Μητριά - μάνα, όλα μαζί (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.92 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Μητριά - μάνα, όλα μαζί

Της έγλειφα το μουνάκι μέχρι που με έχυσε στα μούτρα. Πρώτη φορά ένιωθα τόσο υπέροχα, τόσο όμορφα και αυτή να με φίλα στο πρόσωπο, στο στόμα να γεύεται τα χύσια της από το πρόσωπο μου. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και κάθισε πανό στο σκληρό μου πούτσο. Τα έκανε όλα μονή της! Να χοροπήδα πάνω κάτω και να μου λέει πώς θα με κάνει άντρα, θα με μάθει να γαμώ υπέροχα, ότι θα μου μάθη τα πάντα περί του sex. Χύσαμε και οι 2 ταυτόχρονα. Ξάπλωσε πάνω μου με αναγάλλιασε και με φιλούσε όπως και εγώ φυσικά. Τις εκμυστηρεύτηκα πώς την ποθούσα από την πρώτη στιγμή που την είδα και πώς είχα τρελάνει τον πούτσο μου για πάρτη της. Χαμογέλασε και μου είπε πώς θα περάσουμε υπεροχές διακοπές.

Για 2 μέρες ήμασταν γυμνοί στο σπιτάκι της και με μάθαινα τα πάντα για το sex. Την τρίτη μέρα επίστρεψε ο πατέρας μου και έπρεπε να φερόμαστε φυσιολογικά. Τα πρωινά που κοιμόταν ο πατέρας πήγαινα διπλά στο σπίτι, με περίμενε στο κρεβάτι να την γλείψω και να τη γαμήσω. Τα βραδάκια έβγαιναν έξω με τον πατερά κι εγώ να ζηλεύω και να μαλακίζομαι με τις ώρες μέχρι να κοιμηθώ. Πέρασαν οι μέρες και φτάσαμε στην μέρα που θα φεύγαμε. Στενοχωρήθηκα παρά πολύ, δεν ήθελα να τελειώσει όλο αυτό που περνούσα. Μου υποσχέθηκα πώς θα ερχόταν να με βρει και έτσι φύγαμε για Αθήνα. Περνούσε ο καιρός και τίποτα από την κ. Μέλινα, κανένα νέο κι εγώ να μαλακίζομαι στη σκέψη της και στο τι πέρασα μαζί της. Ο καιρός περνούσα και στον χρόνο περίπου ένα απόγευμα ο πατέρας μου ανακοίνωσε πώς σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί και πώς θα έφερνε την κυρία που έβγαινε μαζί της να με γνωρίσει και να την γνωρίσω. Μου είπε πώς ήταν και αυτή χωριζόμενη και πώς είχε και μια κόρη στην ηλικία μου.

Ένα απόγευμα μου είπε ο πατέρας πώς το βραδύ θα ερχόταν η κυρία με την κόρη της για φαγητό. Δεν έδωσα και πολύ σημασία. Ο πατέρας όλη μέρα έκανε προετοιμασίες για να υποδεχτεί της καλεσμένες του κι εγώ ως συνήθως κλεισμένος στο δωμάτιο μου να έχω ένα στρινκ της Μελίνας και να τον παίζω. Γύρο στης 8, άκουσα την πόρτα να κτυπά, κατάλαβα πώς ήρθαν η καλεσμένοι του πατερά και μετά από λίγο με φωνάζει ο πατέρας να βγω από το δωμάτιο μου. Βαριόμουν και καθυστερούσα, ώσπου ανοίγει η πόρτα του δωματίου μου και μπαίνει μέσα η κ. Μελίνα. Τα έχασα. Χαμογελαστή μου λέει…

-    δε με επιθύμησες, για αυτό δεν έρχεσαι έξω.

-    Τι κάνεις εδώ;

Ήρθε κοντά μου, κάθισε διπλά μου στο κρεβάτι, με αναγάλλιασε και μου λέει χαμογελαστή…

-    θα γίνω μητριά σου.

Τα έχασα αλλά αυτή με αναγάλλιασε και ψιθυριστά στα αυτή μου λέει:

-    Θα κάνουμε πολλά πράγματα μαζί.

Πήγαμε στο σαλόνι μαζί. Εκεί μας περίμενε ο πατέρας και η κόρη της κ. Μελίνας. Όμορφο κορίτσι, περίπου στην ηλικία μου. Καθίσαμε στο τραπέζι, εγώ κάθισα διπλά από τη Μέλινα και πετούσα στα σύννεφα. Ήμουν τρισευτυχισμένος και η Μέλινα με απαλές κινήσεις να μου χαϊδεύει τον πούτσο κάτω από το τραπέζι. Όλο το βραδύ κύλισε έτσι να τη χαϊδεύω και να με χαϊδεύει. Μετά από μερικές μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πώς ήθελε να βρεθούμε. Κανόνισα να μείνω σπίτι και να μην πάω στην σχολή. Ήρθε γύρο στης 9 το πρωί, μου έδωσε ένα φιλί και μου λέει πως πρέπει να μιλήσουμε πρώτα. Καθίσαμε στον καναπέ και μου λέει:

-    Ξέρεις ότι θα παντρευτώ τον πατέρας σου.

-    Ναι… της απάντησα.

-    Δε γνωρίζει τίποτα για μας, ούτε η κόρη μου, ούτε ο μπαμπάς και αν θες να συνεχίσουμε μαζί πρέπει να ήμαστε πολύ προσεκτικοί.

Συμφώνησα με όλα όσα έλεγε. Επιπρόσθετα μου λέει θα την πηδάει και ο πατέρας μου και δεν πρέπει να ζηλεύω. Αν και δε μου άρεσε, συμφώνησα και με αυτό.

Συνεχίζεται…(Copyright protected OW ref: 90940)