Το κάμπινγκ της ηδονής

Δημοσιεύθηκε από Navaho
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.56 (45 Votes)
Αρχές καλοκαιριού, η Ελένη γέννησε το μωράκι μας. Μετά από ένα δίμηνο ξενύχτια και όλη την κούραση που είχε προηγηθεί με τη γέννα και την προετοιμασία, η μάνα μου προσφέρθηκε να μείνει με το μωρό, ώστε να πάμε ένα διήμερο κάπου να ξεκουραστούμε Ήταν μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη. Ο τουρισμός είχε αρχίσει να σπάει αλλά ο καιρός ήταν ακόμη πολύ ζεστός. Αποφασίσαμε να πάμε για κάμπινγκ που τόσο μας αρέσει και είχαμε στερηθεί. Με το ψαροντούφεκο που ασχολούμαι, ευτυχώς ξέρω πολλές ερημικές παραλίες. Έτσι διαλέξαμε μια μαζέψαμε τα συμπράγκαλα μας, που ήταν αρκετά, καθότι ήταν μια ευκαιρία για μένα να ψαρέψω λίγο. Φτάσαμε στην παραλία μετά από κάνα δίωρο οδήγησης. Πράγματι ήταν σχεδόν άδεια και λέω σχεδόν γιατί στο χώρο που παρκάραμε το αμάξι ήταν και μια μηχανή BMW με μπαγκάζια και ξένες πινακίδες. Μας χάλασε λίγο γιατί ελπίζαμε να ήμασταν μόνοι μας αλλά τέτοια εποχή ξέραμε ότι ήταν απίθανο.

Αρχίσαμε να κατεβάζουμε τα πράγματα μας μέσα από ένα στενό μονοπάτι. Μας πήρε δυο τρεις διαδρομές μέχρι να τα κατεβάσουμε όλα αλλά τελικά τα καταφέραμε και αρχίσαμε να στήνουμε τη σκηνή κάτω από ένα αλμυρίκι. Καμιά δεκαπενταριά μέτρα πιο κάτω είχε στήσει τη σκηνή του ένας νεαρός που προφανώς ήταν και ο ιδιοκτήτης της μηχανής. Άρχισα να στήνω τη σκηνή μας καθώς και να τακτοποιώ τα πράγματα και τα ψυγεία στον ίσκιο από το δέντρο. Όπως έστηνα τη σκηνή, είδα το νεαρό να βγάζει το κεφάλι του από τη σκηνή του να μας κοιτάει και να ξαναμπαίνει μέσα. Μετά από λίγο βγήκε έξω και ήρθε προς το μέρος μας, φορώντας το μαγιό βερμούδα του. Μας χαιρέτησε σε άψογα Ελληνικά, μας συστήθηκε σαν Χρήστος και προσφέρθηκε να μας βοηθήσει. Εμείς είχαμε τελειώσει το στήσιμο όμως ήδη και έτσι πήγαμε για βουτιά και ο Χρήστος γύρισε στη σκηνή του. Αφού δροσιστήκαμε γυρίσαμε στη σκηνή μας και ετοιμάσαμε να πιούμε ένα καφέ. Όσο εγώ ετοίμαζα τους καφέδες η Ελένη πήρε το φορητό μηχάνημα ώστε να βγάλει το γάλα από το στήθος της καθότι το μωρό είχε σταματήσει να θηλάζει και τα βυζιά της Ελένης γινόταν τούμπανο από το γάλα.

Στήσαμε λοιπόν τα πολύ χαμηλά καρεκλάκια που είναι για την παραλία και εγώ άρχισα να φτιάχνω τα καφεδάκια. Η Ελένη αφού έβαλε αντηλιακό στο υπόλοιπο κορμί της, έβγαλε το πάνω από το άσπρο της μπικίνι και εφάρμοσε τη συσκευή στο στήθος της. Εκείνη τη στιγμή φάνηκε ο Χρήστος και μόλις είδε την Ελένη γυμνόστηθη απολογήθηκε. Εμείς του είπαμε ότι δεν πειράζει και τότε μας ζήτησε αν είναι δυνατόν να τον κεράσουμε ένα καφέ γιατί είχε ξεμείνει. Φυσικά του ετοίμασα ένα και του είπα να κάτσει παρέα μας. Πιάσαμε την κουβέντα και ο Χρήστος αποδείχθηκε ωραίος τύπος ευχάριστος. Η Ελένη τελείωσε με το «άρμεγμα» και μου έδωσε το μπουκαλάκι με το γάλα να το βάλω στο ψυγείο. Η Ελένη δεν έκανε καμιά κίνηση να φορέσει το πάνω από το μπικίνι της έτσι της το έδωσα εγώ.

-    Έλα αγάπη μου το μπικίνι σου.

-    Έλα βρε αγάπη μου άσε δεν το φοράω. Να μαυρίσω ομοιόμορφα. Άλλωστε ο Χρήστος τόση ώρα τα είδε όλα σιγά.

Είδα τα μάτια της Ελένης βγάζανε ένα έντονο ερωτισμό ενώ επίτηδες είχε αφήσει μια δυο σταγονίτσες γάλα στις σκληρές τις ρώγες.

-    Ναι, απάντησε και ο Χρήστος, δεν πειράζει, άλλωστε κι εγώ κάνω χρόνια γυμνισμό. Και όταν ήρθατε γυμνός ήμουνα αλλά ντύθηκα. Άμα δεν σας πειράζει θα ήθελα να συνεχίσω το γυμνισμό, αν πάλι υπάρχει θέμα δεν πειράζει.

-    Κανένα πρόβλημα…

είπε η Ελένη πριν προλάβω να πω τίποτα. Ο Χρήστος με κοίταξε για λίγο και αφού δεν μίλησα κατέβασε τη βερμούδα του αφήνοντας μας με ανοιχτό στόμα. Είχε ένα αρκετά μεγάλο όργανο, που σε στύση έφτανε τα 18-19 εκατοστά και σε πάχος γύρω στα 5 με 6. Η πούτσα του ήταν μισοκαυλωμένη και είχε μερικά προσπερματικά υγρά ήδη αποτέλεσμα της θέας που είχε τόση ώρα την Ελένη να ασχολείται με τα βυζιά της. Ο Χρήστος άρχισε να μας ρωτάει γιατί η Ελένη «άρμεγε» τα βυζιά της και στην κουβέντα πάνω είπε:

-    Θα ήθελα να δοκιμάσω το μητρικό γάλα να δω πως είναι.

-    Τώρα δεν μπορούμε να ανοίξουμε το μπουκαλάκι γιατί θα χαλάσει, απάντησα.

-    Θα σας πείραζε να δοκιμάσω λίγο από την πηγή κατευθείαν; Νίκο; Ελένη;

-    Όχι δεν πειράζει απλά να είσαι προσεκτικός γιατί οι ρώγες μου είναι πολύ ερεθισμένες.

-    Εσύ Νίκο έχεις πρόβλημα να δοκιμάσω λίγο από το στήθος της γυναίκας σου; Ε;

Εγώ κόμπιασα λίγο και η Ελένη μου λέει:

-    Έλα μωρό μου έχεις πρόβλημα; Όχι ε;

-    Όχι…

απάντησα ξερά κι εγώ. Τότε ο Χρήστος σηκώθηκε και γονάτισε βάζοντας το μπούτι της Ελένης ανάμεσα στα δικά του. Έσκυψε έπιασε με το ένα χέρι το δεξί στήθος της Ελένης, με το αριστερό του στηρίχτηκε στην άμμο και πήρε τη ρώγα της στο στόμα. Η πούτσα και τα αρχίδια του Χρήστου είχαν ακουμπήσει στο μπούτι της Ελένης. Η πούτσα του Χρήστου άρχισε να καυλώνει και να μακραίνει. Τριβόταν στο μπούτι της Ελένης αφήνοντας ένα σημάδι από τα προσπερματικά του υγρά. Λες και ήταν ζωντανός οργανισμός και κινούνταν προς το μουνάκι της Ελένης. Ταυτόχρονα η Ελένη έβγαζε μικρά βογγητά καύλας ενώ εγώ που παρακολουθούσα τη σκηνή αυτή είχα καυλώσει απίστευτα και ασυναίσθητα έτριβα την πούτσα μου πάνω από το μαγιό μου. Ο Χρήστος μάλαζε το στήθος της Ελένης και πιπιλούσε κανονικά τη ρώγα της πίνοντας το μητρικό της γάλα. Παρατήρησα το αριστερό του χέρι σηκώθηκε από την άμμο και ακούμπησε το μουνάκι της Ελένης. Συνέχισε να πιπιλάει τη ρώγα και άρχισε να παίζει το μουνάκι της πάνω από το μπικίνι της.

Η Ελένη άρχισε πλέον να βογκάει κανονικά. Ο Χρήστος άλλαξε στήθος πιάνοντας τώρα το αριστερό ενώ με μια επιδέξια κίνηση παραμέρισε το μαγιώ της Ελένης και έχωσε δύο δάχτυλα στο μουνάκι της. Η Ελένη δεν έμεινε άπραγη. Με το χέρι της έπιασε την πούτσα του Χρήστου και άρχισε να του την παίζει. Ο Χρήστος έβγαζε και αυτός πλέον βογγητά καύλας. Σήκωσε το κεφάλι του και είπε:

-    Μωρό μου τη βυζάρες είναι αυτές που έχεις! Θέλω να τις γαμήσω!

Σηκώθηκε όρθιος και έχωσε την ψωλάρα του ανάμεσα στα βυζιά της Ελένης. Την πρόσταξε να σφίξει τα βυζιά της γύρω από την πούτσα του κάτι που αμέσως έκανε. Άρχισε να γαμάει τα βυζιά της Ελένης και το πουτσοκέφαλο του χτυπούσε στο πηγούνι της. Την έπιασε από το σβέρκο και την ανάγκασε να το βάλει στο στόμα της.

-    Πω, πω πουτανάρα, τι βυζάρες έχεις! Έτσι καύλα μου ρούφα το ψωλοκέφαλο μου. Νίκο έχεις απίστευτη γυναίκα μπράβο σου…

Έλεγε. Σηκώθηκε όρθιος και έχωσε τον πούτσο στο στόμα της Ελένης δίνοντας της την ευκαιρία να δείξει πόσο καλή είναι στις πίπες. Εγώ έσκυψα ανάμεσα από τα πόδια του Χρήστου και άρχισα να τρώω το μουνάκι της Ελένης που έσταζε από καύλα. Η Ελένη έκανε βαθιά πίπα στον Χρήστο που βογκούσε από καύλα. Την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να της γαμάει το στόμα δυνατά.

-    Έτσι παρ’ τον πουτάνα. Μ… καύλα είσαι. Πω, πω πουτανάρα θα με κάνεις να χύσω και δε θέλω ακόμα. Θέλω το μουνί σου.

-    Ναι γάμησε με, δεν αντέχω άλλο…

είπε η Ελένη κι εγώ τραβήχτηκα να τους κάνω χώρο. Ο Χρήστος γονάτισε ξανά και με την πούτσα του σημάδεψε τα μουνόχειλα της Ελένης. Άρχισε να κάνει πινέλο την πούτσα του στο μουνάκι της Ελένης. Έβαζε λίγο το μισό του πουτσοκέφαλο και το ξανάβγαζε. Η Ελένη δεν άντεξε την καύλα και τον τράβηξε μέσα της. Ο Χρήστος έσπρωξε δυνατά και τερμάτισε στη μήτρα της Ελένης κάνοντας τη να χύσει αμέσως.

-    Χύνω, χύνω η πουτάνα πάνω στην πούτσα σου Χρήστο. Με γαμάει μωρό μου και χύνω. Μου έχει ανοίξει το μουνάκι μου μωρό μου!

-    Χύσε πουτάνα χύσε, τι καύλα μουνί έχεις. Νίκο… καύλα το μουνί της πουτάνας σου. Θα της το ξεσκίσω.

Ο Χρήστος επιτάχυνε το ρυθμό του. Η πούτσα του χωνόταν όλη μέσα στο μουνάκι της γυναίκας μου ενώ και εγώ είχα βγάλει την βερμούδα μου και έπαιζα την πούτσα μου δυνατά. Δεν άντεξα πολύ και έχυσα στην κοιλιά μου. Ο Χρήστος συνέχιζε απτόητος ενώ τα χέρια του ζουλούσαν τα πρησμένα βυζιά της Ελένης. Εγώ δεν έχασα χρόνο και πήρα το κινητό μου και άρχισα να τραβάω βίντεο τον ψωλαρά που ξεμούνιαζε τη γυναίκα μου. Η Ελένη άνοιξε τα πόδια της όσο μπορούσε για να μου δώσει καλύτερη λήψη. Έχω παντρευτεί την καλύτερη πορνοστάρ! Ο Χρήστος με είδε με το κινητό και έβαλε και αυτός τα δυνατά του.

-    Έτσι μπράβο μαλάκα, τράβα βίντεο που σου γαμάω τη γυναίκα. Κοίτα την πούτσα μου πως της ανοίγει τη μουνάρα. Άκου τη πως βογκάει από καύλα.

Με αυτά που έλεγε ο Χρήστος και αυτά που έγραφα στο βίντεο άρχισα να καυλώνω και πάλι.

-    Ζούμαρε κερατά το μουνί της πουτάνας σου, θα χύσω. Χύνω πουτάνα, πάρε το ψωλόχυμα μου πουτανάρα. Θα σε γκαστρώσω πάλι καργιόλα.

Ο Χρήστος άρχισε να χύνει ενώ και η Ελένη δεν άντεξε άλλο το βαθύ γαμήσι του και την καύλα της στιγμής και έχυσε κι αυτή.

-    Χύνω μωρό μου κι εγώ, χύνω! Μου κάψε το μουνί με τα χύσια του. Ακόμα χύνει μέσα μου μωρό μου πλημμύρισε το μουνί μου χύσια.

Ο Χρήστος δεν σταμάτησε όσο έχυνε να γαμάει την Ελένη, απλά ελάττωσε ρυθμό, αφήνοντας τη να απολαύσει και αυτή το χύσιμο της. Εγώ είχα ζουμάρει το μουνί της Ελένης. Όσο η πούτσα του μπαινόβγαινε ακόμα, μια ποσότητα σπέρματος ξεχείλιζε από το μουνί της και έτρεχε στα κωλομέρια της. Ο Χρήστος τραβήχτηκε έξω και μια ποσότητα σπέρματος βγήκε από το ξεσκισμένο της μουνί. Το θέαμα αυτό μου έκανε την πούτσα πέτρα πάλι.

-    Απίστευτο χύσιμο Νίκο. Τουλάχιστον δίδυμα. Σειρά σου τώρα, είπε ο Χρήστος.

Εγώ χώθηκα στο χυμένο μουνί της Ελένης. Η πούτσα μου μπήκε με μηδενική αντίσταση. Το καλύτερο λιπαντικό για το μουνί της γυναίκας μου είναι το σπέρμα ενός άλλου άντρα. Την έστησα στα 4 γιατί αλλιώς δεν ένιωθα ούτε εγώ ούτε αυτή τίποτα και άρχισα να τη γαμάω. Ο Χρήστος είχε πάει μπροστά της και της έδωσε την πούτσα στο στόμα. Δεν άντεξα πολύ και έχυσα μέσα της κι εγώ. Τα χύσια και των τριών μας έτρεχαν στα μπούτια της. Τότε την πήρα και κάναμε ένα 69. Άρχισα να της γλείφω το χυμένο της μουνάκι, ενώ η Ελένη έγλειφε πότε την πούτσα μου πότε του Χρήστου. Ο Χρήστος και η Ελένη συντονίστηκαν σε ένα ακόμα οργασμό. Η Ελένη έφερε περισσότερα χύσια στο στόμα μου, ενώ ο Χρήστος άδειασε το καυτό του σπέρμα στα μούτρα της Ελένης. Τα μούτρα της έγιναν άσπρα και πολλά χύσια έσταζαν από το πηγούνι της στην πούτσα μου και στην κοιλιά μου. Η Ελένη δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της από τα χύσια.

Την πήραμε από το χεράκι και την οδηγήσαμε στη θάλασσα για να πλυθούμε μιας και όλοι ήμασταν ιδρωμένοι και γεμάτοι «ερωτικά υγρά». Η ιστορία που διαβάσατε είναι μια φαντασίωση μας και δεν έχει γίνει στα αλήθεια. Το γράφω τώρα στο τέλος γιατί ήθελα να σας αφήσω να τη διαβάσετε με όρεξη. Αν σας άρεσε μπορούμε να γράψουμε κι άλλες φαντασιώσεις μας ή πραγματικές μας περιπέτειες. Περιμένουμε σχόλια και κριτικές.(Copyright protected OW ref: 89172)