Παρτούζα με νέγρους

Δημοσιεύθηκε από dafakias
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.57 (23 Votes)
Γεια σας και από εμένα. ( Είμαι ο Νίκος και είμαι παντρεμένος με τη Βάσω ). Η ιστορία όλη ξεκίνησε το καλοκαίρι στην παραλία. Εγώ και η γυναίκα μου πάμε σε μια κοντινή περιοχή που κάνουμε γυμνισμό. Η Βάσω τα είχε βγάλει όλα, μικρά βυζάκια με πολύ μεγάλη ρώγα. Το μουνάκι της ξυρισμένο και κωλαράκι πεταχτό . Αφού της έβαλα λάδι, ξεγυμνώθηκα κι εγώ. ( Έβαλε και σε εμένα αντηλιακό.) Πέρασε αρκετή ώρα πίνοντας καφεδάκι και διαβάζοντας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην παραλία πέρασαν διάφοροι τύποι που πουλούσαν παρεό κλπ. Σε κάποια φάση πέρασε ένας Νέγρος ( ο Μάκο ) και πούλαγε αλυσιδίτσες . Η Βάσω ήθελε να πάρει μια για το πόδι της αλλά δεν της άρεσαν και πολύ τα σχέδια που είχε, ήθελε να έχει και χαντρούλες. Όση ώρα η Βάσω κοίταγε τις αλυσίδες ο Μάκο δεν είχε πάρει τα μάτια του από επάνω της. Δεν είχε καταλάβει ότι τον έβλεπα μέσα από τα σκούρα μου γυαλιά. Τελικά η Βάσω βρήκε μία που της άρεσε. Ο Μάκο προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει να βάλει την αλυσίδα στο πόδι κάπου εκεί (αρχίζουν όλα) του ξεφεύγει (;) το χέρι προς τον μηρό της Βάσως.

Αμέσως η Βάσω τραβήχτηκε. Και του λέει άστο, δεν μου αρέσει η αλυσίδα, θέλω με χάντρες. Τότε της είπε ότι έχει και κάποιες άλλες αλλά τις έχει κάποιος άλλος που δουλεύουν μαζί .

-    Θα τις πάρω και θα ξαναπεράσω αν είσαστε εδώ έχει καλώς!

Του είπαμε ok και έφυγε.

-    Σε έτρωγε με τα μάτια. Αν δεν ήμουν εδώ μπορεί και να στον είχε βάλει κιόλας.

-    Σιγά μου λέει τόσες γυναίκες πέρασε, εγώ του γυάλισα;

-    Όπως βλέπεις όλα είναι ζευγαράκια της λέω και δεν τον παίρνει να κάνει βλακείες, άσε που σου έπιασε και το μπούτι.

-    Που το είδες αυτό; Δεν μου έπιασε τίποτα!

Όπα λέω μέσα μου. Εγώ άρχισα να καυλώνω στην ιδέα ότι αν δεν ήμουν εκεί θα τον είχε αρπάξει. Έβαλα το μαγιό μου για να μην φαίνεται η πούτσα μου σηκωμένη. Την ρώτησα αν δεν ήμουν εκεί και της την έπεφτε θα έκανε κάτι μαζί του.

-    Τρελός είσαι; Με μαύρο; Πουφ!

Μου λέει. Πετάχτηκα μέχρι την καντίνα που ήταν στα 150 μέτρα και πήρα 4 μπύρες. Τις ήπιαμε και πέρασε αρκετή ώρα.

-    Δεν πως να φέρεις από άλλες 2 να πιούμε;

-    Άσε δεν πάμε να φύγουμε;

-    Κάτσε ακόμη λίγο μήπως περάσει και ο μαύρος και φέρει την αλυσίδα. Φέρνω κι άλλες μπύρες...

και εκεί που καθόμασταν να και ο μαύρος με τις αλυσίδες. Άφησε κάτι τελάρα με διάφορα είδη πίσω από τα καλάμια και ήρθε κοντά μας να δειγματίσει τις αλυσίδες. Πιάνει κουβέντα μαζί μας. Τα μάτια του επάνω στα βυζιά και το μουνάκι της Βάσως. Η Βάσω το κατάλαβε και σηκώθηκε, ντύθηκε και λέει…

-    πάω να πάρω καμιά μπυρίτσα.

-    Πως σε λένε;

-    Μάκο.

-    Μάκο θέλεις μπύρα;

-    Ναι ευχαριστώ.

Γυρίζει έχοντας μια σακούλα γεμάτη μπύρες. Τις αφήνει κάτω και ξεγυμνώνεται με την πλάτη στον Μάκο, σκύβει να πάρει τις μπύρες να τις μοιράσει. Ο Μάκο είχε το βλέμμα του καρφωμένο στο κωλαράκι της και στο μουνάκι της.

-    Μάκο είσαι παντρεμένος;… ρωτάει.

-    Όχι.

-    Από πού είσαι;

-    Από Θεσσαλονίκη!

-    Μένεις Θεσσαλονίκη, αλλά από πού είναι η καταγωγή σου;

-    Α! Από Σενεγάλη!

-    Τι κάνεις στην Ελλάδα;

-    Πουλάω πράγματα.

-    Τώρα το καλοκαίρι εντάξει, αλλά το χειμώνα τι κάνεις;

-    Πουλάω πάλι πράγματα στην Θεσσαλονίκη.

-    Α… Ωραία.

Απογευματάκι πλέον και ο κόσμος έφευγε σιγά, σιγά . Ο Μάκο από το πολύ περπάτημα είχε σκάσει και ήθελε να βουτήξει στην θάλασσα πριν πιεί ολόκληρη τη μπύρα. Ρωτάει:

-    Θα βουτήξετε;

-    Εγώ δε θέλω… του λέω.

-    Μπα ούτε εγώ, λέει και η Βάσω.

Τότε σηκώνεται και ξεγυμνώνεται τελείως. Βγήκε ένα παλαμάρι τεράστιο! Η Βάσω όπως και εγώ μείναμε άφωνοι.

-    Πω πω τι παλαμάρι έχει; Το είδες;

Λέει η Βάσω.

-    Ναι το είδα…

λέω και χαμογελάω. Η Βάσω λίγο στη θέα του πούτσου του Μάκο, λίγο οι μπύρες και η ζέστη άρχισε να ανάβει. Χάιδευε το μουνάκι της. Ο Μάκο βγαίνει από την θάλασσα με τον πούτσο του να κρέμεται. Η Βάσω έσκυψε να του δώσει την πετσέτα της να σκουπιστεί. Ο Μάκο κοίταγε τον κώλο της και άρχισε να καυλώνει. Αμέσως παίρνει την πετσέτα να σκουπιστεί και να κρύψει όσο μπορούσε την τεράστια πούτσα του. Τη στρώνει και κάθεται να πιεί την μπύρα. Παίρνει το τελάρο με τις αλυσίδες. Άρχισε να τις δοκιμάζει στα πόδια της Βάσως. Πάλι ξέφυγε το χέρι. Πλέον του είχε σηκωθεί για τα καλά. Η Βάσω το απολάμβανε ( σου λέει έκανα τον μαύρο να καυλώσει μ' εμένα ). Τελικά διαλέγει μια!

-    Νίκο ποια σου αρέσει; Αυτή ή άλλη που δοκίμασα πριν;

-    Νομίζω ότι η προηγούμενη ήταν καλύτερη. Ήταν πιο λιτή.

Σηκώνετε ο Μάκο να πάει φέρει το τελάρο με τις άλλε αλυσίδες που είχε πίσω από τα καλάμια.

-    Κάτσε να έρθω κι εγώ, λέει, να μην κουβαλάς ολόκληρο τελάρο.

Άλλο που δεν ήθελε. Τη βλέπω να σκύβει. Κάπου εκεί χάνω οπτικά. Που και που φαινόταν τα μαλλιά της. Σηκώνομαι και πάω προς τα εκεί. Βλέπω τον Μάκο την είχε πιασμένη σφιχτά και της έγλειφε τις ρώγες. Η Βάσω είχε αφεθεί τελείως. Που και που του έπαιζε τον πούτσο. Άρχισαν να φιλιούνται. Ρε την καριόλα λέω. Αυτή είναι που δεν ήθελε μαύρο; Η Βάσω είχε καυλώσει πολύ. Το ίδιο και ο Μάκο. Σκύβει να του πάρει πίπα. Τότε ο Μάκο με είδε και του έκανα νόημα να μην πει τίποτα. ( Βλέπετε την είχα λερωμένη την φωλιά μου με την πρώην μου. Έτσι δεν μπορούσα να της πω και τίποτα. ) Άρχισε να τον βάζει στον στόμα. Ο Μάκο το απολάμβανε. Έκλεισε τα μάτια του και τεντωνόταν και έσπρωχνε ώστε να τον πάρει όλον στο στόμα. Εκεί σκέφτηκα να πάω και εγώ να της τον βάλω από τον κώλο, αλλά λέω ας περιμένω λίγο να δω τι θα κάνει. Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει. Κάπου εκεί ο Μάκο την παίρνει στην μέση του και χώνει τον πούτσο του στο μουνί της. Ένα ΑΑΑΑ! (όχι πολύ δυνατά ακούστηκε). Τον είχε πιάσει από τους ώμους και χοροπήδαγε πάνω στον πούτσο του. Τη σηκώνει και τη γυρίζει προς εμένα. Με είδε αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Είχε παραδοθεί στο Μαύρο. Την στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να την γαμάει πισωκολλητά. Τα ελαφρά α… συνεχίζονται. Πάω και της δίνω τον πούτσο μου στον στόμα της. Ο Μάκο τον Βγάζει από το μουνί και τον βάζει σιγά-σιγά στων κώλο της. Ένα μούγκρισμα έβγαλε. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχυσα στο στόμα της τραβήχτηκε και μερικά την πήραν στη μάπα.

Ο Μάκο συνέχιζε να την ξεσκίζει και τελειώνει μέσα στον κώλο της. Η απόλαυση της ήταν μεγάλη. Γυρίσαμε πίσω στα πράγματά μας. Ο Μάκο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Άρχισε πάλι να τη χαμουρεύει. Της ρίχνει ένα δεύτερο χέρι. Όταν πήγαμε σπίτι έκανε ένα ντους και ξάπλωσε κατευθείαν.

-    Τι κάνεις από τώρα για ύπνο;

-    Δε μπορώ. Τσούζω!

Πήγα να της ρίξω και εγώ ένα γαμήσι αλλά δεν ήθελε. Πέρασαν οι ώρες και πήγα κι εγώ για ύπνο. Το πρωί που ξύπνησα τη βρήκα στο σαλόνι.

-    Καλημέρα.

-    Καλημέρα.

-    Τι έγινε. Πως είσαι;

-    Χάλια.

-    Γιατί; Πονάς;

-    Όχι τόσο. Αλλά σκέφτομαι αυτό που έγινε χθες. Ίσως δεν έπρεπε να γίνει.

-    Ότι έγινε, έγινε.

-    Ξέρεις το σκεφτόμουν όλο το βράδυ.

-    Δε σου άρεσε;

-    Μου άρεσε και πολύ μάλιστα.

-    Ε… τότε πάει τελείωσε το θέμα.

-    Δηλαδή θες να πάμε και σήμερα παραλία;

-    Ναι. Γιατί όχι;

Χαμογελά. Πάμε παραλία και να ξανά ο Μάκο. Σταμάτησε για λίγο. Είπε ένα καλημέρα.

-    Καλημέρα Μακούλι μου.

Βγάζει από την τσάντα της μια κάρτα με τα τηλέφωνα της και του τη δίνει. Δεν κάναμε τίποτα στην παραλία και φύγαμε για σπίτι. Στις 10 χτυπάει το τηλέφωνο.

-    Έλα Μακούλι μου. Που θα είσαι σε μισή ώρα; Ok θα έρθω.

Γύρισε σπίτι γύρv στις 4 και ήταν κομμάτια. Την έπαιρνε σχεδόν κάθε μέρα. Με αποτέλεσμα να ξεκόψει ( όχι τελειωτικά ) σεξουαλικά από εμένα. Πέρασε το καλοκαίρι και ο Μακο την έκανε για Θεσσαλονίκη. Η δουλειά μου είναι τέτοια που πάω συχνά Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Την πρώτη φορά δεν ήρθε μαζί μου. Τις επόμενες πάντα έρχεται μαζί μου. Μου έλεγε ότι θα πάει για καφέ στην ξαδέρφη της και να την παίρνω τηλέφωνο όταν θα είναι να φύγω. ( Σημείωση… και ο παράνομος δεσμός μου μένει Θεσσαλονίκη ). Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί όταν γυρνάγαμε δεν είχε όρεξη για πολλά-πολλά. Μία την πείραξε το καπουτσίνο, δύο το καπουτσίνο τρεις το καπουτσίνο. Μου το έλεγε έτσι ώστε να καταλάβω. Από τέλη Σεπτέμβρη ζούμε έτσι. Το αποκορύφωμα ήρθε την Πέμπτη που μας πέρασε.

Είχαμε δώσει ραντεβού να την πάρω λίγο πιο πάνω από την πλατεία Επταλόφου σε ένα πάρκινγκ. Ήρθε με ένα μαύρο γκολφάκι. Το οδηγούσε ένας άγνωστος για εμένα ( Νέγρος ) Με ακόμη έναν συνοδηγό. Πίσω καθόταν η Βάσω με τον Μάκο. Με χίλια ζόρια κατέβηκε και ήρθε στο αυτοκίνητο μας. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Μύριζε περίεργα. Το Σάββατο μου είπε τι έκανε. Την πήραν παρτούζα όλοι μαζί οι μαύροι! Πήγα να τη Γαμήσω τη Δευτέρα και μου λέει.

-    Που πας μ' αυτό;

Συμπέρασμα: Όταν μπει τρίτο και τέταρτο άτομο ανάμεσα, ξέχνα. Ότι έζησες, έζησες!(Copyright protected OW ref: 89182)