Ο κουβάς και το πηγάδι

Δημοσιεύθηκε από Navaho
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.28 (23 Votes)
Επιστρέψαμε από Αθήνα που είχαμε πάει για γιορτές. Ο καιρός περνούσε και μια μέρα η Ελένη μου έδειξε μερικά μηνύματα που είχε στείλει ο Γιάννης, η χριστουγεννιάτικη περιπέτεια της. Μας πρότεινε να έρθει για μια «επίσκεψη». Το συζητήσαμε με την Ελένη και αποφασίσαμε να τον καλέσουμε. Μετά από συζήτηση, βόλεψε να έρθει μια Κυριακή με Δευτέρα. Τον παραλάβαμε λοιπόν Κυριακή μεσημέρι. Πήγαμε για ένα καφέ. Καθίσαμε πιάσαμε την κουβέντα με γενικά και αόριστα αλλά τα μάτια του Γιάννη έβγαζαν σπίθες ενώ και η Ελένη γουργούριζε σα γατούλα. Μερικά αθώα χαϊδέματα στα μπούτια της Ελένης, έκανα ότι δεν τα έβλεπα. Μέχρι που το χέρι του Γιάννη έγινε μόνιμο πλέον στα μπούτια της. Η Ελένη απολάμβανε τα χάδια του Γιάννη ενώ σε μια φάση γύρισε μου δίνει ένα φιλί και με νάζι μου λέει:

-    Μωρό μου να πάμε σπίτι σιγά-σιγά;

-    Ναι…

απάντησα και το μάτι μου πέφτει στο χέρι της Ελένης που χούφτωνε την πούτσα του Γιάννη στα κρυφά κάτω από το τραπέζι. Το πρήξιμο στο παντελόνι του ήταν εμφανές.

-    Κοίτα πως μου τον έκανε τον πούτσο η γυναίκα σου Νίκο…

είπε ο Γιάννης και με νόημα μου έδειξε τον πούτσο του και το χέρι της Ελένης που του τον χάιδευε.

-    Περάσατε καλά τα Χριστούγεννα ε;

-    Τώρα να δεις πόσο καλά θα περάσουμε όλοι μαζί…

είπε ο Γιάννης. Πλήρωσα τους καφέδες και σηκωθήκαμε να φύγουμε. Ο Γιάννης με μια κίνηση προσπάθησα να «στρώσει» την πούτσα του καθώς η καύλα του ήταν εμφανής. Μπήκαμε στο αμάξι και φύγαμε για το σπίτι. Σταμάτησα σε ένα φαρμακείο και αγόρασα προφυλακτικά για το Γιάννη. Όταν μπήκα στο αμάξι τους βρήκα να φιλιούνται και να χαμουρεύονται. Ο Γιάννης είχε βάλει το χέρι του κάτω από τη φούστα της Ελένης και της έτριβε το μουνάκι και η Ελένη του είχε ξεκουμπώσει το φερμουάρ, είχε βάλει το χέρι της μέσα και του την έπαιζε. Ευτυχώς με τα φιμέ τζάμια δεν φαινόταν τίποτα.

-    Μου πήρες καπότες να γαμήσω τη γυναίκα σου;

-    Ναι δυο δωδεκάδες!

Φτάσαμε σπίτι και δεν κρατιόταν κανείς από τους τρεις μας. Στο ασανσέρ φιλιόταν και χαμουρευόταν σαν να μην υπήρχα. Μπαίνουμε σπίτι και λέει η Ελένη στον Γιάννη:

-    Έλα καυλιάρη, δώσε μου επιτέλους την πούτσα σου να τη γλείψω!

Σπρώχνει τον Γιάννη και τον βάζει να κάτσει στον καναπέ. Γονατίζει ανάμεσα στα πόδια του. Ο Γιάννης ωστόσο ξεκουμπώνει το παντελόνι του και το κατεβάζει. Η Ελένη πέφτει με τα μούτρα και αρχίζει την πίπα.

-    Καργιόλη τρελαίνομαι να τη γλείφω.

-    Ρούφα πουτάνα δείξε στον άντρα σου πως με τσιμπούκωνες στο αμάξι μέσα σα φτηνή πουτάνα. Νίκο όσο μου ρουφάει την πούτσα η γυναίκα σου φέρε μου ένα νερό.

Πάω στην κουζίνα φέρνω το νερό και τους βρίσκω πλέον όρθιους, γυμνούς, να φιλιούνται, ενώ η Ελένη κρατάει στο χέρι της την μεγάλη και χοντρή πούτσα του Γιάννη και αυτός κάτι ασημένιο. Ορίστε το νερό σου. Ο Γιάννης βγάζει ένα χαπάκι από την ασημένια αυτή συσκευασία και το πίνει. Αυτό μαλάκα είναι για να σου γαμάω τη γυναίκα ασταμάτητα τις δυο μέρες που θα είμαι εδώ.

-    Με αυτή την πούτσα; Θα την διαλύσεις!

-    Θα της δώσω το μουνί στο χέρι!

-    Ο κουβάς χαλάει όχι το πηγάδι…

είπε η Ελένη και έπεσε στα γόνατα για πίπα πάλι.

-    Όχι εδώ μωρό μου, πάμε στο κρεβάτι σας. Εκεί θέλω να σε γαμήσω. Εκεί που κοιμάσαι με τον κερατά σου.

Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα μας και ο Γιάννης έκατσε στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια του να πατάνε κάτω και ξάπλωσε. Φώναξε την Ελένη να τον καβαλήσει σε ένα 69. Εγώ έκατσα σε μια καρέκλα και είχα μπροστά μου την Ελένη να καταπίνει την πούτσα του Γιάννη. Πότε-πότε σταματούσε για λίγο και απολάμβανε το γλειφομούνι που της έκανε. Το πρόσωπο της έπαιρνε εκφράσεις καύλας. Σε μια φάση μου λέει:

-    Έλα μωρό μου, φέρε μου τα προφυλακτικά, θέλω να με γαμήσει, δεν αντέχω άλλο.

Ανοίγω τη συσκευασία και της δίνω ένα. Η Ελένη έχει ανασηκωθεί και κάθεται χαμηλά στην κοιλιά του Γιάννη. Η πούτσα του Γιάννη είναι τέρμα καυλωμένη και ακουμπάει στην κοιλιά της Ελένης. Έχει μια αριστερή κλίση αλλιώς θα έφτανε μέχρι τον αφαλό της. Η Ελένη τη χαϊδεύει και την ακουμπάει στην κοιλιά της. Κατεβάζει το χέρι της και χουφτώνει τα μεγάλα κρεμαστά αρχίδια του Γιάννη. Με κοιτάει με νάζι και λέει:

-    Μωρό μου βλέπεις πόσο μεγάλη πούτσα έχει; Βλέπεις πόσο βαθιά μέσα μου θα μπει; Θα μου σκίσει το μουνάκι μου μωρό μου. Θες να το κάνει αυτό στη γυναικούλα σου;

-    Ναι θέλω μωράκι μου. Θέλω να σε γαμήσει δυνατά…

Απάντησα, έβγαλα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω. Η Ελένη έβαλε το προφυλακτικό με μαεστρία στην πούτσα του Γιάννη.

-    Αφού το θες τόσο πολύ μωρό μου κράτα του την πούτσα να τη βάλεις στο μουνάκι μου.

Έσκυψα έπιασα την πούτσα του Γιάννη, την κράτησα και η Ελένη κάθισε πάνω της και την πήρε όλη σιγά-σιγά μέσα της. Με έπιασε και μου έδωσε ένα φιλί ενώ η πούτσα του Γιάννη χανόταν μέσα της και μοιράστηκε μαζί μου τη γεύση του γαμιά της. Ο Γιάννης βογκούσε από καύλα και μονολογούσε:

-    Πω, πω τι μουνί είναι αυτό που έχεις πουτάνα. Στο ξεσκίζω καριόλα. Σου γαμάω την πουτάνα τη γυναίκα σου κερατά. Σε κάνω κερατά στο κρεβάτι σου πάνω μαλάκα.

Η Ελένη βογκούσε και αυτή από καύλα και με κοιτούσε. Εγώ έβλεπα τη μεγάλη πούτσα του Γιάννη να εξαφανίζεται μέσα στο μουνί της γυναίκας μου και αυτή με μισόκλειστα μάτια να το απολαμβάνει. Ο Γιάννης την γύρισε στο πλάι. Αυτός πίσω της, η Ελένη με πλάτη σε αυτόν να με κοιτάει κι εγώ να έχω πλήρη θέα το μουνί της που ξεσκίζεται. Η Ελένη δεν άντεξε πολύ και έχυσε. Έχυσα κι εγώ μαζί της στην κοιλιά μου. Ο Γιάννης δε θα άντεχε για πολύ ακόμα.

-    Έτσι μαλάκα χύσε που με παίρνεις μάτι να σου γαμάω τη γυναίκα. Δες τώρα πως θα χύσω τα μούτρα της γυναίκας σου…

Είπε, τραβήχτηκε από το μουνί της και καβάλησε το στήθος της. Έβγαλε το προφυλακτικό και τρόμπαρε την πούτσα του πάνω από το πρόσωπο της γυναίκας μου μέχρι να αρχίσει να πετάει ριπές με σπέρμα παντού. Κυρίως στα μούτρα και το στόμα της Ελένης αλλά και στα σεντόνια και τα μαξιλάρια. Όταν τελείωσε έβαλε για λίγο τον πούτσο του στο στόμα της Ελένης και μετά αφού κατέβηκε από πάνω της την έπιασε από τα μαλλιά και την ανασήκωσε λίγο:

-    Δες πως την έκανα την πουτάνα σου. Έλα να της δώσεις ένα φιλάκι που ξέρει να γαμιέται.

Σηκώθηκα και ανταλλάξαμε ένα καυτό φιλί με την Ελένη. Οι δυο εραστές ξάπλωσαν στο κρεβάτι κι εγώ άραξα στην πολυθρόνα του κερατά, όπως τη λέει χαριτολογώντας η Ελένη. Η πούτσα του Γιάννη χαλάρωσε λίγο αλλά με τα χάδια της Ελένης και σε συνδυασμό με το χαπάκι και τις καύλες του δεν άργησε να ξανακαυλώσει. Χωρίς πολλά-πολλά πήρε ένα προφυλακτικό και μπήκε πάλι μέσα της. Άρχισε να τη γαμάει σε ιεραποστολικό. Η Ελένη βογκούσε στα χέρια του γαμιά της και με όλο αυτό το σκηνικό άρχισα να καυλώνω κι εγώ πάλι. Σύντομα ο Γιάννης τη γύρισε στα τέσσερα και άρχισε ένα δυνατό σφυροκόπημα στο μουνί της γυναίκας μου, μαζί με τις απαιτούμενες μπάτσες στον κώλο. Η Ελένη άρχισε να χύνει στην πούτσα του γαμιά της.

-    Χύνω μωρό μου, χύνω η πουτάνα. Με ξεσκίζει με την ψωλάρα του και χύνω!

-    Χύσε καργιόλα, χύσε μπροστά στον άντρα σου. Χύσε να σε δει.

Ο Γιάννης άντεχε κι άλλο και την έβαλε ξαπλωμένη μπρούμυτα με κλειστά πόδια. Σε αυτή τη στάση έμπαινε βαθιά μέσα στο μουνί της. Με ευκολία τερμάτιζε στη μήτρα της προσφέροντας της πόνο και καύλα μαζί, οδηγώντας τη σε ένα ακόμα οργασμό. Ο Γιάννης δεν άντεξε άλλο τραβήχτηκε και έχυσε παντού πάνω στην πλάτη και τον κώλο της. Μετά από αυτό το γαμήσι μπήκαν για μπάνιο μαζί. Κλείδωσαν την πόρτα κι εγώ απ’ έξω άκουγα τα βογκητά τους καθώς τη γαμούσε ακόμα μια φορά. Βγήκαν από το μπάνιο και η Ελένη ετοίμασε κάτι πρόχειρο να φάμε. Είχε πάει ήδη αργά και πέσαμε για ύπνο. Ο Γιάννης ξάπλωσε στον καναπέ στο σαλόνι. Εμείς κοιμηθήκαμε στο χυμένο μας κρεβάτι. Κατά τις 2 το βράδυ ξύπνησα από πνιχτά βογκητά. Κοιτάω και βλέπω τον Γιάννη να έχει γονατίσει στο προσκέφαλο της Ελένης και να την τσιμπουκώνει. Η Ελένη του ρουφούσε την πούτσα λαίμαργα και οι δύο τους βγάζανε βογκητά καύλας. Ο Γιάννης με είδε που ξύπνησα και μου λέει:

-    Ξύπνησες κερατά;

-    Τι κάνεις εδώ τέτοια ώρα;

-    Φίλε δε μου πέφτει με τίποτα. Όλο το βράδυ θα στη γαμάω. Ρε συ θέλω να κοιμηθώ, το πρωί δουλεύω.

-    Πήγαινε στον καναπέ. Εμείς έχουμε δουλειά εδώ.

Τραβήχτηκε από το στόμα της Ελένης και φόρεσε προφυλακτικό. Ξάπλωσε πάνω στην Ελένη και χώθηκε στο μουνί της.

-    Έτσι μπράβο καύλα μου άνοιξε τα πόδια στο γαμιά σου.

Ο Γιάννης άρχισε να γαμάει πάλι την Ελένη δίπλα μου. Ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος από τα υγρά τους και την πούτσα του και τα αρχίδια του να σφυροκοπάνε το μουνί της γυναίκας μου. Εγώ σηκώθηκα να πάω στην πολυθρόνα αλλά ο Γιάννης σηκώθηκε κι αυτός με οδήγησε έξω από το δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα.

-    Κοιμήσου εσύ. Εγώ θα γλεντάω τη γυναίκα σου όλο το βράδυ.

-    Ναι μωρό μου, κοιμήσου εσύ γιατί δουλεύεις το πρωί…

είπε και η Ελένη. Πήγα στον καναπέ και ξάπλωσα. Δε μπορούσα να ησυχάσω από τα βογκητά τους σχεδόν όλο το βράδυ. Είχα καυλώσει κι εγώ και αναγκάστηκα να τον παίξω πάλι για να χύσω και να ησυχάσω. Με πήρε ο ύπνος σε κάποια στιγμή αλλά με ξύπνησαν δυνατά βογκητά της Ελένης. Ο Γιάννης την έπαιρνε από κώλο σίγουρα. Το πρωί σηκώθηκα να πάω στη δουλειά και τους είδα να κοιμούνται γυμνοί. Δίπλα στο κρεβάτι ήταν πεταμένα τρία προφυλακτικά. Έφυγα για τη δουλειά και κάποια στιγμή κατά τις 12 παρά ήρθε η πρώτη φωτογραφία σε μήνυμα. Ήταν η Ελένη να ρουφάει την πούτσα του Γιάννη και από κάτω σχόλιο:

«Δεν ξεκολλάει η πουτάνα σου από την πούτσα μου!»

Κατά τις 3 που γύρισα σπίτι τους βρήκα να γαμιούνται σα σκυλιά πάλι στο κρεβάτι μας. Ο Γιάννης προσπάθησε να χύσει στα βυζιά της Ελένης αλλά δεν έβγαλε σχεδόν καθόλου. Μετά από αυτό μάζεψε τα πράγματα του και τον πήγα για να φύγει για Αθήνα. Η Ελένη δεν κούνησε από το κρεβάτι όλη μέρα σχεδόν. Έκανε δυο μέρες να συνέλθει από το ξέσκισμα αυτό. Ο Γιάννης από ότι μας είπε δεν πήγε ούτε την Τρίτη στη δουλειά γιατί ήταν κομμάτια. Τελικά χάλασε και ο κουβάς και το πηγάδι αλλά περάσαμε τέλεια. Ελπίζω να σας άρεσε η περιπέτεια μας.(Copyright protected OW ref: 92018)