Με τη Ρία έγκυο

Δημοσιεύθηκε από vandom2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.80 (22 Votes)
Με τη Ρια βλεπόμασταν πάρα πολύ συχνά, είναι ακόμα και σήμερα από τα καλυτέρα γαμήσια που έχω κάνει. Η κοπέλα θέλει και ξέρει να γαμιέται, (τυχερός ο μπάσταρδος ο άντρας της). Έφτασα σε σημείο να σκέπτομαι να χωρίσω και να της πω να χωρίσει για να βρούμε μαζί μια και καλή. Μια μέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου ανακοινώνει ότι θα πάει για 4 μήνες Σαουδική Αραβία να βρει τον άντρα της, να είναι μαζί γιατί γκρινιάζει. Ξενέρωσα, σπαστικά. Τη χαιρέτισα με το χέρι στην καρδιά και έφυγε. Ο καιρός πέρασε γρήγορα και εγώ χαμένος σε άλλες αγκαλιές, μέχρι ένα πρωί που μου στέλνει μήνυμα ότι θέλει να βρεθούμε, γύρισε Ελλάδα! Είχαν περάσει 7 μήνες σχεδόν, τι θυμήθηκε σκέφτηκα. Με τα πολλά, πάω σπίτι της και τη να δω.

-    ΡΙΑ τι κοιλία τούρλα είναι αυτή μωρό μου;

-    Είμαι σχεδόν 6 μηνών, με αγοράκι!

-    Μπράβο, συγχαρητήρια, ότι καλύτερο εύχομαι (τι να έλεγα, είχα μείνει παγωτό),

-    Τι θα πιεις;… μου λέει.

-    Ένα νερό να ισιώσω τώρα θέλω, τίποτα άλλο.

-    Κοίτα Γιώργο δεν είχα επιλογή! Με γάμαγε συνέχεια ακάποτος μέχρι να με γκαστρώσει ο καργιόλης και το κατάφερε, αλλά σε θέλω ακόμα, τι να σου πω τώρα.

Την πηρά αγκαλιά γιατί μου είχε λείψει σαν άνθρωπος και ξαφνικά την φίλαγα και άρχισα να καυλώνω, πάρα το θέμα ότι ήταν μια έγκυος γυναίκα!

-    Καύλωσες το μωρό μου, έλα εδώ να το κάνω μάκια…

και κάθεται στον καναπέ. Εγώ όρθιος μπροστά της, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και το καυλί μου πετάγεται έξω με δύναμη στα μούτρα της. Με τη μια τον πηρέ και μου πηρέ μια φανταστική υγρή πίπα!

-    Τι τσιμπούκι είναι αυτό μωρό μου, με τρελαίνεις.

-    Ανάλογα με το καυλί που είναι μπροστά μου πασά μου. Γιώργο ξέρω ότι είναι περίεργο, μπορείς να με γαμήσεις;

-    Τι να σου πω μωρό μου, άμα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω δεν το έχω ξανά κάνει αυτό με έγκυο πότε, για εσένα φοβάμαι.

-    Μπορώ μια χαρά, απλά χάλαρα, όχι δυνατά για να μην πονέσω!

-    Έλα μωρό μου, ξάπλα να έλθω στο πλάι σου.

-    Μη βάλεις καπότα έτσι τον θέλω… παιδί δεν πιάνω και είμαι καθαρή. Κάνω εξετάσεις συνεχεία. Εσύ είσαι ένταξει;

-    Μια χαρά είμαι κι εγώ (κάνω εξετάσεις κάθε 3μηνο γιατί έχω θυρεοειδή και τον ρυθμίζω).

Τι καύλα ήταν! Το μουνί της ήταν υγρό, έκαιγε, απαλό και άρχισα να τη γαμώ σίγα στο πλάι για να ανοίξει. Το έβαζα όλο και πιο βαθιά με κάθε χωσιά γιατί μου άρεσε.

-    Γιώργο χύνω…

και ένιωσα ένα κύμα ζεστό να λούζει τον πούτσο μου. Ήταν φοβερή η αίσθηση. Τη γυρίζω ανάσκελα, μπαίνω μέσα της και τη γαμώ πιο δυνατά. Την κοίταζα στα ματιά και τότε…

-    Ρία θέλω να χύσω! Που τα θες;

-    Μέσα μου, στη μήτρα μου καργιόλη να τα νιώσω κι εγώ μια φόρα…

και άδειασα μέσα της. Δε σταμάτησα να κουνιέμαι, η καύλα ήταν πρωτόγνωρη. Το καυλί μου είχε χύσει και ήταν έτοιμο σαν σπάσει. Συνέχισα να τη γαμάω. Τα χύσια βγαίνανε από έξω από το μεγάλο μουνί της και λέρωναν τα σκεπάσματα. Δε σταματώ ούτε για λίγο, τη γάμαγα κι εκείνη το απολάμβανε. Ξανά έχυσε πιο δυνατά. Το μουνί της μου έδινε μια μαγευτική αίσθηση και την κοιλία της την είχα ξεχάσει. Τη γυρνώ στα 4 για να τον καρφώσω μέσα της.

-    Σίγα μωρό μου, όχι δυνατά, θα το κάνω εγώ. Δεν πρέπει να πονέσω καθόλου.

-    Έλα δε μπορώ…

και όρχησε το πίσω κολλητό, αλλά δε με άφηνε να πειράξω τον κώλο της καθόλου, δεν ήθελε. Έχυσε πάλι, αλλά εγώ δεν έλεγα να χύσω. Βγαίνω ξαπλώνω και αρχίζει μια καυλωτική πίπα.

-    Θα σε χύσω μωρό μου!

-    Μέσα μου μπες πάλι να τα πάρω στη μήτρα μου πάλι, τα θέλω…

και με τη μια μπαίνω μέσα της και τη χύνω. Τι καύλα! Μέχρι και σήμερα είναι ένα από τα καλυτέρα γατήσια που έχω κάνει. Με μια έγκυο. Περίεργο το ξέρω. Θα πω μετά και για την παρτούζα με τη φίλη της.(Copyright protected OW ref: 89061)