Η αδερφή του κολλητού μου

Δημοσιεύθηκε από threesome
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.64 (11 Votes)
Παναγιώτης είναι ο κολλητός μου από το σχολείο. Κάθε μέρα αράζαμε σπίτι του για ώρες, είτε μετά από την δουλειά είτε το βράδυ για μπύρα. Το σπίτι είναι μεγάλο και μένουν εκεί οι γονείς του και η πουτανίτσα αδερφή του, η Ροξάνα. Η Ροξάνα είναι ψηλή με μακριά καστανά μαλλιά, αδύνατη και με μεγάλες βυζάρες. Όσο για τον κώλο της ήταν τεράστιος. Ήταν 25 χρονών, χορεύτρια, με μεγάλα σαρκώδη χείλη και γυμνασμένους κοιλιακούς. Ήταν θεογκόμενα. Τα βυζιά της μου έκαναν τον πούτσο πέτρα. Ήταν συχνά σπίτι αλλά ποτέ δεν ερχόταν στην παρέα μας. Επιδίωκα να την κοιτάω και να παρατηρώ τι κάνει. Πάντα με κοίταζε περίεργα. Ήξερα ότι το βλέμμα της έκρυβε κάτι. Ακόμα και οι κινήσεις της έδειχναν ότι κάτι ήθελε να μου πει. Έπλενε τα πιάτα και μου έστηνε την κωλάρα της προκλητικά. Άλλαζε στο δωμάτιο της με την πόρτα μισάνοιχτη. Χωρίς να την ξέρω καλά υποψιαζόμουν ότι κάτι έχει στο μυαλό της. Όλα αυτά με είχαν κάνει να χύνω για πάρτη της και αυτή το είχε καταλάβει.

Μια μέρα αράζαμε με τον Παναγιώτη στο σαλόνι. Είχαμε πιεί μια μπύρα ενώ βλέπαμε τηλεόραση και τότε χτυπάει το κινητό του. Μου είπε ότι πρέπει να πάει εκτάκτως για λίγο στην δουλειά. Εγώ έμεινα να τον περιμένω. Καθόμουν στον καναπέ και έκανα ένα τσιγάρο. Ξαφνικά η Ροξάνα βγαίνει από το ντους φορώντας μόνο μια μικρή πετσέτα. Το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω στο βρεγμένο σώμα της και άρχισα να φαντασιώνομαι πράγματα. Με πλησιάζει με αργά βήματα φτάνει στο σαλόνι και μου λέει κοιτάζοντας τον πούτσο μου:

-    Μ αρέσει που σου έχει σηκωθεί!

Της απαντάω χωρίς δεύτερη σκέψη:

-    Έλα να τον γευτείς!

Βάζει το χέρι της στο πούτσο μου, κάθεται στα γόνατα και έπειτα με ξεκουμπώνει. Την άφησα να με γλείψει και απόλαυσα μια τέλεια πίπα. Ήξερε να το κάνει καλά. Η γλώσσα της ήταν απίθανη. Καθ’ όλη την διάρκεια ξέραμε και οι δύο ότι ή πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να έρθει ο αδερφός της, αλλά και οι δύο γουστάραμε αυτό που έκανε. Τον έβαζε βαθειά στο στόμα της μέχρι το λαιμό. Μπούκωνε την πούτσα και μου έπαιζε τα αρχίδια. Με κοίταζε κατάματα και έγλειφε αργά με πάθος. Έβγαλε την πούτσα από το στόμα και μου λέει:

-    Μ' αρέσει να σε τσιμπουκώνω!

-    Ρούφα τον μωρή πουτάνα…

της απαντάω εγώ. Στη συνέχεια σηκώνεται και περπατάει αργά προς το δωμάτιο της με πλάτη προς εμένα. Καθώς προχωράει αφήνει σιγά-σιγά την πετσέτα της να πέσει στο πάτωμα και είδα όλο της το σώμα γυμνό. Σταμάτησε για μια στιγμή με κοίταξε και μπήκε στο δωμάτιο. Δε χρειάστηκε πολύ, σηκώθηκα και μπήκα στο δωμάτιο μαζί της. Την έβαλα να ακουμπήσει τα χέρια της στο τοίχο και της τον έχωσα στα γρήγορα. Άρχισα να τη γαμάω και την άκουγα να φωνάζει. Τη γαμούσα και έβλεπα τα βυζιά της να κουνιόνται πάνω κάτω. Στον απέναντι τοίχο βρισκόταν ένας καθρέφτης όπου μπορούσα να θαυμάσω το τέλειο σώμα της και τις καυτές καμπύλες της. Την έβαλα στο κρεβάτι, της άνοιξα τα πόδια και της έγλειψα το υγρό μουνί της. Έχυσε σχεδόν αμέσως στην γλώσσα μου και τότε μου στήθηκε στα τέσσερα λέγοντας μου:

-    Πήδηξε μου και τον κώλο!

Μου τον έγλειψε, την έπιασα από την μέση, χούφτωσα τον κώλο της και της τον έχωσα αργά μέχρι να μπει όλος βαθιά. Εκείνη γούσταρε τρελά και καθώς την άκουγα να φωνάζει καύλωνα όλο και περισσότερο. Της έπιανα τις βυζάρες της και έπαιζα με τις σκληρές ρόγες της. Στο τέλος την κρατούσα από τα μαλλιά και την πήδαγα δυνατά!

-    Σκίσε μου τον κώλο, φώναξε αυτή.

-    Σου σκίζω την κωλοτρυπίδα καύλα μου…

της λέω εγώ. Όταν την είδα να παίζει το μουνί της και να φωνάζει από καύλα δεν άντεξα και την έχυσα στον κώλο. Έβγαλα τον πούτσο μου και είδα τα χύσια να τρέχουν από την κωλοτρυπίδα της. Ντυθήκαμε γρήγορα και περιμέναμε τον Παναγιώτη που ήρθε μετά από λίγο. Το κρατήσαμε μυστικό και οι δύο και κάναμε πως δεν συνέβη τίποτα, αλλά τα βλέμματα μας έλεγαν άλλα.(Copyright protected OW ref: 88654)