Ο παιδότοπος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.27 (13 Votes)
Καλησπέρα σας, είμαι ο Μ... και τη γυναίκα μου τη λένε Π... Μας αρέσει να καυλώνουμε τους άλλους όπου και να είμαστε, είτε στο σούπερ μάρκετ, είτε στο δρόμο και γενικά παντού. Η γυναίκα μου πάντα φοράει πολύ κοντά σορτσάκια έτσι ώστε τα κωλομάγουλα της να φαίνονται πολύ έντονα όταν περπατάει και ειδικά όταν σκύβει να πετάγονται τα παχιά μουνόχειλα της. Έχει μια ζουμερή κωλάρα που όλοι στη γειτονιά έχουν να λένε και να παρακαλάνε πότε θα πάει στο σούπερ μάρκετ για ψώνια, έτσι ώστε να την πάρουν από πίσω και να ευχαριστηθούν μάτι. Σχεδόν κάθε φορά που πηγαίνουμε έχουμε και πολλούς θεατές από πίσω μας. Ειδικά φέτος.

Το καλοκαίρι το τερμάτισε. Ένα απόγευμα που είχαμε πολλές καύλες μετά από ένα γρήγορο γαμήσι και αφού μας διέκοψε ένα τηλεφώνημα είχαμε όρεξη για πειράγματα. Έτσι φόρεσε ένα πολύ κοντό σορτσάκι, χωρίς εσώρουχο από μέσα, με τα κωλομάγουλα φάτσα κάρτα σε όλους και μόνο που ήταν όρθια και πήγαμε στο σούπερ μάρκετ. Μόλις βγήκαμε από το σπίτι, κατάλαβα ότι θα γίνουμε θέαμα σε πολύ κόσμο, έτσι αποφασίσαμε να πάμε με τα πόδια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε μέχρι να φτάσουμε. Είχα φροντίσει να κρατήσω μερικά μέτρα απόσταση για να βλέπω αντιδράσεις. Αυτοκίνητα κόρναραν, φώναζαν, σφύριζαν και γενικά η κατάσταση κόντευε να ξεφύγει. Με το που μπήκαμε μέσα στο μαγαζί, ο υπεύθυνος που μας ξέρει χάρηκε όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, βλέπετε κατάλαβε ότι θα πάρει το μάτι της ζωής του.

Εν τω μεταξύ, η γυναίκα μου είναι λίγο κοντούλα με μέτρια βυζιά, αλλά με μια κωλάρα βραζιλιάνικη και με το μισό κώλο απ’ έξω με το σορτσάκι. Είναι σκέτη κόλαση. Σκύβει να πάρει το καλαθάκι και να σου τα παχιά μουνόχειλα της ξεπροβάλουν. Ο υπεύθυνος δεν μπορούσε να κοιτάξει απευθείας επειδή ήμουν κι εγώ από πίσω, γι’ αυτό έκανα ότι δεν κοιτάω έτσι ώστε να τον διευκολύνω. Όμως με την άκρη του ματιού μου κατάλαβα ότι άρχισε να τρέμει από την καύλα, ενώ η γυναίκα μου παρέμεινε ατάραχη. Αρχίσαμε να περπατάμε στους διαδρόμους και να ψωνίζουμε, ψάχνοντας τα προϊόντα που θέλουμε να αγοράσουμε. Τελικά πόσο καυλιάρα μπορεί να είναι μια γυναίκα; Γυρίζει και ρωτάει τον προϊστάμενο που είναι οι ξηροί καρποί και αυτός της λες στον τελευταίο διάδρομο παρακαλώ και αρχίζει να προχωράει κουνώντας την κωλάρα της που σχεδόν είχε βγει η μισή έξω.

-    Ορίστε κυρία, εδώ είναι, της λέει, κάτω-κάτω.

Με μια κίνηση σκύβει να τους πάρει και δίνει ρεσιτάλ. Τα μουνόχειλα της είναι στη μούρη του υπεύθυνου και το σορτσάκι έχει μπει όλο μέσα στην κωλάρα της. Εγώ που είμαι δίπλα νιώθω έτοιμος να εκραγώ και ο υπεύθυνος που είναι σε πολύ δύσκολη θέση δεν ξέρει τι να πει, ενώ ο πούτσος του αρχίζει να σπαρταράει, μάλλον άρχισε να χύνει βλέποντας αυτό το θέαμα. Γυρίζει η γυναίκα μου και ρωτάει με τον κώλο της σχεδόν έξω αν θέλω να πάρουμε και φιστίκια. Προχωράμε και νιώθω ότι είναι όλα τα μάτια καρφωμένα στον κώλο της γυναίκας μου. Τι καύλα Θεέ μου! Με το παραμικρό έσκυβε και έδειχνε τα μουνόχειλα της σε όποιον ήταν στο διάδρομο, είχαν τρελαθεί όλοι. Ήταν δυο πιτσιρικάδες που προσπαθούσαν να είναι όλο από πίσω της κάθε φορά που έσκυβε να πάρει κάτι, έτσι ώστε η μουρη τους να είναι σε απόσταση αναπνοής με την κωλάρα της.

Η αποθέωση ήταν όταν φτάσαμε στο ταμείο και άρχισε να βγάζει τα ψώνια από το καλαθάκι. Όλοι σχεδόν οι πελάτες ήταν από πίσω της για να παίρνουν μάτι τα μουνόχειλα της κάθε φορά που έσκυβε να πιάσει και από ένα προϊόν. Ήταν η απόλυτη καύλα να βλέπεις να χύνουν όλοι στο σούπερ μάρκετ βλέποντας τον κώλο της γυναίκας σου. Φεύγοντας, πλέον ξέραμε ότι σχεδόν όλοι είχαν βγάλει και από μια φωτογραφία με τη γυναίκα μου σκυμμένη και τα μουνόχειλα της εκτεθειμένα. Η επόμενη ιστορία είναι όταν πήγαμε στον παιδότοπο.(Copyright protected OW ref: 90493)