Για το Ν

Δημοσιεύθηκε από ffxwtiko
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.54 (14 Votes)
Γεια σας. Με το Ν. γνωριστήκαμε στο τσάτ. Μιλούσαμε για 2 μέρες και ήταν φαντάρος στο μέρος όπου σπούδαζα. Ψηλός, γεροδεμένος. Εγώ 1.74, σώμα με καμπύλες, μαύρα σγουρά μαλλιά. Η όλη φάση ξεκίνησε τσατάρωντας ένα βράδυ, δυο κουβέντες από εδώ, δυο κουβέντες από εκεί τελειώσαμε. Κανονίζουμε να βρεθούμε την επομένη σπίτι μου. Υπήρχε τρομερός ερωτισμός, ένταση, καύλα, πάθος και όλα τα συναφή. Έρχεται, πάω στην κουζίνα να φτιάξω καφέ έρχεται κοντά μου. Το μουνάκι μου ήδη ήταν μουσκεμένο και η αμηχανία τρομερή. Προσπαθώ να τον αποφύγω για να μην αντιληφθεί κάτι. Καθόμαστε στο σαλόνι και μιλούσαμε περί ανεμών και υδάτων. Σε κάποια φάση η κουβέντα πάει στο μασάζ (λατρεία εγώ με το μασάζ ), φέρνω κρέμα και ξεκινά να μου κάνει στην πλάτη. Εγώ μπροστά του αυτός πίσω μου καθισμένοι στον καναπέ. Μου χάιδευε το λαιμό.

Σε κάποια φάση, όπως καθόμαστε περνάει το χέρι του μέσα από τα μαλλιά μου και μου τα τραβάει προς τα πίσω, ταυτόχρονα πιάνει με το δεξί του χέρι τον λαιμό μου και μου τον σφίγγει ελαφρά. Το μουνάκι μου όχι απλά έσταζε, πως και πως περίμενε τα δάχτυλα του τα οποία δεν άργησαν να έρθουν. Με το που τρίβει λίγο την κλειτορίδα εγώ αρχίζω και τελειώνω. Το αντιλαμβάνεται και συνεχίζει να την τρίβει. Πιάνω το χέρι του και το βάζω με δύναμη μέσα μου, δεν άντεχα και αρχίζω και του το κουνάω γρήγορα. Χύνω ξανά και ξανά και θέλω κι' άλλο. Σηκώνομαι ζαλισμένη πάω στην κουζίνα να πιω νερό. Έρχεται πίσω μου. Ο εγκέφαλος μου, πηδηγμένος ήδη, φανταζόταν να με πηδάει με μανία στον πάγκο της κουζίνας. Με πιάνει πάλι από τον λαιμό με σφίγγει βάζει το χέρι του μέσα στο στρινγκάκι μου και αρχίζει και μου το γαμάει με λύσσα. Εγώ να ουρλιάζω, να βρίζω, να χτυπιέμαι.

-    Χύσε μωρή καριόλα, χύσε με πουτάνα μου.

-    Πιο γρήγορα μαλάκα, πήδα με πιο γρήγορα, σε χύνω!

Τον πιάνω από το χέρι, τον πάω στο σαλόνι, όρθιος αυτός, καθισμένη εγώ και παίρνω τον πούτσο του στο στόμα μου. Ήθελα τόσο πολύ να του τον ρουφήξω, να του τον φτύσω, να τον χτυπήσω πάνω στην γλωσσίτσα μου, με καύλωνε πολύ. Ξεκινάω, τον παίρνω στο στόμα μου, τον κοιτάζω με καύλα και λύσσα ταυτόχρονα. Το μουνάκι μου ήθελε κι' άλλο, αρχίζω και του τον παίζω πάνω στην γλώσσα μου και να τον φτύνω. Κατεβαίνω στα αρχίδια και αρχίζω και τα ρουφάω πάω και πιο κάτω ..και αρχίζω και παίζω με την γλωσσίτσα. Εκείνος βογκούσε.

-    Πιάσε μωρή γαμιόλα τις βυζάρες σου να στις χύσω.

Με χύνει. Εγώ ήθελα να με χύσει πάνω στα μουνόχειλα μου, να τα νιώσω έτσι καυτά να με καίνε και μετά να το παίξω μαζί με αυτά. Τόση καύλα. (Τα θυμάμαι και το μουνάκι μου καυλώνει πάλι). Καθόμαστε κάνουμε ένα τσιγάρο. Που να ηρεμήσω. Ήθελα πούτσο. Όλο μου το είναι ήθελε τον πούτσο του. Φέρνω ένα μαντήλι και του δένω χέρια. Βγάζω τα πράγματα από το τραπεζάκι το γυρνάω κάθετα μπροστά του. Ανεβαίνω πάνω, στήνομαι στα 4 και αρχίζω και μαλακίζομαι μπροστά του, πότε παίζω κλειτορίδα, πότε βάζω δάχτυλο στο μουνί, πότε στον κώλο. Η καύλα μου ανείπωτη. Χύνω ξανά. Κατεβαίνω στα γόνατα στο πάτωμα και αρχίζω και τον παίρνω στο στόμα μου πάλι με πάθος. Τον ρουφάω, τον πιπιλάω, ταυτόχρονα παίζω και το μουνάκι μου, γλείφω τα δάχτυλα μου τα βάζω μέσα μου. Ο θόρυβος των χυμών μου του τρυπούσε τον εγκέφαλο.

-    Δεν αντέχω μωρή καριόλα!

-    Σκάσε μαλάκα, σειρά μου να σε κάνω να με παρακαλάς να με γαμήσεις!

Γδύνομαι τελείως, γλύφω τις ρώγες μου μπροστά του, ανεβαίνω πάνω του και αρχίζω και τρίβω το μουνάκι μου πάνω στο πουτσοκέφαλο του, αργά και βασανιστικά. Πάω στο αυτί του και του λέω πόσο καριόλα είμαι και πόσο πολύ θέλω να μου τον καρφώσει. Να μη με λυπηθεί, να με γαμήσει με μανία. Οι καυλωμένες ρώγες μου τρίβονται στο πρόσωπο του και προσπαθεί να τις βάλει στο στόμα του. Βασανισμός,  καύλα! Ανοίγω ένα προφυλακτικό, του το βάζω, βάζω τον πρησμένο του πούτσο μέσα μου, του λύνω τα χέρια και αρχίζει το μαρτύριο μου! Με γαμούσε αργά για αρχή. Μετά όσο με έβλεπε να χαϊδεύω τις ρώγες μου, να τις πιπιλάω και να τον κοιτάζω με καύλα, σταματούσε. Έβγαινε, μου το έγλειφε λίγο μα εκεί που προσαρμοζόμουν στη γλώσσα του και ήθελα να τον χύσω, σταματούσε και έμπαινε με δύναμη μου τον κάρφωνε. Ούρλιαζα από καύλα.

-    Δεν αντέχω άλλο, πήδα με την πουτάνα!

-    Σκάσε μωρή καριόλα, τώρα θα δεις.

Με σηκώνει, με πάει στον τοίχο και με στήνει όρθια. Έρχεται πίσω μου και μου τον καρφώνει. Με το αριστερό του χέρι, μου πιάνει τα μαλλιά και με το δεξί του χέρι μου βάζει δύο δάχτυλα του στο στόμα. Τα γλείφω με μανία σκεπτόμενη ότι είναι ο πούτσος του. Βγάζει τα δάχτυλα του, τα βάζει πάνω στην κλειτορίδα μου και αρχίζει και μου την τρίβει γρήγορα ενώ με πηδάει με μανία.

-    Χύνω μαλάκα, σε χύνω!

-    Χύσε μωρή πουτάνα, να τρέχουν στα μπούτια σου. Αν δεν τρέχουν δε σ' αφήνω. Εδώ όλη νύχτα θα τρως πούτσο!

Με σηκώνει, πάμε στον καναπέ, με βάζει να κάτσω πάνω του και αρχίζει πάλι να με γαμάει. Το μουνάκι μου θέλει κι άλλο γαμήσι.

-    Ναι… γάμα με έτσι, πιο γρήγορα.

-    Σκάσε μωρή πόρνη!

Μου δίνει ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Τρελαίνομαι αρχίζω και γαμιέμαι σαν τρελή, Μου βάζει δάχτυλο στον κώλο.

-    Πιο δυνατά μαλάκα δεν μπορείς; Πιο δυνατά πήδα την καριόλα σου.

-    Χύνω ξεκωλιάρα… σε χύνω!

Βγαίνει και αρχίζει και με χύνει στο πρόσωπο.

-    Ναι μωρό μου, δωσ' τα μου όλα!

-    Παρ' τα μωρή άρρωστη!

Πιάνω με τα δάχτυλα μου, παίρνω μερικά χύσια από το πρόσωπο μου, αρχίζω και τρίβω την κλειτορίδα μου και χύνω με σπασμούς κι εγώ!(Copyright protected OW ref: 88682)