Με τη Ρία (2ο μέρος) και τη Νέρα

Δημοσιεύθηκε από vandom2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Με τη Ρία έγκυο

Σε συνεχεία τις ιστορίες με την ΡΙΑ… Ήμουν μονός στο σπίτι όλοι είχαν πάει στο εξοχικό καλοκαιράκι. Μιλώ με τη ΡΙΑ στο ίντερνετ και μου λέει αφού είμαι μονός να πάω στο σπίτι της, ένιωθε μοναξιά, να αράξουμε. Μόνο στην ιδέα ότι θα ξαναπήδαγα έγκυο, είχα κατά καυλώσει. Κάνω ένα μπανάκι και πάω σε λίγο σπίτι τις. Εκεί δεν ήταν μονή ήταν και η κολλητή της η ΝΕΡΑ. Η κοπέλα αυτή ήταν από Μολδαβία αλλά χρονιά στην Ελλάδα μετρία σε εμφάνιση αλλά πολύ αδύνατη και βυζάρες, έκανε πολύ παρέα με την ΡΙΑ και τώρα που ο άλλος έμενε εξωτερικό, συνεχεία κοιμόνταν μαζί για παρέα. Δεν με πολύ γούσταρε από ότι είχα καταλάβει γιατί με κοίταζε στραβά οπότε τη συναντούσα. Καθόμαστε, παραγγέλλουμε πίτσες και κερνάω εγώ, πίνουμε και κόκκινο κρασί εγώ και η ΝΕΡΑ, η ΡΙΑ λόγο εγκυμοσύνης δεν πίνει. Έχει περάσει η ώρα (το είχα πάρει χαμπάρι δεν θα γαμήσω σήμερα με την καργιόλα εδώ). Μου λένε να κοιμηθούμε όλοι στο σπίτι σήμερα αφού είναι και παρασκευή για πλάκα.

-    Εγώ κορίτσια θα κοιμηθώ στο κρεβάτι, οποία θέλει έρχεται (λέω γελώντας).

-    Θα έρθω κι εγώ μαζί σου γιατί δεν μπορώ με την κοιλιά τούρλα, λέει η ΡΙΑ.

-    Τι… εγώ καναπέ; Καλά θα δω λίγο κάτι πράγματα στον υπολογιστή και θα δω που θα κοιμηθώ λέει η ΝΕΡΑ.

Πάμε μέσα με τη Ρια στο δωμάτιο της, γδυνόμαστε και ξαπλώνουμε, λόγο καλοκαιριού ξαπλώνουμε γυμνοί και οι δυο μας, και δεν αργώ να καυλώσω και τρίβω το καυλί μου πάνω στη ΡΙΑ. Με τη μια κατεβαίνει κάτω και αρχίζει να με τσιμπουκώνει πολύ καλά. Είχα καύλες πολλές και την βάζω στο πλάι, σαλιώνω τα δάχτυλα μου πολύ και τα βάζω σίγα -σίγα μέσα στο μουνί της, ήταν υγρή από την πίπα (καυλώνει να τσιμπουκώνει),  γυρνώ κι εγώ στο πλάι και βάζω πάλι ακάποτος το καυλί μου μέσα στο ζεστό και υγρό μουνάκι της. Τη γάμαγα έτσι κάνα 10 λεπτό και άρχιζε να χύνει βγάζοντας μικρές κραυγές.

-    Έλα ξάπλα ανάσκελα μωρό μου να σε βλέπω στα ματιά και να χύνω μέσα σου.

-    Ναι άντρα μου έλα, θέλω να τα νιώσω η πουτάνα όλα μέσα μου.

Με την άκρη του ματιού μου βλέπω ότι η πόρτα είναι λίγο ανοιχτή (ενώ την είχα κλείσει) και μια κίνηση από μέσα, δεν καρφώθηκα, ήμουν σίγουρος ότι η ΝΕΡΑ μας έβλεπε και λέω άστη να πάρει μάτι η καργιόλα πως γαμάω την κολλητή της. Αρχίζω και την γαμάω πιο βαθιά και πιο δυνατά με αποτέλεσμα η ΡΙΑ να βγάζει μικρές κραυγές.

-    Αχ ρε καργιόλη τι πούτσα μου δίνεις, θα σε χύσω πάλι… δε μπορώ…

και με την μια βάζει το μαξιλάρι πάνω στο πρόσωπο της και χύνει φωνάζοντας, αλλά το μαξιλάρι μείωνε πολύ την φωνή της.

-    ΡΙΑ μωρό μου θα χύσω, που τα θες;

-    Μέσα μου Γιώργο μωρό μου, όλα στην μουνάρα μου τη γκαστρωμένη…

και αρχίζω να χύνω τραβώντας της τις ρώγες, και τα ζουμιά μου μέσα στο ζεστό και υγρό μουνί της. Συνέχισα να τη γαμάω, δεν έπεσε καθόλου το καυλί μου, με αποτέλεσμα τα χύσια μας να βγαίνουν και έξω από την ανοιχτή μουνάρα της. Ήθελα να σταματήσω να πάω και καλά μέχρι την τουαλέτα για λίγο, αλλά ο σκοπός ήταν να δω τι έκανε η ΝΕΡΑ μέσα και αν κοιμάται η καύλωνε με την όλη φάση. Βγαίνω στις μύτες γυμνός για να πάω και καλά στο μπάνιο και την βλέπω στον καναπέ να παίζει το μουνί της με τα πόδια ορθάνοικτα. Πάω κοντά της, με βλέπει και κομπλάρει, αλλά δεν έχει κάτι να σκεπάσει την γύμνια της, και πάω διπλά της με τον καυλό μου όρθιο διπλά στο πρόσωπο της.

-    Σε είδα που με έβλεπες μέσα και καύλωσα πιο πολύ.

-    Ρε είσαι τρελός τι κάνεις, φύγε από εδώ πήγαινε μέσα τώρα.

Την αρπάζω από τα μαλλιά και της βάζω το πουτσοκέφαλο στα χείλη της. Ανοίγει ασυναίσθητα το στόμα της και το βάζει μέσα.

-    Γλείψε μωρή καργιόλα τα χύσια της φίλης σου, αφού ξέρω ότι παίζετε μεταξύ σας όταν δεν τη γαμάω…

και αρχίσει το τσιμπούκι. Η ΡΙΑ μας έβλεπε από την πόρτα και την κοίταζα στα ματιά. Τα χύσια μας έτρεχαν στα μπούτια της, αφάνταστη η καύλα.

-    ΝΕΡΑ σήκω πάμε στο κρεβάτι μαζί με τη ΡΙΑ!

-    Μα εγώ… δεν ξέρω… λέει η ΝΕΡΑ.

-    Έλα, πάμε μαζί, της λέει η ΡΙΑ.

Πέφτουμε στο κρεβάτι και οι 3 μας, με την μια ξαπλώνω ανάσκελα και βάζω τη ΝΕΡΑ να κάτσει πάνω στο πρόσωπο μου και αρχίζω να της γλείφω το μουνί με μανία και να την δαχτυλώνω. Η ΡΙΑ έφτυσε τον πούτσο μου και κάθισε επάνω του. Μπήκα με ευκολία μέσα της από τα Χύσια που είχα αφήσει. Η ΝΕΡΑ φώναζε ότι χύνει και εγώ επιτάχυνα τον ρυθμό στη γλωσσά μου, ούρλιαζε και η ΡΙΑ σηκώθηκε από το καυλί μου.

-    Ρούφα τον πουτάνα ΝΕΡΑ…

της λέει η ΡΙΑ, και κάνουμε ένα 69 δυνατό. Τη σηκώνω και τις στήνω και τις δυο στα 4 η μια διπλά στην άλλη. Πάω μπροστά τους και τους το δίνω για 2πλη πίπα. Τι καύλα, τι ανακούφιση. Έχοντας χύσει δυνατά πριν μέσα στην μουνάρα της ΡΙΑΣ αργώ να χύσω στο καπάκι δεύτερη, αλλά το καυλί μου είναι πετρά.

-    Θα σας γαμήσω εναλλάξ και τις δυο, τώρα!

-    Βαλε καπότα μαλάκα γιατί είμαι στις μέρες μου και θα με γκαστρώσεις (λέει η ΝΕΡΑ)

βάζω καπότα και βάζω τη ΡΙΑ να κάτσει ανάσκελα μπροστά από το πρόσωπο της ΝΕΡΑΣ και αυτή στα 4. Μπαίνω μέσα της απότομα (επίτηδες) και πόνεσε. Αρχίζω να τη γαμάω δυνατά και να καρφώνομαι όλος μέσα της. Όσο τη γάμαγα, έγλειφε τα χύσια μου από το μουνί της ΡΙΑΣ κι εγώ της έβαζα τον αντίχειρα μου στον κώλο. Δεν αντέδρασε σε αυτό και συνέχισα να την γαμάω μέχρι που έχυσε έτσι μουγκρίζοντας πάνω στο μουνί της ΡΙΑΣ οπού απολάμβανε το γλειφομούνι της.

-    ΡΙΑ θέλω να γαμήσω κώλο τη φίλη σου, μπορώ;

-    Όχι, τώρα θα γαμήσεις έμενα πάλι, είμαι μούσκεμα!

Βγαίνω από το μουνί της ΝΕΡΑ, πετώ την καπότα και μπαίνω στο μουνί της ΡΙΑΣ με τη μια. Ήταν ορθάνοικτο ζεστό και πολύ υγρό. Αρχίζω και τη γαμάω και η καργιόλα η ΝΕΡΑ ανεβαίνει όρθια το κρεβάτι και τουρλώνει τον κώλο της στην φάτσα μου. Αρχίζω και τη γλείφω όσο μπορώ καλυτέρα, γαμώντας την άλλη ταυτόχρονα.

-    Δεν μπορώ άλλο, θα χύσω μέσα στην μουνάρα σου πάλι!

-    Χύσε άντρα μου…

και αρχίζω να αδειάζω πάλι τα χύσια μου στο μουνί της ΡΙΑΣ, βγαίνω και το δίνω και στις δυο μαζί να το καθαρίσουν από τα υγρά. Μετά άρχισαν τα γλειφομούνια η μια στην άλλη για λίγο και πέσαμε για ύπνο. Το πρωινό ήταν καλύτερο για έμενα.(Copyright protected OW ref: 89797)