Θέλουμε να μας παίρνουν μάτι

Δημοσιεύθηκε από MrandMrsClam
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (16 Votes)
Η γυναίκα μου, πριν παντρευτούμε, είχε έναν «κολλητό». Τον αναφέρω έτσι γιατί δεν ήταν ούτε γκόμενος ούτε φίλος. Φασωνόντουσταν περιοδικά όταν είχαν καύλες χωρίς περισσότερες δεσμεύσεις, κάτι σαν fuck buddy δηλαδή. Συζητώντας το ερωτικό παρελθόν της, μου τον είχε αναφέρει ως σούπερ εραστή, επιδέξιο και πολλές φορές βίαιο. Δε μου είχε πει λεπτομέρειες αλλά από το ύφος της και μόνο καταλάβαινα ότι γούσταρε πολύ το πήδημα μαζί του. Κάποια άλλη φορά θα σας πω και πως γνωρίστηκαν. Ο τύπος αυτός λοιπόν συχνά συμμετείχε στις φαντασιώσεις μας καθώς την πηδούσα. Τη ρωτούσα αν θα καύλωνε να τον έχουμε απέναντί μας να μας βλέπει να πηδιόμαστε και εκείνη μούγκριζε από καύλα και μου έλεγε:

-    Θέλω… ντρέπομαι αλλά θέλω. Με φτιάχνει να με παίρνουν μάτι, να την παίζουν για μένα και να χύνουν, ενώ εγώ θα προκαλώ σαν πουτάνα.

Τα λόγια της αυτά με έκαναν να τρελαίνομαι και να την πηδάω άγρια χτυπώντας την κωλάρα της και βρίζοντάς τη. Μια φορά που με είχε φέρει στο αμήν και τη ρωτάω στα ίσα:

-    Γουστάρεις να τον καλέσουμε να μας πάρει μάτι;

Ψάρωσε για λίγο και μου απάντησε:

-    Αν δεν κολλάς εσύ εγώ είμαι μέσα.

-    εντάξει, της λέω, πάρε τηλέφωνο και κανόνισε.

Απ’ ότι μου είπε, στο τηλέφωνο δεν του είπε τίποτα, αλλά του ζήτησε να βρεθούν από κοντά, όπως και έγινε και εκεί του εξήγησε αναλυτικά τι είχαμε στο μυαλό μας. Ο τύπος, όπως ήταν φυσικό, δέχτηκε ρωτώντας μόνο αν θα συμμετάσχει και αυτός. Η γυναίκα μου του είπε πως όχι, μόνο θα κάθεται και θα μας βλέπει. Το ραντεβού κλείστηκε για ένα απόγευμα μερικές μέρες αργότερα. Θα πηγαίναμε σε ξενοδοχείο και συναντηθήκαμε σε ένα καφέ όπου τον είδα για πρώτη φορά. Ήταν ένας τύπος αδύνατος και ψηλός (ψηλότερος από μένα), με ενδιαφέρουσα φάτσα και ομιλία μαγκάκου. Το σίγουρο είναι ότι έδειχνε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ήταν διακριτικός και απλά φιλικός μαζί μου. Μπαίνοντας στο δωμάτιο όλοι ήμασταν αμήχανοι αλλά εκείνος φρόντισε να κάνει αρχικά την παρουσία του διακριτική. Πήγε και κάθισε σε μία πολυθρόνα στη γωνία. Η τηλεόραση έπαιζε πορνό. Η γυναίκα μου πήγε τουαλέτα να φρεσκαριστεί κι εγώ έβαλα ποτά για όλους. Όταν βγήκε από το μπάνιο, αποφάσισα να πάρω πρωτοβουλία.

Η καρδία μου χτυπούσε δυνατά και είχα φοβερό τρακ, αλλά γούσταρα πολύ τη φάση και δεν ήθελα να χαλάσει. Πήρα στην αγκαλιά μου το μωρό μου και προσποιήθηκα ότι ήμασταν μόνοι. Την έριξα στο κρεβάτι φιλώντας τη στο λαιμό γδύνοντάς τη. Διέκρινα ότι είχε κάποιες συστολές αλλά καθώς προχωρούσαμε χαλάρωνε. Ο τύπος στη γωνία ήταν σχεδόν αόρατος και ήσυχος, κάτι που διευκόλυνε τη διαδικασία. Σε κάποια φάση την έχω γδύσει εντελώς και γλείφω την απίθανη μουνάρα της, ενώ εκείνη βαριανασαίνει καυλωμένη. Η σκέψη πως κάποιος άλλος τη βλέπει σε τέτοια κατάσταση με έχει αναστατώσει. Αρχίζω να την πηδάω σε ιεραποστολική στάση και τη βλέπω να είναι σε άλλο κόσμο. Τη γυρίζω και βρίσκομαι εγώ από κάτω και εκείνη από πάνω δίνοντας στον ματάκια μας την υπέροχη θέα του κώλου της, ανοιχτού και τη μουνάρα της μούσκεμα να τρώει τον πούτσο μου. Βλέπω τον τύπο με την άκρη του ματιού μου να έχει βγάλει έξω την ψωλή του και να την παίζει, ενώ μας έχει πλησιάσει πια αρκετά. Αυτό με έκανε να χύσω δυνατά μέσα στην τρύπα της ενώ την άκουγα να φωνάζει:

-    Τώρα… χύσε με, χύνω!

Μετά το δυνατό οργασμό της έπεσε πάνω στο στήθος μου ξέπνοη. Από την πολλή ένταση είχα σχεδόν ξεχάσει ότι και κάποιος άλλος βρισκόταν μαζί μας μέχρι που ένιωσα τη γυναίκα μου να τρίβεται πάνω μου αργά και καυλιάρικα. Πλησιάζει το αυτί μου και μου ψιθυρίζει:

-    Μ… πειράζει να παίξει λίγο με την κλειτορίδα μου;

Εγώ έμεινα μαλάκας. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι ο τύπος είχε βάλει το χέρι του στο εκτεθειμένο μουνί της γυναίκας μου και της έτριβε την κλειτορίδα, ενώ εκείνη κουνούσε καυλωτικά τον κώλο της.

-    Γουστάρεις μωρό μου;… τη ρωτάω.

-    Πολύ…

μου απαντάει και προφανώς δε χρειαζόταν να το ανακοινώσουμε και στο ματάκια ο οποίος συνέχισε το έργο του, ενώ τώρα ακουγόταν και η ψωλή του καθώς την έπαιζε δυνατά με το άλλο του χέρι. Η γυναίκα μου, μένοντας από πάνω μου δεχόμενη τα χάδια στο μουνί της από τον τυπά, είχε φτάσει στον έβδομο ουρανό μέχρι που σε κάποια φάση τρώει το πρώτο δυνατό κωλοσκάμπιλο. Ήταν τόσο αναπάντεχο που τρόμαξε πολύ και τραντάχτηκε δυνατά επάνω μου.

-    Γουστάρεις ψωλάκι;…

τη ρώτησε και πριν προλάβει να απαντήσει, τρώει ακόμα ένα πιο δυνατό. Πολλές φορές της χτυπούσα τον κώλο αλλά καμία σχέση με αυτό. Ο τύπος την τράνταζε ολόκληρη και τότε διαπίστωσα ότι η δικιά μου αντί να αντιδράσει είχε κλείσει τα μάτια και το απολάμβανε ενώ το πρόσωπο της είχε γίνει κατακόκκινο. Αυτό συνεχίστηκε αρκετά, χωρίς να αλλάξει στάση (στα τέσσερα από πάνω μου), και τα σκαμπίλια έπεφταν βροχή μέχρι τη στιγμή που ο βασανιστής της, είπε:

-    Θέλω να τη γαμήσω την πουτάνα!

-    Μόνο αν στο ζητήσει η ίδια…

πρόλαβα και του απάντησα. Εκείνη μόλις κατάφερε να βρει την ανάσα της, με ξεκαβαλίκεψε, ξάπλωσε ανάσκελα δίπλα μου με ανοιχτά τα πόδια και είπε με κλειστά τα μάτια:

-    Γάμα με!

Τότε ο τύπος που στο μεταξύ είχε γδυθεί, πέφτει πάνω της και της χώνει με δύναμη τον πούτσο στη χυμένη από μένα μουνάρα της. Άρχισε να τη γαμάει βίαια και ρυθμικά για αρκετά λεπτά μέχρι που η γυναίκα μου άρχισε να φωνάζει ότι χύνει. Εκείνος που απ’ ότι φαινόταν είχε δυνάμεις, συνέχιζε με αμείωτο ρυθμό. Εγώ έχω μείνει μαλάκας με την αναπάντεχη εξέλιξη, ενώ αρχίζω να μαλακίζω το μισοπεσμένο καυλί μου. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει βλέποντας το μωρό μου να βογκάει κάτω από το γαμιά της ενώ εκείνος της έδινε ένα γαμήσι λες και ήταν μηχανή. Το μουνί της είχε ξεχειλίσει υγρά πασαλείβοντας το καυλί του και τα μπούτια της. Παίζοντας τον πούτσο μου τους παίρνω μάτι και την πλησιάζω στο πρόσωπο.

-    Την παίζω για πάρτι σου μωρό μου. Είσαι καύλα…

της λέω χωρίς να ξέρω αν με ακούει. Ουρλιάζει και σίγουρα χύνει. Λίγα λεπτά αργότερα ο τύπος βγάζει τον πούτσο του από το μουνί της και χύνει στα βυζιά της βρίζοντας, ενώ εκείνη βρίσκεται σε κατάσταση σπασμών σε ολόκληρο το κορμί της. Χύνοντας κι εγώ στα βυζιά της, άρχισε να πασαλείβεται με τα χύσια μας χαρίζοντάς μας ένα πολύ καυλωτικό θέαμα. Νόμιζα ότι είχα παραλύσει και το στόμα μου ήταν στεγνό. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναχύσει έτσι στη ζωή μου. Ο τύπος αμέσως μετά ντύθηκε, μας χαιρέτησε και έφυγε. Μείναμε μόνοι στο κρεβάτι γυμνοί, ενώ εγώ επεξεργαζόμουν την τρύπα της που είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο, έκαιγε και ήταν κατακόκκινη. Τη χάιδευα σαλιώνοντας τα δάχτυλά μου προσπαθώντας να τη συνεφέρω από το άγριο γαμήσι που μόλις είχε φάει.(Copyright protected OW ref: 90041)