Βόλτα στον Υμηττό

Δημοσιεύθηκε από selinunda
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.21 (7 Votes)
Ανεβαίνοντας τον Υμηττό, προς τις κεραίες, συναντάς κάποια στιγμή ένα κτίριο του ΟΤΕ αριστερά, ακριβώς στο σημείο που έχει μια κλειστή δεξιά στροφή. Εκεί λοιπόν υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης πρόχειρος, με διάφορα μονοπάτια που ξεκινούν, ένα προς το κτίριο και τη βόρεια πλευρά του βουνού και άλλα 3, προς την πλευρά των Μεσογείων, δύο κατηφορικά και ένα ανηφορικό. Το ενδιαφέρον είναι το ένα από αυτά, το ποιό είναι θα το κρατήσω για τον εαυτό μου, καθότι αν το ακολουθήσεις για 20-30 μ και ξαφνικά κάνεις δεξιά, μέσα από τα κλαδιά, τα δέντρα και τους θάμνους, συνεχίσεις μέσα από το κακοτράχαλο έδαφος, όχι για περισσότερο από δύο λεπτά, θα συναντήσεις ένα μοναχικό παγκάκι, τμήμα παλιού μονοπατιού, τώρα πια χαμένο και ξεχασμένο, μέσα στα δέντρα και την απόλυτη ησυχία. Βέβαια δε θα είσαι πολύ μακριά από το κύριο μονοπάτι αλλά και πάλι, πρέπει να κάνεις ησυχία. Αν τώρα λέμε, ήξερες το μέρος και ήσουν κατά ένα παράδοξο τρόπο εκεί, το Σάββατο στις 5 Σεπτεμβρίου κατά τις 11.30 το πρωί επειδή ήθελες να κάνεις τη βόλτα σου ή απλά να καθίσεις να κάνεις ένα τσιγάρο ή να τσιμπήσεις κάτι, μάλλον θα σου χαλάγαμε ή θα σου φτιάχναμε την ημέρα, αναλόγως του χαρακτήρα σου γιατί μόλις τα τελευταία φύλλα που καλύπτουν την οπτική εικόνα προς το παγκάκι έφευγαν δε θα αντίκριζες την φύση.

Η πρώτη σου εικόνα θα ήταν μια ψηλή ξανθιά, γαλανομάτα, το οποίο εντάξει δε θα το πρόσεχες, hint που απλά στο λέω, η οποία ήταν γυμνή, φορώντας μόνο αθλητικά παπούτσια, να στηρίζεται στο παγκάκι με κλειστά τα μάτια, να βογκάει επειδή εγώ την είχα στήσει έτσι. Εμένα θα με έβλεπες πίσω της, να έχω χουφτώσει τα πολύ μικρού μεγέθους στήθη της και να τη καρφώνω με ένα σταθερό ρυθμό αλλά δυνατά. Υποψιάζομαι πως το βλέμμα σου γρήγορα θα επικεντρωνόταν στο τελείως ξυρισμένο μουνάκι της αφού τα μισάνοιχτα της πόδια θα σου έδιναν οπτική πρόσβαση στο ξέσκισμα του μουνιού της από το πούτσο μου. Αλλά ας συστήσω τη κοπέλα. Δεν είναι άλλη από την Άννα με την οποία κλείνουμε αισίως 8 χρόνια σχέσης, φυσική ξανθιά, με ύψος 1.72, 55 κιλά και γαλανομάτα. Είναι η φίλη μου, η σύντροφος μου, η πηδιόλα μου, το πουτανάκι μου, όλα αυτά σε ένα και σε δύο πράγματα που τα έχουμε βρει, μεταξύ άλλων, είναι η πεζοπορία και το public sex. Στον Υμηττό τα συνδυάζουμε και τα δύο.

Εκείνο το πρωινό λοιπόν, ήταν άλλο ένα που η επιθυμία για σκίσιμο στη φύση μας οδήγησε σε αυτό το παγκάκι. Μέχρι όμως να φτάσουμε εκεί, το μωρό μου είχε φροντίσει να με καυλώσει καλά όση ώρα οδηγούσα, αφού χάιδευε το μουνάκι της μέσα από τη μαύρη φόρμα της. Έχεις οδηγήσει ποτέ σε στενό ορεινό δρόμο, με αυτοκίνητα και ποδηλάτες, έχοντας δίπλα σου ένα θηλυκό που μαλακίζεται, βογκάει, σου ζητά να τη πηδήξεις και να σου δίνει το βρεγμένο από τα χύσια της χέρι να το μυρίσεις; Μόλις φτάσαμε, παρκάραμε και αμέσως ξεκινήσαμε. Το σημείο δεν είναι μακριά από το δρόμο, 5 λεπτά και έφτασες. Η μέρα ήταν ζεστή, ηλιόλουστη, μέσα στα δέντρα και την ηρεμία.

-    Μωρό μου που το βρήκες αυτό το μέρος; Το ήξερες από πριν, σωστά;

-    Φυσικά!

-    Έχεις έρθει εδώ με γυναίκα.

-    Ναι.

-    Ποιά ήταν;

-    Μια παλιά ιστορία.

-    Και τη γάμησες εδώ;

-    Εδώ ακριβώς που θα γαμήσω και εσένα!

-    Ήταν καλή;

-    Καλή.

Με πλησίασε, πέρασε το ένα της χέρι γύρω από το λαιμό μου ενώ με το άλλο μου χούφτωσε το καβλί και μου ψιθύρισε:

-    Καλύτερη από μένα;

-    Με τίποτα!

-    Γαμιόταν καλά;

-    Πολύ καλά, αλλά δεν ήταν πηδιόλα σαν εσένα.

-    Είμαι πηδιόλα;

-    Είσαι, μεγάλη και είσαι δική μου.

-    Με καυλώνεις, είπε με βραχνή φωνή, θέλω να είμαι μόνο εγώ το πουτανάκι σου!

-    Γδύσου!

Με αφήνει, κάνει δυο βήματα πίσω και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της, πρώτα το φλίς, και στη συνέχεια τη φόρμα, μένοντας με ένα ροζ στρινγκάκι και ένα κοντομάνικο πράσινο μπλουζάκι που ταίριαζε με πράσινα αθλητικά της παπούτσια.

-    Μωρό μου είσαι μια καύλα, ούτε από τσόντα να είχες βγει. Φαντάσου να σε έβλεπε κάποιος περαστικός… ανυποψίαστος.

-    Θα σου άρεσε;

-    Φυσικά, τέτοια μωρά σαν εσένα, που να τα πετύχεις στο βουνό.

-    Θα ήταν η τυχερή του μέρα.

-    Μάλλον, αλλά σίγουρα είναι η δική μου, πέσε στα γόνατα τώρα.

Εκ φύσεως ανυπάκουη, με πλησίασε, πέρασε το χέρι της στο λαιμό που και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο ενώ εγώ ασυναίσθητα έβαλα το χέρι μου στο τουρλωτό της κωλαράκι. Βλέπετε αυτή η κίνηση μου έχει γίνει δεύτερη φύση. Όσο της λείπει σε στήθος το έχει στο πισινό της και ως παντοτινός λάτρης του κώλου, δε χρειάστηκε πολύ να αγαπήσω κι αυτή, αλλά και αυτόν. Αμέσως και το δεύτερο χέρι ήρθε να συνδράμει στο χούφτωμα του κώλου της τον οποίον τον μάλαζα με δυνατές κινήσεις, πιέζοντας τη στο καβλί μου, στο οποίο άρχισε να τρίβεται. Πέρασε τα χέρια της στο στήθος, μου σήκωσε το μπλουζάκι και άρχισε να μου φιλάει το στήθος.

-    Με αρρωσταίνει αυτό το άρωμα σου μωρό μου…

είπε, μου σήκωσε τα χέρια ώστε να απελευθερωθώ από το t-shirt και την ίδια στιγμή τα χείλη μας ενώθηκαν. Τα χείλη της ζουμερά με μια ιδιαίτερη γεύση, αυτό συμβαίνει όταν έχεις βρει τον άνθρωπο σου. Την έπιασα από τη μέση και τη κόλλησα πάνω μου ενώ το άλλο χέρι χάιδευε τα μαλλιά της. Με έσπρωξε να κάτσω στο παγκάκι και ήρθε και έκατσε πάνω μου. Τα χέρια μου άρχισαν να χαϊδεύουν τη πλάτη της, είναι ένα από τα πράγματα που την καυλώνουν, είναι γατούλα, για να καταλήξω στο στρινγκάκι της το οποίο έκανα στην άκρη για να χαϊδέψω το μουνάκι της. Ήταν υγρή. Άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα της, ενώ έβαζα και ένα δάχτυλο μέσα. Η στάση όμως ήταν άβολη, ήθελα να το γλείψω το μωρό μου, οπότε τη πιάνω γερά, σηκώνομαι και αλλάζω τις θέσεις μας. Τώρα αυτή είναι καθισμένη στο παγκάκι, τεντώνει τα πόδια της και αργά της βγάζω το εσώρουχο. Σκύβω μπροστά της και αυτή ανοίγει τα πόδια της διάπλατα. Το μουνάκι της μπροστά μου, εντελώς ξυρισμένο, με τα υγρά να έχουν πλημμυρίσει τα μουνόχειλα της και η δική της μυρωδιά να φτάνει στη μύτη μου.

-    Θα στο φάω το μουνάκι μωρό μου.

-    Κάντο ότι θες, μόνο δικό σου είναι.

Με τα ακροδάχτυλα άρχισα να αγγίζω ελαφρά το μουνάκι της, απλώνοντας τα υγρά της ενώ της έδινα φιλιά στις υπέροχες μπουτάρες της. Αμέσως άρχισαν οι πρώτοι αναστεναγμοί της Άννας.

-    Γλείψε με μωρό μου, μη με βασανίζεις…

είπε με βραχνή φωνή. Το μουνάκι της ροζ, καθαρό και περιποιημένο, έκανε συσπάσεις, λόγω χορού είναι ένα από τα ταλέντα της να μπορεί να κινήσει τους μύες του κόλπου της και ξέρει πως αυτό με τρελαίνει, σα να μου μιλάει το μουνί και να μου ζητάει να το σκίσω. Δεν καθυστέρησα άλλο, χώθηκα αμέσως με τη γλώσσα να γεύομαι τα υγρά της και την κλειτορίδα της. Τη μεγαλύτερη κλειτορίδα που έχω συναντήσει, τη νιώθεις με τη γλώσσα σου, ένα μικρό μπαλάκι το οποίο την ελέγχει και καθοδηγεί τη ζωή της, μια πηδιόλα ήταν πριν με γνωρίσει εξαιτίας αυτής ακριβώς της κλειτορίδας, την οποία τώρα τη πίεζα με την άκρη της γλώσσας μου, κάνοντας μικρές αργές κυκλικές κινήσεις ενώ ένα δάχτυλο παραβίαζε τη στενότητα του μουνιού της. Γρήγορα η ανάσα της έγινε πιο γρήγορη και αμέσως επιτάχυνα το παιχνίδι μου. Το ένα δάχτυλο έγιναν δυο και της γαμούσα το μουνί κανονικά με γρήγορες και βαθιές κινήσεις. Η Άννα είχε χουφτώσει τα βυζάκια της, τσιμπούσε τις ρώγες της και σε κάθε γλείψιμο της κλειτορίδας άφηνε πνιχτές κραυγές.

-    Δεν αισθάνομαι τα πόδια μου, χύνω μωρό μου, ναι…

και άρχισε να χτυπιέται. Στην έκσταση στην οποία βρισκόταν καθισμένη σε ένα στενό παγκάκι το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να τη κρατήσω γερά να μη μου πέσει, τα χέρια μου σφιχτά γύρω από τα μπούτια της και το πρόσωπο ανάμεσα τους, την άφησα λίγο να ηρεμήσει, δίνοντας κατά διαστήματα μερικά φιλάκια στην ευαίσθητη κλειτορίδα της, κάνοντας τη να τινάζεται ξανά και ξανά. Την άφησα, σηκώθηκα και άρχισα να βγάζω τη φόρμα μου. Έμεινα γυμνός, μόνο με τα παπούτσια και τη πούτσα μου όρθια, αμέσως γύρισε και την κοίταξε.

-    Γι' αυτό που μου έκανες, θα στο ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο…

είπε και ως λάτρης της πούτσας που ήταν και είναι, αμέσως έπεσε στα γόνατα, τον έπιασε από τη βάση, τον έφτυσε και άρχισε να τον ρουφάει, ενώ με κοιτούσε με τις ματάρες της.

-    Τι θα μου κάνεις με αυτή την πούτσα;

-    Θα σε γαμήσω μωρό μου.

-    Δεν ήμουν καλό κορίτσι;

-    Καθόλου. Είσαι μια τσούλα που πηδιέται στα παγκάκια.

-    Ναι είμαι…

και αμέσως άρχισε να μαλακίζεται. Εγώ της χάιδευα τα μαλλιά και τη πλάτη ενώ η Άννα τον έπαιρνε όλο μέσα της. Γρήγορα άρχισε να δίνει λιγότερη σημασία στο καβλί μου, καθότι ο δεύτερος οργασμός της πλησίαζε από τη μαλακία που χτυπούσε. Η κορύφωση τη βρήκε με μένα να της γαμάω το στόμα και αυτή να σφαδάζει για δεύτερη φορά. Αμέσως τη σήκωσα, της έβγαλα το t-shirt και την έστησα όρθια στο παγκάκι. Για την Άννα είναι ιδανικό να τη γαμάς αμέσως αφότου έχει χύσει. Οι επόμενοι οργασμοί έρχονται απανωτά ο ένας πίσω από τον άλλον. Της έριξα ένα, δυο, τρία δυνατά μπατσάκια στα κωλομέρια να της τα κοκκινίσω.

-    Σταμάτα μωρό μου, μην το κάνεις θα φωνάξω!

-    Τι θες μωρή ξεφτιλισμένη;

-    Να με γαμήσεις την πουτάνα θέλω, σε παρακαλώ.

Αμέσως της κλείνω το στόμα και με μια κίνηση της δίνω μια δυνατή ψωλιά. Τα μάτια της πετάγονται έξω από την έκπληξη και το χέρι μου πνίγει τη κραυγή της, όμως η Άννα γέρνει προς το παγκάκι, ακουμπά τα χέρια της σε αυτό και αρχίζει από μόνη της να καρφώνεται στο καβλί μου. Η αντίσταση που συναντάω στο καυλωμένο της μουνί είναι μηδαμινή. Τα χέρια μου τώρα είτε χουφτώνουν γερά τα κωλομέρια της είτε τσιμπάνε τις ρώγες της. Οι ψωλιές μου έχουν ένα σταθερό ρυθμό, κοιτώντας να είναι βαθιές και σε κάθε χώσιμο η Άννα πνίγει από μια κραυγή.

-    Ναι μωρό μου, έτσι, έτσι, πιο γρήγορα, χύνω!

-    Θα στο οργώσω το μουνάκι μωρό μου.

-    Ναι, ναι… κάνε με ότι θες… χύσε με σε παρακαλώ. Μέσα τα θέλω άντρα μου.

-    Όλα μέσα θα στα πετάξω καυλιάρα μου.

Η Άννα αρχίζει να χύνει και οι οργασμοί της έρχονται κατά κύματα. Προσπαθεί να μη φωνάξει, ανεπιτυχώς ενώ επαναλαμβάνει:

-    Χύσε με, γάμησε με, χύσε με μωρό μου.

Με αυτά τα λόγια δεν αργώ κι εγώ να νιώσω πως τελειώνω. Σηκώνω το κεφάλι μου και κοιτάω προς το δάσος. Η σκέψη πως κάποιος μπορεί να μας έβλεπε με καυλώνει ακόμα πιο πολύ. Και τη στιγμή που κλείνω τα μάτια μου και τα αφήνω το σπέρμα μου στο διψασμένο μουνάκι της Άννας γνωρίζω πως δεν υπάρχει φόβος, ούτε ντροπή, αν εσύ καθόσουν πίσω από τα δέντρα.(Copyright protected OW ref: 91679)