Την ξέσκισαν στην επέτειο του γάμου μας (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Την ξέσκισαν στην επέτειο του γάμου μας

Η Άννα με το ζόρι καθόταν στην καρέκλα της και όλο ταλαντευόταν μπρός πίσω. Σε δευτερόλεπτα ήξεραν τι είχε συμβεί και όλοι πήραν μια έκφραση προσμονής και λιγούρας, κοιτάζοντας πλέον μόνο την Άννα και μην δίνοντας σημασία σε μένα.

-    Η κυρία δε μας άφησε να ακουμπήσουμε τον κώλο της και εκτιμώ δεν την έχει πάρει ποτέ από εκεί, το πιστεύεις Βαγγέλα;…

είπε ο μουσάτος. Με το που το ανακοίνωσε, ένας αξύριστος, προφανώς ο Βαγγέλας, με κάτι τεράστια χέρια και ακόμη ένας σηκώθηκαν από την απέναντι μεριά, ήρθανε κοντά μου και με πρόσταξαν να σηκωθώ από κει να πάω λίγο παραπέρα. Εγώ πριν προλάβω να πω κάτι ένοιωσα να με τραβάνε στο διπλανό κάθισμα. Ο αξύριστος και ο άλλος έβαλαν στη μέση την Άννα και κατευθείαν τράβηξαν το φόρεμα πάνω και άρχισαν να χαϊδεύουν τις μπουτάρες της. Ο αξύριστος έβαλε τη χερούκλα του πιο πάνω και χάιδευε τώρα το πρησμένο και γαμημένο μουνάκι της.

-    Δεν έχει ούτε μια τρίχα η καριόλα, είπε και στάζει σαν βρύση από την καύλα.

Τράβηξε λίγο την Άννα πιο κάτω για να μπορεί να χώσει τα τεράστια δάχτυλα του πιο βαθιά. Η Άννα είχε κλειστά τα μάτια και αναστέναζε. Εγώ συνειδητοποιώντας ότι έτσι όπως πάει θα γίνουμε ρεζίλι άμα καταλάβουν οι υπόλοιποι θαμώνες το τι γίνεται, σηκώθηκα και με αποφασιστικό ύφος είπα «φεύγουμε». Πήγα πάνω από την Άννα και τη σήκωσα, αφήνοντας τον άλλο που της έχωνε χέρι στα κρύα του λουτρού. Της φόρεσα τη ζακέτα, την πήρα και ξεκινήσαμε για την πόρτα. Είχα σκοπό να φύγουμε και να τελειώνει εκεί η περιπέτεια μας, αλλά μέχρι να βγούμε από το μαγαζί η παρέα μας είχε πληρώσει και βγήκαν και αυτοί. Μας πρόλαβαν έξω από το αυτοκίνητό μας.

-    Πάμε κάπου ήσυχα…

πρότεινε κάποιος. Τους κοίταξα και ήταν σαν αρσενικά σκυλιά που ακολουθούν τη θηλύκια που βρίσκεται σε οίστρο.

-    Τι έχετε κατά νου;… ρώτησα.

-    Αν και δεν είμαστε από εδώ, κάποιο ξενοδοχείο ίσως, πρότεινε κάποιος άλλος.

-    Κοιτάξτε, ότι έγινε, έγινε. Ας πάει ο καθένας μας σπίτι του είπα.

-    Πλάκα μας κάνεις…

αναφώνησε ο Βαγγέλας Τα μάτια τους ήταν θολά από το πιοτό και ανάσαιναν βαριά και γρήγορα από την καύλα και την προσμονή. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε σε ξενοδοχείο, αλλά ούτε και στις ερημιές με το βαν που διέθεταν και φυσικά ούτε λόγος να προσπαθήσω να τους αποφύγω. Απλά προσπαθούσα να μετριάσω το κακό που προξένησα. Πάμε στο σπίτι μου τους είπα.

-    Εντάξει είπε ο Αντώνης.

-    Η κυρία θα έρθει με το δικό μας το αμάξι είπε ο Βαγγέλας.

-    Δεν υπάρχει περίπτωση είπα εγώ.

-    Τότε θα έρθουμε εμείς με το δικό σας…

είπε εκείνος. Χωρίς να προλάβω να πω κάτι, άνοιξε την πίσω πόρτα από το αμάξι μου, έσπρωξε μέσα την Άννα και κάθισε κι αυτός, ενώ δυο άλλοι πήγαν από την άλλη μεριά και κάθισε ένας πίσω και ένας μπροστά. Κάθισα στη θέση του οδηγού, έβαλα μπρός και ξεκίνησα, ακολουθημένος από τα δυο αμάξια των άλλων. Μόλις άρχισε το αμάξι να κινείται βλέπω στον καθρέπτη στο πίσω κάθισμα την Άννα να έχει γύρει πίσω το κεφάλι της με τα μάτια κλειστά. Ο αξύριστος Βαγγέλας και ο άλλος, πιάνουν από ένα πόδι της Άννας τα σηκώνουν και τα ανοίγουν ακουμπώντας τα πάνω στις πούτσες τους αποκαλύπτοντας έτσι το άτριχο γυαλιστερό μουνί της.

-    Πολύ μουνάρα η γυναίκα σου μεγάλε…

είπε αυτός που καθόταν δίπλα μου, έχοντας γυρίσει στο πλάι για να βλέπει και να χαϊδεύει κι αυτός τα πόδια της Άννας. Αν την περιλάβει ο Βαγγέλας, δε θα μπορεί να κάτσει στον κώλο της μια βδομάδα. Οι δύο πίσω είχαν βγάλει από ένα στήθος και δάγκωναν και έγλειφαν από μια ρώγα κάνοντας την Άννα να αρχίσει να βογκάει πάλι. Τα χέρια τους χάιδευαν το εσωτερικό των μηρών της και έβαλαν και οι δύο από ένα δάχτυλο μέσα στον κόλπο της όσο πιο βαθειά μπορούσαν κάνοντας την Άννα να βογκά και να κουνιέται πάνω στα δάχτυλα που τη γαμούσαν. Έπρεπε μα παραδεχτώ ότι το πιοτό και η καύλα είχαν κάνει τη γυναίκα μου αγνώριστη. Ο αξύριστος Βαγγέλας τώρα είχε σταματήσει να της γλείφει το στήθος και έγλειφε το λαιμό και το αυτί της, ενώ σε λίγο άρχισε να τη φιλά και να χώνει τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε στο στόμα της. Το δικό του δάχτυλο βγήκε από το μουνί της και προσπαθούσε να μπει στον κώλο της, αλλά τον εμπόδιζε το κάθισμα του αυτοκινήτου.

-    Τράβα τη λίγο πιο κάτω να μπορώ να της βάλω κωλοδάκτυλο…

είπε στον διπλανό του. Όντως τραβήξανε την Άννα λίγο πιο κάτω, σε σημείο ο μισός κώλος της να είναι στον αέρα, ανάμεσα στο πίσω κάθισμα και στο μπροστά. Χωρίς να έχει τίποτα να τον εμποδίζει άρχισε να παίρνει υγρά από μπρός και να τα βάζει πίσω για να γλιστρήσει το δάχτυλό του πιο βαθιά. Η γυναίκα μου είχε τα μάτι κλειστά και αναστέναζε από ηδονή αφού δυο χέρια φρόντιζαν να γεμίζουν όλες τις τρύπες της.

-    Τι μου κάνετε…

ψιθύρισε με τα μάτια κλειστά και το κεφάλι γερμένο πίσω. Τα χοντρά δάχτυλα του αλλουνού χάιδευαν τώρα τα πρησμένα και μεγάλα μουνόχειλα κάνοντας την Άννα να σπαρταράει από ηδονή. Ο αντίχειρας του άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα της και ο δείκτης μπαινόβγαινε μέσα στη στενή της τρύπα. Η Άννα άρχισε να κουνάει την λεκάνη της και να γαμάει μόνη της το δάχτυλο που χωνόταν μέσα της. Ο Βαγγέλας συνέχισε να παίρνει υγρά και να αλείφει την τρυπίτσα του κώλου της. Η Άννα ήταν με τα πόδια διάπλατα ανοιγμένα σε σημείο να σκιστούν ανάμεσα σε δυο αγνώστους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μας έχοντας ένα δάχτυλο στο μουνί και ένα στον κώλο της να την προετοιμάζει για την πρώτη διείσδυση. Ο Βαγγέλας είπε στον άλλο να την γυρίσουν στο πλάι με τον κώλο της προς το μέρος του και να της δώσει τσιμπούκι ο άλλος. Όντως τη γύρισαν στο πλάι, με το πρόσωπο της στην πουτσα του ενός και τον κώλο της στην πούτσα του Βαγγέλα. Η στάση ήταν άβολη για την Άννα, καθόσον δεν υπήρχαν περιθώρια να κινηθεί αφού ήταν στριμωγμένοι ανάμεσα στους δύο.

Ο ένας, έβγαλε την πούτσα του και άρχισε να τη βαράει στο πρόσωπο της Άννας, μέχρι που της τον έβαλε στο στόμα Αυτός που καθόταν δίπλα μου, άπλωσε το χέρι του και τσίμπαγε τις βυζάρες της. Ο Βαγγέλας, μόλις ο κώλος της γυναικάς μου βρέθηκε μπροστά του, έβγαλε έξω ένα εργαλείο που ούτε σε τσόντες δεν είχα δει. Μια κατάμαυρη πρησμένη πούτσα, γεμάτη τρίχες, θεόχοντρη και μεγάλη. Με τη μία την έχωσε στο μουνάκι της, κάνοντας τη γυναίκα μου για μια ακόμα φορά να βογκήξει από πόνο και ηδονή. Αφού μπαινοβγήκε αρκετές φορές την έβγαλε και την ακούμπησε στην παρθένα τρύπα του κώλου της. Άρχισε να τρίβει το μεγάλο πουτσοκέφαλο στην μικροσκοπική τρυπίτσα της. Εγώ τα έβλεπα όλα αυτά στον καθρέφτη και φοβούμενος μήπως κάνει κακό στην Άννα του είπα μήπως να το ξανασκεφτεί και να μην επιμένει από πίσω για να πάρω την απάντηση… «σκάσε και οδήγα». Η πούτσα του έσταζε από τα κολπικά υγρά όταν ξεκίνησε να προσπαθεί να τη βάλει μέσα της.

-    Κράτα το κωλομέρι της ανοιχτό για να βλέπω τι μου γίνεται…

είπε στον άλλο που του έπαιρνε πίπα κι αυτός άπλωσε το χέρι του και άνοιξε το κωλομέρι της όσο μπορούσε. Η πούτσα τέρας, ξεκίνησε την ανασκαφή στο σφικτήρα την Άννας. Εκείνη παρά το μεθύσι της, μόλις κατάλαβε ότι κάποιος προσπαθούσε να της το βάλει από πίσω, άρχισε να μουγκρίζει και να προσπαθεί να το αποφύγει, αλλά μάταια γιατί η στάση που είχε δεν της επέτρεπε να κουνηθεί ούτε πόντο. Πραγματικά φοβήθηκα για την ακεραιότητα της γυναίκας μου και σταμάτησα απότομα το αυτοκίνητο. Με θάρρος που δεν ξέρω που το βρήκα εκείνη τη στιγμή, γύρισα και του είπα να μη συνεχίσει και ότι θέλω εγώ να είμαι ο πρώτος που θα την πάρει από πίσω. Χωρίς να πει κουβέντα ο Βαγγέλας σταμάτησε να προσπαθεί να τον βάλει από πίσω και τον έχωσε στο μουνάκι της. Σε λιγότερο από δυο λεπτά είχε χύσει πάνω στην κάτασπρη κωλάρα της και ο άλλος για μια ακόμη φορά είχε γεμίσει σπέρμα το στόμα της.

Φτάσαμε στο σπίτι μας και μπήκαμε μέσα με την Άννα να έχει χαρίσει ηδονή σε πέντε αγνώστους. Στο σπίτι μέσα ήμασταν εννέα άντρες που κοιτούσαν ξελιγωμένα τη μοναδική γυναίκα της παρέας. Ξάπλωσαν την γυναίκα μου στον καναπέ και κάποιος της έβγαλε το φόρεμα αφήνοντας την με τις κάλτσες ξαπλωμένη πάνω στον καναπέ μπρούμυτα με την κωλάρα της σε πρώτο πλάνο. Ο Αντώνης μάζεψε από κάτω της τα πόδια της και τα λύγισε έτσι ώστε ο κώλος της να σηκωθεί ψηλά. Άρχισε να χαϊδεύει τα κωλομέρια της να τα ζουλάει και να τα ανοίγει. Όλοι χάζευαν τις δυο τρύπες της που ανοιγόκλειναν όπως άνοιγε τα κωλομέρια της. Κάποιος άλλος έβαλε τα χέρια του ανάμεσα στον καναπέ και το σώμα της βρήκε τη ρώγα από το στήθος της και άρχισε να την τρίβει ανάμεσα στα δάχτυλά του. Ο Αντώνης βλέποντας τα υγρά να τρέχουν από το μουνί της, ξεκούμπωσε το παντελόνι του, έβγαλε μια χοντρή σηκωμένη πούτσα με κάτι μεγάλα και πρησμένα αρχίδια πλησίασε την Άννα και ακούμπησε το χοντρό της κεφάλι στα μουνόχειλα της. Άνοιξε με τα χέρια του τα κωλομέρια της και ευθυγράμμισε την πούτσα του με την τρύπα της. Άρχισε να σπρώχνει μέχρι που χάθηκε ολόκληρη στο βάθος του μουνιού της. Ένα παρατεταμένο βογκητό ακούστηκε από την Άννα.

Ξεκίνησε να κουνιέται, σιγά-σιγά στην αρχή και αύξανε το ρυθμό. Η Άννα το απολάμβανε κανονικά και βόγκαγε με τα μάτια κλειστά. Αυτός που είχε γονατίσει στον καναπέ και της χάιδευε την ρώγα, έβγαλε την πούτσα του και την έφερε στα χείλη της. Η Άννα έπιασε την πούτσα του και την έβαλε στο στόμα της ξεκινώντας να τη γλείφει. Με τα μάτια κλειστά η Άννα είχε δυο πούτσες μέσα της, μια στο στόμα και μια στο μουνί της. Οι άλλοι δυο που δεν είχαν γαμήσει, έβγαλαν της πούτσες τους που παραδόξως όλες ήταν χοντρές και μαυριδερές και άρχισαν να τις παίζουν. Ο Αντώνης που τη γαμούσε, πήρε υγρά από το μουνί της που έτρεχαν σαν ποτάμι και έβαλε το χοντρό του δείκτη στην παρθένα κωλοτρυπίδα της.

-    Θα τη γαμήσω όπως το κριάρι γαμάει τις προβατίνες, μονολογούσε.

-    Τελείωνε να γαμήσουμε κι εμείς…

είπε κάποιος από αυτούς που την έπαιζαν. Όντως ο Αντώνης δεν μπόρεσε να αποτελειώσει το έργο που άρχισε δηλαδή να την ανοίξει αρκετά για να τη γαμήσει από πίσω, καθόσον τελείωσε μέσα της με ένα βογκητό. Αυτός που ανυπομονούσε να γαμήσει και την έπαιζε, πήρε αμέσως θέση πίσω της και με μιας την έχωσε στο υγρό και ανοιχτό πλέον μουνάκι της. Τη γαμούσε με δύναμη και τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στην κλειτορίδα της. Έφτυσε πάνω στην κωλοτρυπίδα της και έβαλε και αυτός τον δείκτη του μέσα της. Σε λίγο έβγαλε τον δείκτη και έβαλε τον αντίχειρα του που ήταν σαν μια μικρή πούτσα.

-    Πονάω…

ψέλλισε η Άννα με την πούτσα του άλλου στο στόμα της. Αυτός φυσικά δε συγκινήθηκε και έφτυσε ακόμη μια φορά μέσα στην ανοιγμένη τρυπίτσα της για να γλιστρά το χέρι του καλύτερα. Όμως και αυτός έχυσε γρήγορα μέσα της παράλληλα με τον άλλο στο στόμα της. Ο τελευταίος έβγαλε τα μαξιλάρια από τον καναπέ για να έχει περισσότερο χώρο να κινηθεί. Ξάπλωσε κι έβαλε την Άννα να καθίσει πάνω στην όρθια πούτσα του. Άρχισε να την κουνάει πάνω-κάτω κρατώντας την από τα κωλομέρια. Αφού τη γάμησε για ένα πεντάλεπτο περίπου μου λέει…

-    Βαλ’ την στον κώλο της τώρα που την έχω ερεθισμένη.

Χωρίς να χάσω χρόνο έβγαλα την πούτσα μου που δεν είχε σχέση με τις δικές τους και πλησίασα το πουτσοκέφαλο στην τρύπα του κώλου της. Άρχισα να σπρώχνω αργά αλλά σταθερά. Το κεφαλάκι έμπαινε και έβγαινε χιλιοστό-χιλιοστό στη ροζ τρυπούλα της, ανοίγοντας την κάθε φορά και λίγο περισσότερο. Κάποια στιγμή μπήκε και ένα βογκητό πόνου βγήκε από τα χείλη της γυναίκας μου.

-    Πονάω πολύ…

είπε η Άννα αλλά μάταια. Ο ερεθισμός μου ήταν τόσο μεγάλος που δεν έδωσα καμιά σημασία. Τελείωσα σχεδόν αμέσως και δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα. Ο τελευταίος που τη γαμούσε, έβγαλε την πούτσα του και έχυσε πάνω στην κοιλιά της. Την ξάπλωσε στο πλάι και όλοι χάζευαν το κορμί της γυναίκας μου που ήταν ξαπλωμένο πάνω στον καναπέ γυμνό και ξεσκισμένο, αλλά έχοντας απολαύσει το πήδημα στο έπακρο. Όλοι ήταν καθισμένοι όπου μπορούσαν, άλλοι κάτω στο πάτωμα άλλοι στις πολυθρόνες.

-    Καλά περάσαμε παιδιά, είπα εγώ, πάει 5 η ώρα, να κοιμηθούμε και λίγο.

Ο Αντώνης που είχε γαμήσει από τους τελευταίους μου λέει…

-    άσε να καθίσουμε μερικές ώρες να ξεμεθύσουμε καιν φεύγουμε αργότερα.

Εγώ και αν ήθελα να κάνω διαφορετικά δε μπορούσα, όποτε τους επεσήμανα ότι γύρω στις 2 θα ερχόταν τα παιδιά μου και να βολευτεί ο καθένας όπου μπορεί. Πήρα τη γυναίκα μου και πήγαμε μέσα στην κρεβατοκάμαρα, αφού περάσαμε πρώτα από το μπάνιο για ένα γρήγορο ντους να φύγουν τα χύσια από το κορμί της. Την έβαλα να ξαπλώσει κι εγώ πήγα να δω τι κάνανε οι φιλοξενούμενοι μας. Ακούω να συζητάνε ότι πρέπει να κοιμηθούν για 3-4 ώρες για να ξαναγαμήσουν την Άννα, γιατί τέτοιο μουνί μόνο στα όνειρα τους και να φύγουν χωρίς να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Αφού άκουσα το τι είχαν σκοπό να πράξουν, αποφάσισα για μια ακόμη φορά να τους διευκολύνω και αντί να πάω κοντά στη γυναίκα μου πήγα και ξάπλωσα στο παιδικό με ανοιχτή την πόρτα και αποκοιμήθηκα. Κάποια στιγμή που η ώρα είχε πάει 10, ακούω φωνές από την κρεβατοκάμαρα. Ήταν η Άννα που διαμαρτύρονταν:

-    Είστε τρελοί, τι πάτε να κάνετε εκεί; Φύγετε θα φωνάξω βοήθεια.

Πλησίασα σιγά την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και έριξα μια ματιά κρυφά να μην με πάρει είδηση η Άννα η οποία βρισκόταν ανάμεσα σε τέσσερις χοντρούς, γυμνούς, τριχωτούς σαν μαϊμούδες αγνώστους, με τα πόδια ανοιχτά και κάποιον να γλείφει το μουνάκι της, ενώ άλλοι δυο είχαν από ένα βυζί και δάγκωναν και έγλειφαν της ορθωμένες ρώγες της. Ο τέταρτος προσπαθούσε να βάλει το καυλί του στο στόμα της χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ήξερα ότι ήταν θέμα χρόνου το σώμα της να την προδώσει και να ξεπεράσει την ταραχή της. Ο μουσάτος που την είχε ψαρώσει στο κέντρο ήταν αυτός που την έγλειφε το μουνάκι της.

-    Καλά τώρα σε πιάσανε οι ντροπές; Όταν σε γαμούσαμε το βράδυ και οι οκτώ, δεν προλάβαινες να βογκάς από καύλα πουτανίτσα…

της είπε. Η Άννα πρέπει να σοκαρίστηκε από αυτήν την αποκάλυψη, γιατί σταμάτησε να κουνιέται και να αντιστέκεται.

-    Ο άντρας μου που ήταν και που είναι τώρα;… ρώτησε ξεψυχισμένα.

-    Ήταν μαζί σου όλη την ώρα και σε έβλεπε πως ξεσκιζόσουν. Μετά σε πήρε από τον κώλο μόνο αυτός και τώρα κοιμάται στο δίπλα δωμάτιο, της απάντησε. Αρκετά όμως με τα λόγια, στήσου στα τέσσερα και βάλε την πούτσα μου στο στόμα σου μέχρι να φτάσει στο λαρύγγι σου.

Μουδιασμένα η Άννα στήθηκε στα τέσσερα και πήρε την χοντρή του πούτσα στο στόμα της. Αυτός την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να την κουνάει μπρός πίσω πάνω στην πούτσα του. Ένας άλλος πήγε από πίσω της και άρχισε να γλείφει την τρυπίτσα του κώλου της, ενώ έχωνε δυο χοντρά δάχτυλα στο μουνί της που είχε γίνει μούσκεμα. Οι άλλοι δυο είχαν πιάσει από ένα στήθος και από ένα κωλομέρι και τα ζουλούσαν και τα τσιμπούσαν.

-    Άνοιξε της τη κωλοτρυπίδα να της τον χώσω…

είπε σε αυτόν που την έγλειφε. Αυτός έβγαλε τα δυο δάχτυλα από το μουνί της και όπως ήταν τα έχωσε στην κωλοτρυπίδα της. Η Άννα πρέπει να πόνεσε πολύ γιατί μούγκρισε με τη χοντρή πούτσα μέχρι το λαρύγγι στο στόμα της. Αυτό συνεχίστηκε για τρία λεπτά περίπου και ο μουσάτος βγήκε από το στόμα της και ξάπλωσε στο κρεβάτι με τον χοντρό του πούτσο όρθιο σαν κατάρτι.

-    Τώρα, σαν καλό κορίτσι, της είπε με επιβλητική φωνή που δεν σήκωνε αντιρρήσεις, άνοιξε τα κωλομέρια σου και κάτσε πάνω στο καυλί μου.

-    Δεν μπορώ να το κάνω αυτό είπε κλαψιάρικα.

-    Και μπορείς και θα το κάνεις και θα σου αρέσει, απάντησε αυτός.

-    Δε θέλω να το κάνω, είπε πάλι η Άννα.

-    Υπάρχει ο εύκολος τρόπος να περάσεις καλά μαζί μας και να κάνεις ότι σου λέμε και υπάρχει και ο άλλος τρόπος να τα κάνεις με το άγριο. Διάλεξε τρόπο.

Η απειλή πλανιόταν στον αέρα και η Άννα φυσικά προτίμησε τον απλό τρόπο. Σηκώθηκε από τα τέσσερα που ήταν, άνοιξε τα πόδια της και καβάλησε το ξαπλωμένο κορμί του μουσάτου, που έπαιζε με την πούτσα του και θαύμαζε το σώμα της Άννας.

-    Γύρνα μου την πλάτη σου, άνοιξε τα κωλομέρια σου και κάτσε πάνω μου μέχρι να μπει όλος μέσα, της είπε.

Υπακούοντας στην εντολή του, η Άννα άνοιξε τα κωλομάγουλα της και φάνηκε η σχεδόν άθικτη κατακόκκινη τρυπίτσα της. Ακούμπησε στο πουτσοκέφαλο και ξεκίνησε να πιέζει να τον βάλει μέσα της. Φαινόταν σχεδόν αδύνατο να χωρέσει αλλά μετά από λίγο ο σφιγκτήρας άρχισε να υποχωρεί και το κεφαλάκι να χάνεται λίγο-λίγο μέσα της. Οι άλλοι τρείς είχαν μαζευτεί γύρω τους και κοιτούσαν με θαυμασμό τον πούτσο του να χάνεται στην υπέροχη κωλάρα της. Η Άννα βογκούσε από πόνο αλλά δε σταματούσε να πιέζει την τρύπα της πάνω στην πούτσα του μουσάτου μέχρι που χάθηκε όλη μέσα της. Τότε φώναξε δυνατά και παρατεταμένα, όταν τα κωλομάγουλα της ακούμπησαν την τριχωτή κοιλιά του γαμιά της. Άφησε τον κώλο της που κρατούσε με τα χέρια της, ακούμπησε μπροστά στο κρεβάτι και άρχισε να κουνιέται μπρός πίσω. Οι φωνές της ξύπνησαν τους άλλους που κοιμόταν και τους έφεραν στην κρεβατοκάμαρα. Γδύθηκαν κι αυτοί και άρχισαν να παίζουν τις πούτσες τους γύρω από το κρεβάτι δημιουργώντας ένα θέαμα απίστευτο, με οκτώ τριχωτούς γορίλλες γύρω από ένα κάτασπρο κορμί έτοιμοι να το κάνουν δικό τους χωρίς όρια και φραγμούς.

Μόλις ο μουσάτος τελείωσε μέσα της και η Άννα κατέβηκε από πάνω του, κάποιος άλλος βιαστικός όρμησε πάνω της. Την έβαλε να ξαπλώσει ανάσκελα, έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από τον κώλο της να ανασηκωθεί, της άνοιξε τα πόδια και με μια κίνηση της τον κάρφωσε. Καινούργιες κραυγές αλλά όχι τόσο δυνατές όπως οι προηγούμενες βγήκαν από το στόμα της γυναίκας μου. Ο Βαγγέλας με το τεράστιο εργαλείο πήγε μπροστά της και προσπάθησε να το βάλει στον στόμα της μάταια όμως οπότε αρκέστηκε μόνο να του τον γλείφει σαν παγωτό. Ένας άρχισε να ζουλάει τα βυζιά της και κάποιος άλλος έβαζε όσα δάχτυλα μπορούσε στο μουνί της. Η Άννα ξεσκιζόταν έτσι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δε μπορούσα να φανταστώ. Είχε αρχίσει να ξεφεύγει από την ηδονή που ένοιωθε. Κουνιόταν κι εκείνη πάνω στην πούτσα που την ξέσκιζε και αναστέναζε δυνατά. Αυτός που τη γαμούσε έχυσε μέσα στην ατέλειωτη κωλάρα της. Ο τρίτος την γύρισε στα τέσσερα και τον έβαλε και αυτός με την μια στον κώλο της. Δεν υπήρχε τρυφερότητα στην όλη φάση, μόνο άγριο γαμήσι. Δεν κοιτούσε κανείς να ικανοποιήσει την Άννα, αλλά όλοι κοιτούσαν να ικανοποιούν την πάρτη τους. Δεν άργησε και αυτός να τελειώσει μέσα της.

Ο Βαγγέλας που τόση ώρα απολάμβανε τα χείλη της, τραβήχτηκε, πήγε από πίσω της και επιθεώρησε την σούφρα της που ήταν ανοιγμένη.

-    Ωραία την ετοιμάσατε για μένα είπε.

Μετά ακούμπησε το μεγάλο κεφαλάκι της πούτσας του στην τρύπα της και άρχισε να σπρώχνει. Χιλιοστό-χιλιοστό, το πελώριο εργαλείο του άρχισε να βυθίζεται μέσα της. Η Άννα φώναζε και βογκούσε, αλλά δεν έκανε καμιά κίνηση να αποφύγει την επώδυνη διείσδυση. Κάποια στιγμή που μου φάνηκε αιώνας, το κεφάλι μπήκε μέσα της και σε λίγο όλο το εργαλείο του Βαγγέλα μπαινόβγαινε στο έντερό της. Η Άννα χτυπιόταν σα δαιμονισμένη από τον πόνο και την ηδονή. Κάθε φορά που μπαινόβγαινε όλο το εργαλείο, τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στα μουνόχειλα της και νόμιζα ότι θα βγει από το στόμα της. Αυτός τελείωσε ευτυχώς πιο γρήγορα από τους άλλους. Βγήκε από μέσα της και κράτησε ανοιχτό των κώλο της να δουν όλοι την τεράστια σκοτεινή τρύπα της.

-    Έτσι που την κατάντησες, τι να γαμήσουμε εμείς;…

διαμαρτυρήθηκε ο επόμενος, τη γύρισε ανάσκελα, άνοιξε τα πόδια της και τον έβαλε στο μουνί της. Τώρα πραγματικά η Άννα φώναζε από ευχαρίστηση. Και αυτός δεν άργησε να τελειώσει πάνω στην κοιλιά της, ευτυχώς και όχι μέσα της. Οι τρείς τελευταίοι την πήραν από όλες τις τρύπες συγχρόνως κάνοντας τη να νοιώσει την υπέρτατη ηδονή. Μόλις τελείωσε και ο τελευταίος, εμφανίστηκα στην πόρτα και πλησίασα την Άννα που ήταν αποκαμωμένη από τα πολλαπλά γαμήσια. Τη βοήθησα να σηκωθεί να πάει στο μπάνιο και μετά έλεγξα το σπίτι για να δω αν φύγανε όλοι οι επισκέπτες γιατί είχε πάει μία η ώρα. Η Άννα βγήκε από το μπάνιο με πλησίασε και μου έδωσε ένα γλυκό φιλί. Ήταν η μοναδική φορά που με άφησε να την πάρω από πίσω.(Copyright protected OW ref: 92308)