Το τρίο με την κοπέλα μου

Δημοσιεύθηκε από Anagn
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (10 Votes)
Πάντα ήθελα να πάρω την κοπέλα μου με έναν άλλο, όχι επειδή ήθελα την ταπείνωση της αλλά μου άρεσε η ιδέα της ασυγκράτητης όρεξης της και το πόσο φτηνή θα μπορούσε να γίνει. Πολλά χρόνια πέρασαν και ντρεπόμουν για αυτές τις σκέψεις που είχα. Το σεξ ήταν ωραίο, αλλά όχι πιπεράτο. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν το συζητούσα. Τον τελευταίο χρόνο κάναμε μερικές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα και μου εκμυστηρεύτηκε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει για την εμπειρία και το τρελό της υπόθεσης αλλά όχι με μένα. Δεν ήθελε να χαλάσει την σχέση μας. Δεν την πίεσα. Παρ' όλα αυτά όταν πηδιόμασταν της έλεγα μερικές φαντασιώσεις και δεν αντιδρούσε αρνητικά. Αντιθέτως!

Πέρασε καιρός και της είπα ότι θα ήθελα να δοκιμάζαμε μια φορά να το κάναμε. Μου είπε ότι φοβάται μη φθαρούμε σαν άτομα. Της επιβεβαίωσα πως δεν θα μας φθείρει και πιστέψαμε σε αυτό. Αποφασίσαμε λοιπόν να πάμε σε ένα bar ανταλλαγής ζευγαριών. Προσωπικά διαφωνούσα γιατί δεν ήθελα να αγγίξω άλλη γυναίκα εκτός από την κοπέλα μου αλλά είπα δεν πειράζει. Αφού απορρίψαμε 2-3 ζευγάρια και χαζολογούσαμε, μας πλησίασε ο πορτιέρης του μαγαζιού μιας και είχε πάει αργά και η ύπαρξή του ήταν περιττή. Στις κουβέντες που ανταλλάξαμε φτάσαμε στο θέμα και στην ερώτηση του "γιατί είμαστε εδώ". Απαντήσαμε ότι απλά είπαμε να πειραματιστούμε. Μας εξήγησε ότι είναι σκοτεινά νερά αυτά τα παιχνίδια και να προσέχουμε.

-    Θα ήθελα να δω την κοπέλα μου να είναι με άλλον άντρα για ένα βράδυ, είπα. Από εκεί και πέρα παιχνίδι κάνει η Μαρία… ότι θέλει αυτή.

Ταυτόχρονα την κοιτάξαμε και κοκκίνισε. Παρ' όλα αυτά δεν είπε τίποτα και συνεχίσαμε να πίνουμε. Πέρασε άλλο ένα μισάωρο και παίρνω το αισχρό θάρρος και λέω μπροστά στον πορτιέρη.

-    Μαρία θες να παίξουμε οι τρείς μας;

-    Δεν ξέρω…

απαντάει.

-    Έλα μαζί μου στις τουαλέτες αν είναι το αγόρι σου σύμφωνο…

λέει και με κοιτάει. Συμφώνησα και είπα ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Πέρασε ένα λεπτό τρελής αμηχανίας αλλά μετά σηκώθηκε με έναν αναστεναγμό αμηχανίας. Τους είδα να απομακρύνονται και να πηγαίνουν προς την τουαλέτα και εγώ περίμενα με αγωνία. Δεν πέρασαν 20 λεπτά και βλέπω να γυρίζουν, αυτός με ένα χαμόγελο στα χείλη και αυτή με ανακατεμένα μαλλιά. Η αρχή έγινε. Έφυγε ο πορτιέρης για λίγο και ρώτησα τι έγινε. Η Μαρία μου απάντησε ότι μπήκαν σε μία τουαλέτα και της είπε αν είναι να πειραματιστείς ξεκίνα με μία πίπα.

-    Δίστασα αλλά εδώ που φτάσαμε είπα να το κάνω. Έχυσε και τα ήπια όλα.

-    Θες να συνεχίσουμε;

-    Ναι, πεσ' του να πάμε σπίτι. Να απελευθερωθώ τελείως;

-    Κάνε ότι θες…

της λέω. Του προτείναμε να μας ακολουθήσει και έτσι και έγινε. Η διαδρομή ήταν 20 λεπτά με το αμάξι και για να μη χαθεί η μαγεία πρότεινα να κάτσει πίσω. Μιλούσαμε χαλαρά και αυτός της χάιδευε τον κώλο. Σε κάποια φάση βλέπω την Μαρία να σκύβει και φτιάχνοντας το καθρεφτάκι είδα να τον παίρνει όλο στο στόμα της. Μετά από λίγο τα φοράει ένα προφυλακτικό και τον καβαλάει. Είδα τον πούτσο του να μπαίνει μέσα της. Η σκηνή ήταν υπέροχη. Έχυσαν και οι δύο λίγο πριν φτάσουμε αλλά ήμασταν πολύ καυλωμένοι ακόμα. Ανεβήκαμε πάνω αφού πλύθηκε, ήρθε σε μας τελείως γυμνή. Γονάτισε, μας φώναξε και μας τσιμπούκωνε εναλλάξ. Δεν υπήρχαν taboo. Την παίρναμε ή μάλλον μας έπαιρνε στον καναπέ. Δε ντρεπόμασταν, ήμασταν απελευθερωμένοι όλοι. Αλλάζαμε στάσεις, πότε από πάνω αυτή, πότε την ξαπλώναμε και την παίρναμε από το μουνί και ο άλλος από το στόμα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν την πήραμε από κώλο και μουνί ταυτόχρονα. Ο Πορτιέρης έχυσε μέσα στον κώλο της κι εγώ στο πρόσωπό της. Κάτσαμε και η Μαρία ξαναπήγε να πλυθεί.

-    Δεν ξεκαύλωσα… μου λέει.

-    Ούτε κι εγώ, ούτε λίγο. Θες να πας να ξεκινήσεις ένα δεύτερο για μένα, τρίτο για σένα γύρο;

Δεν ήθελε άλλη κουβέντα και σηκώθηκε. Μετά από λίγο άκουσα τη Μαρία να φωνάζει. Περίμενα λιγάκι και πήγα κι εγώ. Αφού τους χάζεψα λίγο, μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι που συνεχίστηκε αρκετές ώρες εκείνο το βράδυ. Η σχέση μας δε χάλασε. Ήταν όπως ήταν παλιά. Απλά το σεξ μας είναι ακόμα πιο ωραίο. Η συμβουλή μου. Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε τέτοιες επιθυμίες να είσαστε σίγουροι για το άτομο που έχετε δίπλα σας.(Copyright protected OW ref: 91811)