Στα σκοτεινά «μονοπάτια» της Κ.

Δημοσιεύθηκε από a-m
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.43 (29 Votes)
Η συνέχεια της αληθινής ιστορίας μου με μια μάγισσα του πόθου και των ηδονών. Μας είχε πάρει το απόγευμα στον καναπέ και ακόμη τα πράγματά μας δεν τα είχαμε ανεβάσει στο παραδοσιακό σπίτι, που θα μέναμε. Είδα την Κ να κοιμάται δίπλα μου, με ένα χαμόγελο αμυδρά ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Μαλλιά ανακατεμένα, το άσπρο στενό μπλουζάκι της σηκωμένο πάνω από το ένα στήθος της, που ήταν κατακόκκινο από τα φιλιά μου και τα ελαφρά δαγκωματάκια (που μάλλον ήταν πολλά) του πάθους μου. Το παντελόνι της μισοφορεμένο, λίγο κάτω από τα γόνατα, μαζί με το εσώρουχό της. Κοιμόταν, παράξενα ημίγυμνη, ανέμελη. Το βλέμμα μου, καρφώθηκε στο μουνάκι της. Με μια καλύτερη παρατήρηση, διέκρινα τα υγρά του έρωτά μας να τρέχουν, καθώς τα πόδια της ήταν ελαφρώς ανοιχτά, προσφέροντάς μου ένα θεϊκό θέαμα, βγαλμένο από την πιο τρελή μου φαντασίωση. Εκείνη την ώρα δεν με ένοιαζε τίποτα.

Τίποτα άλλο δεν μπορούσα να σκεφτώ, παρά μόνο τη στιγμή που ζούσα. Όλη μου η ζωή, όλη μου η σκέψη στο γυμνό της κορμί, στο υγρό (από τα ανακατεμένα υγρά της καύλας μας) μουνάκι της. Ένιωθα πάλι να ερεθίζομαι. Ένας ερεθισμός, ο οποίος σχεδόν μου προκαλούσε πόνο, ανεβάζοντας τους σφυγμούς της καρδιάς μου, λες και ήμουν 17 χρονών άβγαλτος. Λες και πρώτη φορά κοιτούσα γυμνή γυναίκα, που ετοιμαζόμουν να αγγίξω. Συνεπαρμένος από το θέαμα (και παραδομένος στον ερεθισμό μου), χωρίς να το σκεφτώ πολύ, γονάτισα μπροστά της. Με διακριτικές κινήσεις, τις έβγαλα το παντελόνι εντελώς, μαζί και το εσώρουχο. Δεν ήθελα να την ξυπνήσω, γιατί φοβόμουν ότι θα έχανα το χαμόγελό της. Φοβόμουν ότι τέτοιο χαμόγελο ευχαρίστησης, δεν θα ξανάβλεπα ποτέ σε γυναικείο πρόσωπο. Αφού την «ελευθέρωσα», της άνοιξα απαλά τα πόδια. Έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσά τους. Το πρόσωπό μου σε κάτι λιγότερο από απόσταση αναπνοής από το μουνάκι της. Ανέβλυζε μια εκπληκτική μυρωδιά η περιοχή της, ενώ το ροδαλό χρωματάκι της, μου προκαλούσε ακόμη περισσότερο πόνο και ερεθισμό.

Σιγά-σιγά, βύθισα τη γλώσσα μου μέσα της. Με αργές κινήσεις έπαιρνα τα υγρά μας, από κάτω προς τα πάνω, πιέζοντας παράλληλα (με τη γλώσσα μου) την κλειτορίδα της. Άκουσα έναν αναστεναγμό ευχαρίστησης, που σύντομα έγινε ερωτικό μούγκρισμα. Προσπάθησα να σηκώσω το κεφάλι μου για δω την αντίδρασή της. Ίσα που πρόλαβα να δω ότι τα γυαλιστερά μάτια της ήταν ορθάνοιχτα, αφού μόλις κατάλαβε ότι η γλώσσα μου θα σταματούσε να την αγγίζει, απότομα με πίεσε να τη χώσω ακόμη πιο βαθιά μέσα της.

-    Γλείψε με, είπε. Ναι μωρό μου, πάρε τα υγρά μας.

Σε λιγότερο από τρία λεπτά, έχυνε στο στόμα μου. Με έπιασε από τα μαλλιά και με τράβηξε επάνω της. Με μια κίνηση, με ξάπλωσε τώρα στον καναπέ και βίαια έμπηξε τη γλώσσα της στο στόμα μου.

-    Δώσε και σε μένα. Θέλω να νιώσω την καύλα μας στο στόμα μου.

Κόντευε να με πνίξει από το φιλί της. Η γλώσσα της, σαν τρελή γυρνούσε μέσα στο στόμα μου, ενώ με τα χέρια της πίεζε ακόμη περισσότερο το κεφάλι μου, λες και ήθελε να με καταπιεί. Αφού χόρτασε το στόμα μου, προσπάθησε να κατέβει χαμηλά για να πάρει τον καυλωμένο μου πούτσο στο στόμα της.

-    Όχι! Όχι εδώ... πάμε επάνω. Πάμε στο κρεβάτι μας…

της είπα (άραγε πού βρήκα τη δύναμη;). Σηκωθήκαμε και ξεκινήσαμε γρήγορα, γρήγορα να πηγαίνουμε προς την σκάλα που οδηγούσε στα πάνω δωμάτια. Ήταν μπροστά μου δύο βήματα, όταν φτάσαμε στη σκάλα και ξεκίνησε να την ανεβαίνει. Δεν άντεξα στο θέαμα! Την άρπαξε εκεί και χωρίς να πω κουβέντα, την έφερα στην αγκαλιά μου καθώς καθίσαμε στα σκαλιά. Χωρίς να το καταλάβω (ο χρόνος είχε χάσει τη διάστασή του), βρέθηκε επάνω μου και εγώ μέσα της! Είχε κολλήσει το σώμα της στο δικό μου κι εγώ προσπαθούσα να ρουφήξω όλο και περισσότερο από το στήθος της. Της έβγαλα τη μπλούζα, ήταν γυμνή επάνω μου και χοροπηδούσε, λες και θα ήταν η τελευταία φορά που κάναμε έρωτα.

-    Δε θέλω έρωτα, μου είπε. Θέλω να με γαμήσεις αυτή τη φορά! Να με γαμήσεις σκληρά, όπως μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις…

είπε ουρλιάζοντας από ηδονή. Τα πάντα γύριζαν γύρω μου. Έβλεπα τον πούτσο μου να μπαινοβγαίνει μέσα της και το στήθος της να χτυπά πάνω στο δικό μου. Κάποιες στιγμές, έμπηγε τη γλώσσα της στο στόμα μου και κάποιες άλλες τα δόντια της στο λαιμό μου. Είχα περάσει το χέρι μου πίσω της και εξερευνούσα το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της. Δε δυσκολεύτηκα να βάλω ένα δάχτυλο μέσα της και τότε ήταν που ένα κύμα από τα υγρά της πλημμύρισαν τα μπούτια μου.

-    Ναι, μου αρέσει, μη σταματάς. Γάμα με!

Είπε και συνέχισε να χτυπιέται πάνω μου.

-    Θέλω να τελειώσω…

είπα πνιχτά και όσο μου επέτρεπε να μιλήσω από τα φιλιά της.

-    Πες μου, πού, είμαι δική σου! Για σένα μπορώ να κάνω οτιδήποτε, είπε.

-    Στο στόμα σου, στο πρόσωπό σου, στο στήθος σου! Όπου καυλώνεις περισσότερο μωρό μου…

της απάντησα εκστασιασμένος. Τραβήχτηκε απότομα και ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου. Άρχισε να με γλείφει, άλλοτε με μανία και άλλοτε πολύ-πολύ ερωτικά, λες και δεν ήθελε να τελειώσω αμέσως.

-    Στο στόμα μου, στο πρόσωπό μου…

είπε κι αυτή σαν να με παρακαλούσε. Έφτανα στην κορύφωση, όταν πήρε το καυλί μου στο χέρι της, το έσφιξε, έβγαλε τη γλώσσα της και το ακούμπησε πάνω της έχοντας ανοιχτό το στόμα. Με κοιτούσε βαθιά στα μάτια, σαν να περίμενε χρόνια να τη λυτρώσω. Λες και ποτέ άλλοτε δεν είχε ξανακάνει έρωτα. Ήταν πολύ δύσκολο πλέον να αντέξω, έστω και μια στιγμή. Επιτάχυνε με το χέρι της και καθώς το κεφάλι από τον πούτσο μου ακουμπούσε στη γλώσσα της, άρχισε να εκτοξεύει μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος. Στο στόμα της, στο μέτωπό της, στα χείλη της πετάχτηκαν σταγόνες σπέρματος, όσο κι αν προσπάθησε να τα πάρει όλα μέσα της. Όταν αυτός ο τρελός χορός τελείωσε, αποκαμωμένος στα σκαλιά, χάιδευα τα μαλλιά της. Έκανε να φύγει να πάει να πλυθεί.

-    Μη φεύγεις, μείνε λίγο ακόμα.

-    Θέλω να σε φιλήσω, κοίτα πως είμαι, απάντησε εκείνη γελώντας.

-    Ε και; Μ αρέσεις πολύ έτσι όπως είσαι.

Ήρθε και πάλι στην αγκαλιά μου (αυτή τη φορά κάθισε πλάγια απάνω μου). Με φίλησε με πάθος. Δε με ένοιαζε τίποτα εκείνη τη στιγμή. Μόνο εκείνη και το άγγιγμα της. Κατέβασα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και τη χάιδευα τρυφερά εξωτερικά. Ήταν ακόμη υγρή και ζεστή. Λίγες στιγμές αργότερα, σηκώθηκε από την αγκαλιά μου, μάζεψε τα ρούχα μας που ήταν πεταμένα σε όλο το διάβα μας μέχρι τις σκάλες και ανέβηκε στο δωμάτιο.

-    Θα σε περιμένω επάνω…

μου είπε. Διέκρινα ένα δισταγμό στα λόγια της, αλλά δεν έδωσα σημασία. Με επανέφερε στην πραγματικότητα, ο ήχος του κινητού μου, που χτυπούσε. Ήταν η Σ. (η γυναίκα μου).

-    Τι κάνεις Σ; τη ρώτησα.

-    Σκέφτομαι το πρωινό μωρό μου, ακόμα δεν άλλαξα εσώρουχο μετά από ότι έγινε. Θα ήθελα να ήσουν εδώ να συνεχίζαμε αυτό που αφήσαμε το πρωί. Ξέρεις, είμαι στο κρεβάτι μόνη και σκέφτομαι τα πρωινά και όλα όσα θα ήθελα να σου κάνω. Νομίζω, πως αν ήσουν εδώ απόψε, θα σου πραγματοποιούσα ακόμη και τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις. Νομίζω, πως απόψε θα μπορούσα να κάνω έρωτα ακόμα και με γυναίκα για το χατίρι σου.

Την άκουγα, ατάραχος αλλά δεν είχα καμία όρεξη να σχολιάσω. Ξέρεις πρέπει να κλείσω, γιατί άφησα μια σημαντική δουλειά στη μέση, της είπα. Γύρισα και είδα στο κεφαλόσκαλο την Κ. να με περιμένει.

-    Τίποτα μωρό μου δεν μπορεί να με ξενερώσει απόψε μαζί σου, μην ανησυχείς. Δεν είναι μόνο το σώμα μου εδώ, αλλά και το μυαλό μου…

της είπα καθώς την κοιτούσα.

-    Ωραία, γιατί τα σχέδιά μου για μας, δεν τελειώνουν εδώ. Η νύχτα θα είναι μεγάλη. Είμαι πρόθυμη να πραγματοποιήσω την κάθε φαντασίωση σου, πριν προλάβει να το κάνει η γυναίκα σου, μου απάντησε με ένα σαρδόνιο χαμόγελο.

Κατέβηκε μερικά σκαλιά, με έπιασε από το χέρι και γυμνή καθώς ήταν με οδήγησε μέχρι την πόρτα του δωματίου μας. Πριν πιάσει το πόμολο, την άρπαξα από τη μέση, την κόλλησα στην πόρτα και της έδωσα ένα δυνατό, βαθύ, υγρό φιλί. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, από εκείνη τη στιγμή μαζί της, δε θυμάμαι τόσο το φιλί, όσο τη ρώγα του στήθους της, να ακουμπά στο δικό μου στήθος και τη μυρωδιά του σώματός της. Με σταμάτησε και με κοίταξε στα μάτια.

-    Ακόμα δεν έχεις περπατήσει όλα τα μονοπάτια του πάθους. Είμαι χαρούμενη που αυτό θα το κάνεις πρώτη φορά μαζί μου. Ξέρω ότι δε θα υπάρξει άλλη συνάντηση. Όταν θα τελειώσει η νύχτα, θα φύγεις κι εσύ μαζί της. Μαζί σου νιώθω ελεύθερη και σε διαρκή διέγερση. Νόμιζα ότι δεν θα το ζούσα ποτέ αυτό το συναίσθημα…

είπε χαμογελώντας κι έριξε το κορμί της επάνω μου, καθώς με το χέρι της με χάιδευε χαμηλά, απαλά.

-    Νομίζω ότι χρειάζεσαι λίγο ακόμη χρόνο…

σχολίασε, καθώς κατάλαβε ότι δεν ήμουν τόσο ερεθισμένος όσο πριν.

-    Νομίζω χρειάζομαι τα χείλη σου, περισσότερο από ποτέ…

της είπα και γονάτισα για να φιλήσω τα «χείλη» από το μουνάκι της, πριν ανοίξει την βαριά πόρτα του δωματίου.(Copyright protected OW ref: 88375)