Η εξομολογηση του Αντώνη

Δημοσιεύθηκε από ale
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.40 (15 Votes)

Υπόθεση: Ή συνέχεια των ιστοριών Πως έβαλα στρινγκ και Μετά το στρινγκ τι;

Με τον Αντώνη γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και κάνουμε παρέα αρκετές φορές μαζί με την Ελένη, τη γυναίκα του. Ένα μεσημέρι συναντηθήκαμε τυχαία (μένουμε στη ίδια περιοχή) και καθίσαμε για μια μπύρα και να τα πούμε λίγο.

Κάποια στιγμή σηκώνομαι να πάω τουαλέτα. Η Μπλούζα του Αντώνη έχει σηκωθεί και μένω μαλάκας. Ο Αντώνης φοράει γυναικείο εσώρουχο, ένα ανοιχτό κόκκινο στρινγκ. Αφού πέρασα το πρώτο σοκ και επιστρέφοντας από την τουαλέτα, πήρα το θάρρος και ρώτησα το φίλο μου για το εσώρουχο του, αφού πρώτα του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα με τα ρούχα ή με την ερωτική ζωή του. Ο Αντώνης αφού με παρακάλεσε να μη πω τίποτα σε κανένα για αυτό που είδα, φυσικά ούτε στην γυναίκα μου, άρχισε την εξομολόγηση του. Έχει ανακοινώσει δυο ιστορίες στο XStream Πως έβαλα στρινγκ και Μετά το στρινγκ τι; . Του είπα ότι είμαι και εγώ μέλος και ότι τις έχω διαβάσει, μου άρεσαν πάρα πολύ και αρχίζει η αφήγηση της ιστορίας του. Με παρακάλεσε να τη δημοσιεύσω.

Καλή αρχή πουτανάκι μου, γιατί άραγε αρχή; Αφού έχουν περάσει μερικά λεπτά και έχει επανέλθει η αναπνοή μας αρχίζει ο δεύτερος γύρος. Η Ελένη αρχίζει με ένα τσιμπούκι και καθαρίζει το καυλί μου από τα χύσια και ταυτόχρονα με το δάκτυλο της να βάζει το χύσια μου από την κοιλιά μου στην τρύπα μου και να αρχίζει να την γλείφει πάλι χωρίς εγώ να μπορώ να τη σταματήσω. Η ώρα περνά, γλείψιμο, δάκτυλο και η καύλα μου είναι στο κόκκινο. Ζητάω από τη Ελένη να σταματήσει και να ανέβει επάνω στο καυλί μου να τη γαμήσω γιατί δεν αντέχω άλλο. Τότε η Ελένη σταμάτησε αλλά δεν έκατσε στο καυλί μου. Μια δεύτερη έκπληξη με περίμενε.

Η Ελένη ανοίγει το κομοδίνο της, παίρνει το στραπόν που της είχα κάνει δώρο στο μέγεθος της πούτσας μου και με χαμόγελο το φοράει και μου λέει…

-    αγάπη μου αυτό είναι το δώρο που σου έταξα.

Βάζει λιπαντικό και τον ακουμπάει στην τρύπα του κώλου μου, που από το γλείψιμο και τα δάκτυλα που με έβαλε, είχε λίγο χαλαρώσει, αλλά όχι τόσο να δεχτεί την πούτσα της Ελένης. Αρχίζει να πιέζει, η τρύπα μου να πονάει και αυτή να προσπαθεί να μου τον χώσει για να καταλάβω πως είναι όταν την γαμάω εγώ από τον κώλο. Μετά από πολύ προσπάθεια και αφόρητο πόνο, η τρύπα μου παραβιάστηκε και ένα δάκρυ πόνου κύλησε στο μάγουλο μου. Με τρεμάμενη φωνή παρακαλούσα την Ελένη να σταματήσει το μαρτύριο αυτό. Όχι όμως δεν σταμάτησε, αλλά τον έσπρωξε και λίγο πιο μέσα, λέγοντας ότι την πρώτη φορά έτσι πονάει. Έχω χάσει την αίσθηση του χρόνου αλλά η τρύπα του κώλου μου έχει δεχτεί όλη την πούτσα της γυναίκας μου.

Ο πόνος πράγματι έχει μειωθεί και τη θέση του παίρνει μια περίεργη καύλα. Η Ελένη αρχίζει να παίζει την πούτσα της μέσα έξω στο μουνάκι μου, όπως αποκαλούσε το κώλο μου από εκείνη την ημέρα. Το γαμήσι από την Ελένη συνεχίζετε με αμείωτο ρυθμό, έως ότου μεγάλη ποσότητα σπέρματος εκτινάχθηκε από την πούτσα μου και για ώρα μου είχε κοπεί η ανάσα. Η πούτσα λίγο-λίγο γλιστρά από το μουνάκι μου και αφήνει ένα κενό στην τρύπα μου.

Αγκαλιά με τη γυναίκα που μου γάμησε τη παρθένα τρύπα μου, μας πήρε ο ύπνος. Το πρωί ξύπνησα με πόνο στον κώλο μου από το γαμήσι που είχα φάει. Η μόνη ανακούφιση το γλειφομούνι που μου έκανε η Ελένη. Ευτυχώς που είναι Κυριακή και δεν έχω δουλειά γιατί δε μπορώ να κάτσω σε καρεκλά. Τότε η Ελένη μου είπε ότι μέχρι το άλλο Σάββατο θα μου έχει περάσει, γιατί αποφάσισε πως αφού μου άρεσε, κάθε Σάββατο θα με γαμάει αυτή και όλη την άλλη εβδομάδα εγώ.

Συνεχίζεται…(Copyright protected OW ref: 88854)