Μήνυμα στη γυναίκα μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από onemore
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.08 (6 Votes)
Σε έχω αφήσει στην πλατεία και η Μαρία πήρε την θέση σου στο μπροστινό κάθισμα. Κάθεται με τα χέρια ανάμεσα στα πόδια προσπαθώντας να ζεσταθεί, χαζεύοντας σιωπηλή έξω από το παράθυρο. Σε κάθε φανάρι που σταματάμε, γυρίζω το κεφάλι μου προς το μέρος της για να χαζέψω, άλλοτε τα μπουτάκια της και άλλοτε το μικρό της στήθος, που με δυσκολία ξεχωρίζει πάνω από το μπουφάν της. Περίπου στη μέση της διαδρομής γυρίζει προς εμένα και παρατηρεί ότι την χαζεύω.

-    Τι κοιτάς;…

με ρωτάει κάπως αδιάφορα χωρίς να έχει καταλάβει ότι είμαι καυλωμένος.

-    Πρακτικά τίποτα ιδιαίτερο…

της απαντάω συνεχίζοντας να την περιεργάζομαι από πάνω μέχρι κάτω.

-    Μη πρακτικά;...

Ξαναρωτάει, ενώ ταυτόχρονα χασμουριέται ελαφρά και προσπαθεί να ξεπιαστεί τεντώνοντας τα πόδια και τα χέρια της.

-    Ε... μη πρακτικά... προσπαθώ να δω τα βυζάκια σου όπως διαγράφονται κάτω από τα ρούχα σου. Αλλά μέχρι τώρα τίποτα. Ίσα που τα διέκρινα τώρα που τεντώθηκες, αλλά και αυτό ήταν απειροελάχιστο…

με φανερή την απογοήτευση μου στο πρόσωπο μου.

-    Είσαι καυλωμένος τώρα;…

με ρωτάει κάπως απορημένη η Μαρία.

-    Πάντα είμαι καυλωμένος όταν σε βλέπω. Μην κοιτάς που δεν το δείχνω για να μην παρεξηγηθώ γενικά…

της απαντάω με σχετικά σοβαρό ύφος ενώ η Μαρία σκάει ένα χαμόγελο ικανοποίησης λόγω του κομπλιμέντου που της έκανα.

-    Δε χρειάζεται να το κρύβεις...

μου απαντάει η Μαρία με ελαφρώς πονηρό ύφος, ενώ κατεβάζει το φερμουάρ από το μπουφάν της και βλέπω καθαρά πλέον τα βυζάκια της να πετάγονται μέσα από το εφαρμοστό πουκάμισο της.

-    Δεν ήξερα ότι φοράς και πουκάμισα…

της λέω απολαμβάνοντας για πρώτη φορά και της ρώγες της που πετάγονταν σαν κερασάκια έτοιμα για φάγωμα.

-    Μου το πρότειναν τα παιδιά στην τελευταία εκδρομή στη Γαλλία. Άρεσε πολύ και σε αυτούς να με παίρνουν μάτι όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο και έτσι μου το πρότειναν. Τώρα το φοράω και στη δουλειά για τον ίδιο λόγο και το βγάζω μόνο όταν πάω σπίτι που δεν υπάρχει κάποιος να καυλώσω...

μου εξηγεί ενώ παράλληλα ανοίγει δύο κουμπιά από το πουκάμισο της αποκαλύπτοντας μου ελαφρώς τα στηθάκια της.

-    Κάτι χάνω… δηλαδή πλέον δεν είσαι πουτανάκι εξ αποστάσεως;

τη ρωτάω εμφανώς καυλωμένος πλέον και έχοντας κολλήσει το βλέμμα μου στα βυζάκια της όχι μόνο όταν είμαστε σταματημένοι στο φανάρι αλλά και όταν οδηγώ όσο αυτό είναι εφικτό.

-    Όχι βέβαια, απλά θέλω και κανονικό γαμήσι πλέον και αφού μπορώ να το έχω δεν το αφήνω! Να… όταν πήγαμε στη Γερμανία τα παιδιά με γάμησαν μέχρι που δεν άντεχα άλλο, ειδικά την πρώτη μέρα ήπια περισσότερα χύσια από όσα έχω πιει σε όλη μου τη ζωή...

μου απαντάει η Μαρία που πλέον είναι αρκετά καυλωμένη και έχει βάλει το χέρι της κάτω από το πουκάμισο της και παίζει με τη ρώγα της.

-    Στη δουλειά βέβαια ακόμα δεν έχω καταφέρει τίποτα, αλλά που θα πάει, από σήμερα είπα να το προχωρήσω λίγο και να μη βάζω σουτιέν έτσι ώστε να φαίνονται οι ρώγες μου περισσότερο. Ε… δε μπορεί κάποιος, κάποια θα θέλει να με κάνει πουτανάκι...

συνεχίζει η Μαρία, ανοίγοντας και τρίτο κουμπί στο πουκάμισο της για να μπορεί να βάζει το χέρι της πιο άνετα στο στήθος της.

-    Πλησιάζουμε στην δουλειά σου, πες μου πρέπει να στρίψω...

της λέω διακόπτοντας προσωρινά την καύλα της.

-    Στρίψε δεξιά όπου μπορείς και θα σου πω που να παρκάρεις σε λίγο…

μου απαντάει ενώ προσπαθεί να βάλει το ελεύθερο χέρι της μέσα από το παντελόνι της. Ακολουθώ τις οδηγίες της ενώ ακούω την ανάσα της να γίνεται πιο έντονη και βαθιά όσο περνάει η ώρα εξαιτίας της καύλας της. Στο τέλος του δρόμου υπάρχει ένα δασάκι και βρίσκω εύκολα ένα σημείο να παρκάρω το αυτοκίνητο για να πάρω μάτι τη Μαρία που πλέον έχει ξεκουμπώσει τελείως και το πουκάμισο και το παντελόνι της και με το ένα χέρι τρίβει με δύναμη την ρώγα της ενώ με το άλλο τρίβει και γαμάει το μουνί της.

-    Θέλω τόσο πολύ να γαμηθώ, έχω δύο εβδομάδες να ξεχειλώσω το μουνί μου…

μου λέει σχεδόν βογκώντας από την καύλα η Μαρία και αδιαφορώντας για το αν την βλέπει κάποιος περαστικός. Η περιοχή είναι πολύ ήρεμη και αποφασίζω να πραγματοποιήσω για άλλη μια φορά την καλύτερη μου φαντασίωση, δηλαδή να πάρω μάτι και να τη γαμήσω. Αφήνω ανοιχτή τη μηχανή για να ανεβάσω λίγο ακόμα το καλοριφέρ του αυτοκινήτου. Πηγαίνω στο πίσω κάθισμα και έχοντας ελαφρά ανοιχτά τα πόδια ανοίγω το παντελόνι μου και βγάζω τον πούτσο μου έξω. Έχει γίνει πολύ σκληρός και με το ζόρι τον κράταγα στο παντελόνι μου μέσα.

-    Βγάλε το παντελόνι και το βρακάκι σου και κάθισε πάνω στον λεβιέ των ταχυτήτων... και να κοιτάς προς τα εμένα…

λέω με βαριά φωνή ενώ παίζω με το πρησμένο καυλί μου. Η Μαρία χωρίς να πει κουβέντα υπακούει στην εντολή μου και προσπαθεί να καθίσει πάνω στον λεβιέ. Με τα δυο της χέρια στηρίζεται στα μπροστινά καθίσματα ενώ τα πόδια της είναι λυγισμένα πάνω στα μπροστινά καθίσματα. Κουνάει την λεκάνη της προσπαθώντας να βρει στο σωστή θέση για να μπει ο λεβιές μέσα στη μουνότρυπα της. Τα βυζάκια της κουνιόνται ελαφρά ενώ οι ρώγες της έχουν γίνει σκληρές σαν κουκουτσάκια. Της ανοίγω όλα τα κουμπιά του πουκαμίσου και με το ένα χέρι παίζω τον πούτσο μου ενώ με το άλλο χέρι μου ζουλάω με δύναμη το μικρό κρεμαστό βυζάκι της. Η Μαρία έχει βάλει πλέον το λεβιέ καλά μέσα στο μουνί της και αρχίζει με αυξανόμενο ρυθμό να γαμιέται πάνω του.

-    Θέλω να χύσω… θέλω να χύσω...

λέει σχεδόν μουγκρίζοντας, ενώ πλέον χτυπιέται με δύναμη πάνω στον λεβιέ. Εγώ συνεχίζω να παίζω με πολύ δύναμη το καυλί μου, ενώ με το άλλο μου χέρι μια στρίβω τη ρώγα της Μαρίας και μια της τραβάω το κρεμαστό βυζάκι της με δύναμη. Ακόμα στηρίζεται και με τα δύο χέρια στα μπροστινά καθίσματα και πλέον το βυζάκια της χτυπιούνται σαν τρελά κάθε φορά που μου ξεφεύγουν. Δεν ξέρω που να πρωτοκοιτάξω. Τα υγρά από το μουνί της τρέχουν σαν βρύση πάνω στο λεβιέ ενώ οι πρησμένες ρώγες της με προκαλούν συνέχεια να τις τραβήξω και να τις στρίψω με δύναμη.

-    Χύνω...

φωνάζει χοροπηδώντας κυριολεκτικά πάνω στο λεβιέ, κάνοντας το αυτοκίνητο να κουνιέται στον ρυθμό της μουνότρυπας της ενώ εγώ της τραβάω με όση δύναμη έχω τη ρώγα της ξέροντας ότι δε θα με σταματήσει όσο και αν πονάει εξαιτίας της καύλας της.

-    Παρ’ τα μωρή γαμιόλα...

της φωνάζω πριν προλάβει να τελειώσει την τελευταία κουβέντα της εκτοξεύοντας όλα μου τα χύσια πάνω στο στηθάκια και το στέρνο της. Σε λίγα δευτερόλεπτα σταματάω να παίζω με το καυλί μου και χουφτώνω και τα δύο βυζάκια της. Η Μαρία σταματάει να γαμιέται, αλλά αφήνει το λεβιέ μέσα στο μουνί της και προσπαθεί με το ένα της χέρι να πάρει όσα χύσια έχουν ξεμείνει πάνω στον πούτσο μου για να τα γλείψει.

-    Μη διανοηθείς να καθαρίσεις αυτά που είναι πάνω σου…

της λέω με σχετικά έντονο ύφος. Προσπαθεί να ξαναπάρει χύσια από τον πούτσο μου αφού έχει γλείψει τα πρώτα που είχε στο χέρι της.

-    Ξεκαβάλησε το λεβιέ και περίμενε…

της λέω ενώ εγώ προσπαθώ να βγω από το αυτοκίνητο και να πάω προς την πόρτα της.

-    Τώρα μπορείς να τον καθαρίσεις...

της λέω ανοίγοντας την πόρτα της και κάνοντας της νόημα να γυρίσει προς το μέρος μου. Αρχίζει να γλείφει τον πούτσο μου αδιαμαρτύρητα. Το καυλί μου δεν είναι πλέον στητό, αλλά είναι ακόμα αρκετά μεγάλο. Της πιέζω με δύναμη το κεφάλι αναγκάζοντας την να πάρει όλο τον πούτσο μου στο στόμα της.

-    Ντύσου και πήγαινε τώρα στην δουλειά σου, τα τρία πάνω κουμπιά από το πουκάμισο σου θα είναι ανοιχτά, έτσι σίγουρα θα γαμηθείς και στην δουλειά σου σήμερα…

της λέω ενώ τρίβω το πουκάμισο της πάνω στα ψωλοχυμένα βυζάκια της.

-    Ευχαριστώ…

μου λέει η μαρία βγαίνοντας από το αυτοκίνητο για να πάει στη δουλειά της.

-    Τίποτα…

της απαντάω βάζοντας για λίγο το χέρι μου μέσα από το παντελόνι της για να αισθανθώ στην υγρασία της μουνότρυπας της. Έχοντας νοιώσει και τΟ υγρό μουνάκι της, βγάζω το χέρι μου από το παντελόνι της και της δίνω ένα μικρό μπατσάκι στα κωλομέρια κάνοντας της νόημα να φύγει για το επόμενο ξέσκισμα της.(Copyright protected OW ref: 90264)