Με τη φίλη του αδερφού μου

Δημοσιεύθηκε από Grimm
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.10 (5 Votes)
Πριν από μερικά χρόνια, είχε έρθει ο αδερφός μου για διακοπές στο χωριό με τη φίλη του την Ελένη. Εγώ εμένα εκεί μόνιμα, έχοντας τελειώσει το σχολείο και αποφάσισα να μείνω στη γιαγιά. (Για την Ελένη να σας πω δύο λόγια μελαχρινή γύρω στο 1,70 μεγαλύτερη μου τότε κατά 2 χρόνια. Εμφανισιακά πολύ ωραία κοπέλα είχε πολύ ωραίο χαμόγελο, αλλά ήταν λίγο γεματούλα. Εγώ πάλι, το ίδιο ύψος περίπου, 1.70, εμφανισιακά ξανθός, γαλανομάτης, σα Γερμανός ένα πράγμα, εμφανίσιμος θα έλεγα. Αυτά με τις συστάσεις.)

Όταν γνωριστήκαμε με την Ελένη δε μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, δεν έδινα πολύ σημασία, την είχα στο γράψιμο λόγο του ότι ήμουν τσακωμένος με τον αδερφό μου. Αυτή οπότε με έβρισκε μόνο, όλο μου τριβόταν και παραπονιόταν που δεν της έδινα σημασία. Ένα βράδυ Λοιπόν αποφασίζουμε να βγούμε όλοι μαζί. Εγώ δεν ψηνόμουν, αλλά με τα πολλά βγήκα. Όλα ξεκίνησαν από μια πλάκα, έλεγε ότι θα την έπεφτε στον σερβιτόρο και μαλακιες. Εμένα μου την έδωσε, σπάστηκα και το κατάλαβε. Σε κάποια στιγμή νιώθω το πόδι της να με χαϊδεύει και σιγά-σιγά να ανεβαίνει στον πούτσο μου. Μου τον είχε κάνει πέτρα. Σε κάποια φάση, σηκώνομαι να πάω τουαλέτα και έρχεται μαζί μου.

-    Τι κάνεις εδώ;…

της λέω και γελάει.

-    Δεν έπιασε με το σερβιτόρο η πλάκα και πας να κανείς σ’ εμένα;

Αυτό ήταν, με πιάνει μέσα στην τουαλέτα, με φιλάει και κατεβάζει το χέρι της στον πούτσο. Τον βγάζει έξω, σκύβει και μου παίρνει ένα τσιμπούκι κόλαση. Τελειώνω στο στόμα της και σηκώνεται να φύγει.

-    Που πας;… της λέω.
-    Δε γίνεται εδώ, μας περιμένουν έξω τόση ώρα.

Το επόμενο βράδυ βλέποντας τηλεόραση μπροστά στο τζάκι και έχοντας πάει η υπόλοιποι για ύπνο έρχεται, κάθεται δίπλα μου, ξεκινάμε φιλία και χάδια και τα χέρια μου κατεβαίνουν και να είναι ήδη στο μουνάκι της, το οποίο ήταν μούσκεμα. Χάιδευα την κλειτορίδα και της έβαλα ένα δάχτυλο. Ήταν αρκετά στενή μπορώ να πω. Το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα. Αυτή είχε βάλει το χέρι της μέσα από το μποξεράκι και μου έπαιζε τον πούτσο καύλωνε και μου ζήταγε συνέχεια να τη φιλήσω. Κατεβαίνω στο μουνάκι της και της κάνω γλειφομούνι. Είχε τρελαθεί και η ιδέα ότι στο δίπλα δωμάτιο ήταν ο αδερφός μου την έφτιαχνε πιο πολύ.

Συνέχισα πολύ ώρα να την γλείφω. Μου αρέσει παρά πολύ να βλέπω τη γυναίκα να τρελαίνεται μόνο από τη γλώσσα για αρχή. Έχυσε δύο φορές στο στόμα μου και έπειτα σηκώθηκα, τη φίλησα και της είπα ότι είναι σειρά της να με ικανοποιήσει. Πήγε να μου πάρει πίπα, αλλά δεν την άφησα.

-    Το μουνάκι σου θέλω μωρό μου, από εχθές το σκέφτομαι.

Αναβαίνει πάνω μου, μου δίνει λίγο ακόμη να γλείψω τη μουνάρα της για να με καβαλήσει. Το κάναμε μόνο τρεις φορές εκείνο το βράδυ, γιατί ξύπνησε ο αδελφός μου και την έψαχνε.(Copyright protected OW ref: 90340)