Το μεγάλο μου βήμα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μετά από 3 ώρες περίπου, ήμασταν πάλι μέσα στο αυτοκίνητο μου με οδηγό τον Πέτρο και επιστρέφαμε στο ξενοδοχείο, τελείως διαφορετικοί όμως τώρα. Πιο χαλαροί, πιο οικείοι πιο άνετοι, λέγοντας διάφορα και γελώντας. Σε αυτό βέβαια βοήθησε πολύ και το κρασί που καταναλώσαμε έξω. Αυτός τούτη τη φορά ξεκλείδωσε την πόρτα και εγώ τον ακολούθησα μέσα στο δωμάτιο.

Μόλις μπήκαμε μέσα, άλλαξε τελείως συμπεριφορά. Μου έβγαλε το μπουφάν και με μία κίνηση, με έβαλε απότομα και αμίλητα να στηθώ με τις παλάμες ακουμπισμένες στον τοίχο και το κορμί μου από τη μέση και πάνω, σαν προέκταση των χεριών μου κάθετο σε αυτόν. Έτσι σχημάτιζα ένα «Γ» με τα πόδια μου παράλληλα στον τοίχο.

«Τώρα ήρθε η μεγάλη ώρα σου πουτανάκι!», μου είπε και αισθάνθηκα να καυλώνω πολύ. «Μη κουνηθείς από ‘κει που είσαι!», μου είπε με επιτακτικό τρόπο και εγώ υπάκουσα και μου άρεσε αυτό.

Προχώρησε προς την ντουλάπα και γύρισα το κεφάλι μου να δω τι κάνει.

«Τι σου είπα εγώ; Δεν σου είπα να μη κουνηθείς καθόλου;», αγρίεψε.

«Δεν κουνήθηκα, μόνο το κεφάλι μου γύρισα να δω τι κάνεις…», είπα διστακτικά.

Ήρθε πίσω μου με ένα βαζάκι βαζελίνη, ένα κουτάκι προφυλακτικά και τον δονητή μου.

«Το κεφάλι σου μόνο ε;», είπε.

Και με μια κίνηση μου ανέβασε από πίσω τη φούστα σχεδόν έως τη μέση μου ενώ κατέβασε το καλτσόν μου περίπου έως τα γόνατα μου. Πριν καταλάβω καλά - καλά ότι ο κώλος μου ήταν γυμνός, αισθάνθηκα την ζώνη του να πέφτει πάνω στον γυμνό μου κώλο.

«Αααααααχχχχχχχχχ», έκανα και αμέσως ήρθε μία δεύτερη και μετά μια τρίτη «Αααααααχχχχχχχχ» έκανα εγώ κάθε φορά που με χτυπούσε με τη ζώνη του.

Έξι ήταν συνολικά, τρεις σε κάθε κωλομέρι.

«Έτσι, για να μάθεις να μη κάνεις ότι θέλεις εσύ και να ακούς όταν σου λέω κάτι!», μου είπε.

Και ένα «μάλιστα» έφυγε από το στόμα μου που με έκανε να καυλώσω ακόμη πιο πολύ. Εξακολουθούσα να είμαι στημένη όπως με είχε βάλει ο Πέτρος στον τοίχο και κάποια στιγμή αισθάνθηκα κάτι δροσερό στην κωλοτρυπίδα μου.

«Όχι!», του φώναξα. «Μη! Άστο. Δεν θέλω…»

«Σκάσε τσούλα!», μου είπε. «Εδώ που έφτασες τώρα δεν έχει όχι και δεν θέλω. Θα τον φας που θα τον φας, κοίτα να τον ευχαριστηθείς τουλάχιστον…», μου είπε και αισθάνθηκα το δάχτυλο του με τη μία να μπαίνει μέσα μου και να γεμίζει τον κώλο μου με βαζελίνη.

«Ααααααααχχχ!», έκανα εγώ και κόντευα να πεθάνω από την καύλα.

Μερικά βήματα πιο δίπλα μας, υπήρχε μία καρέκλα. Χωρίς να βγάλει το δάχτυλο του από μέσα μου, με έπιασε από τα μαλλιά και με οδήγησε εκεί. Περπατούσα και αισθανόμουν το δάχτυλο του πιο έντονα, να τρίβεται μέσα στον κώλο μου. Με οδήγησε μπροστά στη πλάτη της καρέκλας και μου είπε να πιάσω με τα χέρια μου τα μπροστινά της πόδια. Υπάκουσα και έτσι βρέθηκα με τον κώλο μου τεντωμένο και το δάχτυλο του, που είχα αρχίσει να το συνηθίζω, μέσα του.

Αργά - αργά, άρχισε να τραβάει το δάχτυλο του έξω. Το έβγαλε τελείως και ένα τσούξιμο αισθάνθηκα στην κωλοτρυπίδα μου. Δεν έβλεπα, ήταν πίσω μου. Αισθάνθηκα όμως, κάτι σκληρό και μεγάλο να με ακουμπάει στην κωλοτρυπίδα. Σφίχτηκα και το κατάλαβε.

«Όσο πιο πολύ σφίγγεσαι, τόσο πιο πολύ θα πονέσεις. Χαλάρωσε…», μου είπε.

Τον άκουσα και προσπάθησα να μείνω χαλαρή. Ένα δευτερόλεπτο μετά αισθάνθηκα την κωλοτρυπίδα μου να ανοίγει και να δέχεται μέσα της τον πούτσο του. Πράγματι. Είχε δίκιο. Ήταν η μεγάλη μου στιγμή. Έσπρωξε και τον αισθάνθηκα πιο βαθειά μέσα μου και την κωλοτρυπίδα μου να ανοίγει πιο πολύ.

«Ααααααααααααααχχχχχχχχχ…», έκανα και πάλι. «Ααααααααααααααααχχχχχχχχχ. Ποναωωωωωωωωω!!!», παραπονέθηκα.

«Τότε να βγω…», μου είπε.

«Όχι! Όχι! Μη βγεις. Σε θέλωωωωωωωωωωωωωωω!», φώναζα. «Πονάω αλλά είναι τόσο όμορφα μέσα εκεί που είσαι. Ααααααααααααααααα!!!» έκανα πάλι, καθώς μπήκε όλος πια μέσα μου.

Άρχισε να τραβιέται έξω και να ξαναμπαίνει μέσα. Όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά. Με γαμούσε κανονικά πλέων και αυτό με τρέλαινε.

«Αααααααααααααααααα!», ούρλιαζα από την καύλα όμως τώρα και όχι από πόνο. «Αααααααααααα! Ναι!!! Ωωωωωωωωωωωωωωωω! Πόσο μ’ αρέσει! Έτσι! Έτσι! Γάμα με άντρα μου. Γάμα με γαμιά μου την πουτάνα. Ξέσκισε με. Έτσι. Δική σου είμαι μωρό μου!», έλεγα και ξαναέλεγα.

«Έλα τσούλα, έλα παλιοπουτάνα. Σ’ αρέσει που σε γαμάω ε; Το θέλει τον πούτσο ο κώλος σου ε; Έτσι γαμιόλα. Έτσι. Να δεις ποιος είναι ο Πέτρος. Να δεις ποιος είναι ο άντρας εδώ μέσα ξέκωλο!»

«Εσύ μωρό μου, εσύ. Μόνο εσύ. Αααααααααααααα! Πόσο ωραία γαμάς Πέτρο μου!», έλεγα εγώ.

Και δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτό που ζούσα εκείνη τη στιγμή.

«Χύνω μωρή! Χύνω! Χύνω καριόλα. Σε χύνω τσούλα. Αααααααααααα! Πουτάνα. Πάρ’ τα. Πάρ΄τα. Πάρ’ τα όλαααααααααααα!», είπε ο Πέτρος κάποια στιγμή και αισθάνθηκα το καυτό το σπέρμα του να τινάζεται με δύναμη μέσα στον κώλο μου.

«Ααααααααα. Ναι. Ναι. Ναι. Χύσε με. Χύσε με. Χύσε με μωρό μου!», έλεγα εγώ.

Ο Πέτρος βγήκε από μέσα μου και εγώ άπλωσα το χέρι μου και του έβγαλα το προφυλακτικό και έσκυψα και του καθάρισα με το στόμα μου τον πούτσο καλά - καλά. Ανέβασα την κιλότα μου και το καλσόν μου, κατέβασα τη φούστα μου και κρύφτηκα μέσα στην αγκαλιά του. Μου έδωσε ένα γλυκό φιλί στο στόμα και με άφησε να μείνω μερικά λεπτά εκεί, μέσα στην αγκαλιά του χωμένη, ενώ με τις παλάμες του χάιδευε και χούφτωνε τον φρεσκογαμημένο και πρώτο γαμημένο κώλο μου. Ήμουν το κορίτσι του. Το ξέραμε και οι δυο αυτό πια.

Πήγαμε στο μπάνιο ο καθένας χωριστά. Πρώτη εγώ. Όσο να τελειώσει ο Πέτρος, εγώ είχα βάλει ένα νυχτικάκι και τον περίμενα στο κρεβάτι. Κοιμηθήκαμε όλη νύχτα αγκαλιά. Ήταν κάτι φανταστικό και πρωτόγνωρο για μένα. Το πρωί τον αποχαιρέτησα με ένα απαλό γλυκό φιλί και ένα χαμόγελο. Με τον Πέτρο, συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και κάναμε πολλά. Αυτά όμως, ίσως σας τα διηγηθώ κάποιες άλλες φορές. Ίσως.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")