Η βυζαρού Καλλιόπη

Δημοσιεύθηκε από makis758
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.94 (8 Votes)
Βρισκόμουν στο δεύτερο έτος των σπουδών μου. Όχι ιδιαίτερα ψηλός, κάτι λιγότερο από 1.80, με καστανά μάτια, αντίστοιχο χρώμα μαλλί και κανονικό βάρος. Έχοντας μόλις βγει από ολιγόμηνη σχέση, καθόμουν σε κεντρικό κρασάδικο της Θεσσαλονίκης μαζί με μεγάλη παρέα συμφοιτητών και μη, μεταξύ των οποίων και αρκετοί άγνωστοι. Μία από αυτούς, η Καλλιόπη. Ένα χρόνο μεγαλύτερη, σπουδάζαμε σε διαφορετική σχολή και είχε την τύχη να καθίσει απέναντι μου. Τα μαλλιά της κανονικού μεγέθους, ενώ τα μάτια της μαύρα και ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Το δυνατό της σημείο, όπως φαινόταν από το μισάνοιχτο πουκάμισο που φορούσε εκείνο το βράδυ, το στητό, μεγάλο της στήθος. Αφού προηγουμένως γνωριστήκαμε, αρχίσαμε να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων, τη στιγμή που τα μάτια μου δεν ξεκολλούσαν από τη χαραμάδα του στήθους της. Δεν φάνηκε ωστόσο να ενοχλείται και ανταλλάξαμε επιπλέον αρκετά ερωτικά βλέμματα κατά τη διάρκεια της συζήτησης μας. Η ιστορία μας ωστόσο, δεν μετεξελίχθηκε σε κάτι συναρπαστικό, γιατί αποχώρησε από την παρέα μας, καθώς όπως μας είπε χαιρετώντας μας, την περίμεναν αλλού. Δεν παραλείψαμε φυσικά, σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής μας να ανταλλάξουμε στοιχεία για social media.

Λίγες μέρες αργότερα και αφού είχε προηγηθεί κάποια απρόσωπη επικοινωνία στο internet, τυχαία βρεθήκαμε να διασκεδάζουμε στο ίδιο νυχτερινό club της πόλης. Την είδα από μακριά και έσπευσα να τη χαιρετήσω, καθώς φάνηκε να μη με είχε προσέξει. Χαιρετηθήκαμε, με σύστησε στις φίλες της και αφού τα είπαμε για λίγη ώρα γύρισα στην παρέα μου, που γνώριζε ήδη το ενδιαφέρον μου για αυτή. Από τη στιγμή της επιστροφής μου, η Καλλιόπη ξεκίνησε να με κοιτάζει με έντονο βλέμμα και ανταλλάζοντας αμοιβαία κοιτάγματα, πλησίασα και πάλι κοντά της και αρχίσαμε να χορεύουμε. Πάνω στο χορό, τα σώματα μας ήρθαν σε στενή επαφή κάτι που με διέγειρε ελαφρώς, ενώ η Καλλιόπη φάνηκε να το απολαμβάνει εξίσου. Έχοντας περάσει τα χέρια μου γύρω από τη μέση της χάζευα τις τεράστιες βυζάρες της που το κίτρινο φόρεμα που είχε επιλέξει αποκάλυπτε ξεκάθαρα. Ήθελα να της βγάλω το στήθος της από τη χαραμάδα και να αρχίσω να παίζω μαζί του.

Βρήκα το θάρρος και της πρότεινα να βγούμε έξω για ένα τσιγάρο. Δέχτηκε με χαρά. Απομακρυνθήκαμε από το club για να μην βρισκόμαστε μέσα στο πλήθος. Σταθήκαμε στον τοίχο ενός κτηρίου και η Καλλιόπη με ρώτησε:

-    Δε θα καπνίσεις;

-    Ξέρεις, δεν έχω αρκετή όρεξη τελικά, της απάντησα.

-    Και τότε γιατί βγήκαμε έξω, μου απάντησε πονηρά.

Στο σημείο αυτό την πλησίασα, την αγκάλιασα και άρχισα να τη φιλώ στο λαιμό. Παραδόθηκε και σε λίγη ώρα ξεκινήσαμε να φασωνόμαστε. Το πόδι της πλησίασε στον πούτσο μου και άρχισε να με χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι. Καύλωσα απίστευτα και ξεκίνησα να χαϊδεύω τις βυζάρες της. Κάπου εκεί της πρότεινα να συνεχίσουμε σπίτι μου και έτσι επιστρέψαμε στο club, πήραμε τα πράγματα της και σύντομα με ταξί μεταφερθήκαμε σπίτι μου. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο ασανσέρ, φαινόταν πως και οι δύο ήμασταν απίστευτα καυλωμένοι. Άνοιξα την πόρτα και ενώ φιλιόμασταν, κατέβασα το χέρι μου κάτω από το κίτρινο φόρεμα της και άγγιξα το μουνάκι της. Ήταν ήδη υγρό και έτσι δεν έχασα την ευκαιρία να παραμερίσω το στρινγκ της και να σπρώξω το δάχτυλο μου μέσα της. Αναστέναξε και συνέχισε να με φιλάει. Σε λίγα λεπτά, αφού χόρτασε δάχτυλο και διαπίστωσα πόσο αναμμένη ήταν, ξεκούμπωσα το πουκάμισο μου και τη βοήθησα να ανοίξει το φόρεμα της. Της άνοιξα το σουτιέν (τα κατάφερα) και δύο απίστευτες βυζάρες ξεπρόβαλλαν.

Από το γλείψιμο και το δάγκωμα, οι ρώγες της έγιναν κόκκινες, ενώ δε σταμάτησα στιγμή να τις χουφτώνω. Η Καλλιόπη παραδόθηκε και μου ζήτησε να βγάλω το παντελόνι. Με πλησίασε και όταν αφαίρεσα και το εσώρουχο, έπεσε σα λυσσασμένη στον πούτσο μου. Με το αριστερό χέρι, τον έπαιζε και ανά διαστήματα τον έβαζε στο στόμα της. Είχα καυλώσει αφάνταστα και τα χέρια μου δεν ξεκολλούσαν από τα βυζιά της. Δεν άντεχα άλλο. Στηθήκαμε σε στάση ιεραποστολικού και φορώντας προφυλακτικό μπήκα μέσα της. Ο πούτσος μου έσκιζε την υγρή μουνάρα της και η Καλλιόπη φώναζε δυνατά. Έμπαινα μέσα της αργά και βασανιστικά και ταυτόχρονα την έβριζα, κάτι που την εξίταρα ακόμα περισσότερο. Τη γύρισα στα 4 και υπάκουα στάθηκε για να συνεχίσω να τη γαμάω. Η διέγερση μας ήταν μοναδική και η Καλλιόπη έβγαζε τα υγρά της επάνω στον πούτσο μου που έμπαινε βαθιά στο μουνί της. Η αίσθηση του καυτού μουνιού της, αλλά και οι κρεμαστές βυζάρες της όπως τις έβλεπα από πίσω της, σύντομα με έκαναν να θέλω να εκσπερματώσω επάνω τους.

Βγήκα από μέσα της, ξάπλωσα στο κρεβάτι και ήρθε από επάνω μου. Έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα στις βυζάρες της και ακολούθησε ένα, απερίγραπτα, υπέροχο ισπανικό. Κουνούσε τα βυζιά της πάνω-κάτω καταλαβαίνοντας πως αυτό με τρελαίνει και έκανε τον πούτσο μου σκληρό σαν πέτρα. Όταν πλησίαζε η ώρα να τελειώσω, την προέτρεψα να στηθεί στα γόνατα και έχυσα τις βυζάρες της με μεγάλη ποσότητα σπέρματος. Πήγαμε στο μπάνιο και κάνοντας μαζί ντους ακολούθησε νέος γύρος. Η ιστορία μου με την Καλλιόπη συνεχίζεται ακόμη. Αυτή βέβαια βρίσκεται πλέον σε σχέση, αλλά ως δύο καλοί φίλοι πηδιόμαστε όποτε βρεθεί ευκαιρία. Έχοντας αντιληφθεί την καύλα που μου προκαλεί το στήθος της, δεν παραλείπει σε ξαφνικές στιγμές να μου στέλνει φωτογραφίες της, άλλοτε με ρούχα και άλλοτε χωρίς. Αν σας άρεσε η ιστορία μου και θα θέλατε να σας περιγράψω και άλλες παρόμοιες, περιμένω να δω τα σχόλια σας.(Copyright protected OW ref: 92138)