Mε 4, σε 24 ώρες

Δημοσιεύθηκε από mikrokamomeni
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
Η εβδομάδα πέρασε γρήγορα και με πολύ σεξ με τον ανιψιό όσο δούλευε το αγόρι μου. Την επόμενη μέρα πριν το μεσημέρι θα έφευγε ο Νίκος. Το πρωί το αγόρι μου έφυγε για δουλειά και εγώ έμεινα στο κρεβάτι λίγο ακόμα μιας και δούλευα βράδυ την προηγούμενη μέρα. Όπως ήμουνα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου καταλαβαίνω το Νίκο να μπαίνει στο δωμάτιο. Ήρθε δίπλα στο κρεβάτι.

-    Δε θα ξυπνήσεις θεία να αποχαιρετήσεις τον ανιψιό σου;

-    Μ…

-    Έλα ξύπνα…

και εκείνη τη στιγμή νιώθω τον σκληρό του πούτσο να τρίβεται στο πρόσωπο μου και στα χείλια μου. Νιώθω τα χέρια του να μου κάνουν στην άκρη τα μαλλιά και όπως άνοιξα το στόμα μου για να μιλήσω μου έχωσε με τη μια την πούτσα του μέσα.

-    Έλα θεία ξύπνα να σου ρίξω ένα αποχαιρετιστήριο γαμήσι. Θέλω να γαμήσω το τέλειο σου κωλαράκι μια φορά ακόμα πριν φύγω.

Πλέον είχε γονατίσει δίπλα μου. Με το ένα χέρι μου κρατούσε το κεφάλι και μου γαμούσε το στόμα και το άλλο το είχε χώσει στο στρινγκάκι μου και μου δαχτύλωνε το μουνί. Με σήκωσε, με έστησε στα τέσσερα και μου έβγαλε το εσώρουχο. Άρχισε να μου γλείφει τον κώλο και να μου χώνει δάχτυλα μέσα.

-    Έλα, μη με τυραννάς γάμησε με. Αφού αυτό θες. Να με γαμήσεις. Έλα γάμα τη θεία σου.

Ο Νίκος δεν ήθελε άλλα παρακάλια. Φόρεσε ένα προφυλακτικό και χώθηκε με τη μια στον κώλο μου. Άρχισε να με γαμάει έτσι δυνατά. Το κωλόπαιδο ήξερε να γαμάει καλά. Με κρατούσε από τα μαλλιά και με έσκιζε δυνατά. Όταν δεν άντεχε άλλο τραβήχτηκε έβγαλε το προφυλακτικό και έχυσε βρίζοντας στον κώλο μου πάνω και στην πλάτη μου. Ήρθε με φίλησε και μου λέει:

-    Πρέπει να φύγω γιατί θα χάσω το λεωφορείο. Μόλις βρω όμως ευκαιρία θα ξανάρθω!

-    Να ξανάρθεις όποτε θες άλλα άσε με να πάρω μια ανάσα γιατί μια βδομάδα τώρα μου τον έσκισες τον κώλο δεν μπορώ να κάτσω.

-    Δε φταίω εγώ που έχεις τέτοια κωλάρα θεία και με καυλώνεις. Άντε πάω…

είπε και έφυγε. Εγώ ανέβασα το εσώρουχο μου έβαλα το φανελάκι μου πάλι και με ξαναπήρε ο ύπνος. Το μεσημέρι με ξύπνησε ο ήχος από τα κλειδιά του Κώστα.

-    Ακόμα κοιμάσαι υπναρού;…

είπε και έπεσε στο κρεβάτι δίπλα μου. Άρχισε τα φιλιά και τα χάδια.

-    Έλα μωρό μου, γιατί μια βδομάδα τώρα με τον ανιψιό σου εδώ δεν κάναμε σεξ και έχω σαλτάρει.

-    Μισό να πάω να κάνω ένα ντουζάκι μωράκι μου.

-    Άσε τα ντους και γδύσου…

μου είπε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο. «Ε… γεύσου την πούτσα άλλου τότε» σκέφτηκα και τρελάθηκα από καύλα. Ο Κώστας κατέβηκε μου έκανε ένα γλειφομούνι και μου ζήτησε να στηθώ στα τέσσερα. Φοβήθηκα ότι θα έβλεπε τον ανοιγμένο μου κώλο και προφασίστηκα ότι είμαι από τον ύπνο και θέλω να είμαι τεμπέλα. Άνοιξα τα πόδια για ένα κλασσικό ιεραποστολικό. Ο Κώστας φόρεσε το προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου αμέσως. Με πήρε έτσι για λίγο μιας και από την καύλα του δεν άντεχε πολύ. Εγώ μόνο που σκεφτόμουν ότι πριν λίγες ώρες με έπαιρνε ο Νίκος από κώλο εδώ έχυνα σαν τρελή. Πρέπει να τελείωσα δυο ή τρεις φορές. Ο Κώστας τραβήχτηκε και έχυσε στην κοιλιά μου. Αν και ο Κώστας είχε όρεξη και για άλλο γύρο, σηκώθηκα να κάνω το μπανάκι μου και να ετοιμαστώ για τη δουλειά σιγά-σιγά.

Το βράδυ στο καφέ μπαρ που δουλεύω κυλούσε χαλαρά. Μόνη παραφωνία ένας φίλος του αφεντικού που είχε κάτσει στο μπαρ και τα λέγανε με το αφεντικό και πίνανε ποτά. Ήταν ο κλασσικός τύπος του μπήχτη. 45ρης και αυτός όπως και το αφεντικό. Πίνανε ποτά και κερνούσαν σφηνάκια κυρίως την μπαργούμαν αλλά και εμένα που ήμουνα στο σέρβις όποτε δεν είχα κόσμο να σερβίρω. Κατά τη μια περίπου, η κοπελιά στο μπαρ χαλάστηκε από το αλκοόλ και μια ίωση που είχε και πήγε τουαλέτα και έκανε εμετό. Έτσι της καλέσανε ταξί μιας και το μαγαζί είχε αδειάσει σχεδόν και βάλανε εμένα στο μπαρ μέχρι να κλείσουμε. Το μαγαζί είχε αδειάσει πια, άλλωστε ένα μικρό συνοικιακό καφέ μπαρ είναι, αλλά το αφεντικό με το φίλο δε λέγανε να ξεκολλήσουν. Και βάλε ποτά και βάλε σφηνάκια μέχρι που κι εγώ ζαλίστηκα για τα καλά. Ο φίλος του αφεντικού, Γιώργος στο όνομα, μπήκε μέσα στο μπαρ και άρχισε να με χορεύει τσιφτετέλια. Με τα πολλά να μη σας ζαλίζω βρεθήκαμε σε μια φάση αυτός κολλημένος πίσω μου με την πούτσα του να τρίβεται στον κώλο μου και το ένα χέρι του στο στήθος μου και το άλλο στη μέση μου να με κολλάει πάνω του.

Δίνει εντολή στον Βαγγέλη το αφεντικό να μας βάλει σφηνάκια. Αυτός βάζει δυο γύρες απανωτές και το επόμενο που θυμάμαι είναι να με έχει γυρίσει πρόσωπο και να με φιλάει ενώ τα χέρια του μου χουφτώνουν τον κώλο. Με πιάνει από τον κώλο, με σηκώνει και με πάει στο κουζινάκι ώστε να μη φαινόμαστε, ενώ ο Βαγγέλης ξεκίνησε να κατεβάζει τα στόρια να κλείνει τη μουσική και να χαμηλώνει τα φώτα. Από το μεθύσι μου δε θυμάμαι πολλά. Η επόμενη σκηνή που θυμάμαι είμαι στα γόνατα και παίρνω πίπα στο Γιώργο. Ο Βαγγέλης έρχεται, με σηκώνει και μου κατεβάζει το τζιν. Είμαι ορθή γωνία και γλείφω την πούτσα του Γιώργου, ενώ ο Βαγγέλης με γλείφει και μου βάζει δάχτυλα. Ο Βαγγέλης σηκώνεται και μου τον χώνει απ’ ευθείας στον κώλο.

-    Πω, πω, πουτάνα, τι κωλάρα είναι αυτή που έχεις. Γι αυτό σε προσέλαβα για την κωλάρα σου. Γιώργο πρέπει να τον γαμήσεις αυτό τον κώλο…

έλεγε ο Βαγγέλης και με γαμούσε δυνατά, ενώ σε κάθε του σπρώξιμο η πούτσα του Γιώργου έφτανε στο λαρύγγι μου.

-    Εγώ το στενό της το μουνάκι θέλω. Έλα να την πάρουμε παρτούζα την πουτάνα…

είπε ο Γιώργος, έβαλε το σακάκι του στο πάτωμα και ξάπλωσε πάνω του. Ο Βαγγέλης με έγδυσε τελείως και με έβαλε να κάτσω στην πούτσα του Γιώργου. Ήρθε και αυτός και μπήκε στον κώλο μου και με γαμούσαν έτσι πολύ ώρα μιας και από τα ξύδια δεν μπορούσαν να τελειώσουν. Εγώ ένιωθα τις πούτσες τους να τρίβονται στα τοιχώματα μου και έχυνα συνέχεια. Λες και είχαν συγχρονιστεί σε μια φάση άδειασαν και οι δυο μέσα μου τα χύσια τους μιας και κανείς τους δε φορούσε προφυλακτικό. Μάζεψα τα κομμάτια μου και έψαξα να βρω τα ρούχα μου να ντυθώ. Οι τρύπες μου ανοιχτές να τρέχουν χύσια.

-    Ποιός θα με πάει σπίτι;

-    Θα φωνάξουμε ένα ταξί είπε ο Γιώργος.

-    Ταξί να με δει έτσι; Θα γίνω ρόμπα.

-    Άμα θες να σε πάω θα μου ρουφάς την πούτσα στο δρόμο…

είπε ο Γιώργος. Ο πόρνος με κρατούσε στο χέρι και το εκμεταλλευόταν. Συμφώνησα και μπήκαμε στο αμάξι. Το αμάξι του ήταν αυτόματο οπότε δεν άλλαζε ταχύτητες. Με το που μπήκαμε κατέβασε το παντελόνι του και μου λέει:

-    Άντε ξεκίνα αλλιώς δεν ξεκινάω κι εγώ.

Η πούτσα του ήταν μισοκαυλωμένη πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Του είπα που να με πάει και ξεκίνησα να τη ρουφάω. Σύντομα ήταν όρθια και πάλι. Αυτός με είχε πιάσει από τα μαλλιά και μου έδινε ρυθμό. Σύντομα φτάσαμε στην πολυκατοικία που μένω.

-    Έλα πουτανάκι ρούφα καλά να σου χύσω και το στοματάκι σου. Κρίμα είναι να μη πάρει μερικά χύσια και αυτή σου η τρυπούλα…

είπε ο Γιώργος και άρχισε να χύνει. Αφού τα ήπια όλα με έβαλε να του καθαρίσω και τα αρχίδια και με άφησε να πάω σπίτι.

-    Τα λέμε αύριο…

μου είπε και έφυγε.(Copyright protected OW ref: 88046)