Επιτέλους δικός μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Chryssa100
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.42 (12 Votes)
Όταν βγήκαμε στο μπαλκόνι για τσιγάρο, στην αρχή μιλούσαμε για διάφορα θέματα. Σε κάποια στιγμή ήρθε από πίσω μου, κόλλησε πάνω μου και άρχισε να βάζει το χέρι του μέσα απ' το σεντόνι που είχα τυλιγμένο γύρω μου χαϊδεύοντας μου το μπούτι και ανεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τον κώλο μου, ενώ με φιλούσε στο λαιμό. Άρχισα να βαριανασαίνω, ώσπου έσβησα το τσιγάρο, γύρισα και τον φίλησα. Το χέρι του είχε φτάσει σου μουνάκι μου, το οποίο το έτριβε με τα δάχτυλα του, ώσπου ένα γλίστρησε μέσα μου.

-    Όχι εδώ, μπορεί να μας δουν.

-    Μη φοβάσαι, κανείς δε μας βλέπει εδώ.

Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε κι εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα. Δεν άντεχα άλλο.

-    Θέλω να με γαμήσεις!

-    Πόσο το θες;

-    Πάρα πολύ, σε παρακαλώ δε μπορώ άλλο. Σε θέλω μέσα μου!

Όπως ήμασταν βγάζει το χέρι του από το μουνί μου και με γυρνάει πλάτη σε αυτόν κι εγώ να στηρίζομαι στα κάγκελα. Μου σηκώνει λίγο το σεντόνι και συνεχίζει να με παιδεύει τρίβοντας την τρυπούλα μου.

-    Μπες…

και αμέσως ένιωσα σαν ένα ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνά, σαν να είχα το αίσθημα της ολοκλήρωσης. Ακόμα δε μπορώ να το περιγράψω. Ήξερε πως να με βασανίσει κι άλλο. Έβαζε κι έβγαζε τον πούτσο του αργά, ώσπου πήρα πρωτοβουλία και άρχισα να κουνιέμαι εγώ προς τον πούτσο του γρήγορα. Κατάλαβα ότι του άρεσε γιατί με έπιασε από τους γοφούς και με βοηθούσε να κουνιέται ακόμα πιο γρήγορα και με περισσότερη δύναμη. Έβγαζα μικρούς ήχους ηδονής καθώς φοβόμουν μην ακουστούμε. Μετά από κάνα 10λεπτο τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν από τη καύλα και εγώ να ζαλίζομαι. Τον σταμάτησα και με κοίταξε με απορία.

-    Μην ανησυχείς. Απλώς από τη καύλα με ζάλισες…

και του έδωσα ένα φιλί. Τον πήρα από το χέρι και μπήκαμε στο δωμάτιο. Πέταξα από πάνω μου το σεντόνι, τον έπιασα από τους ώμους και τον πέταξα στο κρεβάτι. Ανέβηκα πάνω του και άρχισα να τον φιλάω στο λαιμό, ενώ η πούτσα του τριβόταν στα μουνόχειλα μου. Έπιασε τον πούτσο του και τον έβαλε γρήγορα στο μουνάκι μου που αποζητούσε να χύσει. Κουνιόμουν με όλη μου την ενέργεια, γαντζωμένη με τα νύχια μου στο στήθος του. Στο δωμάτιο ακούγονταν τα αρχίδια του που έσκαγαν με δύναμη στο μουνί μου, οι φωνές μου και το αγκομαχητό του. Όταν ένιωθα πως θα χύσω έβαλα το χέρι μου στη κλειτορίδα μου και άρχισα να την τρίβω με μανία όσο ανέβαινα και κατέβαινα στον πούτσο του.

-    Χύνω μωρό μου, χύνω η πουτάνα πάνω στον πούτσο σου…

και τα καυτά μου υγρά άρχισαν να τρέχουν στον πούτσο του και στ’ αρχίδια του. Μετά από 3 δευτερόλεπτα βρήκα την ανάσα μου.

-    Μωρό μου θέλω να χύσω κι εγώ, παρ' τον στο στοματάκι σου!

Αμέσως έβγαλα το μουνάκι μου που έσταζε ακόμα από τον πούτσο του και κατέβηκα χαμηλά, αλλά καθόμουν στα τέσσερα για να έχει θέα τον κώλο μου. Ήταν υπέροχος ο πούτσος του με τα υγρά μου πάνω. Χωρίς να χάσω χρόνο άρχισα να τον πιπώνω. Τον έβαζα μέχρι τη βάση στο στόμα μου και με τη γλώσσα μάζευα τα υγρά μου. Συνέχισα έτσι, έσφιξα και τα χειλάκια μου και ανεβοκατέβαινα κοιτάζοντας τον στα μάτια.

-    Έτσι καυλιάρα μου. Σου γαμάω το στόμα. Σ' αρέσει; Πες μου!

Του έγνεψα με το κεφάλι καθώς δεν ήθελα να αποχωριστώ τον πούτσο του ούτε δευτερόλεπτο.

-    Αχ… έτσι μωρό μου! Σε χύνω καργιολάκι μου. Παρ’ τα όλα μέσα στο στόμα σου…

και το καυτό του σπέρμα πετάχτηκε στη γλώσσα και το λαρύγγι μου. Τα κατάπια όλα και μόλις τελείωσε συνέχισα να του καθαρίζω τον πούτσο. Μόλις τελείωσα ανέβηκα πιο ψηλά, που με περίμενε με ανοιχτή αγκαλιά. Μείναμε έτσι για λίγο χωρίς να μιλάμε. Μετά από λίγο, σηκωθήκαμε να ετοιμαστούμε για να με γυρίσει σπίτι. Καλέσαμε το ασανσέρ και εκείνη την ώρα χτύπησε το κινητό του. Το σήκωσε να μιλήσει και μπήκαμε μέσα. Γνωρίζοντας από πριν πως δεν υπάρχει κανένας άλλος στους άλλους 2 ορόφους. Γονάτισα, του κατέβασα τη φόρμα και το μποξεράκι και με κοίταξε με ένα μπερδεμένο βλέμμα. Του χαμογέλασα και άρχισα να του παίρνω πίπα. Άρχισε να χάνει τα λόγια του στο τηλέφωνο. Τον κοιτούσα στα μέσα στα μάτια και έβλεπα την καύλα που του δημιουργούσα. Έκλεισε γρήγορα το τηλέφωνο και ακούμπησε το κεφάλι του πίσω.

-    Είσαι τρελή και απίστευτη!

Τον άκουγα που μονολογούσε (τι κάνει, αχ θεέ μου και κάτι τέτοια). Ένιωθα τον πούτσο του να σκληραίνει στο στόμα μου και τον τσιμπούκωνα για κάνα 10λεπτο, ώσπου ξανά έχυσε στο στόμα μου. Με φίλησε με πάθος στο στόμα, βγήκαμε από το ασανσέρ, με πήγε σπίτι και με αποχαιρέτησε με ένα φιλί. Με το Μάριο βρισκόμαστε ακόμα κάποιες φορές και έχουμε κάνει αρκετά, τα οποία θα σας διηγηθώ σε επόμενη ιστορία.



(Copyright protected OW ref: 91125)