Γκολ στα αποδυτήρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το όνομα μου είναι Σύλβια. Είμαι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα 22 χρονών, με μακριά ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια και μεγάλο στήθος και καλλίγραμμο σώμα. Το βασικό σημείο μου όμως, στο οποίο εστιάζονται τα αντρικά μάτια όταν περνάω είναι ο κώλος μου. Πολλές φορές στο δρόμο ακούω πειράγματα. Γενικά μου αρέσει να προκαλώ φορώντας προκλητικά ρούχα.

Τα τελευταία δυο χρόνια είμαι παντρεμένη, με ένα πολύ όμορφο άντρα, ο οποίος είναι σταρ στην ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μου. Με είχε βάλει στο μάτι από καιρό και τελικά μετά από μια σύντομη σχέση παντρευτήκαμε. Ξέρω ότι είναι περήφανος γι’ αυτό γιατί μου την είχαν πέσει (πριν και μετά το γάμο όλοι οι συμπαίκτες του, αλλά εγώ παρότι δεν είμαι καθόλου φρόνιμο κορίτσι -η φήμη μου έχει ξεπεράσει τα σύνορα της πόλης - δεν έκατσα σε κανέναν).

Πριν από εννέα μήνες η ομάδα του άντρα μου έπαιζε μπαράζ, με την ομάδα της γειτονικής πόλης για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία στην έδρα τους. Είχα πάει με το άντρα μου με το αυτοκίνητο μας για να τον υποστηρίξω σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Πήγα να παρακολουθήσω το παιχνίδι από τις θέσεις των επισήμων. Οι επίσημοι όμως κάθε άλλο παρά παιχνίδι παρακολούθησαν. Ήμουν ντυμένη με ένα κοντό λευκό φόρεμα - λίγο πιο κάτω από τον κώλο έφτανε - βαθύ ντεκολτέ και ψηλά τακούνια.

Το παιχνίδι δυστυχώς δεν πήγε καλά. Η ομάδα μας δεν ήταν καθόλου καλή και φάγαμε έξι γκολ. Ο άντρας μου φαινόταν πολύ στενοχωρημένος. Ο Πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας, ένας άξεστος χοντρός τριχωτός τύπος, με πλησίασε και μου είπε:

-    «Κούκλα είμαστε καλύτεροι. Ο άντρας είναι καλός και έχουμε θέση. Θα του κάνουμε καλή προσφορά αρκεί να μου στήσεις το κωλαράκι σου».

Έφυγα θυμωμένη, ενώ ένιωθα λαίμαργα μάτια να με κοιτάνε πίσω από την πλάτη μου. Ήθελα να πάω να βρω τον άνδρα μου στα αποδυτήρια γιατί σίγουρα δεν θα μιλιότανε. Κατέβηκα τις σκάλες και συνάντησα δυο φύλακες.

-    «Θέλω να πάω στα αποδυτήρια της ομάδας μου…», τους είπα.

-    «Δεν γίνεται αυτό…», απάντησαν.

-    «Είμαι η γυναίκα του…», τους είπα.

Κοιτάχτηκαν και με κοίταξαν από πάνω μέχρι κάτω.

-    «Ε τότε αλλάζει το πράγμα…», μου είπαν και μου έδειξαν προς τα που έπρεπε να πάω.

Ωστόσο ένιωσα να με ακολουθούν. Χτύπησα την πόρτα των αποδυτηρίων και άνοιξα. Εκεί ήταν δέκα με δώδεκα μισόγυμνοι άντρες αλλά δεν ήξερα κανέναν.

-    «Συγγνώμη, θέλω τον .....», είπα.

-    «Ποια είσαι και θέλεις τον ......;», μου είπε κάποιος.

-    «Είμαι η γυναίκα του…», είπα.

-    «Ω, είναι η γυναίκα του .....»

Τα καθάρματα οι φύλακες με είχαν στείλει σε λάθος αποδυτήρια.

-    «Δεν έχουμε να σου δώσουμε τον ....... αλλά λέμε να σου δώσουμε κάτι άλλο…», δήλωσε ένας με θράσος.

Και με αυτό κατέβασαν όλοι μαζί τα σορτς τους και έβγαλαν έξω τις πούτσες τους. Τα έχασα βρισκόμενη μπροστά σε μια θάλασσα πούτσες. Έκανα να γυρίσω να φύγω αλλά εκείνη τη στιγμή έμπαιναν από την πόρτα οι φύλακες.

-    «Κελεπούρι σας στείλαμε, ε;», είπαν.

Οι άντρες ήρθαν γύρω μου. Χέρια άρχισαν να χουφτώνουν το κωλαράκι μου και τα βυζιά μου.

-    «Μη! Δεν πρέπει, είμαι παντρεμένη».

-    «Έλα, τόσα γκολ ρίξαμε στην ομάδα του άντρα σου, να μη ρίξουμε και κανέναν πούτσο στην γυναίκα του; Έλα, μην κάνεις την δύσκολη. Έχουμε ακούσει τι ψώλα είσαι πρέπει να κάτσεις να σε γαμήσουμε για να το γιορτάσουμε».

Η θέση μου ήταν δύσκολη. Είχα καυλώσει αλλά δεν ήθελα να με ξεπατώσουν όλοι αυτοί.

-    «Εντάξει, για να το γιορτάσετε θα σας κάνω πίπες, αλλά όχι γαμήσι. Το μουνάκι μου είναι για τον άντρα μου».

Με αυτό δεν κατάλαβα για πότε με έβαλαν στα γόνατα. Ήρθαν γύρω μου έξι - επτά και έβαλαν της πούτσες τους στο πρόσωπο μου. Δεν ήταν και πολύ ρομαντικοί μαζί μου. Το τι άκουγα δεν περιγράφεται!

-    «Ψώλα, ψωλού, τσιμπουκλού, ψωλορουφήχτρα! Να σε έβλεπε ο αντρούλης σου!», και τέτοια.

Έβαζα όλη την τέχνη μου αλλά δεν τελείωναν. Έπαιζαν μαζί, μου έτριβαν της ψωλές τους στο πρόσωπο, έκαναν ότι μου γαμάνε τα αφτιά, κάποιοι είχαν πιάσει μια τούφα μαλλιά και έπαιζαν τις πούτσες τους.

-    «Άντε, τελειώνετε! Πρέπει να φύγω».

-    «Για να κάνουμε πιο γρήγορα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κι άλλη τρύπα».

Ήξερα τι ήθελαν και το γαμήσι από τον κώλο δεν ήταν άγνωστο κάθε άλλο, αλλά όλοι αυτοί θα με ξεκόλιαζαν. Ο δισταγμός ελήφθη σαν συμφωνία και στιγμές αργότερα η πρώτη πούτσα είχε διεισδύσει στο κωλαράκι χρησιμοποιώντας υγρό κρεμοσάπουνο. Τα μάτια μου γούρλωσαν. Αυτό ήταν η αρχή. Για την επόμενη ώρα με πήγαιναν πίπα κώλο. Κάθε φορά που κάποιος έμπαινε στον κώλο μου φώναζαν γκολ. Κάποιος που μπήκε στο κώλο μου είπε:

-    «Παιδιά της έχει γίνει χωνί, δεν καταλαβαίνω τίποτα».

Ένας ξάπλωσε δίπλα μου και με τράβηξε από πάνω.

-    «Μη! Όχι από το μουνί!», είπα αλλά με ανακούφιση είδα ότι στόχευσε στον κώλο.

Η ανακούφιση κράτησε μερικά δευτερόλεπτα καθώς ένιωσα να κάποιον να κινείται πίσω και να σπρώχνει την πούτσα κι αυτός. Ο κώλος μου δεν πρόβαλε αντίσταση - στην κατάσταση που τον είχαν φέρει ήταν φυσικό - και βρέθηκα με δυο πούτσες στον κώλο. Έλεγα μη αλλά ήταν μάταιο. Για την επόμενη μισή ώρα αυτό που μου έκαναν δίνει νέο περιεχόμενο στην λέξη ξεκόλιασμα. Τους παρακαλούσα να χύσουν.

-    «Εντάξει, αλλά κράτησε ανοιχτή την κωλάρα σου να την φωτογραφίσουμε!», μου είπαν.

Την ώρα που έβγαλαν φωτογραφίες στον ορθάνοικτο κώλο μου, μπήκε μέσα ο Πρόεδρος. Χωρίς να πει κουβέντα έβγαλε έξω τον πούτσο και τον έβαλε στον κώλο μου.

-    «Εντάξει, είπα να μου τον στήσεις αλλά όχι και σε όλη την ομάδα!»

Μετά από λίγο έχυσε στον κώλο μου. Οι άλλοι είπαν:

-    «Να την χύσουμε στην μάπα την ψώλα!»

-    «Όχι, με περιμένει ο άντρας μου…», είπα.

Έδειξαν κατανόηση. Έχυσαν σε ένα ποτήρι και μου έδωσαν και τα ήπια. Μετά από αυτό έφυγα - παραπατώντας- και βρήκα τον άντρα μου. Μου έδωσαν το τηλέφωνο τους και μου είπαν ότι θα με δουν στον επαναληπτικό.

Μια βραδιά πριν τον επαναληπτικό, καθώς ήταν στον υπολογιστή ο άντρας μου με φώναξε. Είχε έρθει ένα mail που έδειχνε ένα όμορφο γυναικείο κώλο ανοιχτό με την κωλοτρυπίδα να είναι σαν μεταλλικό 50 ευρώ. Ήταν ο δικός μου. Ο άντρας είπε:

-    «Δεν μπορεί να ανοίξει τόσο ένας κώλος!»

-    «Γλυκέ μου, αύριο βράδυ πρέπει να λείπω…», του είπα.

-    «Πού θα πας;», μου είπε.

-    «Θα πάω να βρω κάτι τύπους να μου κάνουν έτσι τον κώλο».

Αυτός γέλασε. Εγώ πάντως του το είπα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")