Ξεπαρθενιασμα απο το θείο

Δημοσιεύθηκε από ataktoula30
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (3 Votes)
Είμαι η Άννα, 31 ετών και η ιστορία που θα διηγηθώ συνέβη πριν 14 χρόνια, όταν ήμουν 17 ετών. Τα καλοκαίρια, πάντα πήγαινα στη νονά μου για μια εβδομάδα, η οποία ζούσε στην επαρχία. Έτσι το καλοκαίρι του 2001, αφού μίλησε με τη μητέρα μου, κανόνισαν να έρθει να με πάρει ο νονός μου με το αυτοκίνητο για να περάσω λίγες μέρες μαζί τους, όπως κι έγινε.

Ο νονός μου τότε, ήταν 45 ετών, 1.80, 80 κιλά, γυμνασμένος, γενικότερα ένας κούκλος. Στο δρόμο πιάσαμε την κουβέντα για σχέσεις, γκόμενους κλπ. Ήταν πολύ διακριτικός αν και καταλάβαινε ότι ήθελα να με γαμήσει. Φτάσαμε σπίτι κι όλα κυλούσαν όμορφα και ήρεμα όπως κάθε φορά. Ένα απόγευμα, έρχεται η νονά μου και μου λέει πως το βραδύ θα είναι στη δουλειά (γιατρός) κι έτσι θα έμενα με το νονό μου. Άρχισα να σκέφτομαι τι να κάνω ώστε να με ξεπαρθενιάσει. Μόλις έφυγε, μπήκα, έκανα ένα μπάνιο, ξυρίστηκα και πήγα στο σαλόνι. Εκείνος καθόταν στην πολυθρόνα κι έβλεπε τηλεόραση. Έκατσα στο μπράτσο του καναπέ και τον χάιδευα στην πλάτη. Γυρίζει με κοιτάζει και μου λέει…

-    έλα μωρό μου, που ήσουν;

-    Ε… να έκανα μπάνιο, ξυρίστηκα και ήρθα.

Μου χαμογέλασε κι έφυγε για το δωμάτιο του. Απογοητευμένη ότι τελικά δε θα με ξεπαρθένιαζε, τον ακούω να με φωνάζει. Πάω στο δωμάτιο, ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, με το τεράστιο καβλί του έξω. Χωρίς να το σκεφτώ, μπαίνω ανάμεσα στο ποδιά του κι αρχίζω να του παίρνω πίπα. Ήταν η πρώτη επαφή που είχα με πουτσα.

-    Το ήξερα πουτάνα ότι τον ήθελες.

-    Αχ… νονέ μου, τον σκεπτόμουν μέρες τώρα, θέλω να ανοίξεις το μουνάκι μου.

-    Παρθένα είσαι ακόμα μουνάρα μου;

-    Ναι νονούλη μου!

-    Απόψε θα σε ξεμουνιάσω καργιολάκι. Ξάπλωσε δίπλα μου και γδύσου.

Έκανα σαν υπνωτισμένη ότι μου έλεγε, η κάβλα με έχει τρελάνει. Τον παρακάλεσα να μου φερθεί σαν πουτάνα και όχι σαν ένα παρθένο κοριτσάκι. Μου άνοιξε τα πόδια και με μια κίνηση μπήκε όλος μέσα μου. Φώναξα τόσο δυνατά που νομίζω ότι μας άκουσε όλη η γειτονιά.

-    Πονάς πουτάνα;

-    Πολύ νονούλη μου, αλλά μου αρέσει, γάμα με!

-    Τι στενό μουνί που έχεις μωρή βρώμα; Πιο στενό κι από τον κώλο της μάνας σου. Τη γαμάω κι αυτή συχνά.

-    Μας γαμάς όλες ρε πούστη;

-    Αφού είστε πουτάνες όλες!

-    Και που να μάθεις ποιος γαμάει τη νονά μου. Δε με νοιάζει ποιος τη γαμάει πια, τώρα που ξεμουνιάζω εσένα, τι τη θέλω τη γριά;

-    Χύνω νονέ μου, χύνω…

-    Χύσε πουτανάρα μου, χύσε την ψωλάρα του γαμιά νονού σου.

Δεν άντεξε πολύ κι έχυσε όλο το καυτό του σπέρμα μέσα στο μουνάκι μου. Ξάπλωσε δίπλα μου, με φίλησε και μου υποσχέθηκε ότι από εδω και περά θα "φάω" καλά. Όλη τη νύχτα με γαμούσε ασταμάτητα, μέχρι που πήρε τηλέφωνο η νονά μου ότι σχόλασε κι έρχεται. Πήγα στο δωμάτιο μου ξεμουνιασμένη κι έπεσα για ύπνο. Ήταν η αρχή ενός τρελού πάρτι που συνέχισε για χρόνια. Σε άλλη ιστορία θα σας πω πως μου άνοιξε το κωλαράκι μου και πως γαμιόμαστε μέχρι και σήμερα.(Copyright protected OW ref: 88240)