρούλας; Όλο εδώ κοιτάει.

-    Στα αρχίδια σου ρε, μην κολλάς, το πολύ-πολύ να πηδήξουμε κι αυτή.

Μετά από λίγο η Χαρούλα μου κλείνει το μάτι και φεύγω σφαίρα στις γυναικείες τουαλέτες. Ευτυχώς ήταν άδειες, μπαίνω στην πρώτη όπως είχαμε πει και περιμένω. Ακούω να ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Χαρούλα με τη φίλη της. Αντί να ακούσω το έσκασα φιλενάδα ακούω.

-    Είσαι στην πρώτη πόρτα μωρό; Άνοιξε μας.

Κοκαλώνω για λίγο και μετά ανοίγω.

-    Αυτός είναι φιλενάδα που με έχει τρελάνει στον πούτσο. Ο Φώτης, από δω η Ξένια.

-    Χάρηκα πολύ Φώτη.

-    Επίσης ξένια.

-    Αφήστε τις χαιρετούρες. Έλα μπες μέσα να μου δώσεις τα χύσια που θέλω. Η ξένια θα κρατάει τσίλιες.

Έχω μείνει μαλάκας με την όλη φάση. Με βάζει στην τουαλέτα, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει μια τέλεια πίπα. Πρώτη φορά έκανε τόσο υγρή και τόσο θορυβώδη, επίτηδες για να ακούει η άλλη ψώλα, η ξένια.

-    Ρούφα με γαμιόλα. Τι πίπα κάνει η τσιμπουκλού μου, έτσι καργιολάκι μου.

-    Μ…. έτσι σ' αρέσει γαμιά μου; Να τον ρουφάει τέρμα η πουτάνα σου;

-    Μωρή γαμιόλα Χαρούλα, τέλειωνε να πάμε έξω, μούσκεμα έχω γίνει τόση ώρα που σας ακούω.

-    Άσε να το απολαύσω λίγο ξένια, δεν ξέρεις τι ωραίο καυλί έχει ο γαμιάς μου.

Η Χαρούλα ρουφούσε σα δαιμονισμένη, της πιέζω το κεφάλι και τα χύνω όλα μέσα στο στόμα της. Βγαίνουμε έξω από την τουαλέτα, με κοιτάει η Ξένια και μου κάνει:

-    Εσύ μου χρωστάς ένα χύσιμο καυλιάρη. Θα τα πούμε σύντομα. Θα πάρω το τηλέφωνο σου από τη Χαρούλα.

Γυρνάω το τραπέζι που περίμενε ο Γιάννης.

-    Όλα καλά Φώτη;

-    Τέλεια Γιαννάκο. Κοίτα την Χαρούλα να φιλάει τον κερατά της με τα δικά μου χύσια αυτή την φορά στο στόμα της. Τη δίπλα τη βλέπεις;

-    Ναι, καλό μουνί φαίνεται.

-    Θα τη γαμήσω σύντομα και θα σου πω.

-    Τι; Πως ρε;

-    Δεν ξέρω ακόμη θα φανεί στο μέλλον.
(Copyright protected OW ref: 92505)