Εγκώμιο ώριμων γυναικών - Δάφνη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σε συνέχεια της ιστορίας μου: «Η νεαρή γούσταρε ώριμο κι έμπειρο άντρα» θα καταθέσω μια σειρά εμπειριών μου με ώριμες γυναίκες μεταξύ 40 και 55 που μου έμαθαν την αξία του απόλυτα καυτού κι απολαυστικού έρωτα.

Η Δάφνη ήταν μια ζωντοχήρα που στην ηλικία των πενήντα ο άντρας της είχε εγκαταλείψει για μια νεώτερη. Χωρίς άλλες ενδιάμεσες σχέσεις με προσέγγισε η ίδια μέσω μιας αγγελίας που είχα βάλει.

Από άποψης εμφάνισης ήταν μια συνηθισμένη μεσόκοπη που δεν πρόσεχε ιδιαίτερα το σώμα της. Λίγο παραπάνω βάρος και ντύσιμο κλασσικό. Βρεθήκαμε πρώτα σε μια καφετέρια και συζητήσαμε για τα γενικά της ζωής μας. Κατάλαβα ότι την ενδιέφερα αρκετά γιατί της φάνηκα προσεκτικός και αφοσιωμένος στους προβληματισμούς και τις ανάγκες της.

Την επόμενη φορά με κάλεσε στο σπίτι της. Ένα προσεγμένο και καθαρό διαμέρισμα αστής με οικονομική άνεση. Ήπιαμε καφέ αλλά αυτή τη φορά δεν έμεινα αδρανής κι αδιάφορος απέναντί της. Κάθισα δίπλα της στον καναπέ και πέρασα το δεξί μου χέρι γύρω από τον ώμο και το λαιμό της. Το αριστερό μου μπορούσε να παίζει με το στήθος της.

Με τα πρώτα μου αγγίγματα την ένιωσα να σκιρτά και να προσπαθεί ν’ αποφύγει την επαφή των χεριών μου με το ευαίσθητο κορμί της. Αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με μια γυναίκα από εκείνες που δεν μπορούν ν’ αντισταθούν με τίποτα στα ερωτικά αγγίγματα. Υπερευαίσθητη, επιδερμική, ριγούσε κι ανατρίχιαζε όταν χάιδευα τη γυμνή επιφάνεια από το δέρμα της αλλά και τις θηλές του στήθους της ακόμα και πάνω από τα ρούχα της.

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός κι αφέθηκε ολοκληρωτικά στον ερεθισμό των αισθήσεών της αφήνοντάς μου την απόλυτη πρωτοβουλία πάνω στο κορμί της. Η Δάφνη μου επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τις ακαδημαϊκές γνώσεις μου ότι υπάρχουν γυναίκες που λιώνουν μόνο με το αντρικό άγγιγμα πάνω τους. Φτάνει ν’ αγγίξεις ένα ερωτογενές σημείο του κορμιού τους και παραδίδονται ολοκληρωτικά.

Είχα βάλει τώρα το χέρι μου μέσα από το σουτιέν της και χάιδευα τη ρώγα της κι η Δάφνη είχε γύρει το κεφάλι της προς εμένα παραδίνοντας το στόμα της στα φιλιά μου που ήταν αρκετά επιθετικά με τη γλώσσα μου να χώνεται στο στόμα της και να μπλέκεται διψασμένα με τη γλώσσα της που με ρουφούσε αχόρταγα. Το δεξί μου χέρι άρχισε να κατεβαίνει πάνω στο κορμί της φτάνοντας κάτω από τη φούστα της που σήκωσε και γλίστρησε ανάμεσα στα μπούτια της.

Εκεί ήταν σαν να έκαιγε μια δυνατή φωτιά τόση ήταν η καύλα της που εκδηλωνόταν με μια έντονη υγρασία που κυλούσε πάνω στα πόδια της. Το χέρι μου χώθηκε εύκολα μέσα στο μουνί της. Μόλις άγγιξα την κλειτορίδα της η Δάφνη έσφιξε τα πόδια της κι έχυσε τρέμοντας με σπασμούς αφήνοντας τα υγρά της να χυθούν έξω από το μουνί της. Κατάλαβα ότι είχα να κάνω με μια γυναίκα πολύ θερμή με εύκολο τον οργασμό της.

Δεν άντεξε άλλο την κατάσταση στην οποία την είχα οδηγήσει και μου ζήτησε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Αφού γδυθήκαμε από τα ρούχα μας ξαπλώσαμε κι εγώ πλέον πήρα τις ρώγες της στα χείλη μου πιπιλώντας τις με επιμονή ενώ το χέρι μου συνέχιζε να ερεθίζει την κλειτορίδα της και το μουνί της.

Ξανάχυσε δεύτερη και τρίτη φορά… Παρά τις αντιρρήσεις της γιατί φάνηκε ασυνήθιστη σε τέτοιες περιποιήσεις, επέμενα να γλείψω το καυτό μουνί της. Μόνο με το πρώτο άγγιγμα της γλώσσας μου στην κλειτορίδα της έχυσε δυνατά μέσα στο στόμα μου στενάζοντας ηδονικά. Δεν χρειάστηκε να σκαλίζω πολύ το μουνί της με τη γλώσσα μου για να ξαναχύσει και πάλι.

Ίσως μερικοί να νομίσουν πως λέω υπερβολές. Πρέπει να ξέρουν όμως ότι υπάρχουν γυναίκες πολυοργασμικές που χύνουν μόνο με την επιθυμία και το απλό άγγιγμα των ευαίσθητων σημείων τους. Τέτοια ήταν η Δάφνη που με ενθουσίαζε όλο και περισσότερο.

Την ξάπλωσα ανάσκελα και εγκαταστάθηκα ανάμεσα στα μπούτια της στην ιεραποστολική στάση γιατί έτσι μπορούσα να τη φιλάω στο στόμα και στα βυζιά της και να χαϊδεύω το κορμί της με τα χέρια μου. Η Δάφνη με τα μάτια κλειστά απολάμβανε την ηδονή της καθοδηγώντας με εκεί που είχε τις ευαισθησίες της.

Της έχωσα το πουτσοκέφαλο μέσα στο μουνί της, υγρό από τους πρώτους οργασμούς της. Μπήκε με άνεση λόγω της υγρασία της αλλά μου φάνηκε στενή και πολύ σφιχτή λόγω της υπεραιμάτωσης που είχαν προκαλέσει οι πολλαπλοί οργασμοί της. Κατάλαβα ακόμη ότι ήταν μια κολπική γυναίκα. Θα έλεγα πρωτόγονη όσον αφορά της αντιδράσεις του κορμιού της στις ερωτικές παρεμβάσεις μου.

Δεν είχα προχωρήσει τη διείσδυση μου περισσότερο από δυο - τρεις πόντους μέσα της και με σταμάτησε λέγοντάς μου:

-    «Εκεί. Εκεί. Εκεί. Ναι. Εκεί. Τώρα εγώ θα χύσω. Ναι. χύνω. Χύνω! Χύυυυυννννωωωω! Χύυυυυυννννννωωωωω! Συνέχισε εκεί. Μου αρέσει. Ναι. καυλώνω. Εκεί. Εκεί. Πάλι… Εγώ τώρα θα χύσω! Ναι εκεί. Χύνω! Χύυυυυυννννωωω! Χύυυυυνννννωωωωωωωω!»

Κι αυτό συνεχίστηκε για πολλή ώρα. Θα μπορούσε να χύνει απεριόριστα κάθε λεπτό σχεδόν αν δεν με ερέθιζε κι εμένα η καύλα του μουνιού της τόσο ώστε να θέλω να χύσω με δύναμη το σπέρμα που γέμιζε τ’ αρχίδια μου. Μου ζήτησε να μη χύσω μέσα της γιατί δεν είχε τελειώσει ακόμη η κλιμακτήριός της. Τραβήχτηκα λοιπόν και το σπέρμα μου τινάχτηκε πάνω στην κοιλιά της, στο στήθος της, μέχρι το πρόσωπό της. Το άλειψα πάνω στα στήθια της και της άρεσε πολύ γιατί τη δρόσιζε και μαλάκωνε τις θηλές της.

Τη συνεγχάρηκα για την ευαισθησία της που εκείνη δεν μπορούσε να αξιολογήσει μια και δεν είχε άλλες προγενέστερες εμπειρίες. Απ’ ότι μου είπε αργότερα με τον άντρα της που είχε υπάρξει ο μοναδικός παρτενέρ της δεν έχυνε παραπάνω από δυο - τρεις φορές.

Μείναμε αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι ανταλλάσσοντας καυτά και παθιασμένα φιλιά. Οπότε η Δάφνη άρχισε να παίζει με τον ημίσκληρο πούτσο μου χαϊδεύοντάς τον με τα χέρια της. Κι εκεί φάνηκε ότι δεν είχε εμπειρία ούτε από τέτοια παιχνίδια. Ήταν τόση η καύλα της που ένιωθε έναν πούτσο να ζωντανεύει στα χέρια της που σφίχτηκε τρέμοντας κι άρχισε να χύνει πάλι ασυγκράτητα.

Τη ρώτησα τι της συνέβαινε και μου ομολόγησε το πρωτόγνωρο της εμπειρίας της. Τη ρώτησα αν συνήθιζε να κάνει τσιμπούκια και μου είπε πως δεν το είχε κάνει ποτέ, ούτε στον άντρα της. Κατάλαβε πως ήταν ευκαιρία να δοκιμάσει και έσκυψε να μου τον πάρει στο στόμα της. Έγλειφε αδέξια αλλά τόσο παθιασμένα και με τόση συγκίνηση που και πάλι το σώμα της τραντάχτηκε από έναν νέο οργασμό της. Τόση καύλα και τόσο πάθος πρώτη φορά συναντούσα σε γυναίκα.

Την ίδια στιγμή κι εγώ άρχισα να παίζω με το μουνί της που ξαναπήρε φωτιά κι έχυνε ασταμάτητα.. Τα υγρά της κυλούσαν ποτάμι από μέσα της και μούσκευαν τα χέρια μου. Την ξαναπήρα δεύτερη φορά σε διάφορες στάσεις και την έκανα να χύσει πάλι αμέτρητες φορές. Στήθηκε στα τέσσερα και μπήκα μέσα της μέχρι τη μήτρα της. Έχυσε πολλές φορές.

Ύστερα με καβάλησε και κάθισε πάνω στην πούτσα μου. Άσθμαινε από την καύλα και τους οργασμούς της. Ύστερα ξάπλωσε ανάσκελα και μ’ έφτασε μέχρι το δικό μου οργασμό και την εκσπερμάτιση που έγινε πάλι πάνω στα βυζιά της.

Σχολιάσαμε λίγο τα τεκταινόμενα και συμφωνήσαμε πως ταιριάζαμε πολύ ερωτικά τόσο που αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη σχέση μας. Πράγματι μείναμε εραστές σχεδόν τρία χρόνια αν και ποτέ μέχρι τώρα δεν πάψαμε να είμαστε φίλοι κι έμπιστοι μεταξύ μας. Το πρόβλημα της Δάφνης ήταν πως σαν ευαίσθητη γυναίκα ήταν να δένεται πολύ μαζί μου σε σημείο να της γίνομαι απαραίτητος ενώ ήξερε πως δεν μπορούσαμε να ζήσουμε μαζί, μια κι εγώ δεν ήμουνα μονογαμικός και δεν ήθελα να δεσμευτώ.

Συναντηθήκαμε όμως αμέτρητες φορές στη διάρκεια των οποίων ο έρωτάς μας ήταν υπέροχος. Θυμάμαι μια φορά που μέτρησα το ρεκόρ των οργασμών της και είχε φτάσει τους τριάντα. Δεν έχω καταφέρει το ίδιο με άλλη γυναίκα αν και μου είναι αρκετά σύνηθες το νούμερο των είκοσι!

Επαναλαμβάνω πως ξέρω πόσο αυτό είναι ασυνήθιστο. Κάποια κοπέλα στην οποία το εκμυστηρεύτηκα μου είπε: «Αυτή δεν είναι γυναίκα. Αυτή είναι μπετονιέρα!». Και όμως ήταν πραγματικότητα. Θυμάμαι μια φορά, ήταν τόσο πολύ κουρδισμένη από τους πολλαπλούς οργασμούς της που συνέχισε να χύνει χωρίς να την αγγίζω ακόμη και όταν είχα βγει από μέσα της!

Ήταν τόσο ευαίσθητη κι εύφλεκτη που όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο με κάποια οικειότητα, την ένιωθα να στενάζει ηδονικά και ξαφνικά να μου λέει πως χύνει χωρίς να έχω επιδιώξει κάτι τέτοιο. Όταν το επεδίωκα και της μιλούσα ερωτικά την έκανα να αισθάνεται πάνω από οκτώ οργασμούς μόνο με τα λόγια μου στο τηλέφωνο.

Τέτοια γυναίκα δύσκολα βρίσκεται. Ομολογώ πως θα ‘ θελα να έχω μια τέτοια μόνιμη σύντροφο, αλλά δύσκολα θα έμενα περιορισμένος σε μια μόνο σχέση!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")