Εορταστικό δώρο

Δημοσιεύθηκε από stathislakas
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (7 Votes)
Παραμονή της γιορτής μου, ήμουν με φιλαράκια έξω για καφέ. Μπροστά μου πέρασε η Βίκυ με μια φίλη της και με χαιρέτησε. Ανταπέδωσα το χαιρετισμό με ένα χαμόγελο. Αφού τελειώσαμε τοn καφέ μας με την παρέα και ετοιμαζόμουν να φύγω, έλαβα μήνυμα στο κινητό μου. Ήταν η Βίκυ και με ρωτούσε αν έχω χρόνο να κάνουμε μια βόλτα. Είχα καιρό να τη δω. Βγαίναμε μια περίοδο αλλά πριν γίνει οτιδήποτε μεταξύ μας εξαφανίστηκε. Τι είχα να χάσω; Της απάντησα πως μπορώ και κανονίσαμε να περνούσα να την πάρω με το αμάξι σε ένα τέταρτο, από ένα ήσυχο μέρος κοντά στο σπίτι της. Έφτασα στο σημείο της συνάντησης και περίμενα για 5 λεπτά μέχρι που εμφανίστηκε. Η Βίκυ είναι ένα μελαχρινό πλάσμα γύρω στα 50 κιλά, στο 1,65 με μικρό στήθος και ωραίες ρώγες (όπως θα ανακάλυπτα) και έναν τουρλωτό κώλο. Φορούσε ένα λουλουδάτο κολάν με μποτάκια και μια ριχτή μπλούζα. Μπήκε μέσα στο αμάξι και με κοίταξε με μια ντροπή που με έκανε να καυλώσω.

-    Καλώς τη. Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε, είπα γελώντας.

-    Έλα μη με πειράζεις. Δε μπορούσα τόσο καιρό να βρεθούμε, είπε με παράπονο.

-    Καλά κούκλα μου δεν πειράζει. Που θες να πάμε, ρώτησα.

-    Μ… κάπου πιο ήσυχα να μιλήσουμε, μου απάντησε. Θέλω να σου πω.

Ξεκίνησα και αφού κάναμε μια μικρή βόλτα βρεθήκαμε σε ένα ερημικό μέρος πίσω από μια άδεια αποθήκη. Είχε μια καλή νύχτα. Βγήκε από το αμάξι. Βγήκα και την ακολούθησα.

-    Για πες μου. Τι είναι αυτό που ήθελες να μου πεις;

-    Να... πως να στο πω; Δε μπορώ, ντρέπομαι…

είπε και μου γύρισε τη πλάτη να μην τη βλέπω. Με είχε καυλώσει τέρμα και το ήξερε. Την πλησίασα από πίσω και την πήρα αγκαλιά.

-    Έλα πες μου κουκλίτσα…

της ψιθύρισα στο αυτί και την έκανα να ανατριχιάσει και να κολλήσει τον κώλο της πάνω στον πρησμένο μου πούτσο.

-    Αχ... Δε μπορώ. Αχ...

αναστέναξε. Τότε την έσφιξα πάνω μου και τη δάγκωσα στο λαιμό κάνοντας τη να ανασαίνει βαριά ενώ ο πρησμένος μου πούτσος ακουμπούσε τον κώλο της.

-    Ξέρω τι θες κούκλα μου, της είπα και το χέρι μου αργά πέρασε μέσα από το κολάν της και χάιδεψα το μουνάκι της πάνω από το στρινγκ της που ήταν υγρό.
-    Μη μου το κάνεις αυτό…

είπε τουρλώνοντας τον κώλο της κι άλλο και πιέζοντας το καυλί μου.

-    Μη... δε θα αντέξω…

είπε αναστενάζοντας. Την τράβηξα απαλά από τα μαλλιά και τη φίλησα με πάθος. Την κοίταξα και της είπα.

-    Σήμερα θα γίνεις δικιά μου…

και όπως ήμασταν όρθιοι την έσπρωξα να ακουμπήσει τα χέρια της στο αμάξι και την τράβηξα από τη λεκάνη προς τα πίσω ώστε να λυγίσει η μέση της και να τουρλώσει ο κώλος της. Της κατέβασα το κολάν κάτω από τα γόνατα. Θαύμασα τον κώλο της και ρίχνοντας του δύο μπατσάκια της, είπα.

-    Σήμερα καυλάκι μου θα μάθεις να μη με καυλώνεις τόσο καιρό με αυτό τον κώλο.

-    Δεν το κάνω επίτηδες…

μου απάντησε με εμφανή την καύλα της προσμονής, Έσκυψα και δάγκωσα τα κωλομάγουλα της κάνοντας την να βγάλει ένα βογκητό. Της τράβηξα το στρινγκ και άνοιξα με τα χέρια μου τα κωλομάγουλα αποκαλύπτοντας την μικρή υγρή τρύπα της που έκαιγε. Αμέσως έχωσα τη γλώσσα μου βαθειά μέσα στο μουνάκι της κάνοντας την να χάσει κάθε αναστολή και να αρχίσει να μουγκρίζει και να λέει διάφορα.

-    Γλείψε με αγόρι μου... αχ πως το κάνεις, έτσι... τι έχανα τόσο καιρό... αχ αυτή η γλώσσα σου...

Αφού για αρκετή ώρα την έγλειφα κάνοντάς την να στάζει από καύλα άρχισα να βάζω ένα δάχτυλο στο μουνάκι της ενώ επικεντρώθηκα στην τρυπούλα του κώλου της με τη γλώσσα μου. Η Βίκυ είχε χάσει κάθε επαφή και ήταν φανερό πως δε θα αργούσε να τελειώσει καθώς ήδη τα πόδια της έτρεμαν. Είχα σαλιώσει καλά την τρυπούλα του κώλου της όταν έβγαλα το δάχτυλο που κολυμπούσε στο μουνάκι της και με τα υγρά που είχε το έσπρωξα να μπει στον κώλο της. Μόλις ακούμπησε το δάχτυλό μου την τρυπούλα της και άρχισα να σπρώχνω ακούστηκε να λέει ότι χύνει και έχυσε με δύναμη. Ίσα που πρόλαβα να σηκωθώ και να την κρατήσω πριν πέσει καθώς, με την ένταση που τέλειωσε, τα πόδια της δε την κράτησαν. Την πήρα αγκαλιά και της έδωσα ένα φιλί για να γευτεί το μουνάκι και το κωλαράκι της. Άνοιξα την πόρτα από το αμάξι και την έβαλα να καθίσει στο πίσω κάθισμα βγάζοντας της τα μποτάκια και το κολάν με το στρινγκ. Αφού βρήκε τις ανάσες της με κοίταξε στα μάτια.

-    Σειρά μου τώρα…

είπε με καύλα. Μου ξεκούμπωνε το τζιν κοιτώντας με στα μάτια και με μιας το κατέβασε μαζί με το μποξεράκι. Ο πούτσος μου σκληρός παλλόταν μπροστά στο προσωπάκι της.

-    Έλα καυλιάρα μου. Παρ’ τον στο στοματάκι σου. Ξέρω πως τον θες.

-    Πολύ τον θέλω…

είπε κοιτώντας με στα μάτια και με μιας τον εξαφάνισε στο στόμα της και άρχισε να με πιπώνει βαθιά, ενώ ταυτόχρονα με το ένα χέρι μου τον έπαιζε και με το άλλο χάιδευε τα αρχίδια μου. Ήταν η σειρά μου να χάσω τα λόγια μου καθώς το τσιμπούκι της ήταν πολύ καλό, υγρό και έντονο. Την άκουγα να το ευχαριστιέται και καύλωνα περισσότερο. Μην αντέχοντας για πολύ ώρα της φώναξα πως θα τελειώσω και τότε πιο μανιασμένα ρουφούσε τον πούτσο μου σπρώχνοντας με, με τα χέρια της, από τον κώλο μου βαθιά στο στοματάκι της. Έχυσα με ένταση και τα κατάπιε όλα κοιτάζοντας με στα μάτια. Συνέχισε να με τρομπάρει στο στόμα της κοιτώντας με. Αυτό με καύλωσε ξανά. Και ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει ξανά στο στοματάκι της. Μόλις σκλήρυνε ξανά την έπιασα από τα μαλλιά της έδωσα ένα φιλί και τη γύρισα στα 4. Αυτή μέσα στο αμάξι κι εγώ όρθιος ακόμη μπροστά στη πόρτα.

-    Καιρό ήθελα να σε γαμήσω αλλά εσύ μας έκανες τη δύσκολη. Τώρα θα δεις τι έχανες καυλιάρα, είπα.

-    Γάμα με τώρα την πουτάνα!

Άρχισα να τρίβω το καυλί μου στα μουνόχειλα της που έκαιγαν από καύλα. Με μια κίνηση χώθηκα όλος μέσα της και άρχισα να τη γαμάω γρήγορα. Ο πούτσος μου είχε γεμίσει από τα υγρά της και εκείνη φώναζε διάφορα. Ταυτόχρονα έβαλα ένα δάχτυλο στον κώλο της και την έκανε να βογκήξει και να προσπαθεί να πάρει πιο βαθειά τον πούτσο στο μουνάκι της.

-    Θα χύσω στο μουνί σου πουτανάκι να μάθεις να μην με καυλώνεις!

-    Όχι μέσα μου. Όπου αλλού θες καυλιάρη μου αλλά όχι στο μουνί μου, φώναξε.

Δεν ήθελα πολύ. Με το που είπε αυτό τράβηξα τον πούτσο μου από μέσα της που έσταζε από τα υγρά της και τον ακούμπησα στην μικρή τρυπούλα του κώλους της.

-    Σε έχει γαμήσει κανείς από εδώ, της είπα.

-    Όχι γαμιά μου, δικός σου είναι. Γάμα τον αλλά με προσοχή.

Αργά έσπρωξα τον πούτσο μου να μπει μέσα στον κώλο της. Σιγά-σιγά τον δέχτηκε όλο μέσα της. Μόλις μπήκα, άρχισα να κουνιέμαι αργά. Πονούσε αλλά δεν ήθελε να με σταματήσει. Μετά από μερικά λεπτά, άρχισε να βαριανασαίνει και τότε άρχισα να ανεβάζω ρυθμό και να τις ρίχνω σφαλιάρες στον κώλο. Βογκούσε δυνατά ενώ είχε αρχίσει να τρίβει το μουνί της που το ένιωθα να συσπάται. Ξέφρενα της άνοιγα τον κώλο και έφτασε η ώρα να τελειώσω λέγοντας…

-    Παρ’ τα πουτάνα μου. Όλα στο κωλαράκι σου μέσα. Θα σε γαμάω συνέχεια καυλιάρα…

της είπα και τέλειωσα βαθιά μέσα στον κώλο της.

-    Χύνω η πουτάνα…

φώναξε μόλις τέλειωσα μέσα της και ξέπνοη έπεσε στο κάθισμα κι εγώ από πάνω της ενώ ο πούτσος μου ήταν ακόμη στον κώλο της.

-    Χρόνια πολλά καυλιάρη μου, είπε και με φίλησε. Σου άρεσε το δώρο σου;

(Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο τότε!)(Copyright protected OW ref: 90585)