Ένα αυγουστιάτικο βράδυ με τη 40άρα στο σπίτι της

Δημοσιεύθηκε από kapapi04
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.14 (11 Votes)
Με τη Φανή είχαμε γνωριστεί και βγαίναμε συχνά ραντεβού. Ήταν ζωντοχήρα, με ένα παιδί το οποίο έλειπε για διακοπές κι έτσι μια νύχτα του Αυγούστου, αφού τελείωσε τη δουλειά της, τηλεφωνηθήκαμε για να βρεθούμε.

-    Άκη σχόλασα, θες να έρθω από τα μέρη σου να βρεθούμε;

-    Είναι αργά και θα είσαι κουρασμένη, απαντώ, άσε να έρθω εγώ από εκεί. Τι λες να περάσω από το σπίτι σου;

-    Πολύ ωραία ιδέα, είμαι και μόνη μου οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αυτό μου έδωσε το έναυσμα να καταστρώνω σχέδια για ένα καυλιάρικο βράδυ. Παίρνω το αυτοκίνητο και σε μισή ώρα είμαι απ’ έξω από το σπίτι της, χτυπάω το κουδούνι ανεβαίνω απάνω. Δεν προλαβαίνει να ανοίξει την πόρτα και πλακωνόμαστε στα γλωσσόφιλα.

-    Σε περίμενα πως και πως, τα λεπτά μου φανήκανε ώρες!

-    Κι εγώ Φανή μου ανυπομονούσα να φτάσω, βάλε ένα ποτάκι να χαλαρώσουμε και βλέπουμε.

Ενώ πίνουμε και συζητάμε περί ανέμων και υδάτων περνάω το χέρι μου από τα μαλλιά της και αρχίζω να τη φιλάω στα χείλη. Εκείνη αναστέναξε και παραδόθηκε. Φορούσε ένα ελαφρύ νυχτικάκι. Βάζω το άλλο μου χέρι από μέσα κι αρχίζω να χουφτώνω τις τέλειες βυζάρες της. Είχε ανάψει για τα καλά οπότε με αρπάζει από το χέρι και με πάει στο δωμάτιο της. Την ακολουθούσα σαν καυλωμένο σκυλάκι και όταν φτάσαμε άρχισε να με γδύνει.

-    Σε θέλω εδώ και τώρα... μου λέει.

-    Κι εγώ μωρό μου, περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή!

Της βγάζω το νυχτικό και αρχίζω να παίζω το υγρό μουνί της. Βογκούσε από καύλα.

-    Θέλω να με γλείψεις, να χύσω σαν τρελή!

-    Ότι θέλει το μωρό μου.

Της σηκώνω τα πόδια κι αρχίζω να της γλείφω την κλειτορίδα, να της βάζω δάκτυλο και να δαγκώνω απαλά τα μουνόχειλα της. Από την κάβλα, άρχισε και έχυνε. Το στόμα μου γέμισε με τα υγρά της. Μου κράτησε σφιχτά το κεφάλι στο μουνί της μέχρι να αδειάσει και ταυτόχρονα σπαρταρούσε από την κάβλα. Όταν τελείωσε, με παίρνει αγκαλιά και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα. Όταν συνήλθε γυρνάει και μου λέει:

-    Τώρα σειρά μου να σε κάνω να καυλώσεις!

Μου πιάνει τον πούτσο, τον παίζει ελαφρά κι αρχίζει να τον ρουφάει. Τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχαν ξανακάνει. Με έγλειφε με μανία και όταν καύλωσα για τα καλά μου λέει:

-    Θέλω να με γαμήσεις μωρό μου, βάλτο μου, δεν αντέχω…

την ξαπλώνω και την αρχίζω ιεραποστολικά για κάνα μισάωρο.

-    Αχ ναι… έτσι, τι ωραία που με γαμάς μωρό, είναι τέλειο!

Επειδή δε χρησιμοποιώ προφυλακτικό ξέρω και κρατιέμαι. Τη βάζω στα τέσσερα και με θέα την κωλάρα της καυλώνω περισσότερο και τη γαμάω με λύσσα. Είναι βλέπετε και η αγαπημένη μου στάση. Έχουν περάσει σχεδόν δυο ώρες, οπότε αναλαμβάνει δράση. Πιάνει τον πούτσο μου και τον οδηγεί ξανά στο καυτό της στόμα. Για κανένα τέταρτο με έγλειφε. Ήθελε να αδειάσω στο στόμα της, αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Έβλεπε πως δεν έχυνα και με ρωτάει:

-    Γιατί δε χύνεις; Τι σου συμβαίνει;

-    Το απολαμβάνω ,αλλά θα ’θελα να τελειώσω στο κωλαράκι σου.

-    Τότε βάλτο, γάμησε τον και χυσ’ τον. Απόψε είναι δικός σου, όλη είμαι δικιά σου!

Της στήνω την κωλάρα, σαλιώνω την τρύπα της και το βάζω μέσα. Ο πούτσος μου ηλεκτρίστηκε από τη στενή της τρύπα. Τρελάθηκα και άρχισα να γαμάω τη σούφρα της με βία. Έφτασα σε σημείο να μη με ενδιαφέρει αν πονάει ή όχι, απλά ήθελα να τη σκίσω. Εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει.

-    Αχ ναι… τέλειο το καυλί σου. 1η φορά αισθάνεται υπέροχα το κωλαράκι μου.

Σε 10 λεπτά αρχίζω να χύνω μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

-    Καύλα τα χύσια σου, ναι χύσε με, λιώνω, πεθαίνω, δώστα μου όλα!

Βγήκα αργά. Εκείνη τον ξαναπαίρνει στο στόμα και μου τον καθαρίζει. Αγκαλιαστήκαμε, κοιμηθήκαμε για 4 ώρες και μετά άρχισε ο δεύτερος γύρος.(Copyright protected OW ref: 88568)