Μητριά - μάνα, όλα μαζί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (12 Votes)
Διαβάζοντας της ιστορίες, θα ήθελα να σας διηγηθώ κι εγώ μια ιστορία που συνέβη πριν καιρό. Ονομάζομαι Μάρκος, είμαι στα 20 και όλα άρχισαν στα 16 μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός και γύρο στα 16 η μαμά, που λόγω δουλείας χρειαζόταν να ταξιδεύει αρκετά, μου πρότεινε να μετακομίσω με τον πατερά μου για λίγο καιρό για να μη είμαι μονός σπίτι. Μετακόμισα μαζί του ένα καλοκαίρι και ο πατέρας μου για να με κάνει να νιώσω καλά, μου πρότεινε να πηγαίναμε για διακοπές οι 2 μας σε ένα νησάκι και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Πήγαμε λοιπών διακοπές μαζί σε ένα νησί. Το ξενοδοχείο πολυτελές, με σπιτάκια «bungalows» σχεδόν πανό στο νερό. Ο πατέρας είχε κανονίσει να μείνουμε σε 1 «bungalow» και μετά από τα τυπικά του check in προχωρήσαμε για να πάμε στο σπιτάκι. Ταχτοποιήσαμε της αποσκευές μας κι εγώ ενθουσιασμένος, άνοιξα την μπαλκονόπορτα για να δω τη θάλασσα. Μόλις βγήκα έξω παρατήρησα μια κυρία να κάθεται στο διπλανό μπαλκόνι . Με χαιρετίσει και μου είπε «καλωσορίσατε», βγήκε έξω και ο πατέρας, τη χαιρέτισε και συστηθήκαμε. Ονομαζόταν κ. Μελίνα και ήταν διακοπές μονή. Μας προσκάλεσε να καθίσουμε μαζί της. Μιλούσαμε για διάφορα αλλά έμενα τα μάτια μου έπεφταν συχνά πυκνά πάνω στο όμορφο της στήθος. Ήταν με το μαγιό από πάνω και με ένα παρεό από κάτω, είχε πολύ ωραίο κορμί. Την επόμενη ξύπνησα πρωί, ο πατέρας κοιμόταν ακόμη και βγήκα στην αυλή ελπίζοντας να βρω την γειτόνισσα. Δεν ήταν εκεί και προχώρησα προς την παραλία. Κάθισα στην άμμο και χάζευα την θάλασσα.

Όπως ήμουν απορροφημένος και χάζευα, ένιωσα ένα χέρι να μου χαδεύει τα μαλλιά και να μου λέει:

-    Πρωινός τύπος αγόρι μου, όπως κι εγώ!

Γύρισα και βλέπω την κ. Μελίνα.

-    Καλημέρα, της λέω.

-    Καλημέρα…

απαντά. Με ρώτησε για τον πατέρα και της είπα πώς κοιμάται ακόμη.

-    Α... υπναράς, μου λέει. Θα κολυμπήσουμε;

Χαμογέλασα και πριν προλάβω να απαντήσω έβγαλε το παρεό και εμείνει με το μαγιό. Μόλις την είδα με το μαγιό τα έχασα. Φορούσε ένα άσπρο string μικροσκοπικό. Από μπροστά φαινόταν καθαρά το σχήμα του μουνιού της και από πίσω ήταν μονάχα μια κλωστή. Φαινόταν καθαρά η υπέροχη κωλάρα της. Ένιωσα τον πούτσο μου να μεγαλώνει, τα έχασα και μου λέει…

-    Λοιπόν… θα κολυμπήσουμε;

Κατάφερα να της πω «να βάλω μαγιό και έρχομαι». Προχώρησε προς τη θάλασσά κι εγώ τρέχοντας πήγα στο σπιτάκι. Κλείστηκα στο αποχωρητήριο και μαλακίζομαι σκεπτόμενος το υπέροχο κορμί της κ. Μελίνας. Αυτό συνεχίστηκε για μέρες. Κάναμε πάρα πολύ παρέα και οι 3 μας. Εγώ να μαλακίζομαι 2-3 φορές την μέρα για πάρτη της. Σε κάποια φάση άρχισαν να βγαίνουν τα βραδιά με τον πατέρα και εγώ να μένω μόνος να μαλακίζομαι για αυτή. Όλα άλλαξαν ένα πρωινό. Μου ανακοίνωσε ο πατέρας πώς έπρεπε να απουσιάσει Αθήνα για δουλειές και πώς θα εμένα με την κ. Μελίνα μέχρι να γυρίσει. Εγώ πέταγα από τη χαρά μου που θα βρισκόμουν συνέχεια μαζί της.

Η πρώτη μέρα κύλισε όμορφα. Το βραδάκι καθίσαμε μαζί στο μπαλκόνι και μιλούσαμε. Σε κάποια φάση της είπα πώς θα πήγαινα τουαλέτα. Μπήκα στην τουαλέτα του δικού της σπιτιού και όπως στεκόμουν εκεί, είδα σε μια γωνιά ένα δικό της στρινγκάκι. Με γρήγορες κινήσεις το πήρα και το έβαλα στην τσέπη μου. Όλο το βράδυ έμενα μαζί της, το μύριζα και μαλακιζόμουν . Ξύπνησα και κάθισα στο σαλονάκι. Σε λίγο ξύπνησε και αυτή. Ήρθε στο σαλονάκι κι εγώ έχασα την λαλιά μου μόλις την είδα. Ήταν με τα εσώρουχα της και μου λέει:

-    Δε σε ενοχλώ έτσι;

-    Όχι, όχι…

κατάφερα να πω. Κάθισε διπλά μου με τον καφέ της και μιλούσαμε για διάφορα. Σε κάποια φάση μου λέει:

-    Λοιπόν αγόρι μου, έχεις κοπέλα;

-    Όχι…

της απάντησα λίγο ντροπαλά και γυρνώντας προς εμένα με χαμόγελο και γλυκάδα στα λογία της μου λέει…

-    και για ποια τον έπαιζες όλο το βράδυ;

Τα έχασα, κοκκίνισα, ντράπηκα κι αυτή ήρθε πιο κοντά μου. Έβαλε το χέρι της στο πόδι μου, χάιδευε προς τα πάνω και μου έλεγε:

-    Για μένα το έκανες αγόρι μου; Πες μου, για εμένα;

Έτσι όπως έρχονταν τα πράγματα το μόνο που κατάφερα ξεστομίσω ήταν ένα «ναι». Αύτη πήρε θάρρος και με το χέρι της είχε φτάσει να χαϊδεύει τον πούτσο μου έξω από το σορτσάκι.

-    Έχεις κάνει ποτέ sex;… μου λέει.

-    Όχι…

της είπα ντροπαλά.

-    Μη ντρέπεσαι θα στα μάθω όλα εγώ!

Σηκώθηκε, με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο δωμάτιο της.

-    Βγάλε τα ρούχα σου αγόρι μου.

Με γρήγορες κινήσεις έμεινα γυμνός. Γονάτισε μπροστά μου, πήρε με τα χέρια της τον πούτσο μου, τον χάιδεψε για λίγο και άρχισε να τον γλείφει. Τρελάθηκα! Πρώτη φορά μου έγλειφαν τον πούτσο και από την τόση καύλα δεν άντεξα και έχυσα. Την έχυσα στο στόμα και αυτή λαίμαργη τα καταπίνει όλα.

-    Μπράβο αγόρι μου, μου είπε. Τώρα σειρά σου. Χθες έγλειφες το string μου, τώρα να γλείψεις της μουνάρα μου!

Ξάπλωσε στο κρεβάτι γυμνή και άνοιξε τα ποδιά. Έβλεπα για πρώτη φορά μουνάκι. Το είχα ονειρευτεί άπειρες φορές, είχα μαλακιστεί για πάρτη του πολλές φορές και τώρα το είχα εκεί, μπροστά μου. Γονάτισα και έβαλα το πρόσωπο μου κοντά του, ήθελα να το δω να το θαμάσω και συνάμα να το φάω.

-    Έλα, με παρότρυνε, γλείψε με και θα σε μάθω πάρα πολλά πράγματα για τα μουνάκια.

Άρχισα να γλείφω, να γλείφω σαν τρελός και να ξεροχύνω από την καύλα μου. Αυτή να με καθοδηγεί, να μου λέει πώς να τη γλείφω και πώς να την κάνω να χύσει.

Συνεχίζεται…(Copyright protected OW ref: 90433)