Επιτέλους δικός μου

Δημοσιεύθηκε από Chryssa100
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.17 (15 Votes)
Πριν από 2 περίπου χρόνια, είχα δει το Μάριο. Έπαιζα σε μια ομάδα βολλεϋ και μετά την προπόνηση μου, είχε η ομάδα του αγώνα στο γήπεδο μας. Ανάμεσα σε όλους τον ξεχώρισα. Ήταν ψηλός γύρω στο 1.90 και 80 κιλά, ξανθός, με καταπράσινα μάτια. Εγώ 1.70, 64 κιλά. Έκατσα λίγο να δω τον αγώνα, ευελπιστώντας μήπως τον γνωρίσω κάπως, αλλά μάταια γιατί μετά από λίγο έπρεπε να φύγω. Λίγες μέρες αργότερα έβαλα ο,τι μέσα είχα για να τον βρω στο ίντερνετ και τελικά τον βρήκα. Μου μίλησε και μάλιστα μου είπε πως με θυμόταν. Συνεχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων για 1-2 μήνες χωρίς όμως να καταφέρουμε να βρεθούμε. Τότε έσβησα τον λογαριασμό μου στο ίντερνετ για περίπου 1 χρόνο για προσωπικούς λόγους. Όλον αυτόν τον καιρό δε μιλήσαμε ούτε τον είδα πουθενά. Όταν στις αρχές του χρόνου έκανα καινούριο λογαριασμό, τον ξαναβρήκα.

Μου μίλησε. Είχε πλέον γίνει μεγαλύτερο καυλάκι απ' ο,τι ήταν! Οι πλάτες του από τη γυμναστική είχαν ανοίξει και ήταν υπέροχες και τα χέρια του απίστευτα! Πέρασαν σχεδόν 3-4 μήνες για να κανονίσουμε. Όταν έγινε όμως, αναπληρώσαμε όσα είχαμε χάσει τόσο καιρό. Ήρθε και με πήρε με το αμάξι του και πήγαμε σπίτι του. Στο δρόμο μιλούσαμε για άσχετα θέματα. Όταν όμως μπήκαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας του, με άρπαξε και με φίλησε. Μπήκαμε στο ασανσέρ και φιλώντας με, άρχισε να πιάνει τον κώλο και να τον ζουλάει. Μπήκαμε στο σπίτι και αμέσως πήγαμε στο δωμάτιό του. Μου έβγαλε γρήγορα τα ρούχα κι εγώ τα δικά του ενώ ταυτόχρονα φιλιόμασταν. Από τον τρόπο που με φιλούσε, με τόσο πάθος και ένταση καταλάβαινα τι θα επακολουθήσει. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και είχα μείνει με τα εσώρουχα. Αυτός πλέον δε φορούσε τίποτα. Όπως ήταν από πάνω μου με φιλούσε και το χέρι προσπαθούσε να ξεκουμπώσει το σουτιέν. Όταν το κατάφερε άρχισε να φιλάει τις ρόγες μου που από την καύλα είχαν σκληρύνει.

Το χέρι του κατευθυνόταν προς το μουνάκι μου, όπου παραμέρισε το στρινγκάκι μου και άρχισε να μου τρίβει έντονα την κλειτορίδα. Είχα καυλώσει απίστευτα, τον ήθελα μέσα μου! Όμως εκείνος ήξερε τι να κάνει για να με βασανίσει. Με φιλούσε στο λαιμό, που είναι το ευαίσθητο σημείο μου.

-    Σε παρακαλώ, δεν αντέχω, μπες.

Αλλά δεν απάντησε. Συνέχισε και αντί αυτού έβαλε ένα δάχτυλο μέσα στη τρυπούλα μου και άρχισε να τη γαμάει γρήγορα. Φώναζα τόσο δυνατά που υπάρχει πιθανότητα να μας άκουσαν 2 ορόφους πιο πάνω.

-    Αχ… τι μου κάνεις; Ναι μωρό μου! Βάλε την πουτσα σου μέσα!

Σταματάει, μου κατεβάζει το στρινγκάκι, φιλάει ελαφρά το μουνάκι μου, πιάνει τα πόδια μου και να βάζει στους ώμους του και έρχεται κοντά μου. Η πούτσα που μπήκε μέσα εύκολα από τα τόσα υγρά και άρχισε να με γαμάει πολύ γρήγορα και δυνατά.

-    Ναι μωρό μου! Μη σταματάς.

-    Σ' αρέσει καύλα μου;

-    Ναι… με πεθαίνεις!

-    Σε γαμάει άλλος καλύτερος μωρό μου;

-    Όχι, όχι καυλιάρη μου! Μόνο εσύ θέλω να με γαμάς! Μόνο εσύ ξέρεις να γαμάς καλά. Τη δική σου πουτσα θέλω!

Στα ενδιάμεσα, όταν δε μιλούσαμε, φιλιόμασταν.

-    Πιο βαθιά… κι άλλο!

Μόλις του είπα έτσι άρχισε να με γαμάει ακόμα πιο γρήγορα. Δεν ήξερα καν ότι μπορεί κάποιος να γαμάει τόσο γρήγορα. Άρχισα να ζαλίζομαι από τη καύλα και τα μάτια μου άρχισαν να δακρύζουν. Με γαμούσε έτσι για κάνα 15λεπτο, ώσπου βγήκε γιατί ήθελε να χύσει. Αμέσως του παίρνω τον πούτσο και τον βάζω στο στόμα μου. Πίεζα τα χείλια μου και η γλώσσα μου κουνιόταν προς διάφορες κατευθύνσεις πάνω στην πουτσα του όσο την είχα στο στόμα μου. Τον κοιτούσα στο μάτια και έβλεπα την καύλα που ένιωθε. Με έπιασε από τα μαλλιά, μου γαμούσε το στόμα γρήγορα και τον έσπρωχνε μέχρι να τον πάρω όλο. Δεν του χάλασα χατίρι και προσπάθησα να τον βάλω όλο. Δάκρυζα αλλά δε με ένοιαζε. Άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου και εγώ τα κατάπινα όλα. Όταν τελείωσε πλέον ο πούτσος του είχε γεμίσει χύσια και σάλια. Του τον καθάρισα με τη γλώσσα μου μέχρι να μην υπάρχει τίποτα άλλο. Τον φίλησα και μου είπε:

-    Μου αρέσει πολύ καυλάκι μου όταν με φιλάς και μυρίζεις από τα χύσια μου.

Έπειτα βγήκαμε στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο πριν αρχίσει ο δεύτερος γύρος, τον οποίο θα σας γράψω επόμενη φορά.(Copyright protected OW ref: 89285)